Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Οι επικριτές του ομαδικού sex συνήθως ηθικολογούν.  :think: :think: :knockinb:
Θεωρούν δηλαδή ότι όσοι κάνουν παρτούζες είναι και ανήθικοι. Λάθος. :jerking: :jerking:
Η παρτούζα όχι μόνο δεν είναι κατακριτέα, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει και ως θεμέλιο για μια υγιή μονογαμική σχέση.  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Μπορεί μάλιστα να λύσει και το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού στη χώρα μας.
[size=19pt]Εξηγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Το «δεν είμαι ακόμα έτοιμη για σχέση, θέλω να αποκτήσω εμπειρίες» το έχετε ακούσει σίγουρα.
Το «θέλω να αποκτήσω εμπειρίες» ξέρετε τι σημαίνει.
Σημαίνει «θέλω να πηδηχτώ με όσους περισσότερους γίνεται». Εύκολο. :rockon: :rockon:
Για να κερδίσει λοιπόν χρόνο η δεσποινίδα και όποια δεσποινίδα δεν αισθάνεται σεξουαλικά χορτασμένη, μπορεί να επιδιώξει μια ωραιότατη παρτούζα με τριάντα άντρες.
Ή και σαράντα.
Ή και με γυναίκες και άντρες μαζί, αν θέλει να εξερευνήσει την bisexual/lesbian πλευρά της.
Έτσι, σε ένα βράδυ, θα έχει συλλέξει όλη την απαραίτητη πείρα και θα μπορέσει να προχωρήσει, απρόσκοπτη πια, στη σύναψη σοβαρής σχέσης με τον Μήτσο που είναι και καλό παιδί και την αγαπάει...........................
Σκέφτομαι μάλιστα ότι θα έπρεπε το ίδιο το κράτος να δημιουργήσει μια υπηρεσία που θα διοργανώνει αυτές τις παρτούζες.
Μπουρδέλο είμαστε, δεν είναι και δύσκολο.
Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θα ονομάζονται "παρτουζιάνοι" και θα προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ με έμφαση στις επιδόσεις τους στην προσωπική συνέντευξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι επικριτές του ομαδικού sex συνήθως ηθικολογούν.  :think: :think: :knockinb:
Θεωρούν δηλαδή ότι όσοι κάνουν παρτούζες είναι και ανήθικοι. Λάθος. :jerking: :jerking:
Η παρτούζα όχι μόνο δεν είναι κατακριτέα, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει και ως θεμέλιο για μια υγιή μονογαμική σχέση.  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Μπορεί μάλιστα να λύσει και το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού στη χώρα μας.
[size=19pt]Εξηγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Το «δεν είμαι ακόμα έτοιμη για σχέση, θέλω να αποκτήσω εμπειρίες» το έχετε ακούσει σίγουρα.
Το «θέλω να αποκτήσω εμπειρίες» ξέρετε τι σημαίνει.
Σημαίνει «θέλω να πηδηχτώ με όσους περισσότερους γίνεται». Εύκολο. :rockon: :rockon:
Για να κερδίσει λοιπόν χρόνο η δεσποινίδα και όποια δεσποινίδα δεν αισθάνεται σεξουαλικά χορτασμένη, μπορεί να επιδιώξει μια ωραιότατη παρτούζα με τριάντα άντρες.
Ή και σαράντα.
Ή και με γυναίκες και άντρες μαζί, αν θέλει να εξερευνήσει την bisexual/lesbian πλευρά της.
Έτσι, σε ένα βράδυ, θα έχει συλλέξει όλη την απαραίτητη πείρα και θα μπορέσει να προχωρήσει, απρόσκοπτη πια, στη σύναψη σοβαρής σχέσης με τον Μήτσο που είναι και καλό παιδί και την αγαπάει...........................
Σκέφτομαι μάλιστα ότι θα έπρεπε το ίδιο το κράτος να δημιουργήσει μια υπηρεσία που θα διοργανώνει αυτές τις παρτούζες.
Μπουρδέλο είμαστε, δεν είναι και δύσκολο.
Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θα ονομάζονται "παρτουζιάνοι" και θα προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ με έμφαση στις επιδόσεις τους στην προσωπική συνέντευξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα κοψομεσιαστείς με τόση εμπειρία μονομιάς ρε  :think:

μήπως θα πρέπει να πηγαίνεις και περιοδικά για κάρτα ελέγχου καυσαερίων? προτείνω υπηρεσία ΚΤΕΟ κώλο/μουνί  :rockon:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Μπορω να πω οτι ο προλαλησαντας (amjik) εχει ενα δικιο, αλλα αναρωτιεμαι εγω σαν μικρη και αθωα κορασιδα: πως μπορει μια κοπελα σε ενα βραδυ που θα κανει μια παρτουζα να ξερει τι θελει μετα απο αυτο το γεγονος? και κατα ποσο ειναι σιγουρη μετα αν θελει δεσμευση ή αν θελει να το ξανακανει???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπορω να πω οτι ο προλαλησαντας (amjik) εχει ενα δικιο, αλλα αναρωτιεμαι εγω σαν μικρη και αθωα κορασιδα: πως μπορει μια κοπελα σε ενα βραδυ που θα κανει μια παρτουζα να ξερει τι θελει μετα απο αυτο το γεγονος? και κατα ποσο ειναι σιγουρη μετα αν θελει δεσμευση ή αν θελει να το ξανακανει???

ο προλαλήσας πάει ρε σεξούλα, παρτούζωσες τις πτώσεις  :2funny:

όσον αφορά το ερώτημά σου, απλά παρτουζώνεσαι του σκοτωμού μέχρι να σου βγει η δέσμευση  :dancing:

εξάλλου όπως λέει και η κιουρία παραπάνω, με τη παρτούζα μένεις πάντα νέος, άρα δε τίθεται θέμα να σε πάρουν τα χρόνια  :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και κατα ποσο ειναι σιγουρη μετα αν θελει δεσμευση ή αν θελει να το ξανακανει???
Μαλλον να το ξανακανη θα θελη και καποια στιγμη που θα δεσμευτη στο μυαλο της η παρτουζα θα εχει πρωτη θεση και οταν την δωθη η ευκαιρια θα την κανη

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μαλλον να το ξανακανη θα θελη και καποια στιγμη που θα δεσμευτη στο μυαλο της η παρτουζα θα εχει πρωτη θεση και οταν την δωθη η ευκαιρια θα την κανη

Δεν γίνεται τελικά να μην της αρέσουν οι παρτούζες;
Ή να της αρέσουν αλλά για μιααααα φοράααα στο τόσο;

:dunno:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
εξάλλου όπως λέει και η κιουρία παραπάνω, με τη παρτούζα μένεις πάντα νέος, άρα δε τίθεται θέμα να σε πάρουν τα χρόνια  :rockon:

Δεν ξέρω αν μένεις πάντα νέος, αλλά σίγουρα "γράφεις χιλιόμετρα" πιό γρήγορα!!! ;)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ο προλαλήσας πάει ρε σεξούλα, παρτούζωσες τις πτώσεις  :2funny:

δεν ειμαι του πανεπιστημιου αγαπητε

χμμμμ δλδ δωθηκε λυση αντι για bottox παρτουζες, not bad νομιζω βγαινει και πιο φτηνα χαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
πως μπορει μια κοπελα σε ενα βραδυ που θα κανει μια παρτουζα να ξερει τι θελει μετα απο αυτο το γεγονος? και κατα ποσο ειναι σιγουρη μετα αν θελει δεσμευση ή αν θελει να το ξανακανει???

Αμα το κάνεις μιά φορά και πηδήξεις το ποτάμι, τότε δεν θέλεις να επιστρέψεις στην όχθη απ'όπου ξεκίνησες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Δεν ξέρω αν μένεις πάντα νέος, αλλά σίγουρα "γράφεις χιλιόμετρα" πιό γρήγορα!!! ;)

Αποκλειεται ομως, καποια να της καλαρεσει και απο κει και περα να γουσταρει μονο παρτουζες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και σε αυτη τη περιπτωση, ο Μητσος τι κανει;;;;;;;;;;;;;;;
Το γυριζει και παει στην Ολλανδια να παντρευτει τον Van Demen;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειμαι του πανεπιστημιου αγαπητε

χμμμμ δλδ δωθηκε λυση αντι για bottox παρτουζες, not bad νομιζω βγαινει και πιο φτηνα χαχαχα

εκτός και θες ενα ντουλάπι βαζελίνη τη βδομάδα, η αμτζικ δηλώνει μεγάλο αριθμό πλήθους  :2on1:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν γίνεται τελικά να μην της αρέσουν οι παρτούζες;
Ή να της αρέσουν αλλά για μιααααα φοράααα στο τόσο;

:dunno:
Εαν δεν της αρεσουν δεν θα κανη καθολου
Για μια φορα στο τοσο αυτο ειπα και εγω οταν της δοθη η ευκαιρια

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εκτός και θες ενα ντουλάπι βαζελίνη τη βδομάδα, η αμτζικ δηλώνει μεγάλο αριθμό πλήθους  :2on1:

ε τοτε κανεις μια συμβαση με την εταιρεια που πουλαει βαζελινη και την προμηθευεσαι σε αλλες τιμες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Αποκλειεται ομως, καποια να της καλαρεσει και απο κει και περα να γουσταρει μονο παρτουζες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να γουστάρει μόνο παρτούζες????  :think: :think: :think:
Συνέχεια πολυκοσμία βρε παιδάκι μου..... Δε θα πρέπει κάπου κάπου να συνευρίσκεται και μόνο με έναν?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

Χαίρομαι που αυτός ο ταλαιπωρημένος τόπος δροσίζει τη δίψα του σε πηγαία μυαλά σαν το δικό σου.
Εύγε! Και οικονομόλογος και gentleman..................... :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαίρομαι που αυτός ο ταλαιπωρημένος τόπος δροσίζει τη δίψα του σε πηγαία μυαλά σαν το δικό σου.
Εύγε! Και οικονομόλογος και gentleman..................... :rockon: :rockon: :rockon:

από μένα πίνει ο τόπος?  :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Kορίτσια, προσφέρω το κορμί μου για να το παρτουζώσετε.

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom