για πες που θα βρω κανένα
Το πιο εύκολο πράγμα …τέτοια πες εδώ και θα γίνει το έλα της παραλαβής…. και το έλα της επιδόσεως….
για πες που θα βρω κανένα
Δε θα τους κάνεις πλακομούνι, σεμινάριο θα τους κάνεις. Θα τους εξηγείς τις τεχνικές λεπτομέρειες κι αυτές θα σε ακούνε με ανοικτό το στόμα. Όλο και κάποιος γκέουλας θα γουστάρει να τον βλέπουν κιόλας, οπότε κι αυτόν θα τον χρεώσεις έξτρα. Όταν το business plan αποδώσει, θα προσλάβεις προσωπικό για να διευρύνεις τον κύκλο των μαθημάτων. Πχ θα έχεις πακιστάνια να τις βαράνε με μαστίγια και θα το ονομάσεις σεμινάριο υποταγής.
μέτρα pm που θα λάβεις μετά από αυτό και πές μας αριθμό...για πες που θα βρω κανένα
…Αχ ωραια….κι εγω θα βλεπω…!!!!
Κοπέλα μου αφήσου στον ανελέητο ρυθμό και μη σταματάς ακόμη και αν ο παλμός της καρδιάς σου αρχίσει να χτυπά παράξενα. Ο άνθρωπός σου είναι και από εσένα το ζητά. Για να του θυμίζει μόνο εσένα. Μην τον κάνεις πως να πιστέψει ότι ήταν λάθος του που θέλησε να σε ερμηνεύσει ερωτικά.
Ο έρωτας είναι γλυκιά μελωδία, γλύκα μου...
Δώστης.... Δώστης αρχόντισα του κρεβατιού σας, πειρατίνα που δονείς το καράβι ολόκληρο και το σέρνεις μόνο με μια τρίχα σου.
Αγαπημένη Ζήνα του έρωτά του, μην τον διαψεύδεις...
Μαζί σου (και μαζί του) και άσε τα άγαμα αγοράκια στον κόσμο τους...
ποιος σπίνος αυτή είναι γαλιάντρα μου φένεται.σ' ευχαριστώ spinos
είσαι σωστός νομίζω
ποιος σπίνος αυτή είναι γαλιάντρα μου φένεται.
καυλωμένο σε βλέπω στον έχει βάλει για τα καλά ο αράπης και σου έχει σφραγίσει τον κλανιά.Όλα σου φαίνονται αγόρι μου...
Πόσες όμως είναι οι εμπειρίες σου αγόρι μου, για να μπορείς να σχηματίζεις εικόνες.?
Δεν σε κακολογώ αγαπημένε μου, για το κακό πρόσωπο που βγάζεις. Μπορώ να φανταστώ τα μοναχικά σου βράδυα, τις απορρίψεις που έχεις φάει, τις άτολμες επιστροφές σου από πόρτες που δεν είχες το ύψος να περάσεις.
Ειρωνεύσου με την ανωνυμία σου και νόμιζε ότι θέλεις. Όταν εμείς θα ζούμε τον έρωτα σαν άνδρες ή σαν γυναίκες, εσύ με ένα τσιγάρο ή με ένα ποτό, θα σκέφτεσαι τι φταίει και η νύχτα αυτή σε βρισκει πάλι μόνο...
Ειρωνεύσου και πάλι φίλε μου...
Αν αυτό σε κάνει σπουδαίο, ίσως είναι και η λύση στη μοναξιά σου...
Και θα μετράς τις εισπράξεις!
Αχαχαχαχαχα…..σφραγισμα κλανιας?καυλωμένο σε βλέπω στον έχει βάλει για τα καλά ο αράπης και σου έχει σφραγίσει τον κλανιά.
Αχαχαχαχαχα…..σφραγισμα κλανιας?
Δεν το ειχα σκεφτει αυτό….
Θα πω να το λεει η υπηρεσια στο σαλονι
αντι για κωλοδαχτυλο…..
Αχαχαχαχαχαχαχα……!!!!!!
Μην το γελας….το εχω παθει κι αυτό…Μην το παρεξηγήσουν όμως, και μετά την απομάκρυνση του δακτυλίου από την οπιν επέλθει η έκρηξη …..αμάν .. αμάν …
Μην το γελας….το εχω παθει κι αυτό…
(να δω τι αλλω θα παθω)
Ειχε μπει ενας μπαρμπας με ένα μουστακι νααααα…
στο δωματιο…
Και ηθελε να του κανω μονο πιπα και ταυτοχρονα
δαχτυλακι στο κωλαρακι του…
Την ωρα που εχυνε και τραβωντας το δαχτυλο πεταει ένα
δυνατο προυουουουουτς….που το ωστικο κυμα με κολλησε
πισω και τα μαλλια μου εγιναν καρφακια…..
Σηκωθηκα να φυγω…..χωρίς να μου πει κουβεντα….
Μ’εκλασε κανονικα δηλαδη…..!!!!
Αχαχαχαχαχαχα……!!!!!
καυλωμένο σε βλέπω στον έχει βάλει για τα καλά ο αράπης και σου έχει σφραγίσει τον κλανιά.
Είδες πόσο δίκαιο έχω....
Μην το γελας….το εχω παθει κι αυτό…
(να δω τι αλλω θα παθω)
Ειχε μπει ενας μπαρμπας με ένα μουστακι νααααα…
στο δωματιο…
Και ηθελε να του κανω μονο πιπα και ταυτοχρονα
δαχτυλακι στο κωλαρακι του…
Την ωρα που εχυνε και τραβωντας το δαχτυλο πεταει ένα
δυνατο προυουουουουτς….που το ωστικο κυμα με κολλησε
πισω και τα μαλλια μου εγιναν καρφακια…..
Σηκωθηκα να φυγω…..χωρίς να μου πει κουβεντα….
Μ’εκλασε κανονικα δηλαδη…..!!!!
Αχαχαχαχαχαχα……!!!!!
Todok αυτο φιλε μου νταβατζης λεγεταιNα με διορίσεις και μάνατζερ!
Όλα σου φαίνονται αγόρι μου...
Πόσες όμως είναι οι εμπειρίες σου αγόρι μου, για να μπορείς να σχηματίζεις εικόνες.?
Δεν σε κακολογώ αγαπημένε μου, για το κακό πρόσωπο που βγάζεις. Μπορώ να φανταστώ τα μοναχικά σου βράδυα, τις απορρίψεις που έχεις φάει, τις άτολμες επιστροφές σου από πόρτες που δεν είχες το ύψος να περάσεις.
Ειρωνεύσου με την ανωνυμία σου και νόμιζε ότι θέλεις. Όταν εμείς θα ζούμε τον έρωτα σαν άνδρες ή σαν γυναίκες, εσύ με ένα τσιγάρο ή με ένα ποτό, θα σκέφτεσαι τι φταίει και η νύχτα αυτή σε βρισκει πάλι μόνο...
Ειρωνεύσου και πάλι φίλε μου...
Αν αυτό σε κάνει σπουδαίο, ίσως είναι και η λύση στη μοναξιά σου...