amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Να μου πείς κι εμένα πότε θα γίνει
θα είμαι στην είσοδο και θα πουλάω σουβλάκια και μπύρες
$για μια ιδέα ζούμε$
Β)επειδη δεν τα μαθαινεις δεν σημαινει οτι δεν γινονται ;)
Μουναρα ελα στο θειο και δεν σε αλλαζω με τπτ.
Μιλάτε σεμνότερα στην νεαρά κορασίδα.... Είναι κόρη ναυάρχου!
Η Ελλάδα καρδούλα μου, είναι πολύ μικρή χώρα για να μένουν κάποια γεγονότα κρυφά.....
Να μου πείς κι εμένα πότε θα γίνει
θα είμαι στην είσοδο και θα πουλάω σουβλάκια και μπύρες
$για μια ιδέα ζούμε$
Απαγορεύεται τό καμάκι δημοσια............
μονο prive !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοτό...., δεν θα έχει? Γιατί άλλαξες μενού?
Prive? Εκεί πας και διαπράττεις τις επαίσχυντες και ανήθικες ερωτικές σου συνευρέσεις?
Στα μουλωχτα πηγαινη εεεε και δεν λεει τιποταPrive? Εκεί πας και διαπράττεις τις επαίσχυντες και ανήθικες ερωτικές σου συνευρέσεις?
Αγιασμα ειναιωραίο το τσίπουρο τελικά....... εύγε 58.
Η Ελλάδα καρδούλα μου, είναι πολύ μικρή χώρα για να μένουν κάποια γεγονότα κρυφά.....
επιτελους σταματηστε τα & τα ..
Ώστοσο αύτο δεν άναιρεί
τήν δυναμη και την έπαναστατικότητα του διαδυκτίου!!!!!!!!!!!
Εγω εχω να διατυπωσω μια απορια....
Ολοι εσεις που ειστε καθετα αντιθετοι στο θεμα της παρτουζας εχετε κανει ποτε;;;;;;;;;;(αναφερομαι σε αυτους που ειναι απολυτοι στο θεμα)
Προσωπικα πιστευω οτι το αν μια παρτουζα θα διαφθειρει μια σχεση εξαρταται αποκλειστικα απο το ειδος της σχεσης!!!!!!!
Και εξηγουμαι.
Ειναι πολυ πιο απιθανο να κανει παρτουζα ενα ζευγαρι το οποιο για παραδειγμα ειναι στα 17-18 ειναι η πρωτη σχεση και για τους δυο και ειναι μεσα στις αγαπες σε σχεση με ενα ζευγαρι που ειναι πχ στα 23-26 και εχει περασει απο αυτο το σταδιο και ειναι σε μια πιο "εντονη" φαση (ειτε ως ζευγαρι ειτε ο καθενας ως ατομο ξεχωριστα).
Συμπερασμα, αν ησουν σε φαση να κανεις παρτουζα δε θα σε προβληματιζε τοσο, θα σου εβγαινε απο μονο του.
Ο μονος λογος για να την κανεις ειναι καθαρα απο περιεργεια. Δεν υπαρχουν "πρεπει" και "δεν πρεπει" ......................
έχει άραγε τόση σημασία το τι είναι;απο τα γραφόμενά σου δεν έχω καταλάβει αν είσαι ασερνικό ή θηλυκό...είτε το ένα είσαι είτε το άλλο, είναι άσχημο να μη μπορείς να δείχνεις τι σόι είσαι, αν και με ένα σκασμό ποσταρίσματα
έχει άραγε τόση σημασία το τι είναι;
δεν είναι ότι δείχνει;
1) αν έχεις φτάσει εκεί (στο μπουλκουμέ -αλήθεια τι σημαίνει;) χωρίς να καταλάβεις με τι έχεις να κάνεις φαντάζομαι ή θα το παίξεις κροκοδειλιάκιας ή μπορεί και να σ' αρέσει....Αν κάποια δείχνει να είναι γυναίκα και πάνω στο μπουλκουμέ σου πετάξει μια μαλαπέρδα νααααααααα με το συμπάθειο, τί θα κάνεις;
Θα τη βαφτίσεις κλειτορίδα και θα αρχίσεις τα γλειφομούνια;