boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
φιλε μου ενα τελευταιο εχω μονο να σου πω.ανυπομονω να με καλεσεις σε καποια απο τις παρτουζες σας.
αν κρινω απο εσενα και τις απαντησεις σου που τις θεωρω παρα πολυ καλες,(και αυτο το εννοω)
και εμπεριστατομενες τοτε δικαιουσε να εισαι μεχρι και ο πνευματικος καθοδηγητης των swingers στην ελλαδα.(δεν κανω πλακα να ξερεις το εννοω).σου το ξαναλεω οτι εχεις καλα επιχειρηματα ωστε να κανεις ψηστηρη σε καποιο υποψηφιο ζευγαρι swingers αλλα εμενα φιλε δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.επισης μπορεις να γινει καλος εξομολογητης καποιου swinger που θα μετανιωση γιαυτο που εκανε και νιωθει ενοχες,και να τον επαναφερεις στον ισιο δρομο τις παρτουζας και τις αλλαξοκωλιας αυτον και την γυναικα του.εμενα στην συγκεκριμενη φαση το μονο που με ενδιαφερει ειναι να γαμισω,αν και στο εχω ξαναπει νομιζω.τελειωνω εδω την τυχον αντιπαραθεση μας αν και δεν εχω εγω κανενα προβλημα μαζι σου,αντιθετως μου αρεσει η συζητηση που κανω μαζι σου να ξερεις.και ελπιζω σε ενα καλεσμα σε καποιο παρτυ σας.δεν προκειτε να ερθω με αδεια χερια στο παρτυ σας να ξερεις(ρωσσιδα μουναρα θα φερω),αρκει να μην ειναι οι γυναικες σας μπαζα διοτι θα αποχωρισω.αυτα και ευελπιστω σε καλεσμα σας.
Κάθε εβδομάδα το επιβεβαιώνεις είσαι αρχηγόςςςςςςςςςςς