Φίλε για να της τα πέταγα στα πόδια της με τα πεδιλάκια θα έδινα όχι μόνο 50 ευρώ , να μη σου πω 550...
Πάντως απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Panosmpos,KOSTASF16 ,Zerotolerance ξέρετε κάτι παραπάνω?
Φιλε germaon το βλεπω λιγο δυσκολο να το κανει,εμενα μου ειχε αρνηθει ακομα και να τελειωσω στο στομα της,με καποτα εννοειται,μετα απο το γαμησι.Αν δοκιμασεις παντως να μας πεις
Σιγα τη γκομενα ρε germaon που θα εδινα και 550 ευρω για παρτυ της.Ειστε υπερβολικοι ρε μαγκες και μετα οι γκομενες το παιζουν ντιβεςΕγω παντως στις 30 φορες που την εχω παρει
...ε συγνωμη στις 3 φορες ηθελα να πω δε μπορω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα.Το θεμα ειναι γιατι τα σπιτια δε φερνουν αντιστοιχα ωραια μουνια η οταν φερνουν μενουν για πολυ λιγο π.χ. Ντανα,Βερονικα,Σιντυ-Σαντυ κ.λ.π.
Αν παντως προκυψει κατι εξωσχολικο για την Αντέλλα, που δε νομιζω γιατι της το εχω προτεινει και το εχει αποριψει καλο θα ηταν να παιξει pm
και μονο, και σε φαση give and take μιας και εκτος απο τους καλους φιλους που συνεισφερουν στο site με καιριες πληροφοριες για το βυζι της καλομοιρας, τις φιλοδοξιες του Βενιζελου και τις μεταγραφες του Κοκκαλη που τοσο ενδιαφερουν εμας που θελουμε να γαμησουμε υπαρχουν και αλλες τοσες χιλιαδες ενεργα μελη αυτου του site(που βαριουνται να κανουν ακομα και login) που πεφτουν σαν τις ακριδες μολις καποιος συναγωνιστης ξετρυπωσει κατι καλο καιγοντας την οποιαδηποτε πληροφορια.Η μηπως ακουγεται τελειως αντιδημοκρατικο?Αnyway πολυ ασχοληθηκαμε με το.....μπαζο την Αντέλλα