Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ΈτσιΕν κατακλειδι αν δεν μπορείς να είσαι πιστός μείνε ελεύθερος
ΈτσιΕν κατακλειδι αν δεν μπορείς να είσαι πιστός μείνε ελεύθερος
Αυτό ακριβώςΟ άνθρωπος έχει δεσμό χρόνια τώρα μάλλον, αλλά δεν θέλει να χωρίσει γιατί μάλλον την αγαπάει...
Από την στιγμή που δεν έχει πολύ χρήμα, καλό είναι να μην αρχίσει το χόμπυ των γυναικών, γιατί είναι πολυέξοδο σπορ..
Όπως κάποιος σκέφτεται: " ας μην ξεκινήσω την κοκαινη, (παρότι είναι ευχάριστη κατάσταση και μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας,) γιατί είναι ακριβή και κάνει κακό στην υγεία",ας σκεφτεί κι ο φίλος με παρόμοιο τρόπο..
Κουκλε αν θελεις με τον ανθρωπο που εχεις παιδακια η και χωρις παιδακια να εχειςΔλδ κάποιος που ξενογαμάει, δεν μπορεί να έχει στα όπα όπα και τη γυναίκα του;
Είναι λογικό κάθε αποθημένο να το βγάζουμε στις γυναίκες - κοπέλες - σχέσεις - γουαεβερ μας;
Επίσης για ένα φετίχ, αποθημένο - μπλα μπλα, θα πρέπει να χωρίζουμε επειδή "δεν είμαστε πιστοί";;
Ας βάλουμε τον εγωισμό στην άκρη περί κέρατου κτλ κτλ. Αν δλδ εσάς οι γυναίκες σας, σας είχαν στα όπα όπα, πασάδες στα Γιάννενα, φαι, καθαριότητ, σεξ, συμπεριφορά, θα σας χαλαγε αν ξενογαμιοταν χωρίς να δίνει ποτέ δικαίωμα στον παραμικρό να πει κάτι για εσάς ή τη σχέση ή την οικογένεια σας;
Σκεφτείτε πως κι εμείς από την άλλη, τίποτα δεν θέλουμε να διαλύσουμε. Και η ανάγκη για πηδήκουλο δεν έχει σκοπό να αφήσεις την οικογένειά σου αλλά να ξαλαφρώσεις είτε γιατί δεν μπορεί η μαντάμ είτε γιατί θες κάτι άλλο που δεν της αρέσει (πχ πίτσα με ανανά).
Θα διαβάσω και θα ξανάρθω τον Σεπτέμβρη...Το κατάλαβα..( κι εκτός θέματος , και αργή...μετεξεταστεα..)
συμβιβασμος ειναι ο γαμος...και επειδη θελω να ειμαι δικαιος,ειναι συμβιβασμος και για τους 2.τραβά παντρέψου τύπε ,κάνε κανα μούλικο και μετά όταν θα κερατώσεις τη γυναίκα σου ,έλα να ζητάς δικηγόρο για διατροφές ναουμε.
Ο γάμος είναι ενάντια στη φύση του άντρα.
Πως γίνεται να ξενογαμιεται κ να μη δίνει δικαιώματα;Ας βάλουμε τον εγωισμό στην άκρη περί κέρατου κτλ κτλ. Αν δλδ εσάς οι γυναίκες σας, σας είχαν στα όπα όπα, πασάδες στα Γιάννενα, φαι, καθαριότητ, σεξ, συμπεριφορά, θα σας χαλαγε αν ξενογαμιοταν χωρίς να δίνει ποτέ δικαίωμα στον παραμικρό να πει κάτι για εσάς ή τη σχέση ή την οικογένεια σας;
Ναι για αυτό ψάχνουμε και εμείς και οι γυναίκες εναλλακτική λύση ...τι να κάνουμε και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή...καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και καλά κορμιά πάνω μας η κάτω μας η στο πλάισυμβιβασμος ειναι ο γαμος...και επειδη θελω να ειμαι δικαιος,ειναι συμβιβασμος και για τους 2.
Σιγά τώρα ένα πάνω ένα κάτω ....δεν θα έβλεπε και κάτι που δεν ξέρει ....πως κάνουν όλοι έτσι εάν γαμιθει η γυναίκα του με κάποιον ...χαρά ...εάν είναι ωραία θα δώσει και σε άλλους μύστες....μην είμαστε εγωιστέςΠως γίνεται να ξενογαμιεται κ να μη δίνει δικαιώματα;
Για να γίνω πιο ξεκάθαρος την κοινωνία την παραβλέπω ..
Απέναντι σε σένα δεν είναι φάουλ;
Εντάξει τώρα σεξ θα κάνει με άλλων και τι έγινε...δημοκρατία έχουμεΔυσκολεύομαι να καταλάβω πως γίνεται να αγαπά ένας άνδρας μια γυναίκα και το αντίθετο αλλά ταυτόχρονα ο ένας να απατά τον άλλο
Εμένα θα με ενοχλούσε πολύ κάτι τέτοιο και θα ήταν αιτία χωρισμού, δεν ξέρω εγώ δεν θα το έκανα, αλλά από την άλλη δεν έχω κάνει παντρεμένος επομένως ας μην λέω μεγάλες κουβέντες..Εντάξει τώρα σεξ θα κάνει με άλλων και τι έγινε...δημοκρατία έχουμε
Εντάξει ξέρεις ότι τα μελοι του μπου τα ξέρουν όλα ...κάνω και καμμία υπερβολή στο γράψιμο καμμία φορά ....η άποψη σου σωστή είναιΕμένα θα με ενοχλούσε πολύ κάτι τέτοιο και θα ήταν αιτία χωρισμού, δεν ξέρω εγώ δεν θα το έκανα, αλλά από την άλλη δεν έχω κάνει παντρεμένος επομένως ας μην λέω μεγάλες κουβέντες..
Είναι ανώτερα "μαθηματικά" αυτά...δύσκολα θέματα.Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως γίνεται να αγαπά ένας άνδρας μια γυναίκα και το αντίθετο αλλά ταυτόχρονα ο ένας να απατά τον άλλο
Είμαι και αγράμματος άλλωστεΕίναι ανώτερα "μαθηματικά" αυτά...δύσκολα θέματα.
Εγώ είμαι ένα ζώον και μισό. Εδώ ο Aristarxos με άφησε χθες στην ίδια τάξη (γ' δημοτικού).Είμαι και αγράμματος άλλωστε
Σκληρός και άκαρδος ο ΑρίσταρχοςΕγώ είμαι ένα ζώον και μισό. Εδώ ο Aristarxos με άφησε χθες στην ίδια τάξη (γ' δημοτικού).
Εντάξει έχεις χρόνο...Θα διαβάσω και θα ξανάρθω τον Σεπτέμβρη...
Σωστά..είναι πολιτειακό το ζήτημα..Εντάξει τώρα σεξ θα κάνει με άλλων και τι έγινε...δημοκρατία έχουμε