Νέα

Άντρας........έγκυος!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ιατρικό παράξενο με άνδρα που έμεινε έγκυος

Ένας Αμερικανός άνδρας που γεννήθηκε γυναίκα ανακοινώνει με άρθρο του σε περιοδικό ότι είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα, δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία του όπου εμφανίζεται με γένια, επίπεδο στήθος και φουσκωμένη κοιλιά.

Ο Τόμας Μπίτι, που περιγράφει τον εαυτό του ως τρανσεξουαλικό άνδρα, περιγράφει πώς η απόφασή του να αποκτήσει παιδί «συνάντησε τις διακρίσεις και τον απερίφραστο χλευασμό» των γιατρών στους οποίους απευθύνθηκε.

Το άρθρο του δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του The Advocate, ενός περιοδικού με έδρα το Λος Αντζελες που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς και τρανσεξουαλικούς αναγνώστες.

Όπως αναμεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Τόμας έχει υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του στήθους και ακολουθούσε θεραπεία με τεστοστερόνη, δεν είχε προχωρήσει όμως σε επέμβαση αλλαγής των γεννητικών του οργάνων.

Νομικά αναγνωρισμένος ως άνδρας, ζει με τη γυναίκα του Νάνσι στο Μπεντ του Όρεγκον. Το ζευγάρι ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ωστόσο η Νάνσι δεν μπορούσε να συλλάβει καθώς είχε χρειαστεί παλαιότερα να υποβληθεί σε υστερεκτομή.

Έτσι, ο Τόμας αποφάσισε να κυοφορήσει ο ίδιος το παιδί -σταμάτησε την ορμονική θεραπεία και η περίοδός του επέστρεψε, εξηγεί ο ίδιος.

Πολλοί γιατροί όμως τον αντιμετώπισαν με εχθρικότητα και ορισμένοι αρνήθηκαν να αναλάβουν την περίπτωσή του. Ο πρώτος γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε «μου είπε να ξυριστώ», γράφει.

«Οι ρεσεψιονίστ γελούσαν μαζί μας. Οικογένεια και φίλοι δεν μας υποστήριξαν· οι περισσότεροι στην οικογένεια της Νάνσι δεν γνωρίζουν καν ότι είμαι τρανσεξουαλικός».

Έπειτα από προσπάθειες ενός χρόνου με επισκέψεις σε εννέα γιατρούς, ο Τόμας έμεινε έγκυος με κατεψυγμένο σπέρμα , ωστόσο η εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτριος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η δεύτερη απόπειρα ήταν επιτυχημένη και το μωρό αναμένεται στις 3 Ιουλίου, αναφέρει.

«Πώς νιώθει ένας έγκυος άνδρας;» γράφει ο Τόμας στο άρθρο του.

«Απίστευτα. Παρά το γεγονός ότι η κοιλιά μου μεγαλώνει με μια νέα ζωή μέσα μου, είμαι σταθερός και έχω αυτοπεποίθηση ως άνδρας. Κατά μια τεχνική άποψη βλέπω τον εαυτό μου ως παρένθετο γονέα, αν και η ταυτότητα του φύλου μου ως άνδρα παραμένει σταθερή».

»Για τη Νάνσι, είμαι ο σύζυγός της που κυοφορεί το παιδί μας. Εγώ θα είμαι ο πατέρας της κόρης μου και η Νάνσι θα είναι η μητέρα της. Θα είμαστε οικογένεια» απαντάει.

Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε στην Telegraph ότι η εγκυμοσύνη του Τόμας επιβεβαιώθηκε από το γυναικολόγο του.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το ειδα το μεσημερι στις ειδησεις και αναρωτηθηκα το κλασικο:

Απο που θα γεννησει?

Απο τον κωλο?

Ουστ λουγκρες που θελετε να μεινετε και εγκυες.

Κατα διαολου παει η κοινωνια και ειδικα αν γινει και ''μοδα΄΄άργοτερα ολες οι πουστρες θα θελουν να γινουν Σβαρτσενεγκερ...συκαλακι

Επισκέπτης
ε, καπως θα το βγαλουνε απο μεσα του.
φτανει να ισχυει το γεγονος και να μην ειναι τιποτε μουφες δημοσιοτητας.

παντως αν του το βγαλουν απο τον κωλο, θα ειναι .... κωλοπαιδι!

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και τι στο καλό θα γεννηθεί αν γεννηθεί ρε συ???????? Κάνα πειραματόζωο βλέπω να γίνεται!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Προς στιγμήν νόμιζα ότι θα έκανε κωλόπαιδο αλλά αφού δεν έχει κάνει αλλαγή φύλου εξηγείται το μυστήριο! :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλη μια μαλακισμενη λεσβια που νομιζει οτι τα χαπια που παιρνει για να βγαλει μουσια τη κανουν και αντρα.Ολιγο μπαγιατικια η ειδηση..

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μπείτε στο δεύτερο λινκ να δείτε την φώτο του!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom