Νέα

Άντρες cuckolds/stags

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Beluga
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.405
Πόντοι
7.885
Αγαπητέ ΜΕΝΕΔΗΜΕ το σεξ να το σκεφτεται κάποιος δεν σταματά μέχρι να πεθάνει. Βλέπεις αυτούς που έχουν μαλάκυνση και στο παραλήρημα τους για σεξ μηλουν οι περισσότεροι. Για εμάς όμως είναι θέμα επιβίωσης και καλυτέρευσης της καθημερινότητας. Θα διάβασες παραπάνω πως η δικιά μου εχεισ Διάφορες ασθένειες από καρκίνο και βάλε και τα άλλα . για να κρατηθούμε ζωντανοί και ψυχικά υγειής δεν μένουν πολλά παιχνιδια πέρα από το σεξ και μάλιστα καθως περνα ο καιρός διανθισμένο και όπως κάτσει η φάση.
Τύπε ξεροχυνω δυνατά με την 70αρα σύζυγό. Να πάτε και για γυμνισμό τώρα που καλοκαιριαζει να γουστάρετε περισσότερο :rockon::rockon:

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
59
Πόντοι
0
Φίλε kostakis27 . Έχουμε (έχει) σοβαρά ιατρικά προβλήματα .Μακαρι να είμαστε καλύτερα και να ξαναπάμε θάλασσα. Να ξέρεις ότι στους μεγάλους ανθρώπους η κινητικότητα μειωνετε προοδευτικά μέχρι να καταρρεύσουν. Δεν έχουμε αυταπάτες . Οι μεγάλοι ή στα χαρτιά θα το ρίξουν ή στην Εκκλησία ή στο σεξ σε μορφές ανάλογες της ηλικίας τους. Διαλεξαμε το τρίτο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.405
Πόντοι
7.885
Φίλε kostakis27 . Έχουμε (έχει) σοβαρά ιατρικά προβλήματα .Μακαρι να είμαστε καλύτερα και να ξαναπάμε θάλασσα. Να ξέρεις ότι στους μεγάλους ανθρώπους η κινητικότητα μειωνετε προοδευτικά μέχρι να καταρρεύσουν. Δεν έχουμε αυταπάτες . Οι μεγάλοι ή στα χαρτιά θα το ρίξουν ή στην Εκκλησία ή στο σεξ σε μορφές ανάλογες της ηλικίας τους. Διαλεξαμε το τρίτο.
Είστε ωραίοι τύπε :rockon::rockon: υγεία πάνω απ' όλα και οπότε νιώσετε καλύτερα το κανονίζετε. Εμένα Μ αρέσουν πολύ οι ώριμες γυναίκες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.325
Πόντοι
3.846
καλησπέρα κι από μένα.
Ψήνω τη γυναίκα μου εδώ και χρόνια να κάνουμε ένα τρίο ( δηλαδή να τη δω με άλλον) αλλά το αρνείται σθεναρά αποκαλώντας με ανώμαλο. Φυσικά δεν της έχω αναφέρει τις bi εμπειρίες που είχα γιατί θα γινόταν έξαλλη. Είναι εντελώς straight και σιχαίνεται οτιδήποτε gay/bi/lesbian/trans. Εγώ από την άλλη έχω κουραστεί να κρύβω τη φύση μου και να το παίζω ο βαρβάτος εραστης αφού μου αρέσει περισσότερο να γλύφω και να βάζω δάχτυλο σε μια γυναίκα παρά να την πηδήξω. Εξάλλου χύνω πολύ γρήγορα. Πρόσφατα ξεκίνησα οιστρογόνα χωρίς αντιανδρογονα ίσα ίσα για να ρίξω ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις μου και να μην μπορώ να καυλωσω επαρκώς για να μπω μέσα της. Δεν είμαι gay και ούτε μου λείπουν αυτές οι εμπειριες αλλά θέλω να είμαι πιο πολύ ο τρυφερός σύζυγος με το μαραμένο πουλί που θα την περιποιείται, παρά ο γαμιας που αυτή θέλει και δεν ήμουν ποτέ παρά το ότι η φύση με έχει προικίσει επαρκώς.
Αν δεν τρολάρεις, μάλλον πρέπει να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.
Μήπως είσαι διεμφυλικός και μας τρολάρεις;

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
59
Πόντοι
0
Αν δεν τρολάρεις, μάλλον πρέπει να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.
Μήπως είσαι διεμφυλικός και μας τρολάρεις;

καλησπέρα κι από μένα.
Ψήνω τη γυναίκα μου εδώ και χρόνια να κάνουμε ένα τρίο ( δηλαδή να τη δω με άλλον) αλλά το αρνείται σθεναρά αποκαλώντας με ανώμαλο. Φυσικά δεν της έχω αναφέρει τις bi εμπειρίες που είχα γιατί θα γινόταν έξαλλη. Είναι εντελώς straight και σιχαίνεται οτιδήποτε gay/bi/lesbian/trans. Εγώ από την άλλη έχω κουραστεί να κρύβω τη φύση μου και να το παίζω ο βαρβάτος εραστης αφού μου αρέσει περισσότερο να γλύφω και να βάζω δάχτυλο σε μια γυναίκα παρά να την πηδήξω. Εξάλλου χύνω πολύ γρήγορα. Πρόσφατα ξεκίνησα οιστρογόνα χωρίς αντιανδρογονα ίσα ίσα για να ρίξω ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις μου και να μην μπορώ να καυλωσω επαρκώς για να μπω μέσα της. Δεν είμαι gay και ούτε μου λείπουν αυτές οι εμπειριες αλλά θέλω να είμαι πιο πολύ ο τρυφερός σύζυγος με το μαραμένο πουλί που θα την περιποιείται, παρά ο γαμιας που αυτή θέλει και δεν ήμουν ποτέ παρά το ότι η φύση με έχει προικίσει επαρκώς.
Φίλε θέλει λίγο δουλίτσα η κατάσταση .
Οπως ξερεις σε μια σχέση ειναι υπεύθυνοι και οι δύο για τα καλά και τα κακά .
Αν έχετε παιδιά ή εξαρτάσαι οικονομικά το θέμα θέλει ηρεμία και σταδιακή μεταβολή.
Ενας οικογενειακός σύμβουλος (Ψυχολογος-άντρας όχι γυναίκα ) που θα πας εσύ πρώτος και θα ζητήσεις την συμβουλή του και κατόπιν έστω και εκβιαστικά θα την πας και εκείνη ,θα έλυνε το προβληματάκι σας με τους καλύτερους ορους .Οι συνεδρίες γίνονται και από το computer του σπιτιού σου αν είναι δισκολη η μετακίνηση.
Το θέμα των οιστρογόνων θέλει προσοχή και αιματολογικές εξετάσεις μετά τους τρεις μήνες μήπως πρεπει να προσθέσει βιταμίνη ή ότι άλλο πει ο γιατρός.
Υπαρχει και η περίπτωση να θέλεις μια πιο δυναμική ή αυταρχική μετάλλαξη της. Αυτά όμως θα τα συζητήσεις με τον ψυχολόγο γιατί πρέπει εκείνη να αλλάξει λίγο στην αρχή και μετά όπου τραβήξει.
Με λίγα λόγια Ιατρικά πιστευω πως πρέπει να αντιμετωπιστεί και για εκείνη και για εσένα και προσοχή στα οιστρογόνα γιατί έχουν από απλές έως και σοβαροτατες συνέπειες αν δεν πας μέσω γιατρού.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
603
Πόντοι
81
IMG_2829.jpeg
Σάββατο βράδυ θα κάνουμε βόλτα από τα γνωστά μαγαζιά στον Πειραιά έχει ψηθεί να γαμηθει με άλλον μπροστά μου για πρώτη φορά!! Έχετε κάποια συμβουλή;

καλησπέρα κι από μένα.
Μπορώ να σε βοηθήσω και με τριπο
Να ξεκλειδώσει
Αν θες στειλε μνμ να σου πω

godson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Το θέμα του συμβούλου γάμου το έχω σκεφτεί κι εγώ. Είναι άσχημο να είσαι βαλτωμένος στη σχέση σου.

Επισης, τίθεται το θέμα ότι εγώ είμαι υπέρ σεξουαλικός ενώ εκείνη τη βρίσκει με ένα παντρεμενογαμησι κάθε 20+ ημέρες.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα σχόλια.

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
59
Πόντοι
0
Φίλε godson , ότι έχεις πάθει το έχουμε πάθει οι περισσότεροι απο εμάς για αυτό υπαρχουν τα μπουρδελα, στούντιο, αγγελίες ,φιλικές εξυπηρετήσεις κλπ.
ΧρειαζεσΆι εσύ πρώτος ψυχολόγο για να βάλεις το πολύπλοκο μυαλό σου σε μια ηρεμία και να βρεις ένα τρόπο να τσουλήσουν τα πράγματα,να μη ξυπνας κουρασμένος κλπ..Μετά μόνο να της πεις ότι χωρίζετε θα σηκωθεί από την καρέκλα της και θα πάτε μαζι στον ιδικο.
Οτι περιγραφεις για εσένα είναι κάτι που σχεδον όλοι το έχουμε περάσει ή το περνάμε τώρα. Άντρες με τάσεις όπως εσύ υπάρχουν άπειροι. Όμως αρκετά λίγοι το αντιμετωπιζουν σωστά μέχρι τελοσ χωρις να βασανίζονται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom