You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aντέλλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
η τιμη της ειναι 25 ευρω και δουλευει τα απογευματα μετα τις 5 στο φωκαιας 25 στο ισογειο.μερικες φορες την εχω πετυχει και στο φυλης 86 τα πρωιναεπομένως η Αντέλλα παίζει κανονικά? ώρες έχουμε? τιμή 25?
Mακρθα απτο κομωδινο Αντελλα..Πηγα τη Κυριακη,κ την ειχε δει πολυ..πολυ ψυχρη,γρηγορη,και με ψευτικες κραυγες..Συμφωνω με τουσ προλαλησαντες....Οταν της ειπα για το site ,χαρηκε κ μου ειπε αν θα γραψω κατι γιαυτην..οριστε,εγραψα..Χ ΔΑΓΚΩΤΟ..
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
Mακρθα απτο κομωδινο Αντελλα..Πηγα τη Κυριακη,κ την ειχε δει πολυ..πολυ ψυχρη,γρηγορη,και με ψευτικες κραυγες..Συμφωνω με τουσ προλαλησαντες....Οταν της ειπα για το site ,χαρηκε κ μου ειπε αν θα γραψω κατι γιαυτην..οριστε,εγραψα..Χ ΔΑΓΚΩΤΟ..
Ειναι ωραιο μωρο ομως η καριολα!!!
Δουλευει ακομα πρωινα στη Φωκαιας???????????
Εχω καιρο να την επισκεφθω και εχω μεινει λιγο πισω...
Επισκέπτης
παιδες σημερα κατεθεσα για πρωτη φορα στην αντελλα.... απιστευτο μουνι και σωματαρα μοντελου... τρελο προσωπο και θεικη κωλαρα..... απο υπηρεσιες τωρα ειναι ακρως τυπικη (με πολυ καλη πιπα) και τιποτα παραπανω.. φτανει ομως το σωμα της για να σε καβλωσει απιστευτα.... τελος ηταν πολυ φιλικη και κουβεντιασαμε κιολας μετα την πραξη πολυ καλο μουνι και αξιζει μονο λογο εμφανισης το 25.. α!!!! φοραει ψιλοτακουνα και δεν τα βγαζει για τους φαν.....
Να ρωτήσω κάτι? Σκέφτομαι να προτείνω στην Αντέλλα να τελειώσω πάνω της...με το αζημίωτο φυσικά. Το έχει κάνει κανείς? Να της πω π.χ. 50 ευρώ για να τελειώσω στα βυζιά σου ή στα πόδια σου... Aπαντήστε μου όσοι το έχετε επιχειρήσει(εστω και με pm)
Επισκέπτης
φιλε σκεψου να δεχθει να κανει ακαποτη πιπα και τελειωτικο στο στομα ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!! παντως ειναι πολυ μουναρα αν βελτιωνε λιγο το κρεβατι της θα ηταν ΤΟΠΝα ρωτήσω κάτι? Σκέφτομαι να προτείνω στην Αντέλλα να τελειώσω πάνω της...με το αζημίωτο φυσικά. Το έχει κάνει κανείς? Να της πω π.χ. 50 ευρώ για να τελειώσω στα βυζιά σου ή στα πόδια σου... Aπαντήστε μου όσοι το έχετε επιχειρήσει(εστω και με pm)
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
σε πιο μαγαζι δουλευει η κυρια?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
σε πιο μαγαζι δουλευει η κυρια?
φωκαιας 25 στο ισογειο τα απογευματα...6 με 12
μερικα πρωινα ειναι στην φυλης σε ενα απο τα 82 .84 .86 .88
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Να ρωτήσω κάτι? Σκέφτομαι να προτείνω στην Αντέλλα να τελειώσω πάνω της...με το αζημίωτο φυσικά. Το έχει κάνει κανείς? Να της πω π.χ. 50 ευρώ για να τελειώσω στα βυζιά σου ή στα πόδια σου... Aπαντήστε μου όσοι το έχετε επιχειρήσει(εστω και με pm)
μου αρεσεις γιατι εισαι αρρωστος με το φυσικο τελειωμα στο κορμι μιας μουναρας γυναικας.....
Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...50ε για να τελειωσεις πάνω της ;;; αιντεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?
Φιλε germaon το βλεπω λιγο δυσκολο να το κανει,εμενα μου ειχε αρνηθει ακομα και να τελειωσω στο στομα της,με καποτα εννοειται,μετα απο το γαμησι.Αν δοκιμασεις παντως να μας πεις
παίδες αύριο θα την επισκεφτώ και θα σας απαντήσω στα ερωτηματα σας. Θα προσπαθήσω και γω να την πείσω επειδή μιλάω καλα την γλώσσα (ρουμανικά) και θα σας ενημερώσω αύριο. stand by. πιστεύω να την καταφέρω, γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές
Ρωτα τη και τί ομάδα είναι... Στεάουα ή Ντιναμό? Χαχαχαπαίδες αύριο θα την επισκεφτώ και θα σας απαντήσω στα ερωτηματα σας. Θα προσπαθήσω και γω να την πείσω επειδή μιλάω καλα την γλώσσα (ρουμανικά) και θα σας ενημερώσω αύριο. stand by. πιστεύω να την καταφέρω, γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις