Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Όχι, δεν τους θέλουν όλες ψωλαραδες. Μύθος που έχει δημιουργηθεί από τις τσόντες είναι αυτός. Παρά πολλές πονάνε και δεν τους είναι ευχάριστα τα μεγάλα μεγέθη. Καμία γυναίκα δε γαμιέται για να πονάει.
Ούτε τρελαίνονται όλες στην εικόνα μίας μεγάλης πουτσας.
Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που τη ζητάνε. Αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Δεν λέω ότι δεν πονάνε , λέω ότι ψυχολογικά την θέλουν

Σαν κάτι πατσουρες εδώ που οδηγάνε μεγάλα SUV για μόστρα και δε ξέρουν να τα κουμαντάρουν ένα πράγμα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.765
Πόντοι
2.356

Σαν κάτι πατσουρες εδώ που οδηγάνε μεγάλα SUV για μόστρα και δε ξέρουν να τα κουμαντάρουν ένα πράγμα
Ούτε και ψυχολογικά.
Η πλειονότητα προτιμά τα μεσαία μεγέθη.
Όπως δεν προτιμούν όλοι το μεγάλο γυναικείο στήθος.
Σε πάρα πολλούς φαίνεται απωθητικό. Ειδικά το σιλικονουχο.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.839
Πόντοι
2.046
Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια είναι καλά προσόντα αλλά θέλει προσοχή γιατί πολλές φορές γίνονται αγένεια.
Πολλά μου αρέσουν αλλά δεν νομίζω να είσαι ο κατάλληλος για να τα συζητήσω.
Καλό σου απόγευμα αγόρι :angel:
και η ψευτο εξυπναδα τα ιδια ειναι......μπορεις απλα να πεις ενα ναι η ενα οχι...ολα τα αλλα ειναι καθαρα για να κανεις εντυπωση.....

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.494
Πόντοι
206

Ο άντρας πάντα ταυτίζει το μέγεθος του αυτοκινήτου του υποσυνείδητα με το μέγεθος της ψωλης του και αυτό ονομάζεται "φθόνος του πέους", δηλαδή "έχει ο γείτονας μεγάλο suv αυτοκίνητο; Εγώ θα αποκτήσω μεγαλύτερο από το δικό του" Γι'αυτό οι εικοσαρηδες λένε πάντα τα ΙΧ "μουνοπαγιδες". Γιατί προσδοκούν να ελκύσουν με αυτά πολλές γκόμενες ώστε να αναπαραγαγουν επιτυχημένα τα γονίδια τους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Ο άντρας πάντα ταυτίζει το μέγεθος του αυτοκινήτου του υποσυνείδητα με το μέγεθος της ψωλης του και αυτό ονομάζεται "φθόνος του πέους", δηλαδή "έχει ο γείτονας μεγάλο suv αυτοκίνητο; Εγώ θα αποκτήσω μεγαλύτερο από το δικό του" Γι'αυτό οι εικοσαρηδες λένε πάντα τα ΙΧ "μουνοπαγιδες". Γιατί προσδοκούν να ελκύσουν με αυτά πολλές γκόμενες ώστε να αναπαραγαγουν επιτυχημένα τα γονίδια τους.
Βασικά για γυναίκες που οδηγούν SUV εννοούσα και που το παίζουν boss babes και δεν τους κάνει κανένας. Αλλά και για τους άντρες ισχύει το ίδιο.

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
και η ψευτο εξυπναδα τα ιδια ειναι......μπορεις απλα να πεις ενα ναι η ενα οχι...ολα τα αλλα ειναι καθαρα για να κανεις εντυπωση.....
Kαι η αγένεια συνεχίζεται.
Γιατί θα άλλαζε ή θα γινόταν κάτι εάν απαντούσα στην ερώτησή σου; Από τα προσωπικά μου, μοιράζομαι όσα θέλω εγώ μόνο.
Καλημέρα αγόρι :angel:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.448
Πόντοι
11.146
Αγόρια μην πιστεύετε σε κλισέ πως "το μέγεθος δεν μετράει", σαφώς και μετράει! Όλες μας θα θέλαμε ένα μεγάλο και σκληρό εργαλείο στην διάθεσή μας. Το όλο θέμα είναι όμως να ξέρει ο παρτενέρ να μας φτιάξει κατάλληλα για να είμαστε έτοιμες να το ευχαριστηθούμε. Προσωπικά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο της κατάστασης, τον έλεγχο της διείσδυσης και τον ρυθμό. Επίσης άλλη χάρη να κάνεις στοματικό σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος και άλλη σε ένα μικρό ή στο μέσο όρο μέγεθος.
241129916_10219606447178768_5231070703878376406_n.jpg

......:cool2::cool2::cool2:

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.150
Πόντοι
446
Εμένα προσωπικά πάντως δεν μου έχει τύχει ποτέ η συγκεκριμένη αντίδραση...!!!

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Εν μέρη κατάρα η μεγάλη...να έχεις κανονίσει με νεαρά,να έχεις κλείσει τιμές κτλ για κωλαρακι,να έρχεται κ μόλις το βλέπει να σου λέει "Ώπα ρε τύπε!δεν έχω φέρει πάνες!!!"
Κατάρα σας λέω,ιδίως σε πολύ νεαρή ηλικία που δεν ξέρεις να το δουλεύεις ακόμα σωστά γαμησετα κωμικοτραγικά επεισόδια!!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.448
Πόντοι
11.146
Εν μέρη κατάρα η μεγάλη...να έχεις κανονίσει με νεαρά,να έχεις κλείσει τιμές κτλ για κωλαρακι,να έρχεται κ μόλις το βλέπει να σου λέει "Ώπα ρε τύπε!δεν έχω φέρει πάνες!!!"
Κατάρα σας λέω,ιδίως σε πολύ νεαρή ηλικία που δεν ξέρεις να το δουλεύεις ακόμα σωστά γαμησετα κωμικοτραγικά επεισόδια!!!
....πικρα καταραμενη μαγκα μου :confused::confused::confused:

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

Αδερφέ μου.....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

Βέβαια όταν σκάσουν τα έξτρα κ παραπάνω λεφτά εκεί το παίρνουν κ σα πυροσβεστικό κρουνό να ναι

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.839
Πόντοι
2.046
Kαι η αγένεια συνεχίζεται.
Γιατί θα άλλαζε ή θα γινόταν κάτι εάν απαντούσα στην ερώτησή σου; Από τα προσωπικά μου, μοιράζομαι όσα θέλω εγώ μόνο.
Καλημέρα αγόρι :angel:
Γιατί πολύ απλά μπορείς να πεις όχι όπως κάθε κοπέλα που δεν το κάνει... Και θα είχαμε τελειώσει την κουβέντα.... Καλημέρα.... Το κουράσαμε...

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Γιατί πολύ απλά μπορείς να πεις όχι όπως κάθε κοπέλα που δεν το κάνει... Και θα είχαμε τελειώσει την κουβέντα.... Καλημέρα.... Το κουράσαμε...
Αγόρι μάλλον μπερδεύτηκες λίγο, δεν είμαι του χώρου, ούτε επαγγελματίας για να δηλώνω "παροχές". Το τι μου αρέσει το κρατάω για μένα ή το μοιράζομαι όταν θέλω.
Εάν ήσουν ευγενής μπορεί και να σου απαντούσα. :angel:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.667
Πόντοι
12.756
Θα γραψω ενα μήνυμα προς ολα τα μελη και τη διαχειρηση του σαιτ.
Ειμαι ο ζαν κλωντ ο γαμεας των συστημικων προφιλ εδω μεσα.
Ας απαντησει καποιος η διοικηση κλπ αν το σαιτ εχει λογοκρισία και πρέπει να ακούγονται μονο συγκεκριμένες αποψεις και γούστα.
Ως αριστερος δεν αρεσα γιατί στηριζα τον συριζα,ως πολιτης δεν αρέσω γιατι στηριζω το αντρικό φυλο και οχι τα φεμινια και τα λοατκι,ως γαμεας δεν κωλογλυφω κολγκιρλς της πλακας ουτε επιβραβεύω η προμοταρω καποια για να έχω κάποιο όφελος η να της κανω τσαμπα διαφήμιση.
Εδω στο σαιτ υπαρχουν τυποι με διπλα 3πλα προφιλ και κανουν μαζικη σε οποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
Κατονομαζω υπουργαρας athinaios44 παπαροφιλιπς γλυφομουνης barock και baroc Odin maximilien.
Γιατι πεφτει μαζικο μπαν σε εμενα τον ακροατη τον βαγκον και σε πόλλους αλλους που στηριξαν το αντίθετο.
Γιατι να μην μπλοκαριστουν οι συστημικοι και τους αφηνετε εδω μεσα και αλωνιζουν.
Γιατι να φάνε μπαν και αυτοι?αυτοι δεν ξεπερνανε τα ορια?.
:wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.448
Πόντοι
11.146
Θα γραψω ενα μήνυμα προς ολα τα μελη και τη διαχειρηση του σαιτ.
Ειμαι ο ζαν κλωντ ο γαμεας των συστημικων προφιλ εδω μεσα.
Ας απαντησει καποιος η διοικηση κλπ αν το σαιτ εχει λογοκρισία και πρέπει να ακούγονται μονο συγκεκριμένες αποψεις και γούστα.
Ως αριστερος δεν αρεσα γιατί στηριζα τον συριζα,ως πολιτης δεν αρέσω γιατι στηριζω το αντρικό φυλο και οχι τα φεμινια και τα λοατκι,ως γαμεας δεν κωλογλυφω κολγκιρλς της πλακας ουτε επιβραβεύω η προμοταρω καποια για να έχω κάποιο όφελος η να της κανω τσαμπα διαφήμιση.
Εδω στο σαιτ υπαρχουν τυποι με διπλα 3πλα προφιλ και κανουν μαζικη σε οποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
Κατονομαζω υπουργαρας athinaios44 παπαροφιλιπς γλυφομουνης barock και baroc Odin maximilien.
Γιατι πεφτει μαζικο μπαν σε εμενα τον ακροατη τον βαγκον και σε πόλλους αλλους που στηριξαν το αντίθετο.
Γιατι να μην μπλοκαριστουν οι συστημικοι και τους αφηνετε εδω μεσα και αλωνιζουν.
Γιατι να φάνε μπαν και αυτοι?αυτοι δεν ξεπερνανε τα ορια?.
...αδελφε, καπου το παρακανες! Ξαναειπα σε αλλο νημα, εμενα μην με ανακατευετε σε κλικες και συμφεροντα.
Δεν με αφορουν τα οσα με κατηγορεις παραπανω και καλα θα κανεις να σταματησεις εμμονικα να ασχολεισαι μαζι μου.
Το'χουμε?????

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.839
Πόντοι
2.046
Αγόρι μάλλον μπερδεύτηκες λίγο, δεν είμαι του χώρου, ούτε επαγγελματίας για να δηλώνω "παροχές". Το τι μου αρέσει το κρατάω για μένα ή το μοιράζομαι όταν θέλω.
Εάν ήσουν ευγενής μπορεί και να σου απαντούσα. :angel:
Οκ αφού δεν είσαι του χώρου... Άκυρη η ερώτηση!!! Την καλημέρα μου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom