Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.669
- Πόντοι
- 11.146
....λυγκας?!!?!? Κοντα-σιμα ειμαστεΜήπως αντί γάτας να βάλεις άλλο αιλουροειδές,όπως αυτό εδώ;
....λυγκας?!!?!? Κοντα-σιμα ειμαστεΜήπως αντί γάτας να βάλεις άλλο αιλουροειδές,όπως αυτό εδώ;
Κάρακαλ για την ακρίβεια
παιξε και φιλικο ΠαναθαςΕγώ είμαι το παιδί το ένα (ΟΚ μεσήλικο αλλά αντέχω) και δεν έχω κλωνάρια και τα συναφή @@ρια για δύο βασικούς λόγους:
1) ~4.5 χρόνια και ακόμη 2000 σχόλια δεν έφτασα ήτοι 1 περίπου την ημέρα μέσο όρο. Αργόσχολος δεν είμαι να ποστάρω κατά ριπάς.
2) Από την άλλη, αν φτιάξω κλώνο θα μου ξεφύγουν συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, επομένως θα με καταλάβετε πανεύκολα.
Από εκεί και πέρα, μην περιμένεις ξεκάθαρη απάντηση για το ερώτημα που έθεσες, όσο θα περνά ο χρόνος εδώ μέσα θα εξοικειώνεσαι με την ιδιάζουσα διαδικτυακή παρέα.
Ραντεβού απέναντι οι τζογαδόροι, ώρα 19:00 παίζει η Πάφος, πολύ δύσκολο να προκριθεί, εξαφανίζομαι κάνοντας τακτικά ντους κι ας σκάσει ο τζίτζικας
Έλα ρε γάτος και συ ναούμε σταντ γιορ γκράουντ ωρέ...αδελφε, καπου το παρακανες! Ξαναειπα σε αλλο νημα, εμενα μην με ανακατευετε σε κλικες και συμφεροντα.
Δεν με αφορουν τα οσα με κατηγορεις παραπανω και καλα θα κανεις να σταματησεις εμμονικα να ασχολεισαι μαζι μου.
Το'χουμε?????
Πωπω ρε μάγκα φοβήθηκα.
Να σε ενημερώσω οτι κανω χρόνια κραβ μαγκα και σηκωνω μπαρα άρασε 102 κιλα.
Σας παρακαλώ κύριοι προσέξτε να μην σκίστε κανα καλσόν εδώ μέσα και δεν θα υπάρχει κάνα μανό να το ράψουμε χα χα χα χα χα...Πωπω ρε μάγκα φοβήθηκα.
Αγάπα τους μωρέ ,σιγά δεν έχεις να πάθεις τίποτα.Χαχαχαχα ρε κακαμοιρη εγω με το βλαροκ εχουμε χρονια κόντρα.
Ας μ αγαπανε εγω δεν τους αγαπαω...
Πωπω ρε μάγκα φοβήθηκα.
ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΣ.&-Αυτό το δίλημμα κώλος ή βυζι.........
Δραχμάς δεν δίδω που λέει κι η παλιά η ταινία,τουτέστιν μασημένη τροφή κλπ κλπ.Αγόρια μπορεί κάποιος να μου κάνει μία περίληψη-ανακεφαλαίωση ποιός είναι ποιός και γιατί έχετε πολλά προφίλ;
Δεν έχω καταλάβει τίποτα
....μαγκα μου, χοντρο!!!!ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ; Θελεις να σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις; Θες να σε παλουκωσω σε καμια κολωνα της δεη να γουσταρεις;;
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
Είμαι κατά του μπάνιου σου όπως σου είπα και οφλαιν, σαν το Ιησού σε κυνηγούνΘα γραψω ενα μήνυμα προς ολα τα μελη και τη διαχειρηση του σαιτ.
Ειμαι ο ζαν κλωντ ο γαμεας των συστημικων προφιλ εδω μεσα.
Ας απαντησει καποιος η διοικηση κλπ αν το σαιτ εχει λογοκρισία και πρέπει να ακούγονται μονο συγκεκριμένες αποψεις και γούστα.
Ως αριστερος δεν αρεσα γιατί στηριζα τον συριζα,ως πολιτης δεν αρέσω γιατι στηριζω το αντρικό φυλο και οχι τα φεμινια και τα λοατκι,ως γαμεας δεν κωλογλυφω κολγκιρλς της πλακας ουτε επιβραβεύω η προμοταρω καποια για να έχω κάποιο όφελος η να της κανω τσαμπα διαφήμιση.
Εδω στο σαιτ υπαρχουν τυποι με διπλα 3πλα προφιλ και κανουν μαζικη σε οποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
Κατονομαζω υπουργαρας athinaios44 παπαροφιλιπς γλυφομουνης barock και baroc Odin maximilien.
Γιατι πεφτει μαζικο μπαν σε εμενα τον ακροατη τον βαγκον και σε πόλλους αλλους που στηριξαν το αντίθετο.
Γιατι να μην μπλοκαριστουν οι συστημικοι και τους αφηνετε εδω μεσα και αλωνιζουν.
Γιατι να φάνε μπαν και αυτοι?αυτοι δεν ξεπερνανε τα ορια?.
....παλι καλα που δν μ'εστειλες στην αμμο μουΈλα ρε γάτος και συ ναούμε σταντ γιορ γκράουντ ωρέ
Τι να κανω τυπε, βγηκα απο τα ρουχα μου οπως βλεπεις....μαγκα μου, χοντρο!!!!
Θελεις κι αλλα παλουκια μωρη πουσταρα;;;;το ξερουμε ρε βλαροκουλη μη το πεις ουτε του παπα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι κλωνοι αφορουν αποκλειστικα τον βλαροκ και τον υπουργαρα- ρομπ.
ποιά αφέντρα σε μούρλανε στις καρπαζιές και σάλεψες ωρέ κατσίβελο ?Οι κλωνοι αφορουν αποκλειστικα τον βλαροκ και τον υπουργαρα- ρομπ.
από το King Sex συμπεραίνεται ότι ο στραπονιασμένος από όλες τις "διάσημες" αφέντρεςΓειά σου κλωνε μου
Αυτη ειναι η ομαδα κρουσης «Το γραφικο Λεοντιο»;;από το King Sex συμπεραίνεται ότι ο στραπονιασμένος από όλες τις "διάσημες" αφέντρες
αλλά και από τις υπόλοιπες της σειράς ,τις άσημες ,τις άγνωστες στο ευρύ κοινό που του άνοιγαν τα βάρδουλα και τον δέρνανε,
έχει πάθει ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη
ρε τις άκαρδες πόρνες ,τον βρήκαν αγαθοβιόλη και τον τρατάρανε πούτσα κ ξύλο τον αμερικανίνο
jean-Claud
Gianis Klavdios
Anestis Zapatas
Hayabuzas
Capital Explorer
Carlos Lusero
Lasufin
Tramoumos
King Sex
Labistas
Alanio
Λουκι Λουξ
Kokkinos Kavalaris
Lohagos
Chezan
Ninja89
Tatoulis
Mihalido
Ζανπατιστας
Δεν μας είπες όμως ποια είναι η αντίδραση σου;Αγόρια μην πιστεύετε σε κλισέ πως "το μέγεθος δεν μετράει", σαφώς και μετράει! Όλες μας θα θέλαμε ένα μεγάλο και σκληρό εργαλείο στην διάθεσή μας. Το όλο θέμα είναι όμως να ξέρει ο παρτενέρ να μας φτιάξει κατάλληλα για να είμαστε έτοιμες να το ευχαριστηθούμε. Προσωπικά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο της κατάστασης, τον έλεγχο της διείσδυσης και τον ρυθμό. Επίσης άλλη χάρη να κάνεις στοματικό σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος και άλλη σε ένα μικρό ή στο μέσο όρο μέγεθος.
Eφόσον διάβασες το σχόλιό μου και το παράθεσες, θα έχεις καταλάβειΔεν μας είπες όμως ποια είναι η αντίδραση σου;