gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου κοριτσι...και συ να περνας καλα.... :-*ακριβως αυτο !!εγω ειμαι στη φωτο κ δεν ψαχνω τπτ απο εδω μεσα.
καλα να περνατε
γεια σου κοριτσι...και συ να περνας καλα.... :-*ακριβως αυτο !!εγω ειμαι στη φωτο κ δεν ψαχνω τπτ απο εδω μεσα.
καλα να περνατε
ακριβως αυτο !!εγω ειμαι στη φωτο κ δεν ψαχνω τπτ απο εδω μεσα.
καλα να περνατε
αμα εισαι εσυ στο αβαταρ, εγω ειμαι ο σαρκοζι.ακριβως αυτο !!εγω ειμαι στη φωτο κ δεν ψαχνω τπτ απο εδω μεσα.
καλα να περνατε
μου αρεσει να προκαλω τα αγορακια amigo.αλλα ως εκει..δλδ αλλη στο σαιτ δεν υπαρχει??αν οχι πειτε μου πως διαγραφεσαι απο εδω γιατι ολοι ειστε με τα prive.ο ενας τον εχω 23 κ ο αλλος 50..ωραιο site αντι να σε καλοδεχτουν,σε κραζουν.peace πια..ο ορισμός της ξυχασθενούς. μπαινει σε σαιτ με μπουρδέλα και πύρ-καυλους, με φωτό με σορτσάκι (γυναικεία, βεβαια ) και δηλώνει ότι δεν θέλει τιποτα από αυτούς!
δωρεα ψυχοθεραπεία, πάλι.
ο ενας τον εχω 23 κ ο αλλος 50..
όχι ότι δν καυλώνεις όταν τα διαβάζεις αλλά λέμε τώρα
Εμεις ποτε θα κανουμε swinging? :-* :-* :-* :-*
άμα μας δεχθεί η katerina87
ρε τι τρελλα ειναι αυτη αμα δεν πληρωσετε κομιστρο για να γαμησετε δεν μπορειτε να αποδεχθειτε αλλου τυπου γυναικα χειροτερα κι απο τα πρεζακια κανετε τι κομπλα ειναι αυτη που κουβαλατε,υπαρχουν και γυναικες που γαμιουντε μονο για ευχαριστηση τοσο παραξενο σας φαινετε ? περνα την ωρα σου ευχαριστα και γραφτους στη μαρουλιτσα σου απενοχοποιηθειτε ρε μαλακες που σωνει και καλα πρεπει πληρωνετε για να γαμησετε,η να μιλησετε σε γυναικα και στην τελικη τσιφλικι σας ειναι το σαιτ η παιρνετε επαινους απο τις πουτανες που διωχνετε οτι θυληκο μπαινει στο σαιτ.τους χαλανε τα πελατακια,ελευθερη αγορα εχουμε,ρε καταλαβετετο οσο δεν υπαρχει τετραγωνο αυγο αλλο τοσο ειλικρινης ειναι και οι πουτανες μαζι σας,γκεγκε?υ.γ το τελευταιο το δανειστηκα απο συναγωνιστη σε καποια κριτικη του αξιος θα επρεπε να μπαινει καθημερινα ποσταρισμα με αυτο το θεμα μπας και ξυπνησουν κατι ορνια εδω μεσα,που εχουν θεοποιηση τις πουτανες και δη τις αλλοδαπες ειπαμε ρε μαλακες ξενο ναναι και οτι ναναι χαιβανια με τον παρα μας γαμαμε και την κυρα μας,αν ηταν τοσο αξιες θα τις κρατουσαν για παρτη τους,συγγνωμη αν ειπα και κατι που πειραζει αλλα ο εθισμος ειναι εξαρτηση και η εξαρτηση αρρωστια μιλαω γενικα με αφορμη το γραπτα της εν λογω δεσποινιδοςπρωσοπικα ειμαι εδω γιατι να περναει η ωρα..αλλα ειστε καγκουρες μου φενεται ολοι εδω μεσα...μου αρεσει να προκαλω τα αγορακια amigo.αλλα ως εκει..δλδ αλλη στο σαιτ δεν υπαρχει??αν οχι πειτε μου πως διαγραφεσαι απο εδω γιατι ολοι ειστε με τα prive.ο ενας τον εχω 23 κ ο αλλος 50..ωραιο site αντι να σε καλοδεχτουν,σε κραζουν.peace πια..
σαλτα & γαμησου που θα μας κανεις μαθημα..μιλαω γενικα με αφορμη το γραπτα της εν λογω δεσποινιδος
αμα δεχοταν η γυναικα μου θα ερχοσαστε
επειδη βλεπω εχεις ριζες αρχαιοελληνικες νασου απαντησω και εγω οτι θα μπορουσε να ησουν και μαλακας με περικεφαλαια γενικα απαντω κι εγω.σαλτα & γαμησου που θα μας κανεις μαθημα..
τραβα στο φορουμ του ανθιμου για κυρηγμα..
γενικα μιλαω & εγω..
το swinging ειναι lifestyle για προχωρημενα μυαλα.....
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου του Σαββάτου η τάση ήρθε από την Αμερική και βρήκε φανατικούς οπαδούς στην Αθήνα, αφού αρκετά ζευγάρια αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα, προτιμούν να ανταλλάσουν συντρόφους και ο ένας να είναι παρών τη στιγμή της συνουσίας του άλλου,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Εδώ και δυόμισι χρόνια, έχει ανοίξει στο κέντρο της πόλης το μοναδικό swinger club.
Το Nirvana swinger club υποδέχεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ και των συζυγικών σχέσεων....................