barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.252
- Πόντοι
- 5.506
Τι εχασα παλι σαλιαριζοντας με τη χανευ;;Έτσι.
Ο Τέλης μας;
Το απόλυτο αρσενικό;;;
Εν τω μεταξύ τι μανιφέστο έγραψε πάλι το αστέρι μας;
Τι εχασα παλι σαλιαριζοντας με τη χανευ;;Έτσι.
Ο Τέλης μας;
Το απόλυτο αρσενικό;;;
Εν τω μεταξύ τι μανιφέστο έγραψε πάλι το αστέρι μας;
Ειπαμε, αυτος ειναι μια κατηγορια μονος τουΓια τον Ανεστάκο λέω στο παρόν νήμα.
Τι μείξη θυματοποίησης,τραμπουκισμού και νοοτροπίας "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια" ήταν αυτή ρε;
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΝΤΑΜΑΣ;
ολιγολεπτο διαλειμμαΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ;;
Να μη σε νοιαζει εσενα, εχεις δικο σου φιλο στο σαη, ο βανταμας ειναι δικο μου παιχνιδι.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΝΤΑΜΑΣ;
λίγη φαντασία ρε κάνε Μέσσι ντρίμπλα, ,πρωτοπόρησε , γάμα το κυριλέ ντυμένο μουνέτο σε καμιά γωνιά του Σταύρος ΝιάρχοςΕχεις ξεχασει και αλλο φιλε ρομπ..
Αλεξης Σφυρίχτρας
Όλα αυτά τα προφίλ είναι από ένα άτομο ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ρε συ Λευτέρη, κυκλοφορεί σκριπτ στο σαη που τον τσακώνει άμα τη εγγραφή.ενημερώθηκα από παλιά μέλη και γιά άλλα προφίΛ του συμπαθούς ταλαίπωρου αλλά νομίζω περιττεύουν
διότι σε όλα παίζει το ίδιο μονότονο τέμπο μίρλας
μη λες "Λευτέρης" βρε σύντεκνε,Ρε συ Λευτέρη, κυκλοφορεί σκριπτ στο σαη που τον τσακώνει άμα τη εγγραφή.
Το έχω αφήσει ελεύθερο για το πότε θα τον μπανάρουν οι μοντεράτορες, αλλά από την πρώτη στιγμή τον ξέρουν......
Σώπα ρε, όλοι Λευτέρηδες είμεθα.μη λες "Λευτέρης" βρε σύντεκνε,
τα πιστεύει , τον κάψατε τον έρμο
στο μεταξύ ο κάθε Λευτέρης εκείνη την εποχή δεν του έλεγε τίποτα παραπάνωΣώπα ρε, όλοι Λευτέρηδες είμεθα.
Και κάποτε είμασταν και 38
Λευτεράκη καρφώνεσαιJe suis Λευτέρης
Τουλάχιστον στα @@ μας τι ζήτησες εσυ . Δεν ζήτησα να μου δείξεις τη σαβουρα σου να κείτεται χυμένη στην παραλία . Την παραλία ζητήσαμεΌχι βέβαια, το αγόρι ζήτησε φωτογραφία μου από την παραλία που είμαι και του ζήτησα και εγώ μία δική του, δεν το θεωρείς σωστό;
Πάρε τα σχόλια από την αρχή.
Χαμός γίνεται , και «αγορι» στο αγόρι σου . 98 μάλλον πόδι μου είσαιΑγόρι τι έγινε, δεν είχε "μάτι" στο νήμα με τις παραλίες;
....αδελφε πιες ενα (γ)καφε να συνελθεις πρωτα, σα να ξυπνησες στραβα μου φαινεταιΤουλάχιστον στα @@ μας τι ζήτησες εσυ . Δεν ζήτησα να μου δείξεις τη σαβουρα σου να κείτεται χυμένο στην παραλία . Την παραλία ζητήσαμε
Καλημέρα
Ήπια 3 λές να φταίει αυτό?....αδελφε πιες ενα (γ)καφε να συνελθεις πρωτα, σα να ξυπνησες στραβα μου φαινεται
Θελω να τον φαω από κωλο ομως, να ξερς
θα του περασει.