Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.172
Πόντοι
456
Αν και το swinging έχει μια πολύ λογική βάση , δεν συμβαδίζει και πολύ με την πουριτανική - υποκριτική Ελληνική κοινωνία . Όλοι πηδιούνται μεταξύ τους , αλλά στα κρυφά.  Φέρτε στο μυαλό σας φίλους σας , που να μην έχουν κερατώσει  ή σκεφτεί να κερατώσουν την γυναίκα τους. Και οι περισότερες ιστορίες θα είναι κλασσικά με παντρεμένες. Για μένα το swinging είναι πού πιο ειλικρινές και με τα κατάλληλα ζευγάρια μπορεί να σου δώσει πού σπάνιες και ιδιαίτερες στιγμές . Τώρα δυστυχώς δεν έχω σύντροφο που θα ήταν ανοιχτή σε μια τέτοια περίσταση , αλλά το έιχα ζήσει την 10ετια του 90 όταν ήμουν κατά διαστήματα Σουηδία και ήμουνα αρραβωνιασμένος με μια Ελληνοσουηδέζα. Αυτή μου πρότεινε τέτοια φάση , αφού με έψησε κατάλληλα ένα διάστημμα πρώτα . Τότε στην Σουηδία το swinging ανθουσε ,ειδικά τα Σ/Κ . Έβλεπες τότε στην Ντίσκο έμπαιναν με άλλους και βγαίναν με άλλους. Στην αρχή με ξένησε λίγο αλλά μετά είχα πάρει το κολάει. Και πίστεψε με στην Ελλάδα γίνετε πού περισότερο νταραβέρι από αυτό που νομίζουμε.
Τωρα δεν εχω χρονο αλλα θα αναφερθω αργοτερα στον προδρομο(ας πουμε
της ανταλαγης) στα Επτανησα με τους χορους μεταμφιεσμενων).

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οτι και να εχει γινει στην Ελλαδα, αυτο που ζεις ειδικα στην Ολλανδια, αλλα και σε αλλα κρατη, του να μπαινεις σε ενα μαγαζι και να ξεκινας να κανεις ερωτα με μια, και μεχρι την ολοκληρωση να εχεις περασει απο ας πουμε 10 αλλα γυναικεια σωματα, ή οτι αλλο γουσταρεις, και μαλιστα αυτο να το εχεις επιλογη ολο το χρονο, ε, τι να λεμε.... Και ταυτοχρονα να πινεις σε αλλες αιθουσες το ποτο σου και  βλεπεις ζευγαρια να χορευουν -ερωτοτροπουν.
Παντα οταν δεν πηγαινετε σε ενα κλαμπ δε χαζευετε γυναικες? Εστω και αν συνοδευατε. Και φυσικα καποιες θα βλεπατε ερωτικα. Ε, σκεψου λοιπον οτι μπορεις να το κανεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Παντα οταν δεν πηγαινετε σε ενα κλαμπ δε χαζευετε γυναικες? Εστω και αν συνοδευατε. Και φυσικα καποιες θα βλεπατε ερωτικα. Ε, σκεψου λοιπον οτι μπορεις να το κανεις.

:headbang: :headbang: :headbang:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ετσι απλα και ομορφα....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
θιελο κ εγο ανταλαγι.....................

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    230,5 KB · Εμφανίσεις: 40

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
δε πιανεσε πουθενα    :smitten: :smitten:

Ξέρω ότι η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως, αλλά αυτή τη φωτό την ξαναέβαλες.

Δεκτή, μόνο αν το παρόν βρακάκιον έχει σαν κύριο υλικό τη ζάχαρη και λειώνει στο στόμα....!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Ξέρω ότι η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως, αλλά αυτή τη φωτό την ξαναέβαλες.

Δεκτή, μόνο αν το παρόν βρακάκιον έχει σαν κύριο υλικό τη ζάχαρη και λειώνει στο στόμα....!
ιπονοισ οτι δε σου εδοσα εσενα;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom