Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φιλε μου ενα τελευταιο εχω μονο να σου πω.ανυπομονω να με καλεσεις σε καποια απο τις παρτουζες σας.
αν κρινω απο εσενα και τις απαντησεις σου που τις θεωρω παρα πολυ καλες,(και αυτο το εννοω)
και εμπεριστατομενες τοτε δικαιουσε να εισαι μεχρι και ο πνευματικος καθοδηγητης των swingers στην ελλαδα.(δεν κανω πλακα να ξερεις το εννοω).σου το ξαναλεω οτι εχεις καλα επιχειρηματα ωστε να κανεις ψηστηρη σε καποιο υποψηφιο ζευγαρι swingers αλλα εμενα φιλε δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.επισης μπορεις να γινει καλος εξομολογητης καποιου swinger που θα μετανιωση γιαυτο που εκανε και νιωθει ενοχες,και να τον επαναφερεις στον ισιο δρομο τις παρτουζας και τις αλλαξοκωλιας αυτον και την γυναικα του.εμενα στην συγκεκριμενη φαση το μονο που με ενδιαφερει ειναι να γαμισω,αν και στο εχω ξαναπει νομιζω.τελειωνω εδω την τυχον αντιπαραθεση μας αν και δεν εχω εγω κανενα προβλημα μαζι σου,αντιθετως μου αρεσει η συζητηση που κανω μαζι σου να ξερεις.και ελπιζω σε ενα καλεσμα σε καποιο παρτυ σας.δεν προκειτε να ερθω με αδεια χερια στο παρτυ σας να ξερεις(ρωσσιδα μουναρα θα φερω),αρκει να μην ειναι οι γυναικες σας μπαζα διοτι θα αποχωρισω.αυτα και ευελπιστω σε καλεσμα σας.

Κάθε εβδομάδα το επιβεβαιώνεις είσαι αρχηγόςςςςςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν ειχες φτασει σε τετοιο σημειο, δεν θα ειχες και τη χημεια ουτε και την θεληση για να κανεις μια τετοια προσπαθεια.

Ξυπνηστε ρε πουστη μου, ποσο πισω ειστε.

Το γαμησι δεν ειναι μονο για να καλυψουμε τα συναισθηματικα μας κενα ( κυριως για τις γυναικες παει αυτο ) αλλα και τροπος διασκεδασης, τροπος να γνωρισεις τον αλλον καλυτερα, αλλα κυριως τροπος για να γνωρισεις τον εαυτο σου και το τι του αρεσει. ( και ποσο μαλλον σε μια παρτουζα ολα αυτα εχουν υπερθετικο βαθμο )

Οσοι το παιζετε γαμιαδες και δεν γουσταρετε παρτουζες ειναι επειδη ειστε αρκετα ανασφαλεις ωστε να ειστε μαζι με αλλους στο ιδιο περιβαλλον και να κανετε κατι που σας αρεσει. Γιαυτο ειστε και μαλακες και θα μεινετε με μετριο γαμησι, μετριες σχεσεις και θα βλεπετε αλλους και θα τους ζηλευετε
αλλο συμμετεχω σε παρτουζα.και αλλο δινω την γυναικα μου να την ξεκολιαζει ο καθενας.αυτη ειναι η διαφορα,και καλα θα κανετε να την καταλαβετε.

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα παρτι με ουζα δεν ειναι για οσους εχουν "ηθικα" κολληματα. οι γκομενες δεν ανηκουν σε κανεναν. σημερα ειναι μαζι σου, αυριο με καποιον αλλον. επομενως δεν μπορεις να πεις γουσταρω παρτουζα, δηλαδη να πηδηξω την γκομενα του αλλου, αλλα να μην πηδηχτει η "δικη" μου. Και ποιος σου λεει οτι αυριο η γκομενα που θεωρεις δικη σου, δεν θα πηδηχτει με καποιον αλλον. Δεν υπαρχουν ιδιοκτησιες στο σεξ. υπαρχουν σχεσεις...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τα παρτι με ουζα δεν ειναι για οσους εχουν "ηθικα" κολληματα. οι γκομενες δεν ανηκουν σε κανεναν. σημερα ειναι μαζι σου, αυριο με καποιον αλλον. επομενως δεν μπορεις να πεις γουσταρω παρτουζα, δηλαδη να πηδηξω την γκομενα του αλλου, αλλα να μην πηδηχτει η "δικη" μου. Και ποιος σου λεει οτι αυριο η γκομενα που θεωρεις δικη σου, δεν θα πηδηχτει με καποιον αλλον. Δεν υπαρχουν ιδιοκτησιες στο σεξ. υπαρχουν σχεσεις...
φιλε με τις γκομενες χαρικαμε πολυ.το ξερουμε το τι γινετε.αν ειναι ομως η γυναικα σου και εχεις και 2 παιδια μαζι τις θα κανεις? θα την αφηνεις να γαμιετε αβερτα με τον καθε τυχαιο?γαμω την απελευθερωση μου γαμω.θα εχεις μια οικογενεια που θα ειναι τις πουτσας εντελως.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
και ελπιζω σε ενα καλεσμα σε καποιο παρτυ σας.δεν προκειτε να ερθω με αδεια χερια στο παρτυ σας να ξερεις(ρωσσιδα μουναρα θα φερω),αρκει να μην ειναι οι γυναικες σας μπαζα διοτι θα αποχωρισω.αυτα και ευελπιστω σε καλεσμα σας.
Θα αφήσεις τη Ρωσσίδα ή θα την πάρεις μαζί? :cheesy:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λέω μην έκανες κανα ψυχικό, γι' αυτό. :grin:

seeks

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετές φορές

Αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρεις καλά και αξιόπιστα άτομα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
αλλο συμμετεχω σε παρτουζα.και αλλο δινω την γυναικα μου να την ξεκολιαζει ο καθενας.αυτη ειναι η διαφορα,και καλα θα κανετε να την καταλαβετε.

Τελικα τι ειναι η γυναικα για σενα που βαζεις τα ΜΟυ πανω απο ολα? κτημα σου? οικοπεδο σου? ψυχειο σου? που θα κανονισεις εσυ τι θα κανει.
ΑΜυαλες τελικα τις νομιζετε.

Τα μου και τα σου σας τα εχετε πανω απο το ολα.
Ακου η

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μην την πέφτεις στον arcans, γιατί τα παίρνει. :cheesy: Έχει μπερδευτεί κι ο ίδιος με αποτέλεσμα να έχει τα 4 & 5 ενεργά. :2funny:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
φιλε με τις γκομενες χαρικαμε πολυ.το ξερουμε το τι γινετε.αν ειναι ομως η γυναικα σου και εχεις και 2 παιδια μαζι τις θα κανεις? θα την αφηνεις να γαμιετε αβερτα με τον καθε τυχαιο?γαμω την απελευθερωση μου γαμω.θα εχεις μια οικογενεια που θα ειναι τις πουτσας εντελως.
Εκει που πηγαινες να στρωσεις ,ξανα απο την αρχη....
Ογκαμπουγκα εχεις πολυ δουλεια,ο μαθητης δεν τα παιρνει τα γραμματα :tired:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.883
Πόντοι
3.145
λεβεντες παρακολουθω μερες τωρα  το θεμα..και  πιστευω πως τσαμπα καιει η λαμπα

καταναλωση για το τιποτα

ειμαι περιεργοε να δω ποσο θα παει η κουβεντα αυτη  και που θα βγαλει..

δεν ειμαι υπερ ουτε κατα..αλλα πολλα απ αυτα που διαβαζω ειναι τουλαχιστον παιδικα..

εκτος κι αν ειστε αλλης κουλτουρας , απο αλλη χωρα, κ.λ.π

ειμαστε ανατολιτες , εγωιστες και κτητικοι αντρες και γυναικες, κατα συνεπεια το θεμα απο μονο του ειναι δυσκολο..

αλλα εγω προχωραω πιο κατω..

μιλατε πως πριν τα ζευγαρια θα γνωριστουν, θα συζητησουν, ποτο κ.λ.π.,

και αν το ενα, αν το αλλο,  θα προχωρησει  η δουλεια..

οσοι λοιπον (αναφερομε στους αντρες) νομιζετε πως αυτο δεν εχει συνεπειες..πετατε αετο

μαγκες. Η γυναικα (ολες αρα και η δικη μας..δεν λεω  να πας εκει με ρωσιδα που ειπε ο φιλος)  δεν λειτουργει οπως εμεις και το ξερετε

μπορει  να ερωτευτει, να σαγηνευτει, να της φυγει το μυαλο, να εξιταριστει, να της κανει

ΚΛΙΚ..στο μυαλο, στο σωμα στο σεξ.

μην μου πει κανεις οτι αυτο δεν παιζει  και ειδικα σε παντρεμενες 10 και 15 ετων..
μετα αντε πειτε στους δικους σας πως αυτον που ερωτευτηκε..τησ τον ειχατε βρει εσεις

σε συστημα swinging...

Για  Ελλαδα μιλαμε  ρεεεεεεεεεεεε

θα μου πειτε  μα μπορει και μονη της να τονβρει...αν ειναι  να λαχει..να φαει καψουρα..

και κοπανεσιον μετα..

δεν ειναι το ιδιο λεβεντες μου..και το  ξερετε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^^^^^^^
Μπαρδόν αλλά αν δεν κάνω λάθος κάποιοι είπαν ότι το κάνουν, και είναι παντρεμένοι μάλιστα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πιστεύεις πραγματικά ότι παπαριά διαβάζεις εδώ μέσα? boomb, σε είχα για έξυπνο παιδί.... ;)

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λεβεντες παρακολουθω μερες τωρα  το θεμα..και  πιστευω πως τσαμπα καιει η λαμπα

καταναλωση για το τιποτα

ειμαι περιεργοε να δω ποσο θα παει η κουβεντα αυτη  και που θα βγαλει..

δεν ειμαι υπερ ουτε κατα..αλλα πολλα απ αυτα που διαβαζω ειναι τουλαχιστον παιδικα..

εκτος κι αν ειστε αλλης κουλτουρας , απο αλλη χωρα, κ.λ.π

ειμαστε ανατολιτες , εγωιστες και κτητικοι αντρες και γυναικες, κατα συνεπεια το θεμα απο μονο του ειναι δυσκολο..

αλλα εγω προχωραω πιο κατω..

μιλατε πως πριν τα ζευγαρια θα γνωριστουν, θα συζητησουν, ποτο κ.λ.π.,

και αν το ενα, αν το αλλο,  θα προχωρησει  η δουλεια..

οσοι λοιπον (αναφερομε στους αντρες) νομιζετε πως αυτο δεν εχει συνεπειες..πετατε αετο

μαγκες. Η γυναικα (ολες αρα και η δικη μας..δεν λεω  να πας εκει με ρωσιδα που ειπε ο φιλος)  δεν λειτουργει οπως εμεις και το ξερετε

μπορει  να ερωτευτει, να σαγηνευτει, να της φυγει το μυαλο, να εξιταριστει, να της κανει

ΚΛΙΚ..στο μυαλο, στο σωμα στο σεξ.

μην μου πει κανεις οτι αυτο δεν παιζει  και ειδικα σε παντρεμενες 10 και 15 ετων..
μετα αντε πειτε στους δικους σας πως αυτον που ερωτευτηκε..τησ τον ειχατε βρει εσεις

σε συστημα swinging...

Για  Ελλαδα μιλαμε   ρεεεεεεεεεεεε

θα μου πειτε  μα μπορει και μονη της να τονβρει...αν ειναι  να λαχει..να φαει καψουρα..

και κοπανεσιον μετα..

δεν ειναι το ιδιο λεβεντες μου..και το  ξερετε.
φιλε αυτα ακριβως προσπαθω να εξηγησω τοσο καιρο και με εχουν για τρελο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πιστεύεις πραγματικά ότι παπαριά διαβάζεις εδώ μέσα? boomb, σε είχα για έξυπνο παιδί.... ;)

Πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να γίνεται, ακόμα κι αν όποιος το λέει εδώ λέει ψέματα...
Δεν κρίνω με βάση τι κάνω εγώ, δέχομαι ότι κάποιος τη βρίσκει έτσι και καποιος γιουβέτσι.  :boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να γίνεται, ακόμα κι αν όποιος το λέει εδώ λέει ψέματα...
Δεν κρίνω με βάση τι κάνω εγώ, δέχομαι ότι κάποιος τη βρίσκει έτσι και καποιος γιουβέτσι.  :boobies: :boobies: :boobies:
ρε σι τι κανης τωρα θες να με σκοτωσης.........
πω πω πω ακου γιουβετσι;;;;;;;;;
πεινα λεμε δυστυχια μεγαλη...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom