Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ακριβως αυτο !!εγω ειμαι στη φωτο κ δεν ψαχνω τπτ απο εδω μεσα.
καλα να περνατε

ο ορισμός της ξυχασθενούς. μπαινει σε σαιτ με μπουρδέλα και πύρ-καυλους, με φωτό με σορτσάκι (γυναικεία, βεβαια :2funny:) και δηλώνει ότι δεν θέλει τιποτα από αυτούς!  :2funny:

δωρεα ψυχοθεραπεία, πάλι.

katerina87

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
πρωσοπικα ειμαι εδω γιατι να περναει η ωρα..αλλα ειστε καγκουρες μου φενεται ολοι εδω μεσα...
ο ορισμός της ξυχασθενούς. μπαινει σε σαιτ με μπουρδέλα και πύρ-καυλους, με φωτό με σορτσάκι (γυναικεία, βεβαια :2funny:) και δηλώνει ότι δεν θέλει τιποτα από αυτούς!  :2funny:

δωρεα ψυχοθεραπεία, πάλι.
μου αρεσει να προκαλω τα αγορακια amigo.αλλα ως εκει..δλδ αλλη στο σαιτ δεν υπαρχει??αν οχι πειτε μου πως διαγραφεσαι απο εδω γιατι ολοι ειστε με τα prive.ο ενας τον εχω 23 κ ο αλλος 50..ωραιο site αντι να σε καλοδεχτουν,σε κραζουν.peace πια..

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πρωσοπικα ειμαι εδω γιατι να περναει η ωρα..αλλα ειστε καγκουρες μου φενεται ολοι εδω μεσα...μου αρεσει να προκαλω τα αγορακια amigo.αλλα ως εκει..δλδ αλλη στο σαιτ δεν υπαρχει??αν οχι πειτε μου πως διαγραφεσαι απο εδω γιατι ολοι ειστε με τα prive.ο ενας τον εχω 23 κ ο αλλος 50..ωραιο site αντι να σε καλοδεχτουν,σε κραζουν.peace πια..
ρε τι τρελλα ειναι αυτη αμα δεν πληρωσετε κομιστρο για να γαμησετε δεν μπορειτε να αποδεχθειτε αλλου τυπου γυναικα χειροτερα κι απο τα πρεζακια κανετε τι κομπλα ειναι αυτη που κουβαλατε,υπαρχουν και γυναικες που γαμιουντε μονο για ευχαριστηση τοσο παραξενο σας φαινετε ? περνα την ωρα σου ευχαριστα και γραφτους στη μαρουλιτσα σου απενοχοποιηθειτε ρε μαλακες που σωνει και καλα πρεπει πληρωνετε για να γαμησετε,η να μιλησετε σε γυναικα και στην τελικη τσιφλικι σας ειναι το σαιτ η παιρνετε επαινους απο τις πουτανες που διωχνετε οτι θυληκο μπαινει στο σαιτ.τους χαλανε τα πελατακια,ελευθερη αγορα εχουμε,ρε καταλαβετετο οσο δεν υπαρχει τετραγωνο αυγο αλλο τοσο ειλικρινης ειναι και οι πουτανες μαζι σας,γκεγκε?υ.γ το τελευταιο το δανειστηκα απο συναγωνιστη σε καποια κριτικη του αξιος θα επρεπε να μπαινει καθημερινα ποσταρισμα με αυτο το θεμα μπας και ξυπνησουν κατι ορνια εδω μεσα,που εχουν θεοποιηση τις πουτανες και δη τις αλλοδαπες ειπαμε ρε μαλακες ξενο ναναι και οτι ναναι χαιβανια με τον παρα μας γαμαμε και την κυρα μας,αν ηταν τοσο αξιες θα τις κρατουσαν για παρτη τους,συγγνωμη αν ειπα και κατι που πειραζει αλλα ο εθισμος ειναι εξαρτηση και η εξαρτηση αρρωστια μιλαω γενικα με αφορμη το γραπτα της εν λογω δεσποινιδος  

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βάζε και καμιά τελεία παιδάκι μου, αγχώθηκα διαβάζοντας το ποστ  :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αμα δεχοταν η γυναικα μου θα ερχοσαστε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι οι swingers έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μέσω Ιντερνετ διακριτικά σηματάκια που έχουν κυκλοφορήσει σε μορφή καρφίτσας, τα οποία τους επιτρέπουν να ξεχωρίζουν σε χώρους που δεν είναι αποκλειστικά δικού τους ενδιαφέροντος.

Πιο οργανωμένοι στο εξωτερικό.................

Στο εξωτερικό υπάρχουν απομονωμένα μέρη και βίλες με δωμάτια ειδικά προσαρμοσμένα για όλα τα γούστα και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων.
Τα ζευγάρια πληρώνουν αδρά από 100 έως 300 ευρώ το άτομο για να εισέλθουν στο χώρο όπου μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς όρια.

Το γνωστότερο κλαμπ σε όλη την Ευρώπη είναι το ολλανδικό «fun4two».
Επιπλέον, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης διοργανώνονται swingers festivals με πολλά happenings και shows, ενώ υπάρχουν και γραφεία γνωριμιών για όσους προτιμούν μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου του Σαββάτου η τάση ήρθε από την Αμερική και βρήκε φανατικούς οπαδούς στην Αθήνα, αφού αρκετά ζευγάρια αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα, προτιμούν να ανταλλάσουν συντρόφους και ο ένας να είναι παρών τη στιγμή της συνουσίας του άλλου,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Εδώ και δυόμισι χρόνια, έχει ανοίξει στο κέντρο της πόλης το μοναδικό swinger club.
Το Nirvana swinger club υποδέχεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ και των συζυγικών σχέσεων....................

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σαλτα & γαμησου που θα μας κανεις μαθημα..
τραβα στο φορουμ του ανθιμου για κυρηγμα..
γενικα μιλαω & εγω..
επειδη βλεπω εχεις ριζες αρχαιοελληνικες νασου απαντησω και εγω οτι θα μπορουσε να ησουν και μαλακας με περικεφαλαια γενικα απαντω κι εγω.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το swinging ειναι lifestyle για προχωρημενα μυαλα.....

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου του Σαββάτου η τάση ήρθε από την Αμερική και βρήκε φανατικούς οπαδούς στην Αθήνα, αφού αρκετά ζευγάρια αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα, προτιμούν να ανταλλάσουν συντρόφους και ο ένας να είναι παρών τη στιγμή της συνουσίας του άλλου,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Εδώ και δυόμισι χρόνια, έχει ανοίξει στο κέντρο της πόλης το μοναδικό swinger club.
Το Nirvana swinger club υποδέχεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ και των συζυγικών σχέσεων....................

καλό μαγαζάκι αλλά 2 φορές που πήγαμε δεν μας άρεσε η ποιότητα των ζευγαριών (ίσως και να πέσαμε στην περίπτωση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom