Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
150 κιλα φαλαινα ποσο sexy μπορει να ειναι ρε φιλε

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αμα θες να την δεις γυμνη στηλε μυνημα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οχι αλλα ο Αλβανος εχει γινει μονιμος. Ηρθε σήμερα το μεσημερι.Η δικια μου ηθελε απο τον κωλο .....τωρα τελευταια ολο τετοια θελη ....ξεθαρεψε με τον Αλβανο.
Παντος ειναι γνωστος μας και δεν υπαρχει προβλημα. Παντρεμενος με παιδια και μας κανει και μερικες δουλιες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μισό, να πάρω επίσημο ύφος  :2funny:
Γενικά όχι, πιστεύω ότι είναι μεγάλο ταμπού στην ελληνική κοινωνία. Όμως πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή μειοψηφία (εδώ βάλε όσο μικρή θες, δε με ενδιαφέρει) που κάνει παρτούζες. Και μια ακόμα πιο μικρή μειοψηφία (θες 30 ζευγάρια σε όλη τη χώρα; έστω) που κάνει και παρτούζες ως ζευγάρια.
Αυτάααα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

κοίτα.....
έχεις ένα δίκαιο για την κατηγορία των 700, 1000, 2000, και 3000 Ευρώ....

Δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορά κάνει ένα επιπλέον μηδενικό στο μηνιαίο εισόδημα...
Ξαφνικά η κόκα κόλα από λίτρα μετριέται σε γραμμάρια και οι ανταλλαγές πληθυσμών θυμίζουν σε έκταση αυτήν μετά τη Μικρασιατική καταστροφή...

Και πίστεψέ με δεν είναι 30 τα ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα...
Αμα θες να έχεις ένα πιο συγκρίσιμο νούμερο μέτρησε τα Καγιέν, τα Γκράντ Τσερόκι και τα Χ5.....
έχει γιομίσει ο τόπος.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αμα το κατάλαβες το κατάλαβες......
αλλιώς να ξέρεις ότι μετά το 31 καίγεσαι.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Η γυναικα μου εχει ξεσαλωσει τελειως δεν την ενδιαφει καθολου ..........το κανανε μπροστα μου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοίτα.....
έχεις ένα δίκαιο για την κατηγορία των 700, 1000, 2000, και 3000 Ευρώ....

Δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορά κάνει ένα επιπλέον μηδενικό στο μηνιαίο εισόδημα...
Ξαφνικά η κόκα κόλα από λίτρα μετριέται σε γραμμάρια και οι ανταλλαγές πληθυσμών θυμίζουν σε έκταση αυτήν μετά τη Μικρασιατική καταστροφή...

Και πίστεψέ με δεν είναι 30 τα ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα...
Αμα θες να έχεις ένα πιο συγκρίσιμο νούμερο μέτρησε τα Καγιέν, τα Γκράντ Τσερόκι και τα Χ5.....
έχει γιομίσει ο τόπος.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αμα το κατάλαβες το κατάλαβες......
αλλιώς να ξέρεις ότι μετά το 31 καίγεσαι.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το κατάλαβα και συμφωνώ, όμως συνηθίζω να ακολουθώ τη λογική του άλλου για να διαφωνήσω μαζί του  :grin:
Μιλούσα γενικά για την κοινωνία, και αν και πιστεύω πως δεν είναι 30 τα ζευγάρια, δε νομίζω πως τα τζιπ δείχνουν απαραίτητα και το επιπλέον μηδενικό στο μισθό, μάλλον δείχνουν την τρέλα μας να φαινόμαστε πιο χάι απ' όσο μπορούμε να είμαστε, χωρίς να μας παίρνει να έχουμε και τις συνήθειες αυτών που έχουν το τζιπ για τα σαββατοκύριακα. Το Καγιέν-Καγιέν, όμως μετά πας στο δυαράκι και απολαμβάνεις την κοκακολίτσα σου σε ποτήρι  :boobies: :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι αλλα ο Αλβανος εχει γινει μονιμος. Ηρθε σήμερα το μεσημερι.Η δικια μου ηθελε απο τον κωλο .....τωρα τελευταια ολο τετοια θελη ....ξεθαρεψε με τον Αλβανο.
Παντος ειναι γνωστος μας και δεν υπαρχει προβλημα. Παντρεμενος με παιδια και μας κανει και μερικες δουλιες.
την βολεψατε δηλαδη με τον αλμπαν
:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το κατάλαβα και συμφωνώ, όμως συνηθίζω να ακολουθώ τη λογική του άλλου για να διαφωνήσω μαζί του  :grin:
Μιλούσα γενικά για την κοινωνία, και αν και πιστεύω πως δεν είναι 30 τα ζευγάρια, δε νομίζω πως τα τζιπ δείχνουν απαραίτητα και το επιπλέον μηδενικό στο μισθό, μάλλον δείχνουν την τρέλα μας να φαινόμαστε πιο χάι απ' όσο μπορούμε να είμαστε, χωρίς να μας παίρνει να έχουμε και τις συνήθειες αυτών που έχουν το τζιπ για τα σαββατοκύριακα. Το Καγιέν-Καγιέν, όμως μετά πας στο δυαράκι και απολαμβάνεις την κοκακολίτσα σου σε ποτήρι  :boobies: :boobies:

που μένεις;
κάνε μια βόλτα σε Εκάλη, Ερυθραία, Φιλοθέη Παλαιό Ψυχικό, Πανόραμα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη να δεις που μπαίνουν τα Καγιέν.... Και σίγουρα δεν είναι δυάρια.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
που μένεις;
κάνε μια βόλτα σε Εκάλη, Ερυθραία, Φιλοθέη Παλαιό Ψυχικό, Πανόραμα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη να δεις που μπαίνουν τα Καγιέν.... Και σίγουρα δεν είναι δυάρια.....

Για εκεί ναι, συμφωνώ. Όμως στα νότια που έμενα πριν δυο χρόνια (μέχρι τη Γλυφάδα, μετα ξεφεύγουμε  :2funny: ) μπαίναν μια χαρά και στα δυαράκια.
Σου είπα, δεν πιστεύω ότι είναι 30 τα ζευγάρια, αυτό το είπα for the sake of the argument. Όμως δεν παραβλέπω και τη λύσσα του νεοέλληνα για μεγαλεία που επειδή δεν μπορεί να τα φτάσει βάζει μια βιτρίνα.  :boobies:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
που μένεις;
ιμιιπογια

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εδω η πεφτει πολυ δουλεμα η αδερφε εισαι μαλακας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για εκεί ναι, συμφωνώ. Όμως στα νότια που έμενα πριν δυο χρόνια (μέχρι τη Γλυφάδα, μετα ξεφεύγουμε  :2funny: ) μπαίναν μια χαρά και στα δυαράκια.
Σου είπα, δεν πιστεύω ότι είναι 30 τα ζευγάρια, αυτό το είπα for the sake of the argument. Όμως δεν παραβλέπω και τη λύσσα του νεοέλληνα για μεγαλεία που επειδή δεν μπορεί να τα φτάσει βάζει μια βιτρίνα.  :boobies:

αυτό είναι απάτη....
το 10% αυτών με μόνμη κατοικία εντός ελλάδας έχει τρελλά λεφτά.....
Είμαστε ένα σκαλί πριν την αργεντινοποίηση......
σε λίγο μαζί με τους μετανάστες θα βλέπεις έλληνες πτυχιούχους να πουλάνε σι ντι στα φανάρια....
θυμήσου το...
και δες τι έγινε στην Αργεντινή πριν καμμιά 10άρια χρόνια.......

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Παιδια,μου ειπε ο φιλος μου αν θελω τπτ τετοιο,και αν ειναι να παω με τραβεστι που δεν το πιανει για αντρα  :S
Μα δεν θέλω αλλα εχει καυλωσει αυτος ολιγον με το θεμα  :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Παιδια,μου ειπε ο φιλος μου αν θελω τπτ τετοιο,και αν ειναι να παω με τραβεστι που δεν το πιανει για αντρα  :S
θελει να σε δει να παιρνεσαι με τραβελι δλδ??

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Μαλακιες, τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Δεν τον βλεπει ως αντρα,και το ειπε μηπως ηθελα εγω καποιον εκτος απο αυτον κ για τον λογο αυτο το προτεινε.

Ε μπορει να φοβαται κερατο με κανονικο αντρα γι'αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν τον βλεπει ως αντρα,και το ειπε μηπως ηθελα εγω καποιον εκτος απο αυτον κ για τον λογο αυτο το προτεινε.

Ε μπορει να φοβαται κερατο με κανονικο αντρα γι'αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ ΡΕ αρραβωνιασμενα παιδια αφηστε τα χαζα..... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom