Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Μπράβο Λευτερακη μου μαζεψες τους συστημικους ολους μαζι
κόλλημα που το΄χεις με τον Λευτέρη !!! :2funny:
Δεν είναι κανένας Λευτέρης στο τζέρτζελο, αυτός είχε την δική του ιδιαίτερη γραφή
Γενικά μην κρατάς απωθημένο τις κόντρες , λες πολλά και στο γκέιμ είναι να σου λένε άλλα τόσα ,σιγά τα ωά :rockon:

Στο θέμα με τα μπαν που τρως ,προσωπικά είμαι αντίθετος
Αν και έχουμε μαλώσει και θα το ξανακάνουμε για τη φάση:rockon: ,
δεν θεωρώ ότι ξεπέρασες τα όρια από όσα ποστ σου έχω δεί

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Για μένα προσωπικά τη γυναίκα τη γαμάς πρώτα εγκεφαλικά και μετά στο σεξ αρκεί βέβαια να ξέρεις να δουλεύεις το εργαλείο και τη γλώσσα..:hi:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.926
Πόντοι
46.423
Αγόρια μπορεί κάποιος να μου κάνει μία περίληψη-ανακεφαλαίωση ποιός είναι ποιός και γιατί έχετε πολλά προφίλ;
Δεν έχω καταλάβει τίποτα :dunno:

Μην ανησυχείς ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ μέσα.

:tooth:

Καλησπέρα !!!

brad pitt GIF

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.012
Πόντοι
1.346
Αυτό δεν θα στο απαντήσω αλλά γενικά ότι παίρνω, δίνω :smiling-face-with-heart-eyes:
Μου αρέσουν τα δύσκολα κορίτσια γιατί ανεβάζουν την ένταση του αγώνα όταν είμαι τσαντισμένος, ενώ σε άλλες φάσεις θέλω εντελώς υπάκουες.
Τύπος των άκρων είμαι :confused:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Καλέ φίλε Fisarmonika ολο από εκεί σε βλέπω στην Αγγελική ...Μήπως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος???

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Θα γραψω ενα μήνυμα προς ολα τα μελη και τη διαχειρηση του σαιτ.
Ειμαι ο ζαν κλωντ ο γαμεας των συστημικων προφιλ εδω μεσα.
Ας απαντησει καποιος η διοικηση κλπ αν το σαιτ εχει λογοκρισία και πρέπει να ακούγονται μονο συγκεκριμένες αποψεις και γούστα.
Ως αριστερος δεν αρεσα γιατί στηριζα τον συριζα,ως πολιτης δεν αρέσω γιατι στηριζω το αντρικό φυλο και οχι τα φεμινια και τα λοατκι,ως γαμεας δεν κωλογλυφω κολγκιρλς της πλακας ουτε επιβραβεύω η προμοταρω καποια για να έχω κάποιο όφελος η να της κανω τσαμπα διαφήμιση.
Εδω στο σαιτ υπαρχουν τυποι με διπλα 3πλα προφιλ και κανουν μαζικη σε οποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
Κατονομαζω υπουργαρας athinaios44 παπαροφιλιπς γλυφομουνης barock και baroc Odin maximilien.
Γιατι πεφτει μαζικο μπαν σε εμενα τον ακροατη τον βαγκον και σε πόλλους αλλους που στηριξαν το αντίθετο.
Γιατι να μην μπλοκαριστουν οι συστημικοι και τους αφηνετε εδω μεσα και αλωνιζουν.
Γιατι να φάνε μπαν και αυτοι?αυτοι δεν ξεπερνανε τα ορια?.
Σκάσε ρε γαμημένε μάγκα του πληκτρολογίου...
Με είπες συστημικό....
:2funny:
Από κοντά θα πηδάς φράχτες να κρυφτείς.....
Είσαι και καλά αριστερός....
Τα @@ μου είσαι.. .

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.264
Πόντοι
456
Καλέ φίλε Fisarmonika ολο από εκεί σε βλέπω στην Αγγελική ...Μήπως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος???
γουστάρω να το πειράζω το κορίτσι , ζήλεψες ερωτύλο ?

Εξάλλου τις προθέσεις μου τις έχω ξεκαθαρίσει στο θέμα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αναλόγως την διάθεση της στιγμής. Θεωρώ όμως πιο σέξυ και ερωτικό να τελειώνει ο παρτενέρ μου πάνω στο σώμα μου :angel:
Νομιζω πως ταιριαζουν τα γουστα μας! :smiling-face-with-heart-eyes:

Αν εχεις δε και τα καταλληλως καλοσχηματισμενα οπισθια ειναι το ιδανικο σημειο για εναποθεση!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ποιος εισαι εσυ ρε γαμηδι αναρχηδο που θα μου πεις να φυγω απο εδω μέσα?
Δικο σου ειναι το σαιτ?ειναι ιδιοκτησια σου μωρή πουστρα ξεφτιλισμενη που παρακαλαγες να σε γαμησει η ελενα με τα στραπον και σκεφτοσουν μετα τα ραματα και ολο το τρεναρες...
Θα ξεχασω ρε ηλιθιο γαμωχυσι οταν αλλαζες προφιλ απο τη ξεφτιλα που ειχες πάθει ως αβραμης και κιθαρας?
Κανε μωκο γιατι πολυ θάρρος σου εδωσαν και δεν εχεις φαει μπαν,αλλα να ξερεις οσο θα ειμαι εδω μεσα εγω ο ζαν θα σου πηδησω τα πρεκια...θα ακους ζαν και θα σου φεύγουν τα κουραδια ολα μαζι
Σκασμος μπουστη, οσο εισαι εμετικο κουραδι και ξεφτιλισμενο μουνοπανο θα τρως μπαν. Τελος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αγόρια μπορεί κάποιος να μου κάνει μία περίληψη-ανακεφαλαίωση ποιός είναι ποιός και γιατί έχετε πολλά προφίλ;
Υπαρχει ενας πεντε δεκα βλαμμενοι εδω μεσα που τρωνε συστηματικα μπαναρισμα, επανερχονται με καινουρια προφιλ/κλωνους ξανα, ξανα, ξανα και ξανα.

Ειναι επειδη η πραγματικη τους ζωη εχει απεριοριστο ενδιαφερον.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.012
Πόντοι
1.346
Εγώ είμαι το παιδί το ένα (ΟΚ μεσήλικο αλλά αντέχω) και δεν έχω κλωνάρια και τα συναφή @@ρια για δύο βασικούς λόγους:
1) ~4.5 χρόνια και ακόμη 2000 σχόλια δεν έφτασα ήτοι 1 περίπου την ημέρα μέσο όρο. Αργόσχολος δεν είμαι να ποστάρω κατά ριπάς.
2) Από την άλλη, αν φτιάξω κλώνο θα μου ξεφύγουν συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, επομένως θα με καταλάβετε πανεύκολα.

Από εκεί και πέρα, μην περιμένεις ξεκάθαρη απάντηση για το ερώτημα που έθεσες, όσο θα περνά ο χρόνος εδώ μέσα θα εξοικειώνεσαι με την ιδιάζουσα διαδικτυακή παρέα.

Ραντεβού απέναντι οι τζογαδόροι, ώρα 19:00 παίζει η Πάφος, πολύ δύσκολο να προκριθεί, εξαφανίζομαι κάνοντας τακτικά ντους κι ας σκάσει ο τζίτζικας :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom