λεβεντες παρακολουθω μερες τωρα το θεμα..και πιστευω πως τσαμπα καιει η λαμπα
καταναλωση για το τιποτα
ειμαι περιεργοε να δω ποσο θα παει η κουβεντα αυτη και που θα βγαλει..
δεν ειμαι υπερ ουτε κατα..αλλα πολλα απ αυτα που διαβαζω ειναι τουλαχιστον παιδικα..
εκτος κι αν ειστε αλλης κουλτουρας , απο αλλη χωρα, κ.λ.π
ειμαστε ανατολιτες , εγωιστες και κτητικοι αντρες και γυναικες, κατα συνεπεια το θεμα απο μονο του ειναι δυσκολο..
αλλα εγω προχωραω πιο κατω..
μιλατε πως πριν τα ζευγαρια θα γνωριστουν, θα συζητησουν, ποτο κ.λ.π.,
και αν το ενα, αν το αλλο, θα προχωρησει η δουλεια..
οσοι λοιπον (αναφερομε στους αντρες) νομιζετε πως αυτο δεν εχει συνεπειες..πετατε αετο
μαγκες. Η γυναικα (ολες αρα και η δικη μας..δεν λεω να πας εκει με ρωσιδα που ειπε ο φιλος) δεν λειτουργει οπως εμεις και το ξερετε
μπορει να ερωτευτει, να σαγηνευτει, να της φυγει το μυαλο, να εξιταριστει, να της κανει
ΚΛΙΚ..στο μυαλο, στο σωμα στο σεξ.
μην μου πει κανεις οτι αυτο δεν παιζει και ειδικα σε παντρεμενες 10 και 15 ετων..
μετα αντε πειτε στους δικους σας πως αυτον που ερωτευτηκε..τησ τον ειχατε βρει εσεις
σε συστημα swinging...
Για Ελλαδα μιλαμε ρεεεεεεεεεεεε
θα μου πειτε μα μπορει και μονη της να τονβρει...αν ειναι να λαχει..να φαει καψουρα..
και κοπανεσιον μετα..
δεν ειναι το ιδιο λεβεντες μου..και το ξερετε.
Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά όχι, στα τόσα χρόνια δεν καν έχω ακούσει ποτέ να "κλεφτούν" άτομα από 2 διαφορετικά ζευγάρια swingers και να χωρίσουν με τους συντρόφους τους.
Αναμφίβολα θα έχει γίνει κάπου & κάποτε, αλλά εδώ στην Ελλάδα που μένουμε με τη γυναίκα μου δεν έχουμε ούτε καν ακούσει κάποια τέτοια ιστορία.
Άλλωστε, σκέψου ένα πρακτικό θέμα: όταν δεν υπάρχει η υποχρέωση της μονογαμίας, γιατί να χωρίσεις με το/τη σύντροφό σου; Αφού μπορείς να έχεις όσο σεξ θέλεις και όχι με το ίδιο άτομο! Τα περισσότερα άλλα ζητήματα σε μια σχέση είναι πιο εύκολα επιλύσιμα από ότι τα προβλήματα στο σεξ και ειδικά η βαρεμάρα που έρχεται μετά από μερικά χρόνια γάμου, όσο ταιριαστό να είναι το ζευγάρι ως προς το σεξ.
Τότε είναι που βλέπεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι και εκτιμάς άλλα πράγματα σε αυτόν/αυτήν. Για τα μή swinger's ζευγάρια ο/η σύντροφός τους είναι ταυτισμένος με κάθε σεξουαλική διαδικασία μέσα στο μυαλό τους. (Ξέρω, γιατί δε γεννήθηκα κάνοντας swinging). Βαρέθηκε κάποιος το σεξ με τη γυναίκα του; Τότε αρχίζει και βαριέται γενικότερα τη γυναίκα του και πολλές φορές υποσυνείδητα κατηγορεί αυτή για αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες.
Αυτά όλα δημιουργούν απαιτήσεις και πιέσεις σε μια σχέση. Αν όμως αυτή η πίεση εκλείψει, τότε πολλά πράγματα αλλάζουν.
Αυτό που παρατηρώ από τις δικές μου γνωριμίες είναι πως σε γενικές γραμμές οι swingers έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σχέση τους και εμπιστεύονται το/τη σύντροφό τους περισσότερο. Δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για ανασφάλειες και ζήλιες. Αυτό για μένα είναι μεγάλο κέρδος.
Φυσικά, θα ξαναπώ για άλλη μια φορά, πως το swinging δεν είναι για όλους. Αν κάποιος έχει ανασφάλειες ότι η γυναίκα του μπορεί να ερωτευθεί έναν άλλο swinger, όπως έγραψε ο φίλος adakos παραπάνω, τότε καλύτερα να μην το δοκιμάσει καν, επειδή θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.