Ποια γιαούρτια και μπριζόλες; Να σφάξεις τον μόσχο τον σιτευτό.Πάω να αγοράσω τις μπριζόλες και τα γιαούρτια της τελευταίας στιγμής...έχω ένα παιδάκι πλέον!
Τελευταία τροποποίηση:
Ποια γιαούρτια και μπριζόλες; Να σφάξεις τον μόσχο τον σιτευτό.Πάω να αγοράσω τις μπριζόλες και τα γιαούρτια της τελευταίας στιγμής...έχω ένα παιδάκι πλέον!
Υπαρχουν γκομενες ειτε ελευθερες ειτε δεσμευμενες που βοηθαει ναι. Αυτες ειναι συνηθως αυτες που δε θελουν δεσμευσεις κ θελουν ελευθεριες κ για τις ιδιες . Δε γουσταρουν φαση να ελεγχονται κ για αυτο προτιμουν τους παντρεμενους ( βεβαια υπαρχουν κ μαλακες παντρεμενοι π ζηλευουν τις γκομενες τους κ ελευθεροι π ειναι στα παπαρια τους αλλα δε μπαινουν στη διαδικασια να το ψαξουν συνηθως )Κάποιες την βρίσκουν με παντρεμενους. Δεν είναι ψέμματα
Μοσχαρίσιος είναι οι μπριζόλες.( Άλλοι τον έσφαξαν για μένα - πήρα και λίγο αρνί ή κατσίκι δε μου είπε ο χασάπης..τον εμπιστεύομαι ..είναι ψαγμενος)Ποια γιαούρτια και μπριζόλες; Να σφάξεις τον μόσχο τον σιτευτό.
Δε ξερω κατά ποσο τρολαρει ο τυπος που άνοιξε το θέμα η όχι. Αλλά πολλοί άντρες πριν παντρευτούν όντως έτσι νιώθουν.Κσλοπροαιρετα......
Παντρευεσαι και χρειαζεσαι τελευταια δοση ελευθευριας??
Αρα παυεις ποια να εισαι ελευθερος και οδευεις προς την φυλακη οπου θα παψεις ποια να εισαι ο εαυτος σου.....
Μηπως πρεπει να τα ξανασκευτεις??
Και γιατί φόραγες βέρα εγώ από την πρώτη μέρα την έβγαλα και την βάζω το καλοκαίρι μόνο στις διακοπές σαν κόσμημαΘελει πολυ προσοχη παντως οταν κανει καποιος κουτσουκελες μες το γαμο . Πριν καποια χρονια ειχα μια πιτσιρικα που γουσταρα πολυ φοιτητρια στο παντειο . Της ειχα κρυψει οτι ημουν παντρεμενος και κρυβομουν καλα γιατι δεν ηθελα να χαλασει η φαση .
Ειχα βγει μια φορα λοιπον παραλιακη με ενα τυπο επαγγελματικο ραντεβου στο πρωην οστρια στον αλιμο και οταν καθισαμε εξω επειδη ειχε πολυ κοσμο δεν ειδα οτι καθισαμε διπλα σε μια παρεα ατομων που ηταν μαζι και αυτη . Μετα απο λιγα λεπτα αφου καθισαμε πριν προλαβω να τη δω , σηκωθηκε , ηρθε στο τραπεζι μας και μου ειπε " ωραια βερα, χαιρετισματα στη γυναικα σου μαλακα" και φευγει απο το μαγαζι . Ο τυπος που καναμε το ραντεβου 50αρης γυριζει κ μου λεει χαμογελωντας αφου ειχα σκαλωσει "τελικα αυτο που λενε οτι η βερα μετραει θετικα για τις γυναικες, πρεπει να ναι λιγο ραδιο αρβυλα"
Μπα φίλε. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις ένα δαχτυλίδι που δε μοιάζει με βέρα, να είναι το δαχτυλίδι του γάμου σου. Και μούρη θα πουλάς στη γυναίκα σου ότι δεν ακολουθείς τη πεπατημένη και ξεκάρφωτο θα φαίνεται εκτός, στις τρίτες. Δουλεύει άψογα το σύστημα έτσι...Θέλει προσοχη και βέρα να μη φοράς. Βεβαία αν την βγάλεις και ξεχαστείς θα σου πει μετά η γυναίκα σου γιατί δεν την φοράς. Αστα χεσε μέσα τι θέλανε και ανακαλυψαν τις βέρες??
Να ΄σαι σίγουρος γι αυτό τύπε... ειδικά αν έχει φίλες μπασμένες στα κόλπα.Λες να ψαχνει και η δικια σου τελευταιες στιγμες ελευθεριας;
Και γιατί να βγάλει τη βέρα ο παντρεμένος με Ρίσκο να ξεχάσει να τη βάλει μετά και να φάει παντόφλα στο σπίτι;Και γιατί φόραγες βέρα εγώ από την πρώτη μέρα την έβγαλα και την βάζω το καλοκαίρι μόνο στις διακοπές σαν κόσμημα
Ναι η την φοράς πάντα οκ η δεν την φοράς ποτέ ...βάζω βγάζω ....κάπου θα την ξεχάσειςΚαι γιατί να βγάλει τη βέρα ο παντρεμένος με Ρίσκο να ξεχάσει να τη βάλει μετά και να φάει παντόφλα στο σπίτι;
Αφήνεις τη βέρα και κάνεις πάντα ξεκαθάρισμα από την αρχή σε ότι μουνια μιλάς ότι είσαι παντρεμένος και απλά θες να περάσεις καλά.
Και άμα γουστάρουν Καλώς. Αλλιώς τον πουλο.
Έτσι θα σε έχουν από την αρχή ότι δεν πας για συναίσθημα, αλλά μόνο για σεξ και ίσως με δωράκια.
Αν εχει φιλες στα κολπα, θα ναι και η ιδια κολπατζου, και ο νηματοθετης ηδη ταρανδοςΝα ΄σαι σίγουρος γι αυτό τύπε... ειδικά αν έχει φίλες μπασμένες στα κόλπα.
Χρόνια πολλά με υγεία.Κουκλε αν θελεις με τον ανθρωπο που εχεις παιδακια η και χωρις παιδακια να εχεις
τετοιου ειδους σχεση του στυλ "ας γαμιομαστε χωριστα απλα να μην δωσουμε δικαιωματα"
πιστευω οτι καλυτερα να μεινω μονος και ερημος παρα σε εναν γαμο που ο κοσμος θα το
εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι...
Δεν ειναι ωραιο και ειναι προτιμοτερο γενικα στην ζωη να κοιταμε τα θελω μας και να μην
προσπαθουμε να βολευτουμε και να κανουμε πανω στις πλατες αλλων εμεις ζωαρα..
Επισης μην δαιμονοποιεις τον χωρισμο...
Για καποιο λογο υπαρχει και αυτος...
Απο το να ζεις απο μια λαθος επιλογη την απολυτη ξεφτιλα καλυτερα να χωρισεις..
Φιλικα παντα..