Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε σι τι κανης τωρα θες να με σκοτωσης.........
πω πω πω ακου γιουβετσι;;;;;;;;;
πεινα λεμε δυστυχια μεγαλη...............
:2funny: :2funny: :2funny:
Μην το βαζεις κάτω, θα βρεις κι εσύ κάποτε το γιουβέτσι σου χαχαχαχχ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να γίνεται, ακόμα κι αν όποιος το λέει εδώ λέει ψέματα...
Δεν κρίνω με βάση τι κάνω εγώ, δέχομαι ότι κάποιος τη βρίσκει έτσι και καποιος γιουβέτσι.  :boobies: :boobies: :boobies:
Μα είπα εγώ πουθενά γιατί τη βρίσκει ο ένας γιουβέτσι κι ο άλλος παστίτσιο? Απλά είπα ότι παπαρολογούν τα διάφορα nicks εδώ μέσα ότι κάνουν παρτούζες και εσύ τα πιστεύεις?
Μετά λέμε γιατί δε μπορούν να συννενοηθούν τα 2 φύλα. Α λέει ο ένας, Ω ο άλλος. :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μα είπα εγώ πουθενά γιατί τη βρίσκει ο ένας γιουβέτσι κι ο άλλος παστίτσιο? Απλά είπα ότι παπαρολογούν τα διάφορα nicks εδώ μέσα ότι κάνουν παρτούζες και εσύ τα πιστεύεις?
Μετά λέμε γιατί δε μπορούν να συννενοηθούν τα 2 φύλα. Α λέει ο ένας, Ω ο άλλος. :think:
Ρε κατάλαβα τι λες εσύ.
Αλλά είπα πως ακόμα και αν λένε παπαριές εδώ αυτό δε σημαίνει ότι δεν γίνεται.
Ο,τι έχει περιγραφεί εδώ μπορεί να συμβαίνει έξω.
Δηλαδή ακόμα κι αν ο τάδε εδώ λέει ψέματα, θα υπάρχει κάποιος άλλος που να σκέφτεται έτσι όπως λέει-κι ας μην τα εννοεί ο συγκεκριμένος.
Εμένα αυτό μου αρκεί  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κι εμένα μου αρκεί. Ερώτηση - πιστεύεις ότι οι Έλληνες & οι Ελληνίδες κάνουν παρτούζες?

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι τροπος διασκεδασης. Αντι να πας σε κανα μπουζουκι, ή για κανα φαι λες δεν παω για κανα πηδουλο. Το ιδιο πραγμα ειναι, χαχαχα... (ρε τι αλλο θα ακουσουμε).

Δεν είναι το ίδιο πράγμα... Είναι πολύ καλύτερο!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου ενα τελευταιο εχω μονο να σου πω.ανυπομονω να με καλεσεις σε καποια απο τις παρτουζες σας.
αν κρινω απο εσενα και τις απαντησεις σου που τις θεωρω παρα πολυ καλες,(και αυτο το εννοω)
και εμπεριστατομενες τοτε δικαιουσε να εισαι μεχρι και ο πνευματικος καθοδηγητης των swingers στην ελλαδα.(δεν κανω πλακα να ξερεις το εννοω).σου το ξαναλεω οτι εχεις καλα επιχειρηματα ωστε να κανεις ψηστηρη σε καποιο υποψηφιο ζευγαρι swingers αλλα εμενα φιλε δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.επισης μπορεις να γινει καλος εξομολογητης καποιου swinger που θα μετανιωση γιαυτο που εκανε και νιωθει ενοχες,και να τον επαναφερεις στον ισιο δρομο τις παρτουζας και τις αλλαξοκωλιας αυτον και την γυναικα του.εμενα στην συγκεκριμενη φαση το μονο που με ενδιαφερει ειναι να γαμισω,αν και στο εχω ξαναπει νομιζω.τελειωνω εδω την τυχον αντιπαραθεση μας αν και δεν εχω εγω κανενα προβλημα μαζι σου,αντιθετως μου αρεσει η συζητηση που κανω μαζι σου να ξερεις.και ελπιζω σε ενα καλεσμα σε καποιο παρτυ σας.δεν προκειτε να ερθω με αδεια χερια στο παρτυ σας να ξερεις(ρωσσιδα μουναρα θα φερω),αρκει να μην ειναι οι γυναικες σας μπαζα διοτι θα αποχωρισω.αυτα και ευελπιστω σε καλεσμα σας.

Ούτε και εγώ έχω κάποιο πρόβλημα φίλε arcans, άλλωστε είναι ένα δημόσιο και ανώνυμο forum και όλες οι απόψεις είναι δεκτές αρκεί να μην προσβάλλουν κλπ κάποιον άλλον.

Όσο για το αν οι γυναίκες που πηγαίνουν για swinging είναι μπάζα, το έχω ξαναπεί ότι γενικά είναι πολύ ωραίες και προσεγμένες (εκτός κάποιων εξαιρέσεων φυσικά).

Ταπεινή μου άποψη (όπως και της γυναίκας μου άλλωστε) είναι πως οι άντρες είναι συνήθως το πρόβλημα. Υπάρχουν προσεγμένοι άντρες κάθε ηλικίας, αλλά συνήθως κατά μέσο όρο υστερούν σε σχέση με τις γυναίκες.

Εδώ θα ήταν χρήσιμη και η άποψη κάποιου άλλου swinger, ειδικά σε περίπτωση που διαφωνεί.

:)

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
σορυ ρε μαγκες αλλα πως ψηνει κανεις την γυναικα του για swinging????  με ενδιαφερει, και μην πει κανεις αμα δεν το εχει αστο , δεν μπορει , θα θελει τροπο και οχι κοπο  αν δεν κανω λαθος...

Εδώ παιδιά δεν έχω να προτείνω κάτι...

Αν το σηκώνει η σύντροφός σου το σηκώνει.

Αν όχι τότε δύσκολα τα πράγματα... Αν την πιέσεις και υποχωρήσει και προχωρήσετε στο swinging τότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα περάσετε καλά, και ειδικά αυτή. Και αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία.

Αν τώρα έχει έστω κάποια μικρή περιέργεια να δοκιμάσει, τότε αφού γραφτείτε σε διάφορα sites κλπ φροντίστε να γνωρίσετε αρκετά ζευγάρια προτού προχωρήσετε σε οποιουδήποτε είδους παιχνίδι, ώστε να διαλέξετε όχι μόνο αυτό που σας αρέσει πιο πολύ, αλλά και αυτό που δείχνει ότι θα σας κάνει να περάσετε καλά. Αυτό το γράφω γιατί όπως σε όλα τα πράγματα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν πιο πολύ. Εφαρμόστε απλά κοινή λογική και φρόντιζε να μάθεις από τη σύντροφό σου τί θέλει και προτιμάει, γιατί όπως έγραψα παραπάνω, αν μόνο ο ένας περνάει καλά το swinging δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ ακόμη και η σχέση σας θα έχει προβλήματα.

Γεγονός είναι πάντως, (δε ξέρω για ποιο λόγο ακριβώς δεν έχω καταλάβει) πως αν η γυναίκα σου είναι bi ή έστω αν το σκέφτεται να παίξει με γυναίκα, τότε είναι πιο πιθανό να δει το swinging με καλό μάτι.

Αν όχι, τότε ενδεχομένως να έχετε πιο περιορισμένες επιλογές στο να ταιριάξετε με κάποιο ζευγάρι, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια swingers η γυναίκα είναι bi (σε διάφορους βαθμούς).

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε με τις γκομενες χαρικαμε πολυ.το ξερουμε το τι γινετε.αν ειναι ομως η γυναικα σου και εχεις και 2 παιδια μαζι τις θα κανεις? θα την αφηνεις να γαμιετε αβερτα με τον καθε τυχαιο?γαμω την απελευθερωση μου γαμω.θα εχεις μια οικογενεια που θα ειναι τις πουτσας εντελως.

Διαφωνώ arcans. Ξέρω πολλά ζευγάρια swingers που έχουν οικογένεια και μεγαλώνουν τα παιδιά τους ωραιότατα και είναι μια χαρά. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δεν καθορίζουν αυτόματα το αν μια οικογένεια θα είναι ευτυχισμένη ή όχι. Άλλωστε δεν είναι και όλες οι οικογένειες μή-swingers παραδείγματα προς μίμηση.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κι εμένα μου αρκεί. Ερώτηση - πιστεύεις ότι οι Έλληνες & οι Ελληνίδες κάνουν παρτούζες?

Μισό, να πάρω επίσημο ύφος  :2funny:
Γενικά όχι, πιστεύω ότι είναι μεγάλο ταμπού στην ελληνική κοινωνία. Όμως πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή μειοψηφία (εδώ βάλε όσο μικρή θες, δε με ενδιαφέρει) που κάνει παρτούζες. Και μια ακόμα πιο μικρή μειοψηφία (θες 30 ζευγάρια σε όλη τη χώρα; έστω) που κάνει και παρτούζες ως ζευγάρια.
Αυτάααα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μπομπα?θα γουσταρες παρτουζα με τον αντρα σου και ενα αλλο ζευγαρι???τα παιδια θα ειναι στην γιαγια :grin:

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
αυτο τα ψαχνουνε πολλοι εδω και πολλα χρονια
μαλλον ειναι αστικος μυθος

Οπως το είπες φίλε, το Κολωνακι φαίνεται ασκεί γοητεία από τη εποχή που Γιαννακάς γύρναγε το "Ρεμάλι της Φ. Νέγρη "
Ειναι αστικός μύθοε τον πρωτοακουσα το 1985 :grin: :grin:

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
:rockon: πες τα ρε gobr!!! Αυτο ειναι ετσι και εκεί δεν εχουν προβλήμα αμα είσαι μόνος οχι σαν εδω!!!!

Οπως τα λες είναι φίλε με μία διαφορα εκει δε μπαινεις μόνος σου αλλά μόνη σου οπότε μεταμφιέσου και τραβα  :grin:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
λεβεντες παρακολουθω μερες τωρα  το θεμα..και  πιστευω πως τσαμπα καιει η λαμπα

καταναλωση για το τιποτα

ειμαι περιεργοε να δω ποσο θα παει η κουβεντα αυτη  και που θα βγαλει..

δεν ειμαι υπερ ουτε κατα..αλλα πολλα απ αυτα που διαβαζω ειναι τουλαχιστον παιδικα..

εκτος κι αν ειστε αλλης κουλτουρας , απο αλλη χωρα, κ.λ.π

ειμαστε ανατολιτες , εγωιστες και κτητικοι αντρες και γυναικες, κατα συνεπεια το θεμα απο μονο του ειναι δυσκολο..

αλλα εγω προχωραω πιο κατω..

μιλατε πως πριν τα ζευγαρια θα γνωριστουν, θα συζητησουν, ποτο κ.λ.π.,

και αν το ενα, αν το αλλο,  θα προχωρησει  η δουλεια..

οσοι λοιπον (αναφερομε στους αντρες) νομιζετε πως αυτο δεν εχει συνεπειες..πετατε αετο

μαγκες. Η γυναικα (ολες αρα και η δικη μας..δεν λεω  να πας εκει με ρωσιδα που ειπε ο φιλος)  δεν λειτουργει οπως εμεις και το ξερετε

μπορει  να ερωτευτει, να σαγηνευτει, να της φυγει το μυαλο, να εξιταριστει, να της κανει

ΚΛΙΚ..στο μυαλο, στο σωμα στο σεξ.

μην μου πει κανεις οτι αυτο δεν παιζει  και ειδικα σε παντρεμενες 10 και 15 ετων..
μετα αντε πειτε στους δικους σας πως αυτον που ερωτευτηκε..τησ τον ειχατε βρει εσεις

σε συστημα swinging...

Για  Ελλαδα μιλαμε   ρεεεεεεεεεεεε

θα μου πειτε  μα μπορει και μονη της να τονβρει...αν ειναι  να λαχει..να φαει καψουρα..

και κοπανεσιον μετα..

δεν ειναι το ιδιο λεβεντες μου..και το  ξερετε.

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά όχι, στα τόσα χρόνια δεν καν έχω ακούσει ποτέ να "κλεφτούν" άτομα από 2 διαφορετικά ζευγάρια swingers και να χωρίσουν με τους συντρόφους τους.

Αναμφίβολα θα έχει γίνει κάπου & κάποτε, αλλά εδώ στην Ελλάδα που μένουμε με τη γυναίκα μου δεν έχουμε ούτε καν ακούσει κάποια τέτοια ιστορία.

Άλλωστε, σκέψου ένα πρακτικό θέμα: όταν δεν υπάρχει η υποχρέωση της μονογαμίας, γιατί να χωρίσεις με το/τη σύντροφό σου; Αφού μπορείς να έχεις όσο σεξ θέλεις και όχι με το ίδιο άτομο! Τα περισσότερα άλλα ζητήματα σε μια σχέση είναι πιο εύκολα επιλύσιμα από ότι τα προβλήματα στο σεξ και ειδικά η βαρεμάρα που έρχεται μετά από μερικά χρόνια γάμου, όσο ταιριαστό να είναι το ζευγάρι ως προς το σεξ.  

Τότε είναι που βλέπεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι και εκτιμάς άλλα πράγματα σε αυτόν/αυτήν. Για τα μή swinger's ζευγάρια ο/η σύντροφός τους είναι ταυτισμένος με κάθε σεξουαλική διαδικασία μέσα στο μυαλό τους. (Ξέρω, γιατί δε γεννήθηκα κάνοντας swinging). Βαρέθηκε κάποιος το σεξ με τη γυναίκα του; Τότε αρχίζει και βαριέται γενικότερα τη γυναίκα του και πολλές φορές υποσυνείδητα κατηγορεί αυτή για αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες.

Αυτά όλα δημιουργούν απαιτήσεις και πιέσεις σε μια σχέση. Αν όμως αυτή η πίεση εκλείψει, τότε πολλά πράγματα αλλάζουν.

Αυτό που παρατηρώ από τις δικές μου γνωριμίες είναι πως σε γενικές γραμμές οι swingers έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σχέση τους και εμπιστεύονται το/τη σύντροφό τους περισσότερο. Δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για ανασφάλειες και ζήλιες. Αυτό για μένα είναι μεγάλο κέρδος.

Φυσικά, θα ξαναπώ για άλλη μια φορά, πως το swinging δεν είναι για όλους. Αν κάποιος έχει ανασφάλειες ότι η γυναίκα του μπορεί να ερωτευθεί έναν άλλο swinger, όπως έγραψε ο φίλος adakos παραπάνω, τότε καλύτερα να μην το δοκιμάσει καν, επειδή θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γενικά όχι, πιστεύω ότι είναι μεγάλο ταμπού στην ελληνική κοινωνία. Όμως πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή μειοψηφία (εδώ βάλε όσο μικρή θες, δε με ενδιαφέρει) που κάνει παρτούζες. Και μια ακόμα πιο μικρή μειοψηφία (θες 30 ζευγάρια σε όλη τη χώρα; έστω) που κάνει και παρτούζες ως ζευγάρια.
Είδες που συμφωνούμε λοιπόν? Με το τσιγγέλι εσείς οι γυναίκες επιτέλους κύριε Καραμανλή.

Ωχ sorry - έβλεπα Jeffrey. :uglystupid: :cheesy:

30? Και πολλά λες - βάλε από 2 σε κάθε διαμέρισμα της χώρας - tops. :rolleyes:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν και το swinging έχει μια πολύ λογική βάση , δεν συμβαδίζει και πολύ με την πουριτανική - υποκριτική Ελληνική κοινωνία . Όλοι πηδιούνται μεταξύ τους , αλλά στα κρυφά.  Φέρτε στο μυαλό σας φίλους σας , που να μην έχουν κερατώσει  ή σκεφτεί να κερατώσουν την γυναίκα τους. Και οι περισότερες ιστορίες θα είναι κλασσικά με παντρεμένες. Για μένα το swinging είναι πού πιο ειλικρινές και με τα κατάλληλα ζευγάρια μπορεί να σου δώσει πού σπάνιες και ιδιαίτερες στιγμές . Τώρα δυστυχώς δεν έχω σύντροφο που θα ήταν ανοιχτή σε μια τέτοια περίσταση , αλλά το έιχα ζήσει την 10ετια του 90 όταν ήμουν κατά διαστήματα Σουηδία και ήμουνα αρραβωνιασμένος με μια Ελληνοσουηδέζα. Αυτή μου πρότεινε τέτοια φάση , αφού με έψησε κατάλληλα ένα διάστημμα πρώτα . Τότε στην Σουηδία το swinging ανθουσε ,ειδικά τα Σ/Κ . Έβλεπες τότε στην Ντίσκο έμπαιναν με άλλους και βγαίναν με άλλους. Στην αρχή με ξένησε λίγο αλλά μετά είχα πάρει το κολάει. Και πίστεψε με στην Ελλάδα γίνετε πού περισότερο νταραβέρι από αυτό που νομίζουμε.

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν και το swinging έχει μια πολύ λογική βάση , δεν συμβαδίζει και πολύ με την πουριτανική - υποκριτική Ελληνική κοινωνία . Όλοι πηδιούνται μεταξύ τους , αλλά στα κρυφά.  Φέρτε στο μυαλό σας φίλους σας , που να μην έχουν κερατώσει  ή σκεφτεί να κερατώσουν την γυναίκα τους. Και οι περισότερες ιστορίες θα είναι κλασσικά με παντρεμένες. Για μένα το swinging είναι πού πιο ειλικρινές και με τα κατάλληλα ζευγάρια μπορεί να σου δώσει πού σπάνιες και ιδιαίτερες στιγμές . Τώρα δυστυχώς δεν έχω σύντροφο που θα ήταν ανοιχτή σε μια τέτοια περίσταση , αλλά το έιχα ζήσει την 10ετια του 90 όταν ήμουν κατά διαστήματα Σουηδία και ήμουνα αρραβωνιασμένος με μια Ελληνοσουηδέζα. Αυτή μου πρότεινε τέτοια φάση , αφού με έψησε κατάλληλα ένα διάστημμα πρώτα . Τότε στην Σουηδία το swinging ανθουσε ,ειδικά τα Σ/Κ . Έβλεπες τότε στην Ντίσκο έμπαιναν με άλλους και βγαίναν με άλλους. Στην αρχή με ξένησε λίγο αλλά μετά είχα πάρει το κολάει. Και πίστεψε με στην Ελλάδα γίνετε πού περισότερο νταραβέρι από αυτό που νομίζουμε.
συμφωνώ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μηπως ηταν η παπαριζου ρε τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom