Νέα

Aντέλλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παίδες αύριο θα την επισκεφτώ και θα σας απαντήσω στα ερωτηματα σας. Θα προσπαθήσω και γω να την πείσω επειδή μιλάω καλα την γλώσσα (ρουμανικά) και θα σας ενημερώσω αύριο. stand by. πιστεύω να την καταφέρω, γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές

σωστος,αλλα κυριως τα προτερηματα αυτου του γεγονοτος τα αντιλαμβανεται εμπρακτως στα στριπ και οχι τοσο στα ρδελα-στουντιο........απο την αποψη οτι στα ρδελα-στουντιο ετσι και αλλιως θα γαμησεις απλα το γαμησι μπορει να ειναι καλυτερο,στα στριπ ομως?υπαρχει ειδοποιος διαφορα μεταξυ των!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές
Καλή τύχη φίλε , αν και δεν το πιστεύω.Η Αντέλλα είναι πιο μουγγή και αγέλαστη και από τον γάιδαρο του Βασιλιά , απ'το παλιό καλό ανέκδοτο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?
Φιλε germaon το βλεπω λιγο δυσκολο να το κανει,εμενα μου ειχε αρνηθει ακομα και να τελειωσω στο στομα της,με καποτα εννοειται,μετα απο το γαμησι.Αν  δοκιμασεις παντως να μας πεις
Σιγα τη γκομενα ρε germaon που θα εδινα και 550 ευρω για παρτυ της.Ειστε υπερβολικοι ρε μαγκες και μετα οι γκομενες το παιζουν ντιβεςΕγω παντως στις 30 φορες που την εχω παρει  :dancing: :dancing:...ε συγνωμη στις 3 φορες ηθελα να πω δε μπορω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα.Το θεμα ειναι γιατι τα σπιτια δε φερνουν αντιστοιχα ωραια μουνια η οταν φερνουν μενουν για πολυ λιγο π.χ. Ντανα,Βερονικα,Σιντυ-Σαντυ κ.λ.π.
Αν παντως προκυψει κατι εξωσχολικο για την Αντέλλα,  που δε νομιζω γιατι της το εχω προτεινει και το εχει αποριψει καλο θα ηταν να παιξει pm
και μονο, και σε φαση give and take μιας και εκτος απο τους καλους φιλους που συνεισφερουν στο site  με καιριες πληροφοριες για το βυζι της καλομοιρας, τις φιλοδοξιες του Βενιζελου και  τις μεταγραφες του Κοκκαλη που τοσο ενδιαφερουν εμας που θελουμε να γαμησουμε υπαρχουν και αλλες τοσες χιλιαδες ενεργα μελη αυτου του site(που βαριουνται να κανουν ακομα και login) που πεφτουν σαν τις ακριδες μολις καποιος συναγωνιστης ξετρυπωσει κατι καλο καιγοντας την οποιαδηποτε πληροφορια.Η μηπως ακουγεται τελειως αντιδημοκρατικο?Αnyway πολυ ασχοληθηκαμε με το.....μπαζο την Αντέλλα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.698
Πόντοι
42.697
Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?

φιλε germaon δεν μπορώ να σε βοηθήσω....δεν έχει τύχει να πάρω την Αντελλα ποτέ. Οσες φορές προσπάθησα (λίγες) γινότανε της κακομοιρας στο σαλόνι, ξενερωνα και έφευγα....ειμαί και περίεργος με την πολυκοσμία! δεν μπορώ πηδάω στο δωμάτιο και απέξω να περιμένουν δέκα άτομα!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Κι εγω το βρίσκω χλωμό εώς αδύνατο,σόρρυ που σε απογοητεύω Germaon,αλλά την έχει δεί πολύ ντίβα.Σε εμένα παλιότερα, ούτε να ανέβει από πάνω δεν ήθελε που την είχα πάρει και τόσες φορές.Αει σιχτίρ με το ψώνιο...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
ρε φιλε savalas οποτε και να πας θα βρεις κοσμο εκει αρα αυτη πληρωνετε καλα.. τωρα κατα την γνωμη μου καλητερα να πηγαινουν να την γαμανε "πανω απ'τα ρουχα" 100 ατομα παρα να την γαμανε 110 ατομα με γλυψιματα φιλια κτλ... για αυτο ειναι λιγες κοπελες που ειναι κουκλες και γαμιουνται καλα......

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
[quote author= link=topic=474.msg93554#msg93554 date=1172179043]
που τη ξεθάψατε την Αντέλλα ρε?
πολύ περσινα ξινά σταφύλλια
καλό μωρό δε λέω, αλλα η ομορφιά της δε μου αρκει για να με κρατήσει σαν πελάτη της
λιγο ζεστασιά, λιγος σεβασμός και λίγη προσπάθεια για τον καλύτερο δυνατό οργασμό του πελάτη
ποτε δεν έβλαψαν καμια πουτάνα

[/quote]

Πεστα ρε μεγάλε. Πολυ κουκλα αλλα εγω που πηγα 2 φορες, τη δευτερη λογω της βιασυνης της και του οτι αργουσα την εδιωξα πριν να χυσω γιατι αυτη δεν εκανε τιποτα για να τελειωσω και αν συνεχιζα θα μου επεφτε.
Σα να γαμας επιπλο ειναι.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
παίδες αύριο θα την επισκεφτώ και θα σας απαντήσω στα ερωτηματα σας. Θα προσπαθήσω και γω να την πείσω επειδή μιλάω καλα την γλώσσα (ρουμανικά) και θα σας ενημερώσω αύριο. stand by. πιστεύω να την καταφέρω, γιατί οταν οι κοπέλες αυτές βλέπουν κάποιον να μιλάει τη γλώσσα τους ή να είναι πατριώτες τους κάνουν σας τρελλές
ʼντε ρε ΚΡΑΤΟΣ. Ακόμα περιμένουμε την ενημέρωση . Ρώτησες τη συμπατριώτισσα του Ντουκαντάμ αν κάνει τίποτα εξτρά?
Και σε λέω ΚΡΑΤΟΣ γιατί ως γνωστόν :
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο terrorist που μιλάει τα Ρουμανικα είπε θα ρωτήει την Αντελλα αν δεχεται τιποτα εξτρα. Αυτο εγινε στις 22 Φλεβάρη. Από τότε δεν ξαναμπήκε στο σάιτ.
Τί έγινε ρε terrorist. Σε έπιασε η αντιτρομορατική ή τα είπατε με την Αντελλα και κλεφτήκατε?  :helpplea:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες η γκόμενα είναι πολύ ψωνάρα και έκανε οτι δεν ξέρει ρουμανλικα και οτι είναι ελληνίδα. της είπα ορισμένα πράγματα που ξέρω για ρουμανία αλλά αυτή τίποτα. εκανε την κινέζα. χώρια οτι εκλαψα τα 20 που εδωσα. γιατί ήταν σαν τοίχος στο κρεβάτι με συμμετοχή 0. δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε σε αυτήν. εδω την εβρισα ρουμανικά ασχημα και ε΄κανε οτι δεν καταλάβαινε. και ουτε γεια δεν είπε. την εχει ψωνισει και φταίμε εμεις γιαυτο με την αξία που της δίνουμε.εδω γύρισε και μου είπε οτι δεν μου αρεσει η ρουμανία και οτι δεν θελει να μιλαει ρουμανικά. της χρειάζεται ξύλο νομίζω, ή εχει καβαλήσει το καλάμι. για εξτρα μου το ε΄κοψε δεν κάνει τίποτα. φυσικά της προσφερα 20 ευρώ αλλά τίποτα.δεν συζητιεται με τίποτα το ξοανο

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
παίδες η γκόμενα είναι πολύ ψωνάρα και έκανε οτι δεν ξέρει ρουμανλικα και οτι είναι ελληνίδα. της είπα ορισμένα πράγματα που ξέρω για ρουμανία αλλά αυτή τίποτα. εκανε την κινέζα. χώρια οτι εκλαψα τα 20 που εδωσα. γιατί ήταν σαν τοίχος στο κρεβάτι με συμμετοχή 0. δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε σε αυτήν. εδω την εβρισα ρουμανικά ασχημα και ε΄κανε οτι δεν καταλάβαινε. και ουτε γεια δεν είπε. την εχει ψωνισει και φταίμε εμεις γιαυτο με την αξία που της δίνουμε.εδω γύρισε και μου είπε οτι δεν μου αρεσει η ρουμανία και οτι δεν θελει να μιλαει ρουμανικά. της χρειάζεται ξύλο νομίζω, ή εχει καβαλήσει το καλάμι. για εξτρα μου το ε΄κοψε δεν κάνει τίποτα. φυσικά της προσφερα 20 ευρώ αλλά τίποτα.δεν συζητιεται με τίποτα το ξοανο
Πάντως μια φορά όταν έβγαινε στο σαλόνι τραγουδούσε ένα ελληνικό σκυλοσουξέ σε άπταιστα ελληνικά. Λες να είναι Ρωμιά? Το χρώμα της το μελαχρινό ψιλοταιριάζει...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω εχω να πω οτι οσες ειναι λιγο καιρο  στην ελλαδα  ,λενε οτι ειναι ελληνιδες η μισες ελληνιδες, παιζει να ειναι και αλβανακι,  ειναι ομως μουναρα...

Επισκέπτης
ρε παιδια αφου την ρωτησα και μου ειπε η ιδια οτι ειναι ρουμανα.....

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έχω βιντεάκι με την Αντέλλα αλλά δεν θέλω να το ανεβάσω επειδή φαίνεται καθαρά το πρόσωπό μου.
Υπάρχει πολλή βουβαμάρα και νομίζεις πως τράβηξες βίντεο της δεκαετίας του 20' !!!!!!!!!!!
Της έριξα ένα γρήγορο και δυνατό πισοκολλητό και νόμιζα πως γαμούσα μπαούλο..........
'Οταν την ρώτησα απο που είναι μου απάντησε ειρωνικά...απο...την Κίνα!
Δεν ξαναπάω στην κυρία........

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
[quote author=HAROKAVLOS link=topic=474.msg109166#msg109166 date=117414007
Της έριξα ένα γρήγορο και δυνατό πισοκολλητό και νόμιζα πως γαμούσα μπαούλο..........
'Οταν την ρώτησα απο που είναι μου απάντησε ειρωνικά...απο...την Κίνα!
Δεν ξαναπάω στην κυρία........
[/quote]
Ρε χαροκαυλε γιατι μας ταλαιπωρεις εμας τους καημενους τους επιπλοποιους.Ριξε το βιντεο με το θεικο  μπαουλο και μην ξαναπας ποτε.ΠΛΛΛΛΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖ.......... :P :P :P :P

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εσάς εαν φαινόταν η φάτσα σας θα το δείχνατε;
Δεν νομίζω........ ;) ;) ;)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια αν η αντελλα ειναι μια γκομενα σε ενα καθετο δρομο της φυλης που ανεβαινεις 3 σκαλακια για να μπεις στο ρδελο ειναι τρελο μουνι....εγω προσωπικα την πηρα πριν 3 βδομαδες και μου επερνε πιπα με την ησυχια της την γαμησα σε 2 στασεις με την υσηχια μου κανα τεταρτο την πηδαγα και δεν ειπε τσιμουδια ..ισια ισα φαινοταν να γουσταρε τι να πω....ουτε μανουρα για τον χρονο εκανε...αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom