Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GIota papakosta

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ειμαστε ζευγαρι 43 ετων  η γυναικα και 56 ετων ο αντρας  και μας ενδιαφερει η φαση  να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους  που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ 

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
2011-01-18-Take-a-Number-copy.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειμαστε ζευγαρι 43 ετων  η γυναικα και 56 ετων ο αντρας  και μας ενδιαφερει η φαση  να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους  που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ 
Καλησπερα Γιωτα, ειμαι ο Αλεξανδρος.

Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0

Γεια χαρα, ενδιαφερομαι αρκετα. Ειμαι 24 χρονων και 1.93 υψος.

Taxiarhis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ενδιαφέρομαι

GIota papakosta

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδια  είναι ακομα  κλειδωμένες  η επιλογες μου να ερθω σε επαφη μαζι σας  σε λιγο καιρω θα μπορούμε να μιλησουμε  πυστευω  ευχαριστω   

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
γεια σου γιωτα παπακωστα
με λενε κωστα παπαγιωτη, ειμαι 35 ετων και ψαχνω ζευγαρι γυρω στα 43 η γυναικα και γυρω στα 56 ο αντρας που να τους ενδιαφερει η φαση να εχουν αρκετους ερωτικους φιλους που να περνανε καλα με τη γυναικα με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα της
ενδιαφερομαι μονο για σοβαρες προτασεις και τα ραντεβου θα γινονται σε μεζονετα ιδιοκτησιας μου την οποια εχω σκοπο να την γραψω στο ζευγαρι στο τελος

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
858
Πόντοι
361

Καλημέρα Γιώτα, Προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα μου βγαζει μνμ οτι το προφιλ του χρηστη δεν υπαρχει. Εαν ενδιαφερεσε οντως, στειλε μου πμ με καποιο τηλεφωνο, email, skype να μιλησουμε να κανονισουμε. Με ενδιαφεει αυτο που ειπες.

sexmanxxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Και μένα μου αρέσει να πέρνουν την δικια μου ειναι φούλ αιρεθηστικό

GIota papakosta

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
γεια σου γιωτα παπακωστα
με λενε κωστα παπαγιωτη, ειμαι 35 ετων και ψαχνω ζευγαρι γυρω στα 43 η γυναικα και γυρω στα 56 ο αντρας που να τους ενδιαφερει η φαση να εχουν αρκετους ερωτικους φιλους που να περνανε καλα με τη γυναικα με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα της
ενδιαφερομαι μονο για σοβαρες προτασεις και τα ραντεβου θα γινονται σε μεζονετα ιδιοκτησιας μου την οποια εχω σκοπο να την γραψω στο ζευγαρι στο τελος
καλησπέρα  γραφω ότι η φαση γινεται σε χοτελ  μονο με την παρουσια η χωρις την παρουσια του αντρα μου    και δεν θελω μονον 1 αντρα  καλο είναι παιδια αν καποιος από εσας εχει παρεα  και ειστε 3 η 5 ατομα  θα είναι καλητερα για εσας

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
858
Πόντοι
361
Καλημέρα παιδια  είναι ακομα  κλειδωμένες  η επιλογες μου να ερθω σε επαφη μαζι σας  σε λιγο καιρω θα μπορούμε να μιλησουμε  πυστευω  ευχαριστω   

Καλησπέρα σου Γιωτα, εαν ενδιαφερεσε πραγματικά .... στειλε μηνυμα στο pikonath2017@gmail.com

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
καλησπέρα  γραφω ότι η φαση γινεται σε χοτελ  μονο με την παρουσια η χωρις την παρουσια του αντρα μου    και δεν θελω μονον 1 αντρα   καλο είναι παιδια αν καποιος από εσας εχει παρεα  και ειστε 3 η 5 ατομα  θα είναι καλητερα για εσας

Στείλε μνμ

Theos Dionisos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Γιωτα ( κ καθε Γιωτα) την ολη φαση την εχω σκεφτει πολλες φορες...με ερεθιζει να βλεπω τις γκριματσες στο προσωπο της αλλης οταν την πηδανε...να βλεπω τον πονο ή την ηδονη στα ματια της...να μπαινουν 2 μεσα της(σαντουιτσ) και αυτη να στρεφει το βλεμμα στον ανδρα της κ να του "λλει" με τα ματια της κοιτα μαλακα μ με εχουν ξεσκισει εσυ δεν μπορεις κ αυτος με τη σειρα του να τρελενεται π του γαμανε τη γυναικα ή να καυλωνει π την ξεσκιζουν...στην ολη φαση δεν μετραει απλα να γαμησεις..μετραει το ολο concept ..το γαμημενο παιχνίδιτου μυαλου..
Αν θες για κατι εχε με στο νου σου..

vadimit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
72
Πόντοι
0
εγω 48 η γυναικα μου 39.
εχουμε βρει ένα τυπο αργεντινο ο οποιος μενει παρο και δουλευει εκει.
γνωριστηκαμε σε παραλια γυμνιστων οπου και μαλακιστηκαμε ο καθενας μονος του. αυτος η γυναικα μου και γω.
η δευτερη φαση εγινε στο δωματιο μας στο ξενοδοχειο που η γυναικα μου για πρωτη φορα τον αφησε να της πιασει και να της γλυψει βυζι. το μονο που εκανε εκεινη ηταν να του χαιδευει το προσωπο και τη πλατη.
εγω τη γαμουσα. δεν θελησε να κανει κατι παραπανω.

ειχα πολύ καιρο να τη γαμησω τρεις φορες την ιδια μερα.
απιστευτη καυλα ολο το σκηνικο.
το ποσες φορες εχυσε εκεινη δυσκολο να μετρηθει....

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
εγω 48 η γυναικα μου 39.
εχουμε βρει ένα τυπο αργεντινο ο οποιος μενει παρο και δουλευει εκει.
γνωριστηκαμε σε παραλια γυμνιστων οπου και μαλακιστηκαμε ο καθενας μονος του. αυτος η γυναικα μου και γω.
η δευτερη φαση εγινε στο δωματιο μας στο ξενοδοχειο που η γυναικα μου για πρωτη φορα τον αφησε να της πιασει και να της γλυψει βυζι. το μονο που εκανε εκεινη ηταν να του χαιδευει το προσωπο και τη πλατη.
εγω τη γαμουσα. δεν θελησε να κανει κατι παραπανω.

ειχα πολύ καιρο να τη γαμησω τρεις φορες την ιδια μερα.
απιστευτη καυλα ολο το σκηνικο.
το ποσες φορες εχυσε εκεινη δυσκολο να μετρηθει....
τύπε ο Αργεντίνος με το πουλί στο χέρι έμεινε; κρίμα ο άνθρωπος ενα φραπεδακι τουλάχιστον μπορούσε να κερασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom