xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.887
- Πόντοι
- 1.056
Σου απάντησα σε pmΠεριέργεια επειδή σου εκμυστηρεύονται τα γαμισια και τις προτιμήσεις τους
Σου απάντησα σε pmΠεριέργεια επειδή σου εκμυστηρεύονται τα γαμισια και τις προτιμήσεις τους
Δεν έχω, δεν έχω δει ποτέ μου, υποθέτω αδιάφορη.Τι γνώμη έχεις για τα μικρά ασιατικά πουτσάκια και το k-pop?
Θα φανταζόμουν Η παπας η ταξιτζής η περίπτερας , άντε και κομμωτής … έξω έπεσα
Δωστου συνάντηση να βρει..
Δεν χορταινει το μάτι τους ρε φιλε. Μην το ψάχνεις. Ασχέτως αν μπορουν να τν φανε ή οχι. Το μάτι τους είναι αχόρταγο
Εμείς είμαστε άντρεςΕνώ το δικό μας που χουμε γυρίσει όλα τα κωλόμπαρα και τα μασάζ.
Εμείς είμαστε άντρες
Καλω τα μελη και ολους τους φίλους να κανουμε μαζικη αναφορά στον υπουργαρα.
Ειναι ενας μπαχαλακιας και σκορπα σε ολα τα νηματα παραπληροφόρηση και συκοφαντίες.
Αν τον αναλαβω προσωπικα θα γαμηθει το σαιτ και ολα τα θρεντ....
μας ζαλισες τα αρχιδια πηρες σβαρνα τα θρεντΚαλω τα μελη και ολους τους φίλους να κανουμε μαζικη αναφορά στον υπουργαρα.
Ειναι ενας μπαχαλακιας και σκορπα σε ολα τα νηματα παραπληροφόρηση και συκοφαντίες.
Αν τον αναλαβω προσωπικα θα γαμηθει το σαιτ και ολα τα θρεντ....
μας ζαλισες τα αρχιδια πηρες σβαρνα τα θρεντ
εκοψε καπιστρι παει αυτος...Βανταμα θα λεμε και θα κλαιμεΜαλάκα τι έχει πάθει;
Αδερφέ εγώ τον χαβαλέ μου κάνω στο σάιτ.
Τώρα τι παθαίνει ο συγκεκριμένος,τι να πω...
Από αυτούς,ο λιγότερο χάλια είναι ο Τζιμάκος.
Πάπιας ασχολίαστος,Ακροατής μυθομανής νάρκισσος,leader κομπλεξικός μισογύνης.
Ο Τζιμάκος μπορεί να μην είναι σπίρτο και συνεχώς να κλαψομουνιάζει,όμως τουλάχιστον δεν παριστάνει τον εαυτό του ως "δυνάστη" άλλων μελών,πετυχημένο γόη ή πολυπράγμων επιχειρηματία που πετυχαίνει με ότι καταπιάνεται.
Ναι ωραια τυπε μου και αν δεν βρισκουν τι θα κανουν για πες μου?
Κριτικη ολοι ξερετε να κανετε λυσεις όμως κανενας σας δεν βρισκει.
Εγω με τη μεθοδο που εβγαλα και πλάκωσαν οι μισοι να την ακυρώσουν.
Πες μας λοιπον ενας 30ρης πως θα βρει γκόμενα?
Eγω σου εγραψα να εισαι πιο λεπτομερεις και εσυ απαντησες μονολεκτικα. Καλυτερα να ελεγες δεν γουσταρω ρε μπαρμπα...Προσμονή, ευχαρίστηση, ικανοποίηση.
Σε κάλυψα;
Κι άμα βρείτε καμμία πουτσα να λιάζεται αρπαχτέ τηνΑγόρια μην τσακώνεστε, πηγαίνετε σε μία παραλία και ρίξτε καμμιά βουτιά, πιείτε μία παγωμένη μπύρα και αλλάξτε λίγο παραστάσεις. Καλοκαίρι είναι!
Ότι αγαπάει ο καθένας σαςΚι άμα βρείτε καμμία πουτσα να λιάζεται αρπαχτέ την
Όλο αυτό θα καταλήξει σε κονταρομαχίες...Αγόρια μην τσακώνεστε, πηγαίνετε σε μία παραλία και ρίξτε καμμιά βουτιά, πιείτε μία παγωμένη μπύρα και αλλάξτε λίγο παραστάσεις. Καλοκαίρι είναι!