Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.669
Πόντοι
11.146
Μήπως αντί γάτας να βάλεις άλλο αιλουροειδές,όπως αυτό εδώ;
20240718_140118.jpg
....λυγκας?!!?!? Κοντα-σιμα ειμαστε :2funny::2funny::2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Εγώ είμαι το παιδί το ένα (ΟΚ μεσήλικο αλλά αντέχω) και δεν έχω κλωνάρια και τα συναφή @@ρια για δύο βασικούς λόγους:
1) ~4.5 χρόνια και ακόμη 2000 σχόλια δεν έφτασα ήτοι 1 περίπου την ημέρα μέσο όρο. Αργόσχολος δεν είμαι να ποστάρω κατά ριπάς.
2) Από την άλλη, αν φτιάξω κλώνο θα μου ξεφύγουν συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, επομένως θα με καταλάβετε πανεύκολα.

Από εκεί και πέρα, μην περιμένεις ξεκάθαρη απάντηση για το ερώτημα που έθεσες, όσο θα περνά ο χρόνος εδώ μέσα θα εξοικειώνεσαι με την ιδιάζουσα διαδικτυακή παρέα.

Ραντεβού απέναντι οι τζογαδόροι, ώρα 19:00 παίζει η Πάφος, πολύ δύσκολο να προκριθεί, εξαφανίζομαι κάνοντας τακτικά ντους κι ας σκάσει ο τζίτζικας :sunglasses:
παιξε και φιλικο Παναθας :coffee:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.971
Πόντοι
1.336
...αδελφε, καπου το παρακανες! Ξαναειπα σε αλλο νημα, εμενα μην με ανακατευετε σε κλικες και συμφεροντα.
Δεν με αφορουν τα οσα με κατηγορεις παραπανω και καλα θα κανεις να σταματησεις εμμονικα να ασχολεισαι μαζι μου.
Το'χουμε?????
Έλα ρε γάτος και συ ναούμε σταντ γιορ γκράουντ ωρέ:2funny:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.889
Πόντοι
1.056
Πωπω ρε μάγκα φοβήθηκα.
Να σε ενημερώσω οτι κανω χρόνια κραβ μαγκα και σηκωνω μπαρα άρασε 102 κιλα.
Σας παρακαλώ κύριοι προσέξτε να μην σκίστε κανα καλσόν εδώ μέσα και δεν θα υπάρχει κάνα μανό να το ράψουμε χα χα χα χα χα...:hi:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.971
Πόντοι
1.336

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.971
Πόντοι
1.336
Αγόρια μπορεί κάποιος να μου κάνει μία περίληψη-ανακεφαλαίωση ποιός είναι ποιός και γιατί έχετε πολλά προφίλ;
Δεν έχω καταλάβει τίποτα :dunno:
Δραχμάς δεν δίδω που λέει κι η παλιά η ταινία,τουτέστιν μασημένη τροφή κλπ κλπ.

Ωστόσο θάλεγα ότι συμμετέχοντας και διαβάζοντας ο καθένας μας αποκτάει μια αίσθηση ,αλλά πάντα σε σχέση με τον ίδιο δηλ. υποκειμενική -οπότε και σχετικά σωστή ή σχετικά λανθασμένη...ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.669
Πόντοι
11.146
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ; Θελεις να σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις; Θες να σε παλουκωσω σε καμια κολωνα της δεη να γουσταρεις;;

ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
....μαγκα μου, χοντρο!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.016
Πόντοι
3.506
Θα γραψω ενα μήνυμα προς ολα τα μελη και τη διαχειρηση του σαιτ.
Ειμαι ο ζαν κλωντ ο γαμεας των συστημικων προφιλ εδω μεσα.
Ας απαντησει καποιος η διοικηση κλπ αν το σαιτ εχει λογοκρισία και πρέπει να ακούγονται μονο συγκεκριμένες αποψεις και γούστα.
Ως αριστερος δεν αρεσα γιατί στηριζα τον συριζα,ως πολιτης δεν αρέσω γιατι στηριζω το αντρικό φυλο και οχι τα φεμινια και τα λοατκι,ως γαμεας δεν κωλογλυφω κολγκιρλς της πλακας ουτε επιβραβεύω η προμοταρω καποια για να έχω κάποιο όφελος η να της κανω τσαμπα διαφήμιση.
Εδω στο σαιτ υπαρχουν τυποι με διπλα 3πλα προφιλ και κανουν μαζικη σε οποιον ισχυριστεί το αντίθετο.
Κατονομαζω υπουργαρας athinaios44 παπαροφιλιπς γλυφομουνης barock και baroc Odin maximilien.
Γιατι πεφτει μαζικο μπαν σε εμενα τον ακροατη τον βαγκον και σε πόλλους αλλους που στηριξαν το αντίθετο.
Γιατι να μην μπλοκαριστουν οι συστημικοι και τους αφηνετε εδω μεσα και αλωνιζουν.
Γιατι να φάνε μπαν και αυτοι?αυτοι δεν ξεπερνανε τα ορια?.
Είμαι κατά του μπάνιου σου όπως σου είπα και οφλαιν, σαν το Ιησού σε κυνηγούν

Γλειφομουνιξ δεν έχει κλώνους γιατί είναι ο ένας και μοναδικός γητευτής του μουνοπινελου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
....μαγκα μου, χοντρο!!!!
Τι να κανω τυπε, βγηκα απο τα ρουχα μου οπως βλεπεις :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το ξερουμε ρε βλαροκουλη μη το πεις ουτε του παπα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι κλωνοι αφορουν αποκλειστικα τον βλαροκ και τον υπουργαρα- ρομπ.
Θελεις κι αλλα παλουκια μωρη πουσταρα;;;;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.016
Πόντοι
3.506
Ένα παιδί της εργατιάς και της ξενιτιάς που αυτοβελτιωνεται και είναι σε επαφή με τη θηλυκή του πλευρά , ζητά δικαίωση από ένα σάπιο σύστημα. Δάκρυσα λες κ έκοβα κρεμμύδια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.266
Πόντοι
6.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.266
Πόντοι
6.056
Γειά σου κλωνε μου
από το King Sex συμπεραίνεται ότι ο στραπονιασμένος από όλες τις "διάσημες" αφέντρες
αλλά και από τις υπόλοιπες της σειράς ,τις άσημες ,τις άγνωστες στο ευρύ κοινό που του άνοιγαν τα βάρδουλα και τον δέρνανε,
έχει πάθει ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη :sad2:

ρε τις άκαρδες πόρνες ,τον βρήκαν αγαθοβιόλη και τον τρατάρανε πούτσα κ ξύλο τον αμερικανίνο :2funny:

jean-Claud
Gianis Klavdios
Anestis Zapatas
Hayabuzas
Capital Explorer
Carlos Lusero
Lasufin
Tramoumos
King Sex
Labistas
Alanio
Λουκι Λουξ
Kokkinos Kavalaris
Lohagos
Chezan
Ninja89
Tatoulis
Mihalido
Ζανπατιστας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
από το King Sex συμπεραίνεται ότι ο στραπονιασμένος από όλες τις "διάσημες" αφέντρες
αλλά και από τις υπόλοιπες της σειράς ,τις άσημες ,τις άγνωστες στο ευρύ κοινό που του άνοιγαν τα βάρδουλα και τον δέρνανε,
έχει πάθει ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη :sad2:

ρε τις άκαρδες πόρνες ,τον βρήκαν αγαθοβιόλη και τον τρατάρανε πούτσα κ ξύλο τον αμερικανίνο :2funny:

jean-Claud
Gianis Klavdios
Anestis Zapatas
Hayabuzas
Capital Explorer
Carlos Lusero
Lasufin
Tramoumos
King Sex
Labistas
Alanio
Λουκι Λουξ
Kokkinos Kavalaris
Lohagos
Chezan
Ninja89
Tatoulis
Mihalido
Ζανπατιστας
Αυτη ειναι η ομαδα κρουσης «Το γραφικο Λεοντιο»;;

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.683
Πόντοι
2.536
Αγόρια μην πιστεύετε σε κλισέ πως "το μέγεθος δεν μετράει", σαφώς και μετράει! Όλες μας θα θέλαμε ένα μεγάλο και σκληρό εργαλείο στην διάθεσή μας. Το όλο θέμα είναι όμως να ξέρει ο παρτενέρ να μας φτιάξει κατάλληλα για να είμαστε έτοιμες να το ευχαριστηθούμε. Προσωπικά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο της κατάστασης, τον έλεγχο της διείσδυσης και τον ρυθμό. Επίσης άλλη χάρη να κάνεις στοματικό σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος και άλλη σε ένα μικρό ή στο μέσο όρο μέγεθος.
Δεν μας είπες όμως ποια είναι η αντίδραση σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom