Νέα

Aντέλλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Ναι.Και ευγενική.Και ηξερε κι απο αρώματα.Μια μερα,μπαινει και μυριζει τον αέρα και λεει "μμμμ GIO Armani!!!"Ομως,συναγωνιστή δε νομιζω οτι υπαρχει πλέον.Κρίμα κατα την ταπεινη μου γνωμη
Εγω  την  εχω  δει στο  φωκαιας  17Α σαββατο βραδυ  μετα  τις  εντεκα και επαθα  την  πλακα μου  μετα  απο  τοσο  καιρο ακομα εκει  το  εχω  αναφερει και  εδω  5/10/2008

Βραδινή  βόλτα από  τις σπάνιες  φορές που πάω  μεταξουργείο. και  γραμμή  για την  Βερόνικα στο  Ιάσωνος κάνει  πολύ  καλή  πίπα  και είναι αρκετά  στενή  με  ωραία  στησίματα  αλλά  απουσίαζε. και  ήταν  μια  ξανθιά  με  κοκκινίλες  στα  κολομερια  και πήρα  δρόμο. μετά  από  μερικές  βόλτες  αηδίαζα  και  που  έκανα  βόλτα  στην  συγκεκριμένη  περιοχή και  έφυγα  για  φυλής  και βρέθηκα στην  Φώκαιας  μετά  τις  δώδεκα γνωστές  κοπέλες .και  πιο  γνωστή  στο  Φώκαιας  19  κάτω  μετά  από  αρκετή  αναμονή  λέω  μέσα  μου  κανένα  μπάζω  θα  έχει και  κάποια  στιγμή  βγαίνει  από  το  δωμάτιο
και  να  το  μωρό  μας η  Αντελα με  σκυμμένο  το  κεφάλι  ούτε  ματιά  δεν  έριξε  και δεν  σταμάτησε και  καθόλου. αυτήν  την  ξέρω  από  τότε  που  ξεκίνησε χωρίς την  έχω  πάρει  άπειρες  φορές και  την  άφησα  γιατί  δεν  ανέβαινε  από  πάνω  και  δεν  δεχόταν  και  φιλία  στο  λαιμό  φυσικά  και  στο  στήθος όπου  και ξενέρωνα και  δεν  τέλειωνα και την χαιρέτισα  δεν  την  ξαναπήρα.αλλά  συνήθως άντε  να  καθίσουν  ένα  χρόνο  δυο τρία πόσο ακόμα μπορούν η  κάποιος  τις  έχει  και  τις  ρουφάει  μέχρι  να  στεγνώσουν η  γλυκάθηκαν  και  δεν  θέλουν  να  σταματήσουν. τελικά  πέρασα  μέσα όπως  πάντα  καλό  τσιμπούκι  και  τα  λιπα αλλά  δεν με  έφτιαξε  και  παρά  πολύ. και  σήμερα  θα  κάνω  βόλτα  στην  Αννούλα  στο 200  που τα  πρωινά  είναι  πιο  ξεκουραστη. αλλά  και  αυτή  κουράστηκε από  την  δουλειά  αυτή  και  άρχισε να  κάνει  νερά

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
3.983
Πόντοι
10.335
Εχει πετθχει κανενας τωρα τελευταια την Aντέλλα???? Εχω περασει καποιεσ φορες απο φωκαιας 17 μετα τα μεσαωυχτα αλλα τιποτα.???

palios78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι έχω ακούσει ότι έχει πάει στην Ιταλία

felort

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
0
Εγω κατι ακουσα οτι πηγε στη Γαλλια!τελικα την εχει δει κανεις μας η αν ξερει κανενας που δουλευει και αν ειναι ακομα στο κλαρι???εγω που ρωτησα μου λενε ολο μαλακιες!

OP
OP
Y

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι