Αν δεν τρολάρεις, μάλλον πρέπει να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.
Μήπως είσαι διεμφυλικός και μας τρολάρεις;
καλησπέρα κι από μένα.
Ψήνω τη γυναίκα μου εδώ και χρόνια να κάνουμε ένα τρίο ( δηλαδή να τη δω με άλλον) αλλά το αρνείται σθεναρά αποκαλώντας με ανώμαλο. Φυσικά δεν της έχω αναφέρει τις bi εμπειρίες που είχα γιατί θα γινόταν έξαλλη. Είναι εντελώς straight και σιχαίνεται οτιδήποτε gay/bi/lesbian/trans. Εγώ από την άλλη έχω κουραστεί να κρύβω τη φύση μου και να το παίζω ο βαρβάτος εραστης αφού μου αρέσει περισσότερο να γλύφω και να βάζω δάχτυλο σε μια γυναίκα παρά να την πηδήξω. Εξάλλου χύνω πολύ γρήγορα. Πρόσφατα ξεκίνησα οιστρογόνα χωρίς αντιανδρογονα ίσα ίσα για να ρίξω ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις μου και να μην μπορώ να καυλωσω επαρκώς για να μπω μέσα της. Δεν είμαι gay και ούτε μου λείπουν αυτές οι εμπειριες αλλά θέλω να είμαι πιο πολύ ο τρυφερός σύζυγος με το μαραμένο πουλί που θα την περιποιείται, παρά ο γαμιας που αυτή θέλει και δεν ήμουν ποτέ παρά το ότι η φύση με έχει προικίσει επαρκώς.
Φίλε θέλει λίγο δουλίτσα η κατάσταση .
Οπως ξερεις σε μια σχέση ειναι υπεύθυνοι και οι δύο για τα καλά και τα κακά .
Αν έχετε παιδιά ή εξαρτάσαι οικονομικά το θέμα θέλει ηρεμία και σταδιακή μεταβολή.
Ενας οικογενειακός σύμβουλος (Ψυχολογος-άντρας όχι γυναίκα ) που θα πας εσύ πρώτος και θα ζητήσεις την συμβουλή του και κατόπιν έστω και εκβιαστικά θα την πας και εκείνη ,θα έλυνε το προβληματάκι σας με τους καλύτερους ορους .Οι συνεδρίες γίνονται και από το computer του σπιτιού σου αν είναι δισκολη η μετακίνηση.
Το θέμα των οιστρογόνων θέλει προσοχή και αιματολογικές εξετάσεις μετά τους τρεις μήνες μήπως πρεπει να προσθέσει βιταμίνη ή ότι άλλο πει ο γιατρός.
Υπαρχει και η περίπτωση να θέλεις μια πιο δυναμική ή αυταρχική μετάλλαξη της. Αυτά όμως θα τα συζητήσεις με τον ψυχολόγο γιατί πρέπει εκείνη να αλλάξει λίγο στην αρχή και μετά όπου τραβήξει.
Με λίγα λόγια Ιατρικά πιστευω πως πρέπει να αντιμετωπιστεί και για εκείνη και για εσένα και προσοχή στα οιστρογόνα γιατί έχουν από απλές έως και σοβαροτατες συνέπειες αν δεν πας μέσω γιατρού.