julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μηπως ο Ernesto πρεπει να ψαξει και για κανενα τερματοφυλακα ????
βρηκε ο Κοκκαλης τον Κοβατςμηπως ο Ernesto πρεπει να ψαξει και για κανενα τερματοφυλακα ????
Ελατε ρε παιδια μονο ο Νικοπολιδης φταιει για οτι εγινε?Στο κεντρο ο Κατσουρανης φανηκε καθολου?Ενα φαντασμα ηταν!
Mην το κοιτας οπαδικα. Βλεπεις το πρωταθλημα. Υπαρχει αλλος ; Ο ανθρωπος φετος ηταν μονος του ολοκληρος ο Ολυμπιακος. :-τον ΚΟΥΡΑΔΑ,μας εκαψε παλι..
μετα απο τα προκριματικα του 06,τα προκριματικα του 08,ο ρεχακλης εξακολουθει να τον παιρνει ρε γμτ?
[youtube=425,350]3I4wSM9YYTs[/youtube]
Ο Αντωνης γραφει στο φουτσο του κατι χανουμοβαζελους μ@λ@κες.Ρε ουστ απο δω
για τον Βαντσικ συμφωνω και εγω,αλλα αφου λες οτι εισαι γαυρος πρωταθλημα φετος πηρες λογω Αγιου Αντωνη(πεναλτυ με σκατοβαζελο,Ξανθη κλπ κλπ),δεν λεω οτι δεν εφταιγε για χτες αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και ιδιαιτερα εμεις.Ωραιο θρεντ ανοιξεςΦιλε και εγω γαυρος ειμαι αλλα τον Νικοπολιδη δεν το θεωρω εναν ολοκληρωμενο και πληρη τερματοφυλακα - ειναι σαν την αγελαδα που δινει μια στο τελος και χυνει ολη την καρδαρα με το γαλα / για μενα π.χ. ο Βαντσικ ηταν απο τους κορυφαιους !!!!!
συμφωνώ στο 90%. Δηλ. το Γιαννακόπουλο δεν μπορείς να τον κρίνεις αφού δεν τον έβαλε ουσιαστικά να παίξει, κακώς για μένα γιατί άλλο μπουκαδόρο περιφερειακό επιθετικό εν έχει.Ρε βγάλτε τα οπαδικά γυαλιά και δείτε την πραγματικότητα.
Ελλάδα: η ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και τον 70+ προπονητή. Τις ίδιες μαλακίες έκαναν και οι Ιταλοί με τα πουρά της Μίλαν και δεν ήξεραν από που τα τρώγανε από τους Ολλανδούς.
Τι έκανε ο Δέλλας στο γκόλ χθές? Ti έκανε ο Κυργιάκος στο γκολ του Ιμπραήμοβιτς με τους Σουηδούς? Τι έκανε η Εθνική μετα το 60 και με Σουηδούς και με Ρώσσους?
Βλέπεις την Ολλανδία και νομίζεις ότι το γήπεδο είναι μικρό. Βλέπεις την Ελλάδα και νομίζεις ότι παίζουμε με 7 παίκτες. Γιατί άραγε?
Φτάνει πια η γεροντολαγνεία!
Ερωτήματα: - Toν looser τον Λυμπερόπουλο γιατί τον έβαλε και όχι το παιδάκι τον Σαλπιγγίδη?
- Τον Δέλλα τον επιβράβευσε για την καλή εμφάνιση με την Σουηδία?
- Ο Κυργιάκος σε τι θέση έπαιζε στο β ημίχρονο?
- Ο Χαριστέας μετά το τελευταίο γκολ το 2004 πότε έχει ξαναπαίξει έστω και μέτρια?
- Το ίδιο και ο Γιαννακόπουλος
- Που είναι τα νέα παιδιά? Παπασταθόπουλος, Νίνης, Μήτρογλου και τόσοι άλλοι?
Η Ελλάδα πήρε ότι άξιζε (όπως και το '94 που κάναμε τις ίδιες μαλακίες με τους γεους)
Τέλος ας φάμε στην μάπα τώρα τον Ρεχάγκελ και για το μουντιάλ γιατί κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να τον κλέισουν μην τον χάσουν λες και τον ήθελε κανένας άλλος.
Δε μεταδίδω άλλο...
Οι γέροι στο ΚΑΠΗ
να δεί η Ελλάδα προκοπή!
Γενικά δεν υπάρχει συνεννόηση στην ομάδα, όλες οι γραμμές δεν έχουν σωστή επικοινωνία και μιλάνε πολύ μεταξύ τους και δεν μπορούν να συνεννοηθούν! Το 2004 μόνο ένας μιλούσε στο γήπεδο και καθόριζε τις γραμμές!συμφωνώ στο 90%. Δηλ. το Γιαννακόπουλο δεν μπορείς να τον κρίνεις αφού δεν τον έβαλε ουσιαστικά να παίξει, κακώς για μένα γιατί άλλο μπουκαδόρο περιφερειακό επιθετικό εν έχει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε κι άλλο θρεντ για το Euro ενώ έχουμε άλλα 3 αλλά τεσπα.
Για το Νικοπολίδη να πω πως έκανε λάθος έξοδο, αλλά πήγε να καλύψει το κενό της άμυνας αφού εκεί που πήγε έπρεπε να υπάρχει αμυντικός και μάλλον ο Τοροσίδης. Κατά τα άλλα ο Κυριάκος παραπονιόταν για την αλληλοκάλυψη σε όλο το ματς αλλά τι σκατά αλληλοκάλυψη με δύο κεντρικούς πιο αργούς από σαλιγγάρια;
Δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα έχει ο Ρεχάγκελ με τους αριστεροπόδαρους...αυτός ο κακομοίρης ο Σπυρόπουλος δεν αξίζει να παίξει μια φορά έστω;
ένα ποστάρισμα και έγραψε ο άτιμος. 100% σωστός.Επιτρεψτε μου ενα σχολιο....Καταρχην δεν εχει σημασια τι ομαδα ειμαι , αλλωστε κανεις απο την μεγαλη πλειοψηφια των ελληνων δεν ειναι 1ον με την εθνικη και 2ον τη βλεπει μονο οταν κερδιζει και ειναι βαρια η πουτσα του τσολια και αλλες νεοελληναραδικες μαλακιες...Ολοι οι ελληναραδες ( ειδικη κατηγορια χομο καννιβαλλους) ειναι υπερπατριωτες αρκει ο εκαστοτε βρωμοαλβανος, ρωσοποντιος να γινει ακακιος κλπ....Λοιπον για να μη σας κουραζω αλλο θα πω οτι αυτους που βριζετε οσοι τους βριζετε τωρα ηταν οι παιχταραδες ( με μερικες απουσιες και προσθηκες λογω της ηλικιας) που κατεβαινατε στους δρομους....Ενω ας πουμε για το οτι θα δουλευουμε σαν μαλακες μεχρι τα 70 δεν ειναι θεμα να κατεβουμε κατω και να τα γαμησουμε ολα....Οσο για τον αντωνη μιας και για αυτον μιλατε ειμαι σιγουρος οτι αν επαιζε ακομα στον παναθηναικο θα ηταν τιμητες του οι παναθηναικοι και ολοι οι αλλοι θα τον ετρωγαν...Ειναι σημαδι του τυφλου οπαδισμου ....περαστικα
συμφωνώ αν και δεν κατάλαβα ποιον έναν εννοείς. Πάντως ο Ρεχάγκελ κατάφερε να ρίξει την αγοραστική αξία όλων των ποδοσφαιριστών με δύο μόνο ματς.Γενικά δεν υπάρχει συνεννόηση στην ομάδα, όλες οι γραμμές δεν έχουν σωστή επικοινωνία και μιλάνε πολύ μεταξύ τους και δεν μπορούν να συνεννοηθούν! Το 2004 μόνο ένας μιλούσε στο γήπεδο και καθόριζε τις γραμμές!