Νέα

Άντρες cuckolds/stags

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Beluga
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
419
Πόντοι
21
Πιστεύω με τόση καυλα και συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα η ζήλεια έχει μείνει καιρό τώρα στην άκρη
δεν ειναι και απαραιτητο αυτο. απλά να συγκεντρωθείτε στο ότι θα ειναι μια σεξουαλική εμπειρία και ένα εγκεφαλικό παιχνίδι

Dimitrisx

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2017
Like
108
Πόντοι
0
IMG_2829.jpeg
Σάββατο βράδυ θα κάνουμε βόλτα από τα γνωστά μαγαζιά στον Πειραιά έχει ψηθεί να γαμηθει με άλλον μπροστά μου για πρώτη φορά!! Έχετε κάποια συμβουλή;
Πηγαινε την ενα downtown να χορτασει πουτσα

sqlover212

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2024
Like
30
Πόντοι
0
Εμείς είμαστε 70 ετών και αυτή ήταν μια σκέψη από παλιά. Τώρα που δεν έχουμε ποια συχνές επαφές το ξαναθυμήθηκαμε . Επειδή και παλιά μου την χαλούσε τη φάση την τελευταία στιγμή το έπαιξα διαφορετικά. Εχουν αρχίσει τα ρευματικά και βρικα από τα σαιτς ένα φυσιοθεραπευτή προικισμένο και την πήγα για συνέδρια για να πάρει τα επάνω της. .Δεν ήταν εύκολο μετά γιατί η ιδέα του ξενοδοχείου δεν της έκανε άρα έπρεπε να είναι στο σπίτι και να μην είναι σαββατοκυριακο που έρχονται παιδιά και εγγόνια . Είχα απόφαση οτι θα της πω για αυτόν που βρήκα πάλι από σάιτ ότι αν δεν καθίσει αυτή θα το κάνει σε εμένα αλλα δεν ήταν τόσο δύσκολο όταν ήρθε το παλικάρι . Το ευχαριστήθηκα πολύ να βλέπω και να μη συμμετέχω..Θα το επαναλάβουμε πολύ σύντομα τώρα και ελπίζω σε ξενοδοχείο για να μη διερωτάται και ο κόσμος στην πολυκατοικία.
Ωραια φάση μπράβο και σε σενα και στη κυρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom