You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 200K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.108
- Πόντοι
- 5.506
Εγω που ειμαι ευγενης και γαλαντομος μπορω να εχω την απαντηση;;;Αγόρι μάλλον μπερδεύτηκες λίγο, δεν είμαι του χώρου, ούτε επαγγελματίας για να δηλώνω "παροχές". Το τι μου αρέσει το κρατάω για μένα ή το μοιράζομαι όταν θέλω.
Εάν ήσουν ευγενής μπορεί και να σου απαντούσα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.108
- Πόντοι
- 5.506
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ; Θελεις να σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις; Θες να σε παλουκωσω σε καμια κολωνα της δεη να γουσταρεις;;Θα γραψω ενα μήνυμα προς ολα τα μελη και τη διαχειρηση του σαιτ.
Ειμαι ο ζαν κλωντ ο γαμεας των συστημικων προφιλ εδω μεσα.
Ας απαντησει καποιος η διοικηση κλπ αν το σαιτ εχει λογοκρισία και πρέπει να ακούγονται μονο συγκεκριμένες αποψεις και γούστα.
Ως αριστερος δεν αρεσα γιατί στηριζα τον συριζα,ως πολιτης δεν αρέσω γιατι στηριζω το αντρικό φυλο και οχι τα φεμινια και τα λοατκι,ως γαμεας δεν κωλογλυφω κολγκιρλς της πλακας ουτε επιβραβεύω η προμοταρω καποια για να έχω κάποιο όφελος η να της κανω τσαμπα διαφήμιση.
Εδω στο σαιτ υπαρχουν τυποι με διπλα 3πλα προφιλ και κανουν μαζικη σε οποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
Κατονομαζω υπουργαρας athinaios44 παπαροφιλιπς γλυφομουνης barock και baroc Odin maximilien.
Γιατι πεφτει μαζικο μπαν σε εμενα τον ακροατη τον βαγκον και σε πόλλους αλλους που στηριξαν το αντίθετο.
Γιατι να μην μπλοκαριστουν οι συστημικοι και τους αφηνετε εδω μεσα και αλωνιζουν.
Γιατι να φάνε μπαν και αυτοι?αυτοι δεν ξεπερνανε τα ορια?.
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.598
- Πόντοι
- 12.756
βαρυ,χονδροΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ; Θελεις να σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις; Θες να σε παλουκωσω σε καμια κολωνα της δεη να γουσταρεις;;
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.108
- Πόντοι
- 5.506
Θα τον βρω και θα του κοψω τη μαγκια σπιθαμη σπιθαμη.βαρυ,χονδρο
Honey98
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Αναλόγως την διάθεση της στιγμής. Θεωρώ όμως πιο σέξυ και ερωτικό να τελειώνει ο παρτενέρ μου πάνω στο σώμα μουΕγω που ειμαι ευγενης και γαλαντομος μπορω να εχω την απαντηση;;;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.598
- Πόντοι
- 12.756
γιατι εισαι επιθετικος;Ρε δεν εχεις ουτε μια κριτικη με λίγα λογια μπουρδελα και αγοραιο δεν πας,γκόμενά δεν εχεις,πως εχεις αποψη τοτε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου ειπα ποιος εισαι...
Γιατι δεν μπαινεις ως cretan ?
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.030
- Πόντοι
- 11.146
...εαν θεωρεις "κωλοτριψιμο" τις απαντήσεις στα εμετικα μισελληνικα και ρατσιστικα σου σχολια, ναι. Οσο με προσβαλεις θα παιρνεις απαντηση.Εσυ ξεκινησες μα κωλοτριβεσαι τυπε.
Θυμησου ποιος ξεκίνησε?
Αν δεν ξανασχολησεις τελείωσε το θεμα μεταξι μας.
Και σταματα να θεωρεις οτι οποιος αντιδρα στο σχολια σου ειναι βαλτος και σε κλικα. Αλλη δουλεια δεν ειχαμε εδω μεσα......
ΥΓ. οσον αφορα τα κλωναρια, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.900
- Πόντοι
- 1.056
To τι θέλουμε να πιστεύουμε εμείς για της αντιδράσεις των γυναικών ειναι τελείως διαφορετικό από το πως θα αντιδρούσαν οι γυναίκες ...Το να απαντήσουν εδώ μέσα κάποιοι που ο θεός τους έδωσε κάποιους πόντους παραπάνω και έχουν εμπειρίες επί του θέματος το θεωρώ λογικό...Όλοι οι άλλοι άπλα συμμετέχουμε στη συζήτηση ..Και σας παρακαλώ μην με αποκαλέσετε μικροτσουτσουνο ...Σας ευχαριστήσω ..
Τελευταία τροποποίηση:
Honey98
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Γούστα είναι αυτάΑν σου πω οτι εκπλήσσεις καθώς πολλές προτιμούν και στο πρόσωπο;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.598
- Πόντοι
- 12.756
εισια ανιδεος,δεν ξερεις που πανε τα 4 και πετας μαλακιες ρε μαλακοκαυλη που εμαθες και ποιος ειναι ποιος χαιβανακοΑσε ξερω εγω τι λεω...
Σου ειπα δεν θα ασχοληθώ μαζι σου παλι εκτος και αν ασχοληθεις εσυ.
Οσο για τα αλλα ο καθενας εχει τα πιστεύω του.
Το θρεντ εδειξε ποιες προτιμούν
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.447
- Πόντοι
- 2.596
Γλυφοκωλάδα κάνεις ή είσαι μη μου άπτου;Αναλόγως την διάθεση της στιγμής.
Μόνο οι άντρες να σας γλύφουμε;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.598
- Πόντοι
- 12.756
οποτε θες....αν και δεν το βλεπω εχει καυσωνα τωρα πως θα ανεβεις καροτσα να ερθεις βρε μαλακα;Που σε αθηνακι?.εμαθα οτι σου ελλειψα...
Θα πάμε για κανα ποτακι ρε φιλε?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.598
- Πόντοι
- 12.756
εγω ειμαι μνηστευμενος...παμε να ριξεις εσυΕχω το γκολφ ρε...να σου πω θα πάμε να ρηξουμε μουνετα η ξεροσφυρι?
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 736
Αν το μάθεις αυτό θα σε βρουν με τσιμεντένια μποτάκια στο λιμάνιΑγόρια μπορεί κάποιος να μου κάνει μία περίληψη-ανακεφαλαίωση ποιός είναι ποιός και γιατί έχετε πολλά προφίλ;
Δεν έχω καταλάβει τίποτα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.598
- Πόντοι
- 12.756
ολοι απο ενα προφιλ ειναι..και ο Βανταμας ενα εχει απλα μπαναρεται συνεχεια και φτιαχνει καινουριοΑγόρια μπορεί κάποιος να μου κάνει μία περίληψη-ανακεφαλαίωση ποιός είναι ποιός και γιατί έχετε πολλά προφίλ;
Δεν έχω καταλάβει τίποτα
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.900
- Πόντοι
- 1.056
Κρύβε λόγια εσυυυυυοχι με την μεγαληγ πουτσα με το καλο σεξ
η μεγαλη πουτσα βοηθαει φυσικα και σωματικα και εγκεφαλικα
αν την γαμας καλα την κανεις οτι θες την γυναικα :p
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 3K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου