You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες cuckolds/stags
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Beluga
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 237
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 201
Χαχαχαχα! Οι περισσότερες αυτό κάνουν, το παίζουν και καλά για ποιά με πέρασες. Πάντως με τον ενοίκιο δεν είναι να παίζεις!!!Εγώ φίλε γουστάρω την φάση αλλά αν το πω στην γυναίκα μου μπορεί να στραβώσει και να σταματήσει να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού..
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Ναι φίλε μου! Με αυτά δεν παίζουμε. Με καμία γκόμενά ίσωςΧαχαχαχα! Οι περισσότερες αυτό κάνουν, το παίζουν και καλά για ποιά με πέρασες. Πάντως με τον ενοίκιο δεν είναι να παίζεις!!!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και ειχε αργησει το εβδομαδιαιο πουστομπαχαλο θρεντ
εγω εχω μια φαντασιωση να πει σε ενα αγνωστο αντε γαμησου οπως λεει σε εμενα και αυτος να την γαμησει στους μπατσους και να ερθει ξεμαλιασμενη σπιτι να μου πει την ιστορια κλαιουσα και εγω να παριστανω οτι την καταλαβαινω και καποια στιγμη να βγαλω το πουτσι μου και να της το βαλω στο στομα να χυσω μεσα στο βρωμοστομα της και μετα να της δωσω και 10 ευρω για παρηγοριαΥπάρχουν πραγματικοί άντρες cuckold ή stags, ή έστω που τους αρέσει να βλέπουν την γυναίκα τους με άλλους άντρες ή μόνο σαν φαντασίωση το έχoυμε?
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Καποια στιγμη πριν τα λοκνταουν πηγαινα σε ενα γυμναστηριο και εκει ηταν ενας τυπος που μου ζητησε να του γαμησω τη γυναικα του και αυτος να βλεπει. Μου το ζητησε μετα απο κανα μηνα συνεχομενης επικοινωνιας ως θαμωνες στον χωρο και οχι ξαφνικα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως εγινε η ολη προσεγγιση του, σιγουρα ομως το κερδισε. Το μονο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν πως η κυρια του 45αρα με πολυ ομορφο σωμα που πηγαινε και αυτη στο ιδιο γυμναστηριο, αλλες ωρες ομως και με ειχε πετυχει τελικα καποια απογευματα, μου ζητησε να τη χυσω στο στομα. Αφου το εκανα δεν τα ηπιε αλλα τα εφτυσε στο χερι της και τα εβαλε ολα στο μουνι της ως πολυτιμο λιπαντικο και μετα την καβαλησε ο αντρας της ο οποιος μπηκε χωρις προφυλακτικο. Η ιδια συνεχισε να με γλειφει χαριζοντας μου παραλληλα ενα απο τα πιο δυνατα γλειφοκωλια εβερ οπου σχεδον με γαμησε με τη γλωσσα της. Οπως μου ειπαν ηταν η πρωτη φορα που το εκαναν και ειχαν τρελη φαντασιωση για μηνες πριν το εκπληρωσουν. Μοιραστηκα και το δικο μου φετιχ μαζι τους το οποιο φανταζομαι ξερετε ποιο ειναι. Ετσι και εγινε σε τζακουζι ξενοδοχειου με τον κυριο της να κοιταζει απλα και αυτη να τον φιλα στο στομα αφου τα ειχε πιει ολα. Μετα τον ιο δε συνεχισαμε απο επιλογη μου.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Καποια στιγμη πριν τα λοκνταουν πηγαινα σε ενα γυμναστηριο και εκει ηταν ενας τυπος που μου ζητησε να του γαμησω τη γυναικα του και αυτος να βλεπει. Μου το ζητησε μετα απο κανα μηνα συνεχομενης επικοινωνιας ως θαμωνες στον χωρο και οχι ξαφνικα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως εγινε η ολη προσεγγιση του, σιγουρα ομως το κερδισε. Το μονο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν πως η κυρια του 45αρα με πολυ ομορφο σωμα που πηγαινε και αυτη στο ιδιο γυμναστηριο, αλλες ωρες ομως και με ειχε πετυχει τελικα καποια απογευματα, μου ζητησε να τη χυσω στο στομα. Αφου το εκανα δεν τα ηπιε αλλα τα εφτυσε στο χερι της και τα εβαλε ολα στο μουνι της ως πολυτιμο λιπαντικο και μετα την καβαλησε ο αντρας της ο οποιος μπηκε χωρις προφυλακτικο. Η ιδια συνεχισε να με γλειφει χαριζοντας μου παραλληλα ενα απο τα πιο δυνατα γλειφοκωλια εβερ οπου σχεδον με γαμησε με τη γλωσσα της. Οπως μου ειπαν ηταν η πρωτη φορα που το εκαναν και ειχαν τρελη φαντασιωση για μηνες πριν το εκπληρωσουν. Μοιραστηκα και το δικο μου φετιχ μαζι τους το οποιο φανταζομαι ξερετε ποιο ειναι. Ετσι και εγινε σε τζακουζι ξενοδοχειου με τον κυριο της να κοιταζει απλα και αυτη να τον φιλα στο στομα αφου τα ειχε πιει ολα. Μετα τον ιο δε συνεχισαμε απο επιλογη μου.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Έχω επικοινωνήσει με πολλούς οι οποίοι τους αρέσει να το λένε και να ακούν να τους λες πως θα την ξεσκίσεις κλπ κλπ, το φαντασιώνονται!!! Μόλις όμως τους έλεγες για ραντεβού, τσάκ, το γυρνούσαν το παραμύθι και ξέρωγω και θα δούμε και σάλια και μύξες!!!
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.038
- Πόντοι
- 1.056
Το καλύτερο παιχνίδι κάνατε, και οι τρεις, σε όλα του τα στάδια.Καποια στιγμη πριν τα λοκνταουν πηγαινα σε ενα γυμναστηριο και εκει ηταν ενας τυπος που μου ζητησε να του γαμησω τη γυναικα του και αυτος να βλεπει. Μου το ζητησε μετα απο κανα μηνα συνεχομενης επικοινωνιας ως θαμωνες στον χωρο και οχι ξαφνικα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως εγινε η ολη προσεγγιση του, σιγουρα ομως το κερδισε. Το μονο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν πως η κυρια του 45αρα με πολυ ομορφο σωμα που πηγαινε και αυτη στο ιδιο γυμναστηριο, αλλες ωρες ομως και με ειχε πετυχει τελικα καποια απογευματα, μου ζητησε να τη χυσω στο στομα. Αφου το εκανα δεν τα ηπιε αλλα τα εφτυσε στο χερι της και τα εβαλε ολα στο μουνι της ως πολυτιμο λιπαντικο και μετα την καβαλησε ο αντρας της ο οποιος μπηκε χωρις προφυλακτικο. Η ιδια συνεχισε να με γλειφει χαριζοντας μου παραλληλα ενα απο τα πιο δυνατα γλειφοκωλια εβερ οπου σχεδον με γαμησε με τη γλωσσα της. Οπως μου ειπαν ηταν η πρωτη φορα που το εκαναν και ειχαν τρελη φαντασιωση για μηνες πριν το εκπληρωσουν. Μοιραστηκα και το δικο μου φετιχ μαζι τους το οποιο φανταζομαι ξερετε ποιο ειναι. Ετσι και εγινε σε τζακουζι ξενοδοχειου με τον κυριο της να κοιταζει απλα και αυτη να τον φιλα στο στομα αφου τα ειχε πιει ολα. Μετα τον ιο δε συνεχισαμε απο επιλογη μου.
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Φίλε μου μη λες για γλυφοκολια εδώ γιατί θα σε πούνε πουστη καποιοι σιχαμεροι αγαπουληδες μικροτσουτσουνοιΚαποια στιγμη πριν τα λοκνταουν πηγαινα σε ενα γυμναστηριο και εκει ηταν ενας τυπος που μου ζητησε να του γαμησω τη γυναικα του και αυτος να βλεπει. Μου το ζητησε μετα απο κανα μηνα συνεχομενης επικοινωνιας ως θαμωνες στον χωρο και οχι ξαφνικα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως εγινε η ολη προσεγγιση του, σιγουρα ομως το κερδισε. Το μονο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν πως η κυρια του 45αρα με πολυ ομορφο σωμα που πηγαινε και αυτη στο ιδιο γυμναστηριο, αλλες ωρες ομως και με ειχε πετυχει τελικα καποια απογευματα, μου ζητησε να τη χυσω στο στομα. Αφου το εκανα δεν τα ηπιε αλλα τα εφτυσε στο χερι της και τα εβαλε ολα στο μουνι της ως πολυτιμο λιπαντικο και μετα την καβαλησε ο αντρας της ο οποιος μπηκε χωρις προφυλακτικο. Η ιδια συνεχισε να με γλειφει χαριζοντας μου παραλληλα ενα απο τα πιο δυνατα γλειφοκωλια εβερ οπου σχεδον με γαμησε με τη γλωσσα της. Οπως μου ειπαν ηταν η πρωτη φορα που το εκαναν και ειχαν τρελη φαντασιωση για μηνες πριν το εκπληρωσουν. Μοιραστηκα και το δικο μου φετιχ μαζι τους το οποιο φανταζομαι ξερετε ποιο ειναι. Ετσι και εγινε σε τζακουζι ξενοδοχειου με τον κυριο της να κοιταζει απλα και αυτη να τον φιλα στο στομα αφου τα ειχε πιει ολα. Μετα τον ιο δε συνεχισαμε απο επιλογη μου.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.396
- Πόντοι
- 11.956
Να γράψω και εγώ εδώ η άστο καλύτερα χαχαχα
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε μιλα ελευθερα…το πιο πιθανο να σου πει ποιος πληρωνει μεχρι τωρα στην πραγματικοτητα το ενοικιοΕγώ φίλε γουστάρω την φάση αλλά αν το πω στην γυναίκα μου μπορεί να στραβώσει και να σταματήσει να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού..
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Όχι φίλε. Είναι κυριαΤυπε μιλα ελευθερα…το πιο πιθανο να σου πει ποιος πληρωνει μεχρι τωρα στην πραγματικοτητα το ενοικιο
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 2.306
Με το μπαρδον και να με συγχωρατε για το αγαρμπο χωρατό μου….Όχι φίλε. Είναι κυρια
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.030
- Πόντοι
- 1.056
γουσταρω να βλεπω τσοντες με θεμα κουκολντ, και φυσικα να με καλεσει καποιο ζευγαρι με γαμευσιμη γυναικα να κανω τον μπουλ, αλλα σε καμια περιπτωση να ειμαι εγω ο κουκ
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Προσεχε τα αυτά τυπε. .ο σύζυγος θα καυλώσει άσχημα όταν θα του πηδας την γυναίκαγουσταρω να βλεπω τσοντες με θεμα κουκολντ, και φυσικα να με καλεσει καποιο ζευγαρι με γαμευσιμη γυναικα να κανω τον μπουλ, αλλα σε καμια περιπτωση να ειμαι εγω ο κουκ
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 2.306
πρωτη φορα ηταν οπως λες , λογικο να ειναι λιγο «σφιγμενοι» απεναντι σουΑφου το εκανα δεν τα ηπιε αλλα τα εφτυσε στο χερι της και τα εβαλε ολα στο μουνι της ως πολυτιμο λιπαντικο και μετα την καβαλησε ο αντρας της ο οποιος μπηκε χωρις προφυλακτικο. Η ιδια συνεχισε να με γλειφει χαριζοντας μου παραλληλα ενα απο τα πιο δυνατα γλειφοκωλια εβερ οπου σχεδον με γαμησε με τη γλωσσα της. Οπως μου ειπαν ηταν η πρωτη φορα που το εκαναν και ειχαν τρελη φαντασιωση για μηνες πριν το εκπληρωσουν.
Διαγραμμένο μέλος 186316
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Στο φυλής 104 είχα παει να γαμησω τη βανεσα παλιά μια φορα (τι ωραιο μουνακι ηταν αυτό) και ηρθε και μου ειπε οτι ενας αλλος θελει να τη γαμησω και να πληρωσει και για τους δυο μας αυτός ενω απλά θα κοιτάει αυτος και να παριστάνουμε οτι ειναι η γυναικα του και του τη γαμάω.
Αλλά λέω ποιος ξερει τι ανωμλος μπορει να ειναι αυτος και μηπως μεσα θελησει να γαμησουμε κι αυτον και δε ψηθηκα...ειπα οχι..εδωσα το 50αρικάκι μου εγω και τη κάρφωσα μονος μου.
Αλλά λέω ποιος ξερει τι ανωμλος μπορει να ειναι αυτος και μηπως μεσα θελησει να γαμησουμε κι αυτον και δε ψηθηκα...ειπα οχι..εδωσα το 50αρικάκι μου εγω και τη κάρφωσα μονος μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις