εγω φιλε δυσκολετευτικα παρα πολυ. Η γυναικα μου ηθελε αλλα μονον εναν Αλβανο βρηκα με να την παρει. Ειναι 150 κιλα αλλα ειναι σεξυ
ειναι πολλα τα κιλα Αρη!
εγω φιλε δυσκολετευτικα παρα πολυ. Η γυναικα μου ηθελε αλλα μονον εναν Αλβανο βρηκα με να την παρει. Ειναι 150 κιλα αλλα ειναι σεξυ
πες τα ρε γλυκοστομη!! μας εχει φαει το λονδινο!!!!! (με την συζυγο εννοω!! )
μηπως ξερει κανεις σκηνικο σε μαδριτη η βαρκελωνη??
βρηκες τελικα καποιον να στην γαμησει ρε τυπε?αμα θες να την δεις γυμνη στηλε μυνημα
Μισό, να πάρω επίσημο ύφος
Γενικά όχι, πιστεύω ότι είναι μεγάλο ταμπού στην ελληνική κοινωνία. Όμως πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή μειοψηφία (εδώ βάλε όσο μικρή θες, δε με ενδιαφέρει) που κάνει παρτούζες. Και μια ακόμα πιο μικρή μειοψηφία (θες 30 ζευγάρια σε όλη τη χώρα; έστω) που κάνει και παρτούζες ως ζευγάρια.
Αυτάααα
κοίτα.....
έχεις ένα δίκαιο για την κατηγορία των 700, 1000, 2000, και 3000 Ευρώ....
Δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορά κάνει ένα επιπλέον μηδενικό στο μηνιαίο εισόδημα...
Ξαφνικά η κόκα κόλα από λίτρα μετριέται σε γραμμάρια και οι ανταλλαγές πληθυσμών θυμίζουν σε έκταση αυτήν μετά τη Μικρασιατική καταστροφή...
Και πίστεψέ με δεν είναι 30 τα ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα...
Αμα θες να έχεις ένα πιο συγκρίσιμο νούμερο μέτρησε τα Καγιέν, τα Γκράντ Τσερόκι και τα Χ5.....
έχει γιομίσει ο τόπος.....
Αμα το κατάλαβες το κατάλαβες......
αλλιώς να ξέρεις ότι μετά το 31 καίγεσαι.
την βολεψατε δηλαδη με τον αλμπανοχι αλλα ο Αλβανος εχει γινει μονιμος. Ηρθε σήμερα το μεσημερι.Η δικια μου ηθελε απο τον κωλο .....τωρα τελευταια ολο τετοια θελη ....ξεθαρεψε με τον Αλβανο.
Παντος ειναι γνωστος μας και δεν υπαρχει προβλημα. Παντρεμενος με παιδια και μας κανει και μερικες δουλιες.
Το κατάλαβα και συμφωνώ, όμως συνηθίζω να ακολουθώ τη λογική του άλλου για να διαφωνήσω μαζί του
Μιλούσα γενικά για την κοινωνία, και αν και πιστεύω πως δεν είναι 30 τα ζευγάρια, δε νομίζω πως τα τζιπ δείχνουν απαραίτητα και το επιπλέον μηδενικό στο μισθό, μάλλον δείχνουν την τρέλα μας να φαινόμαστε πιο χάι απ' όσο μπορούμε να είμαστε, χωρίς να μας παίρνει να έχουμε και τις συνήθειες αυτών που έχουν το τζιπ για τα σαββατοκύριακα. Το Καγιέν-Καγιέν, όμως μετά πας στο δυαράκι και απολαμβάνεις την κοκακολίτσα σου σε ποτήρι
που μένεις;
κάνε μια βόλτα σε Εκάλη, Ερυθραία, Φιλοθέη Παλαιό Ψυχικό, Πανόραμα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη να δεις που μπαίνουν τα Καγιέν.... Και σίγουρα δεν είναι δυάρια.....
ιμιιπογιαπου μένεις;
κάνε μια βόλτα σε Εκάλη, Ερυθραία, Φιλοθέη Παλαιό Ψυχικό, Πανόραμα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη να δεις που μπαίνουν τα Καγιέν.... Και σίγουρα δεν είναι δυάρια.....
Για εκεί ναι, συμφωνώ. Όμως στα νότια που έμενα πριν δυο χρόνια (μέχρι τη Γλυφάδα, μετα ξεφεύγουμε ) μπαίναν μια χαρά και στα δυαράκια.
Σου είπα, δεν πιστεύω ότι είναι 30 τα ζευγάρια, αυτό το είπα for the sake of the argument. Όμως δεν παραβλέπω και τη λύσσα του νεοέλληνα για μεγαλεία που επειδή δεν μπορεί να τα φτάσει βάζει μια βιτρίνα.
θελει να σε δει να παιρνεσαι με τραβελι δλδ??Παιδια,μου ειπε ο φιλος μου αν θελω τπτ τετοιο,και αν ειναι να παω με τραβεστι που δεν το πιανει για αντρα :S
Μα δεν θέλω αλλα εχει καυλωσει αυτος ολιγον με το θεμα
Παιδια,μου ειπε ο φιλος μου αν θελω τπτ τετοιο,και αν ειναι να παω με τραβεστι που δεν το πιανει για αντρα :S
Μα δεν θέλω αλλα εχει καυλωσει αυτος ολιγον με το θεμα
Δεν τον βλεπει ως αντρα,και το ειπε μηπως ηθελα εγω καποιον εκτος απο αυτον κ για τον λογο αυτο το προτεινε.
Ε μπορει να φοβαται κερατο με κανονικο αντρα γι'αυτο