aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 456
Τωρα δεν εχω χρονο αλλα θα αναφερθω αργοτερα στον προδρομο(ας πουμεΑν και το swinging έχει μια πολύ λογική βάση , δεν συμβαδίζει και πολύ με την πουριτανική - υποκριτική Ελληνική κοινωνία . Όλοι πηδιούνται μεταξύ τους , αλλά στα κρυφά. Φέρτε στο μυαλό σας φίλους σας , που να μην έχουν κερατώσει ή σκεφτεί να κερατώσουν την γυναίκα τους. Και οι περισότερες ιστορίες θα είναι κλασσικά με παντρεμένες. Για μένα το swinging είναι πού πιο ειλικρινές και με τα κατάλληλα ζευγάρια μπορεί να σου δώσει πού σπάνιες και ιδιαίτερες στιγμές . Τώρα δυστυχώς δεν έχω σύντροφο που θα ήταν ανοιχτή σε μια τέτοια περίσταση , αλλά το έιχα ζήσει την 10ετια του 90 όταν ήμουν κατά διαστήματα Σουηδία και ήμουνα αρραβωνιασμένος με μια Ελληνοσουηδέζα. Αυτή μου πρότεινε τέτοια φάση , αφού με έψησε κατάλληλα ένα διάστημμα πρώτα . Τότε στην Σουηδία το swinging ανθουσε ,ειδικά τα Σ/Κ . Έβλεπες τότε στην Ντίσκο έμπαιναν με άλλους και βγαίναν με άλλους. Στην αρχή με ξένησε λίγο αλλά μετά είχα πάρει το κολάει. Και πίστεψε με στην Ελλάδα γίνετε πού περισότερο νταραβέρι από αυτό που νομίζουμε.
της ανταλαγης) στα Επτανησα με τους χορους μεταμφιεσμενων).