όπως γουστάρεις!!!!Μάνο εσύ με ποπ κορν ή συμμετέχεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
meat factory
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2018
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
GIota papakosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ειμαστε ζευγαρι 43 ετων η γυναικα και 56 ετων ο αντρας και μας ενδιαφερει η φαση να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καλησπερα Γιωτα, ειμαι ο Αλεξανδρος.Ειμαστε ζευγαρι 43 ετων η γυναικα και 56 ετων ο αντρας και μας ενδιαφερει η φαση να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ
Ποδολάγνος11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειμαστε ζευγαρι 43 ετων η γυναικα και 56 ετων ο αντρας και μας ενδιαφερει η φαση να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ
Γεια χαρα, ενδιαφερομαι αρκετα. Ειμαι 24 χρονων και 1.93 υψος.
ενδιαφέρομαιΕιμαστε ζευγαρι 43 ετων η γυναικα και 56 ετων ο αντρας και μας ενδιαφερει η φαση να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ
GIota papakosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδια είναι ακομα κλειδωμένες η επιλογες μου να ερθω σε επαφη μαζι σας σε λιγο καιρω θα μπορούμε να μιλησουμε πυστευω ευχαριστω
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
γεια σου γιωτα παπακωσταΕιμαστε ζευγαρι 43 ετων η γυναικα και 56 ετων ο αντρας και μας ενδιαφερει η φαση να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ
με λενε κωστα παπαγιωτη, ειμαι 35 ετων και ψαχνω ζευγαρι γυρω στα 43 η γυναικα και γυρω στα 56 ο αντρας που να τους ενδιαφερει η φαση να εχουν αρκετους ερωτικους φιλους που να περνανε καλα με τη γυναικα με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα της
ενδιαφερομαι μονο για σοβαρες προτασεις και τα ραντεβου θα γινονται σε μεζονετα ιδιοκτησιας μου την οποια εχω σκοπο να την γραψω στο ζευγαρι στο τελος
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 858
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα Γιώτα, Προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα μου βγαζει μνμ οτι το προφιλ του χρηστη δεν υπαρχει. Εαν ενδιαφερεσε οντως, στειλε μου πμ με καποιο τηλεφωνο, email, skype να μιλησουμε να κανονισουμε. Με ενδιαφεει αυτο που ειπες.
και πολυ καλα κανεις!όπως γουστάρεις!!!!
erastitexnis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.313
- Πόντοι
- 441
GIota papakosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα γραφω ότι η φαση γινεται σε χοτελ μονο με την παρουσια η χωρις την παρουσια του αντρα μου και δεν θελω μονον 1 αντρα καλο είναι παιδια αν καποιος από εσας εχει παρεα και ειστε 3 η 5 ατομα θα είναι καλητερα για εσαςγεια σου γιωτα παπακωστα
με λενε κωστα παπαγιωτη, ειμαι 35 ετων και ψαχνω ζευγαρι γυρω στα 43 η γυναικα και γυρω στα 56 ο αντρας που να τους ενδιαφερει η φαση να εχουν αρκετους ερωτικους φιλους που να περνανε καλα με τη γυναικα με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα της
ενδιαφερομαι μονο για σοβαρες προτασεις και τα ραντεβου θα γινονται σε μεζονετα ιδιοκτησιας μου την οποια εχω σκοπο να την γραψω στο ζευγαρι στο τελος
Μόλις μου βγήκαν τα μάτια!!!!Τόσο "αιρεθηστικό" ήταν !!!Και μένα μου αρέσει να πέρνουν την δικια μου ειναι φούλ αιρεθηστικό
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 858
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα παιδια είναι ακομα κλειδωμένες η επιλογες μου να ερθω σε επαφη μαζι σας σε λιγο καιρω θα μπορούμε να μιλησουμε πυστευω ευχαριστω
Καλησπέρα σου Γιωτα, εαν ενδιαφερεσε πραγματικά .... στειλε μηνυμα στο pikonath2017@gmail.com
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
καλησπέρα γραφω ότι η φαση γινεται σε χοτελ μονο με την παρουσια η χωρις την παρουσια του αντρα μου και δεν θελω μονον 1 αντρα καλο είναι παιδια αν καποιος από εσας εχει παρεα και ειστε 3 η 5 ατομα θα είναι καλητερα για εσας
Στείλε μνμ
Theos Dionisos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Γιωτα ( κ καθε Γιωτα) την ολη φαση την εχω σκεφτει πολλες φορες...με ερεθιζει να βλεπω τις γκριματσες στο προσωπο της αλλης οταν την πηδανε...να βλεπω τον πονο ή την ηδονη στα ματια της...να μπαινουν 2 μεσα της(σαντουιτσ) και αυτη να στρεφει το βλεμμα στον ανδρα της κ να του "λλει" με τα ματια της κοιτα μαλακα μ με εχουν ξεσκισει εσυ δεν μπορεις κ αυτος με τη σειρα του να τρελενεται π του γαμανε τη γυναικα ή να καυλωνει π την ξεσκιζουν...στην ολη φαση δεν μετραει απλα να γαμησεις..μετραει το ολο concept ..το γαμημενο παιχνίδιτου μυαλου..
Αν θες για κατι εχε με στο νου σου..
Αν θες για κατι εχε με στο νου σου..
εγω 48 η γυναικα μου 39.
εχουμε βρει ένα τυπο αργεντινο ο οποιος μενει παρο και δουλευει εκει.
γνωριστηκαμε σε παραλια γυμνιστων οπου και μαλακιστηκαμε ο καθενας μονος του. αυτος η γυναικα μου και γω.
η δευτερη φαση εγινε στο δωματιο μας στο ξενοδοχειο που η γυναικα μου για πρωτη φορα τον αφησε να της πιασει και να της γλυψει βυζι. το μονο που εκανε εκεινη ηταν να του χαιδευει το προσωπο και τη πλατη.
εγω τη γαμουσα. δεν θελησε να κανει κατι παραπανω.
ειχα πολύ καιρο να τη γαμησω τρεις φορες την ιδια μερα.
απιστευτη καυλα ολο το σκηνικο.
το ποσες φορες εχυσε εκεινη δυσκολο να μετρηθει....
γνωριστηκαμε σε παραλια γυμνιστων οπου και μαλακιστηκαμε ο καθενας μονος του. αυτος η γυναικα μου και γω.
η δευτερη φαση εγινε στο δωματιο μας στο ξενοδοχειο που η γυναικα μου για πρωτη φορα τον αφησε να της πιασει και να της γλυψει βυζι. το μονο που εκανε εκεινη ηταν να του χαιδευει το προσωπο και τη πλατη.
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
τύπε ο Αργεντίνος με το πουλί στο χέρι έμεινε; κρίμα ο άνθρωπος ενα φραπεδακι τουλάχιστον μπορούσε να κερασειεγω 48 η γυναικα μου 39.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K