Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
από το King Sex συμπεραίνεται ότι ο στραπονιασμένος από όλες τις "διάσημες" αφέντρες
αλλά και από τις υπόλοιπες της σειράς ,τις άσημες ,τις άγνωστες στο ευρύ κοινό που του άνοιγαν τα βάρδουλα και τον δέρνανε,
έχει πάθει ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη :sad2:

ρε τις άκαρδες πόρνες ,τον βρήκαν αγαθοβιόλη και τον τρατάρανε πούτσα κ ξύλο τον αμερικανίνο :2funny:

jean-Claud
Gianis Klavdios
Anestis Zapatas
Hayabuzas
Capital Explorer
Carlos Lusero
Lasufin
Tramoumos
King Sex
Labistas
Alanio
Λουκι Λουξ
Kokkinos Kavalaris
Lohagos
Chezan
Ninja89
Tatoulis
Mihalido
Ζανπατιστας
Όλα αυτά τα προφίλ είναι από ένα άτομο ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Exactly!
Για την ακρίβεια,μετά από κάθε ban και ένα νέο προφίλ.
Και αυτή η ατέρμονη διαδικασία να συνεχίζεται σαν ένας φαύλος κύκλος.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.
Δεν έχει πιό "ενδιαφέροντα" πράγματα να κάνει;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.264
Πόντοι
456
Αγόρια μην πιστεύετε σε κλισέ πως "το μέγεθος δεν μετράει", σαφώς και μετράει! Όλες μας θα θέλαμε ένα μεγάλο και σκληρό εργαλείο στην διάθεσή μας. Το όλο θέμα είναι όμως να ξέρει ο παρτενέρ να μας φτιάξει κατάλληλα για να είμαστε έτοιμες να το ευχαριστηθούμε. Προσωπικά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο της κατάστασης, τον έλεγχο της διείσδυσης και τον ρυθμό. Επίσης άλλη χάρη να κάνεις στοματικό σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος και άλλη σε ένα μικρό ή στο μέσο όρο μέγεθος.
Λογικά το πας λαρύγγι ε?

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Αγόρια μην πιστεύετε σε κλισέ πως "το μέγεθος δεν μετράει", σαφώς και μετράει! Όλες μας θα θέλαμε ένα μεγάλο και σκληρό εργαλείο στην διάθεσή μας. Το όλο θέμα είναι όμως να ξέρει ο παρτενέρ να μας φτιάξει κατάλληλα για να είμαστε έτοιμες να το ευχαριστηθούμε. Προσωπικά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο της κατάστασης, τον έλεγχο της διείσδυσης και τον ρυθμό. Επίσης άλλη χάρη να κάνεις στοματικό σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος και άλλη σε ένα μικρό ή στο μέσο όρο μέγεθος.
Καλημερα σας κυρία μου ....Δηλαδή όλοι οι άντρες που έχουν ένα καλό όπως λέτε εργαλείο ξέρουν να το δουλεύουν η αφήνουν την εκάστοτε παρτενερ τούς να τη βρουν μόνες τους (τον ρυθμό) ??? Η και αντέχετε όλες σας το δυνατό σφυροκόπημα,, η την ολική διήθηση,,, η και το θέμα στοματικού,, με ένα τέτοιο εργαλείο??? εδώ οι απόψεις μας ειναι διαφορετικές...Πιστεύω πως οι άντρες με ένα φυσιολογικό μέγεθος πέους ικανοποιούν της γυναίκες πιο σωστά ...:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Καλημερα σας κυρία μου ....Δηλαδή όλοι οι άντρες που έχουν ένα καλό όπως λέτε εργαλείο ξέρουν να το δουλεύουν η αφήνουν την εκάστοτε παρτενερ τούς να τη βρουν μόνες τους (τον ρυθμό) ??? Η και αντέχετε όλες σας το δυνατό σφυροκόπημα,, η την ολική διήθηση,,, η και το θέμα στοματικού,, με ένα τέτοιο εργαλείο??? εδώ οι απόψεις μας ειναι διαφορετικές...Πιστεύω πως οι άντρες με ένα φυσιολογικό μέγεθος πέους ικανοποιούν της γυναίκες πιο σωστά ...Και να ξανά πω δεν ειμαι μικροτσουσουνος...:hi:
Καλημέρα αγόρι, όλα είναι θέμα γούστου, διάθεσης και της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Ένα "καλό" εργαλείο σε συνάρτηση με καλή τεχνική οδηγεί σε επιθυμητό αποτέλεσμα, όχι από μόνο του!
Η κάθε μία μας απολαμβάνει το σεξ με διαφορετικό τρόπο βέβαια αλλά όλες μας κάποια στιγμή θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα εντυπωσιακό εργαλείο, ασχέτως εάν θα μας αρέσει τελικώς ή όχι. :angel:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.264
Πόντοι
456
Καλημέρα αγόρι, όλα είναι θέμα γούστου, διάθεσης και της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Ένα "καλό" εργαλείο σε συνάρτηση με καλή τεχνική οδηγεί σε επιθυμητό αποτέλεσμα, όχι από μόνο του!
Η κάθε μία μας απολαμβάνει το σεξ με διαφορετικό τρόπο βέβαια αλλά όλες μας κάποια στιγμή θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα εντυπωσιακό εργαλείο, ασχέτως εάν θα μας αρέσει τελικώς ή όχι. :angel:
Διπλωματική απάντηση…
Μιλά ξεκάθαρα γυναίκα , σ αρέσει μελατη και μικρή η ντούρα και μακριά να σε πνιγεί ?:wink::wink:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Καλημερα σας κυρία μου ....Δηλαδή όλοι οι άντρες που έχουν ένα καλό όπως λέτε εργαλείο ξέρουν να το δουλεύουν η αφήνουν την εκάστοτε παρτενερ τούς να τη βρουν μόνες τους (τον ρυθμό) ??? Η και αντέχετε όλες σας το δυνατό σφυροκόπημα,, η την ολική διήθηση,,, η και το θέμα στοματικού,, με ένα τέτοιο εργαλείο??? εδώ οι απόψεις μας ειναι διαφορετικές...Πιστεύω πως οι άντρες με ένα φυσιολογικό μέγεθος πέους ικανοποιούν της γυναίκες πιο σωστά ...:hi:
Δεν χορταινει το μάτι τους ρε φιλε. Μην το ψάχνεις. Ασχέτως αν μπορουν να τν φανε ή οχι. Το μάτι τους είναι αχόρταγο

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Τώρα ναι Κυρία μου το θέσατε σωστά να δοκιμάσετε και αν θα σας αρέσει ..Λόγο εργασίας και ότι συναναστρέφομαι με πολλές Κυρίες (με όσες εχω το θαρος)μπορώ να πω πως οι περισσότερες προτιμούν τα φυσιολογικά αγόρια για αχαλίνωτο σεξ και πολύ σπάνια κάποιων προικισμένο ...Ακόμα και για το θέμα παρτούζας προτιμούν τα φυσιολογικά μεγεθύνει πέους...Σας ευχαριστώ.. :hi:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Δεν χορταινει το μάτι τους ρε φιλε. Μην το ψάχνεις. Ασχέτως αν μπορουν να τν φανε ή οχι. Το μάτι τους είναι αχόρταγο
Καλέ μου φίλε όπως ειπα και στην Κυρία Honey 98 λόγο εργασίας μιλάω με πολλές Κυρίες ..Όπως και εμείς θέλουμε να βγάλουμε κάποια γούστα έτσι και αυτές,, και ειναι λογικό.. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις και δεν θα μάθεις ..:hi:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Διπλωματική απάντηση…
Μιλά ξεκάθαρα γυναίκα , σ αρέσει μελατη και μικρή η ντούρα και μακριά να σε πνιγεί ?:wink::wink:
Καλέ μου φίλε fisarmonika καλήμερα ...Και ένα φυσιολογικό πέος μπορεί να πνίξει στο στοματικό ,, όπως και μια γυναικά έναν άντρα αν ο οργασμός της ειναι πολύ έντονος,,,το θέμα ειναι το σωστό μέγεθος να ικανοποιήσει τον κόλπο μια γυναίκας και να την κάνει να χύνει ποτάμια ...:hi:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.264
Πόντοι
456
Τώρα ναι Κυρία μου το θέσατε σωστά να δοκιμάσετε και αν θα σας αρέσει ..Λόγο εργασίας και ότι συναναστρέφομαι με πολλές Κυρίες (με όσες εχω το θαρος)μπορώ να πω πως οι περισσότερες προτιμούν τα φυσιολογικά αγόρια για αχαλίνωτο σεξ και πολύ σπάνια κάποιων προικισμένο ...Ακόμα και για το θέμα παρτούζας προτιμούν τα φυσιολογικά μεγεθύνει πέους...Σας ευχαριστώ.. :hi:
Τι δουλειά κανείς ρε τύπε αν επιτρέπεται ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλέ μου φίλε fisarmonika καλήμερα ...Και ένα φυσιολογικό πέος μπορεί να πνίξει στο στοματικό ,, όπως και μια γυναικά έναν άντρα αν ο οργασμός της ειναι πολύ έντονος,,,το θέμα ειναι το σωστό μέγεθος να ικανοποιήσει τον κόλπο μια γυναίκας και να την κάνει να χύνει ποτάμια ...:hi:
Ενίοτε Και χωρίς αυτό ;-)
Η τεχνική μετράει

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056

Τι γνώμη έχεις για τα μικρά ασιατικά πουτσάκια και το k-pop?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom