Νέα

Aντέλλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
επομένως η Αντέλλα παίζει κανονικά? ώρες έχουμε? τιμή 25?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
επομένως η Αντέλλα παίζει κανονικά? ώρες έχουμε? τιμή 25?
η τιμη της ειναι 25 ευρω και δουλευει τα απογευματα μετα τις 5 στο φωκαιας 25 στο ισογειο.μερικες φορες την εχω πετυχει και στο φυλης 86 τα πρωινα

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
προχθες η αντελα ηταν παλι μουναρα, και ο πουτσος μου μεσα της...

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
συνεχίζει να είναι στο ίδιο μαγαζι? είναι τις ίδιες ώρεσ? δωστε πληροφορίες ρε συναγωνιστές

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Είναι! Εγώ κάθε μέρα περνάω για να τη δω στο σαλόνι καθώς λόγω δουλειάς περνάω καθημερινά στην Πατησίων. Τί μουνάραα!!!!  :jerking:

GUSKUKI

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Mακρθα απτο κομωδινο Αντελλα..Πηγα τη Κυριακη,κ την ειχε δει πολυ..πολυ ψυχρη,γρηγορη,και με ψευτικες κραυγες..Συμφωνω με τουσ προλαλησαντες....Οταν της ειπα για το site ,χαρηκε κ μου ειπε αν θα γραψω κατι γιαυτην..οριστε,εγραψα..Χ ΔΑΓΚΩΤΟ..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Mακρθα απτο κομωδινο Αντελλα..Πηγα τη Κυριακη,κ την ειχε δει πολυ..πολυ ψυχρη,γρηγορη,και με ψευτικες κραυγες..Συμφωνω με τουσ προλαλησαντες....Οταν της ειπα για το site ,χαρηκε κ μου ειπε αν θα γραψω κατι γιαυτην..οριστε,εγραψα..Χ ΔΑΓΚΩΤΟ..

Ειναι ωραιο μωρο ομως η καριολα!!!
Δουλευει ακομα πρωινα στη Φωκαιας???????????
Εχω καιρο να την επισκεφθω και εχω μεινει λιγο πισω...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ωραίο κορμί, μου αρέσει πολύ η πίπα της, κατά τ' άλλα μέτρια.
Σε 5-10 λεπτά κοιτάζω το σερβις και όχι μόνο το καλούπι

Επισκέπτης
παιδες σημερα κατεθεσα για πρωτη φορα στην αντελλα.... απιστευτο μουνι και σωματαρα μοντελου... τρελο προσωπο και θεικη κωλαρα..... απο υπηρεσιες τωρα ειναι ακρως τυπικη (με πολυ καλη πιπα) και τιποτα παραπανω.. φτανει ομως το σωμα της για να σε καβλωσει απιστευτα.... τελος ηταν πολυ φιλικη και κουβεντιασαμε κιολας μετα την πραξη πολυ καλο μουνι και αξιζει μονο λογο εμφανισης το 25.. α!!!! φοραει ψιλοτακουνα και δεν τα βγαζει για τους φαν.....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Να ρωτήσω κάτι? Σκέφτομαι να προτείνω στην Αντέλλα να τελειώσω πάνω της...με το αζημίωτο φυσικά. Το έχει κάνει κανείς? Να της πω π.χ. 50 ευρώ για να τελειώσω στα βυζιά σου ή στα πόδια σου... Aπαντήστε μου όσοι το έχετε επιχειρήσει(εστω και με pm)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
50ε για να τελειωσεις πάνω της ;;; αιντεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι? Σκέφτομαι να προτείνω στην Αντέλλα να τελειώσω πάνω της...με το αζημίωτο φυσικά. Το έχει κάνει κανείς? Να της πω π.χ. 50 ευρώ για να τελειώσω στα βυζιά σου ή στα πόδια σου... Aπαντήστε μου όσοι το έχετε επιχειρήσει(εστω και με pm)
φιλε σκεψου να δεχθει να κανει ακαποτη πιπα και τελειωτικο στο στομα ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!! παντως ειναι πολυ μουναρα αν βελτιωνε λιγο το κρεβατι της θα ηταν ΤΟΠ

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
σε πιο μαγαζι δουλευει η κυρια?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μου αρεσεις γιατι εισαι αρρωστος με το φυσικο τελειωμα στο κορμι μιας μουναρας γυναικας.....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
50ε για να τελειωσεις πάνω της ;;; αιντεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτη δουλευε παλια στο 71 με το τατουαζ στη πλατη πανω απο το κωλο με μαυρο μαλλι

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?

Φιλε germaon το βλεπω λιγο δυσκολο να το κανει,εμενα μου ειχε αρνηθει ακομα και να τελειωσω στο στομα της,με καποτα εννοειται,μετα απο το γαμησι.Αν  δοκιμασεις παντως να μας πεις

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες αύριο θα την επισκεφτώ και θα σας απαντήσω στα ερωτηματα σας. Θα προσπαθήσω και γω να την πείσω επειδή μιλάω καλα την γλώσσα (ρουμανικά) και θα σας ενημερώσω αύριο. stand by. πιστεύω να την καταφέρω, γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
παίδες αύριο θα την επισκεφτώ και θα σας απαντήσω στα ερωτηματα σας. Θα προσπαθήσω και γω να την πείσω επειδή μιλάω καλα την γλώσσα (ρουμανικά) και θα σας ενημερώσω αύριο. stand by. πιστεύω να την καταφέρω, γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές
Ρωτα τη και τί ομάδα είναι... Στεάουα ή Ντιναμό? Χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom