Μα ΠΟΣΟ μεγάλες πιά;!;
(καλά, αυτό με το βατραχοπέδιλο ήταν σούπερ... χαίρομαι που εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι με χιούμορ)
Σοβαρά τώρα, για να μη το εκτροχιάσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα...
Για μένα προσωπικά, οι ιερόδουλες (και μάλλον δεν είναι πετυχημένη η λέξη 'πουτάνα', που μας έρχεται από την Ιταλία, ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες που συμπεριφέρονται πουτανίστικα, για να καταλαβαινόμαστε) θα έπρεπε να είναι πιό σεβαστές από τη κοινωνία.
Καλύπτουν μια σοβαρή ανάγκη σε πολλούς άντρες, που (δυστυχώς) τους έχει 'ευνουχίσει' ψυχικά η κοινωνία ή οι γυναίκες, ή απλά θέλουν να δοκιμάζουν από περισσότερα του ενός πιάτα.
(εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό: οι τύποι που τσιμπολογάνε από 15 πιάτα σε μπουφέ, και μετά βάζουν και τυροπιτάκια στη τσέπη για το σπίτι...
)
Οτι είναι αποδοκιμασμένες από τη κοινωνία, δυστυχώς είναι αλήθεια. Δεν είναι 'κατάντια' οι σκουπιδιάρηδες στο μυαλό της κοινωνίας όπως οι ιερόδουλες, αλλά είναι κι αυτές αναγκαίες (και πάλι καλά που η Ελληνική νομοθεσία τις επιτρέπει και δε τρελαίνονται οι νέοι από τις ορμές τους).
Σε παλιότερες εποχές, ένας πατέρας στο χωριό θα πήγαινε το γιό του στην 'πουτάνα του χωριού' (κάτι σα τελετή μύησης), ώστε αυτή να του δείξει μερικά πράγματα, ώστε κι αυτός να μη πάει στα τυφλά όταν με το καλό έβρισκε γυναίκα, και να την ικανοποιήσει όσο γίνεται.
Δυστυχώς, όπως και με πολλά άλλα πράγματα (χωματερές, ανάπηροι, κτλ.), η Ελληνική κοινωνία υποκρίνεται πως οι ιερόδουλες δεν υπάρχουνε (πως λέει η φράση 'εικόνα σου είμαι κοινωνία, και σου μοιάζω'; Κάπως έτσι...).
Μια αποενοχοποίηση πάντως τη χρειαζόμαστε, όπως και μια κάποια εξισορρόπηση ανάμεσα σε προσφορά και ζήτηση.
Δυστυχώς, με την αγαμία που δέρνει τον μέσο Ελληνα (κάτι για το οποίο φοβάμαι πως οι Ελληνίδες φέρουν μεγάλο ποσοστό ευθύνης), μια γυναίκα στη Φυλής πρέπει να ξεπετάει 15 ανθρώπους την ώρα, κάτω από άθλιες συνθήκες.
Αλλά με τα μίζερα λεφτά που πληρώνεται η γυναίκα και το μαγαζί, πως να γίνει επένδυση σε καλύτερους χώρους, πως να υπάρξουνε περισσότερες γυναίκες ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει το σεξ χωρίς άγχος και χωρίς το συναίσθημα της 'ξεπέτας';
(ξέρω, ξέρω - υπάρχουν και τα στούντιο, τα call-girls, κτλ. Αλλά εγώ μιλάω για το βασικό σεξ, είναι ανάγκη να είναι τόσο υποβαθμισμένο σα προϊόν; ).
Δε ξέρω πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση χωρίς κάποια ριζική αλλαγή.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε (στο βαθμό του δυνατού) και εμείς οι άντρες αλλά και οι ιερόδουλες όσο γίνεται πιό ευγενικοί οι μεν με τους δε.
Ενα 'καλησπέρα' δε βλάπτει! Ανθρωποι είμαστε και στις δυό πλευρές του κρεβατιού.
Sorry για τη σεντονιάδα,
Ν.Φ.