Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια  σας..

επειδη  εχω  παρει  μερος  σε  πολλα παρτυ  swingers και  ξερω  τι  γινετε στην  ψυχολογια των  ατομων  μεσα  τους..
δυστυχως  ειναι  ατομα  με  ψυχολογικα  προβληματα  και εχουν πολλα  μεσα  τους.

τωρα στην  ελλαδα  ειναι  λιγα  τα  παρτυ  που  γινονται..  ενω  στο  εξωτερικο  ειναι  καθημερινα

αυτα,

γεια  σε  ολους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γεια  σας..

επειδη  εχω  παρει  μερος  σε  πολλα παρτυ  swingers και  ξερω  τι  γινετε στην  ψυχολογια των  ατομων  μεσα  τους..
δυστυχως  ειναι  ατομα  με  ψυχολογικα  προβληματα  και εχουν πολλα  μεσα  τους.

τωρα στην  ελλαδα  ειναι  λιγα  τα  παρτυ  που  γινονται..  ενω  στο  εξωτερικο  ειναι  καθημερινα

αυτα,

γεια  σε  ολους

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Γεια.

Δηλαδή σ'αυτά τα πάρτυ βγάζετε τα σώψυχά σας; Άλλα πράγματα νόμιζα ότι κάνετε...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Γεια.
Δηλαδή σ'αυτά τα πάρτυ βγάζετε τα σώψυχά σας; Άλλα πράγματα νόμιζα ότι κάνετε...

Ταυτόχρονα γίνονται βρε παιδάκι μου....... Αμάν! Ολα τα θέλετε στο χέρι, μασημένη τροφή εσείς οι γυναίκες  :cheesy:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σου περίσσεψε καθόλου κόκα φιλαράκι απ' το τελευταίο πάρτυ, γιατί έχω ξεμείνει? :cheesy: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ταυτόχρονα γίνοται βρε παιδάκι μου....... Αμάν! Ολα τα θέλετε στο χέρι, μασημένη τροφή εσείς οι γυναίκες  :cheesy:

Καταθλιπτικό δεν είναι; Εκεί που έχεις αρχίσει το γκνταπ γκνταπ ν'αρχίσει ο άλλος/άλλη να λέει για τα ψυχολογικά του; Να σταματήσει την πίπα στη μέση για να σου πει για τα παιδικά της(/του) χρόνια;  :huh: :huh:
:boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Σου περίσσεψε καθόλου κόκα φιλαράκι απ' το τελευταίο πάρτυ, γιατί έχω ξεμείνει? :cheesy: :grin:
θα σε μαλοσο θελισ να καταστρεψισ τι μιτουλα;;;;;;;;;;;
αν θελισ φουντιτσα περνα απο δο..........

Συνημμένα

• Cannabis-Leaf-Logo.jpg
    Cannabis-Leaf-Logo.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 32

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Καταθλιπτικό δεν είναι; Εκεί που έχεις αρχίσει το γκνταπ γκνταπ ν'αρχίσει ο άλλος/άλλη να λέει για τα ψυχολογικά του; Να σταματήσει την πίπα στη μέση για να σου πει για τα παιδικά της(/του) χρόνια;  :huh: :huh: :boobies: :boobies: :boobies:

Η πίπα δεν σταματάει! Η κυρία κάνει και ανάλυση του πέους, αλλά και ανάλυση της ψυχής ταυτόχρονα. Κάτι σαν τη συνεύρεση με τη Μάγια, την παχουλούλα cg που είναι και ψυχολόγος.

Αυτή είναι και η ομορφιά του swinging. Κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Multitasking: Reading in the bathroom  :shit:

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

οσο εχεις παρει εσυ μερος σε τετοια παρτυ, αλλο τοσο εχει παρει και η θεια μου η Μεροπη

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
οι οποίες είναι πολύ ωραίες

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επιτελους vicky is back.Αν δεν εχω χασει επεισοδια ξανακαλωςτηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom