You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντλία θερμότητας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα t77777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 114
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ως αντλια θερμότητας λειτουργει και το αιρκοντίσιον όταν το βαζουμε στο ζεστο.
εγω που είμαι και θεσσαλονικη μια χαρα είμαι με 2 μικρα 9ρια αιρκοντίσιον στα 65 τετραγωνικα.
αν πιασει παγωνια κατω από 3 βαθμούς τοτε ζορίζονται οποτε για κανα 2 βδομάδες θα βαλω αεροθερμο και ηλεκτρικη θερμαστρα.
70 πληρωνω στο διμηνο στην δεη και το χειμωνα πληρωνω ένα εξτρα 200ρι περιπου, αλλοι που μενουν σε χωρια σε υψος ξοδευουν σε πελετ και πετρελαιο κανα διχιαρο και παλι δεν ζεσταίνονται οσο εγω στην πολυκατοικια γιατι τους βαραει από ολες τις πλευρες ο κρυος αερας.
εγω που είμαι και θεσσαλονικη μια χαρα είμαι με 2 μικρα 9ρια αιρκοντίσιον στα 65 τετραγωνικα.
αν πιασει παγωνια κατω από 3 βαθμούς τοτε ζορίζονται οποτε για κανα 2 βδομάδες θα βαλω αεροθερμο και ηλεκτρικη θερμαστρα.
70 πληρωνω στο διμηνο στην δεη και το χειμωνα πληρωνω ένα εξτρα 200ρι περιπου, αλλοι που μενουν σε χωρια σε υψος ξοδευουν σε πελετ και πετρελαιο κανα διχιαρο και παλι δεν ζεσταίνονται οσο εγω στην πολυκατοικια γιατι τους βαραει από ολες τις πλευρες ο κρυος αερας.
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
θα καλεσεις την daikin για να σου την δειξει και να ελεγξει τις ρυθμισεις.Ειναι μεσαιων θερμοκρασιών η υψηλων και ποσα KW
[/quote
Την κάλεσα αλλά δεν έβγαλα άκρη! Μου είπαν ότι δεν έχουν τεχνικούς να στείλουν και πρέπει να απευθυνθώ σε αυτόν που την τοποθέτησε! Δεν βγάζω άκρη!! Χαμηλών θερμοκρασιών (ζέστη - κρύο) 16 kw
τραγικο λαθος πρωτα πληρωσες την αντλία και μετά ρωτας? πρεπει να κανει μελετη μηχανολογος να τα υπολογισει και να δεις τη σε συμφερει. ολοι λενε οτι ειναι συμφερουσες αλλα εχουν και υψηλο αρχικο κοστος. ισως σε συμφερε πιο πολυ να κανεις μονωση στο σπιτι
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
τραγικο λαθος πρωτα πληρωσες την αντλία και μετά ρωτας? πρεπει να κανει μελετη μηχανολογος να τα υπολογισει και να δεις τη σε συμφερει. ολοι λενε οτι ειναι συμφερουσες αλλα εχουν και υψηλο αρχικο κοστος. ισως σε συμφερε πιο πολυ να κανεις μονωση στο σπιτι
Όλα έγιναν όπως τα είπες!! Ήρθε μηχανολόγος και έκανε μελέτη! Φυσικά και συμφέρει! Αν σκεφτείς ότι δεν υπήρχε καθόλου θέρμανση! Αλλά στην λειτουργείς τις αντλίας υπάρχει θέμα!!
τοτε ειναι υποχρεωμενος ο εγκαταστατης να δωσει λυση, η daikin ειναι σοβαρη εταιρια θα βρεις ακρη αν δεν εχεις εξοφλησει πιεσε οσο μπορειςΌλα έγιναν όπως τα είπες!! Ήρθε μηχανολόγος και έκανε μελέτη! Φυσικά και συμφέρει! Αν σκεφτείς ότι δεν υπήρχε καθόλου θέρμανση! Αλλά στην λειτουργείς τις αντλίας υπάρχει θέμα!!
ποσο κοστισε?
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Θα επιμενεις. τωρα αν τα τετραγωνικα είναι πανω από 120 εισαι καλα.Αν εχεις FANcoil και δεν την σβηνεις και εχεις εταιρεια ρεύματος με απαιριοριστες KWH θα εχειw 45% οικονομια σε σχεσει με το πετραιλαιο.
Ναι είναι πάνω από 120τμ!! Εγκατάσταση με fancoil είναι!! Ψάχνω κάποιον να μου δείξει τις δυνατότητες τις και πως θα μπορέσω να την δουλέψω ποιο οικονομικά! Αυτός το μόνο που μου έδειξε ήταν το on- off ! Τον πίεσα και μου είπε δούλεψε την έτσι και αργότερα θα το δούμε!
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Η daikin όπως είπα δεν πήρε θέση!! Κοντά στα 10000τοτε ειναι υποχρεωμενος ο εγκαταστατης να δωσει λυση, η daikin ειναι σοβαρη εταιρια θα βρεις ακρη αν δεν εχεις εξοφλησει πιεσε οσο μπορεις
ποσο κοστισε?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.303
- Πόντοι
- 5.097
τι εννοείς δυνατότητες και τι ον οφφ,θερμοκρασία ρυθμίζεις και πάλι,οταν λές φαν κοιλ μιλάς για ανεμιστήρες που λειτουργούν με νερό η κάτι άλλο?Και βασικά ποιό είναι το προβλημά σου.Ναι είναι πάνω από 120τμ!! Εγκατάσταση με fancoil είναι!! Ψάχνω κάποιον να μου δείξει τις δυνατότητες τις και πως θα μπορέσω να την δουλέψω ποιο οικονομικά! Αυτός το μόνο που μου έδειξε ήταν το on- off ! Τον πίεσα και μου είπε δούλεψε την έτσι και αργότερα θα το δούμε!
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Μπορω να κανω μια επίσκεψη κ να σου δειξω : κόστος 120 ευρω
Στειλε πμ γιατι ειναι συνθέτες οι ρυθμίσεις κ στειλε μου με εμαιλ το μανιουαλ της Daikin. Σε 20 ημέρες θα ειμαι διαθέσιμος
Την 1η σελίδα απο το μανιουαλ
Φαν coil αερα νερού εχεις ;
Στειλε πμ γιατι ειναι συνθέτες οι ρυθμίσεις κ στειλε μου με εμαιλ το μανιουαλ της Daikin. Σε 20 ημέρες θα ειμαι διαθέσιμος
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Τι κατανάλωση ρευματος εχουν?
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
τι εννοείς δυνατότητες και τι ον οφφ,θερμοκρασία ρυθμίζεις και πάλι,οταν λές φαν κοιλ μιλάς για ανεμιστήρες που λειτουργούν με νερό η κάτι άλλο?Και βασικά ποιό είναι το προβλημά σου.
Η αντλία θερμότητας έχει πολλές δυνατότητες και όχι μόνο on - off. Μπορείς να την κανείς να δουλέψει με την εξωτερική θερμοκρασία η με τα νερά που θες να έχουν συγκεκριμένη θερμοκρασία!!
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Τι κατανάλωση ρευματος εχουν?
Η κατανάλωση δεν είναι standar! Παίζει ανάλογα με τις ρυθμίσεις!
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Μπορω να κανω μια επίσκεψη κ να σου δειξω : κόστος 120 ευρω
Ναι τα fan coils είναι αέρα νερού! Θα σε ειδοποιήσω!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Θερμανση ζεστο νερο 110 τμ ειναι πιο οικονομικες απ το φ αέριο?Η κατανάλωση δεν είναι standar! Παίζει ανάλογα με τις ρυθμίσεις!
Συνδεεται με το υπάρχων δίκτυο σωλήνων σωμάτων?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις