Honey98
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Ωραία θα ήταν, αλλά στην παραλία που βρίσκομαι εκτός "πολιτισμού", ρίξαμε στο ψυγειάκι που έχουμε μερικές Fix από ένα περίπτερο και μερικά νεράΑπό μπύρες,Guinness for the win.
Ωραία θα ήταν, αλλά στην παραλία που βρίσκομαι εκτός "πολιτισμού", ρίξαμε στο ψυγειάκι που έχουμε μερικές Fix από ένα περίπτερο και μερικά νεράΑπό μπύρες,Guinness for the win.
Μαύρο κάτουρο ρε μλκ.Από μπύρες,Guinness for the win.
Ρε αγαπη, ακομα και στην παραλια τα ναυαγια εμας καθεσαι και διαβαζεις; Δεν εχει κανενα ναυαγιο εκει να χαζεψεις;Ωραία θα ήταν, αλλά στην παραλία που βρίσκομαι εκτός "πολιτισμού", ρίξαμε στο ψυγειάκι που έχουμε μερικές Fix από ένα περίπτερο και μερικά νερά
Ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, μπορεις να αντιληφθεις οτι ΕΣΥ δε μπορεις να μιλησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για πραγματικη ζωη;; Γυρνοβολας σαν την καταρα σε ενα σαιτ οπου ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ εκ της διευθυνσεως κατα αρχας και των μελων στη συνεχεια, σε διωχνουν, σε κοροιδευουν, σε βριζουν και τρεχεις σαν το σκυλακι παλι να βρεις μια τρυπα να ξαναμπεις. Καταλαβες τι σου συμβαινει ή να σε κατουρησω κιολας;Οταν σου σφίγγω τα λουρια παραπάνω παίρνω τη κατω βολτα....
Ρε χαζοβιολη βγες απο εδω μέσα λιγο,υπαρχει ζωη και εξω,βρες μια γκόμενά και αν δεν μπορείς θα σε βοηθησω εγω.
24 ωρες εδώ μεσα εισαι...
.....παρακαλω!
Είστε ενδιαφέρουσα παρέα, άλλωστε στο ίνστα και στο FB δεν αντέχεται η κατάστασηΡε αγαπη, ακομα και στην παραλια τα ναυαγια εμας καθεσαι και διαβαζεις; Δεν εχει κανενα ναυαγιο εκει να χαζεψεις;
Υπάρχει κάποιος λόγος που ταγκάρεις το συγκεκριμένο αγόρι;;;;
Με προλαβες. Ολες οι μπύρες του κόσμου κ ο τύπος εγραψε το μαύρο νεροΜαύρο κάτουρο ρε μλκ.
Δεν πίνονται....
Οτι εχουμε πλακα, εχουμε. Οτι μονο εδω μεσα ειναι η πραγματικη ζωη, ισχυει.Είστε ενδιαφέρουσα παρέα, άλλωστε στο ίνστα και στο FB δεν αντέχεται η κατάσταση
Ρίξε καμμια φωτό και για μας που αναγκαστικά μείναμε πίσω αυτό το ΣΚΩραία θα ήταν, αλλά στην παραλία που βρίσκομαι εκτός "πολιτισμού", ρίξαμε στο ψυγειάκι που έχουμε μερικές Fix από ένα περίπτερο και μερικά νερά
Εγώ να ρίξω, εσύ θα ρίξεις καμμία για να δούμε πως είσαι; Δούναι και λαβείν πάει το πράγμα.Ρίξε καμμια φωτό και για μας που αναγκαστικά μείναμε πίσω αυτό το ΣΚ
Εγώ να ρίξω, εσύ θα ρίξεις καμμία για να δούμε πως είσαι; Δούναι και λαβείν πάει το πράγμα.
Ξεκίνα πρώτος.
Αν φύγει ρε Μπαροκε με ποιον ξεφτίλα θα γελάμε μετά ;Ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, μπορεις να αντιληφθεις οτι ΕΣΥ δε μπορεις να μιλησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για πραγματικη ζωη;; Γυρνοβολας σαν την καταρα σε ενα σαιτ οπου ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ εκ της διευθυνσεως κατα αρχας και των μελων στη συνεχεια, σε διωχνουν, σε κοροιδευουν, σε βριζουν και τρεχεις σαν το σκυλακι παλι να βρεις μια τρυπα να ξαναμπεις. Καταλαβες τι σου συμβαινει ή να σε κατουρησω κιολας;
Κούκλος είσαι, παρόλο που είσαι τσακωμένος με τους οδοντιάτρους
Είχε μία ευκαιρία το αγόρι αλλά την έχασε. Αν ανέβαζε πραγματική δική του φωτογραφία, θα ανέβαζα και εγώ μία από την παραλία που είμαι.Διορθώνεται το θέμα του,με τον κατάλληλο οδοντίατρο
Καλά δεν πειράζει θα πάω ατο νήμα μάτι στις παραλίες να γουστάρω ;-)Είχε μία ευκαιρία το αγόρι αλλά την έχασε. Αν ανέβαζε πραγματική δική του φωτογραφία, θα ανέβαζα και εγώ μία από την παραλία που είμαι.
....ελα μου ντε?!?!?!!Υπάρχει κάποιος λόγος που ταγκάρεις το συγκεκριμένο αγόρι;;;;
....ελα μου ντε?!?
....ελα μου ντε?!?!?!!
@dimigoall ... Tο αγόρι μας ο @Odin_ ......ελα μου ντε?!?!?!!
Εγω που προσεχω τα δοντακια μου σου κανω;Εγώ να ρίξω, εσύ θα ρίξεις καμμία για να δούμε πως είσαι; Δούναι και λαβείν πάει το πράγμα.
Ξεκίνα πρώτος.