Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
ΣκυλιιιιιΝαι σκυλί μαύρο
ΣκυλιιιιιΝαι σκυλί μαύρο
Πολύ απλοϊκή προσέγγιση για ένα τόσο σοβαρό θέμα ...Γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε την άλλην να χύνει σαν τρελή και φυσικά και εμείς
Οι επιστημονικές απαντήσεις μόνο Κυριακή .....τώρα κάνουμε μια ποιο σοφτ ανάλυση....εάν πάει καλά το νήμα μέχρι την Κυριακή...εκεί θα υπάρξουν πολύ επιστημονικές αναλύσειςΠολύ απλοϊκή προσέγγιση για ένα τόσο σοβαρό θέμα ...
κάτι πιο επιστημονικό ίσως ???
Δεν χρειάζονται καν αναλύσεις και εξηγήσεις.Οι επιστημονικές απαντήσεις μόνο Κυριακή .....τώρα κάνουμε μια ποιο σοφτ ανάλυση....εάν πάει καλά το νήμα μέχρι την Κυριακή...εκεί θα υπάρξουν πολύ επιστημονικές αναλύσεις
τυπε μη γραψεις καλυτερα ,γιατι ο κοσμος ειναι κακος....εδω φρικαρανε με το μπλε σπηντο,αστο σου λεω....Να γράψω και εγώ εδώ η άστο καλύτερα χαχαχα
Εμένα με εγκρίνεις τύπε μου;; Η μήπως είμαι πολύ γυμνασμένος και προικισμένος για την κυρά;;;;Μόνο με μικροτσουτσουνους όμως. 10 πόντους το πολύ..Μην μου
Καποια στιγμη πριν τα λοκνταουν πηγαινα σε ενα γυμναστηριο και εκει ηταν ενας τυπος που μου ζητησε να του γαμησω τη γυναικα του και αυτος να βλεπει. Μου το ζητησε μετα απο κανα μηνα συνεχομενης επικοινωνιας ως θαμωνες στον χωρο και οχι ξαφνικα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως εγινε η ολη προσεγγιση του, σιγουρα ομως το κερδισε. Το μονο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν πως η κυρια του 45αρα με πολυ ομορφο σωμα που πηγαινε και αυτη στο ιδιο γυμναστηριο, αλλες ωρες ομως και με ειχε πετυχει τελικα καποια απογευματα, μου ζητησε να τη χυσω στο στομα. Αφου το εκανα δεν τα ηπιε αλλα τα εφτυσε στο χερι της και τα εβαλε ολα στο μουνι της ως πολυτιμο λιπαντικο και μετα την καβαλησε ο αντρας της ο οποιος μπηκε χωρις προφυλακτικο. Η ιδια συνεχισε να με γλειφει χαριζοντας μου παραλληλα ενα απο τα πιο δυνατα γλειφοκωλια εβερ οπου σχεδον με γαμησε με τη γλωσσα της. Οπως μου ειπαν ηταν η πρωτη φορα που το εκαναν και ειχαν τρελη φαντασιωση για μηνες πριν το εκπληρωσουν. Μοιραστηκα και το δικο μου φετιχ μαζι τους το οποιο φανταζομαι ξερετε ποιο ειναι. Ετσι και εγινε σε τζακουζι ξενοδοχειου με τον κυριο της να κοιταζει απλα και αυτη να τον φιλα στο στομα αφου τα ειχε πιει ολα. Μετα τον ιο δε συνεχισαμε απο επιλογη μου.
Δεν πειράζει θα πουν θα πουν μετά θα πιάσουν κάναν άλλον εγώ τα έχω λυμένα τα πρόβληματα μου χαχαχατυπε μη γραψεις καλυτερα ,γιατι ο κοσμος ειναι κακος....εδω φρικαρανε με το μπλε σπηντο,αστο σου λεω....
Πολύ καλόςΕμένα με εγκρίνεις τύπε μου;; Η μήπως είμαι πολύ γυμνασμένος και προικισμένος για την κυρά;;;;
Φίδι είναι αυτό?
Όχι εσενα αδερφέ. Θα δώσεις πολύ πόνο. Θα μου την χαλάσεις την κυρά. .χαχαΕμένα με εγκρίνεις τύπε μου;; Η μήπως είμαι πολύ γυμνασμένος και προικισμένος για την κυρά;;;;
Τύπε μου διακρίνω εμπορία φιδιών εδώ ...Πολύ καλός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίδι είναι αυτό?
Bεβαίως, πολλοί είναι αυτοί, το πρόβλημα το έχουν οι γυναίκες .Υπάρχουν πραγματικοί άντρες cuckold ή stags, ή έστω που τους αρέσει να βλέπουν την γυναίκα τους με άλλους άντρες ή μόνο σαν φαντασίωση το έχoυμε?
Πες του να παίρνει εμένα τηλέφωνο..χαχαχαεχω ζευγαρι που με εχει πρηξει ο αντρας να κανω γλειφομουνι στη γυναικα και αυτος να βλεπει,εχει γινει 5-6 φορες τα τελευταια 3 χρονια,εγω δεν ψηνομαι γιατι αυτη μονο αντε μου τον παιξει λιγο,δλδδεν συμμετεχει πολυ και δεν ικανοποιουμαι οπως θελω, παρολα αυτα ο τυπος ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να το ξανακανουμε, τον εχω μπλοκαρει και με παιρνει με αποκρυψη!!!!
Είμαι Γερμανός και στη Γερμανία υπάρχουν πολλοί άντρες που τους αρέσει να μοιράζονται τις γυναίκες τους ή για Gang Bangs προμηθεύω. Εδώ στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι περισσότερο ψυχικό σινεμά παρά πραγματικότητα. Έχω γνωρίσει άντρες που ισχυρίζονται ότι είναι Cockold είναι ή ήθελε να δοκιμάσει ένα τρίο. Μετά την πρώτη συνάντηση δεν άκουσα τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν λόγω της γυναίκας ή του συντρόφου μου.Bεβαίως, πολλοί είναι αυτοί, το πρόβλημα το έχουν οι γυναίκες .
Γερμανός και γράφεις τόσο καλά ελληνικά... μπράβο!!!!! χαχαχαΕίμαι Γερμανός και στη Γερμανία υπάρχουν πολλοί άντρες που τους αρέσει να μοιράζονται τις γυναίκες τους ή για Gang Bangs προμηθεύω. Εδώ στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι περισσότερο ψυχικό σινεμά παρά πραγματικότητα. Έχω γνωρίσει άντρες που ισχυρίζονται ότι είναι Cockold είναι ή ήθελε να δοκιμάσει ένα τρίο. Μετά την πρώτη συνάντηση δεν άκουσα τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν λόγω της γυναίκας ή του συντρόφου μου.
Ευχαριστώ. Γράφω με μεταφραστικό πρόγραμμα. Τα ελληνικά μου είναι πολύ άσχημα.Γερμανός και γράφεις τόσο καλά ελληνικά... μπράβο!!!!! χαχαχα
υπαρχουν παρα πολλοι και για διαφορετικους λογουςΥπάρχουν πραγματικοί άντρες cuckold ή stags, ή έστω που τους αρέσει να βλέπουν την γυναίκα τους με άλλους άντρες ή μόνο σαν φαντασίωση το έχoυμε?