καντινα μονο για swingers μηπως εχεις?εμμενα βγαλε με εξο εγο εχο καντινα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Στο εξωτερικο ειχα βρεθει σε swinging club και μονος και με παρεα σαν ζευγαρι, δεν λεω για να βαλουν αντρες μονους ειναι δυσκολο αλλα το κανουν εδω μονος ειναι απιθανο καθως επισης απιθανο ειναι να πισεις και ελληνιδα να σε ακολουθησει ειδικα αν ειναι κατω απο τα 40
το ξερω ρε φιλε.και εχθες αμα ειδες την συζητηση μου την πεσανε οι μαλακες ολοι μαζι.αλλα ενταξει τωρα,2 κοκκοροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.
ξερω και γω τι κανουνε??? απλως παρακολουθω το θεμα γιατι εχει πολυ γελιο. εχουν αρπαχτει 2 με το μονο προσχημα ποιος εχει περισσοτερα μελη το μαγαζι ή το site????? τροπος ζωης και παπαριες που λενε. για την κονομα το κανουνε μωρε
παιδια ειναι τροπος ζωης και ο καθενας συμμετεχει η μη οπως ο ιδιος κρινει
σιγουρα οποιος εχει μαγαζι το κανει για βιοποριστικους λογους - δουλευει κανεις απο εσας για την ψυχη της μανας του ?
το οτι ομως στα μαγαζια αυτα παει κοσμος (συμπεριλαμβανομενου εμου) σημαινει οτι κατι γινεται και οτι σε καποιους αυτο αρεσει
φιλικα παντα (και να επαναλαβω για 5η φορα οτι ειμαι απλος θαμωνας - ουτε μαγαζατορας ουτε τιποτα παραπανω απο πελατης που θελω και τα σκαω σε τετοιο τροπο διασκεδασης)
ρε φιλε εσυ καλα κανεις και πηγαινεις.οι συναδελφοι σου ομως γιατι μαλωνουν μεταξυ τους?παιδια ειναι τροπος ζωης και ο καθενας συμμετεχει η μη οπως ο ιδιος κρινει
σιγουρα οποιος εχει μαγαζι το κανει για βιοποριστικους λογους - δουλευει κανεις απο εσας για την ψυχη της μανας του ?
το οτι ομως στα μαγαζια αυτα παει κοσμος (συμπεριλαμβανομενου εμου) σημαινει οτι κατι γινεται και οτι σε καποιους αυτο αρεσει
φιλικα παντα (και να επαναλαβω για 5η φορα οτι ειμαι απλος θαμωνας - ουτε μαγαζατορας ουτε τιποτα παραπανω απο πελατης που θελω και τα σκαω σε τετοιο τροπο διασκεδασης)
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
για πες, για πες
καταρχην δεν ειμαι συναδελφος καθοτι ειμαι απλος πελατης
θα ηθελα πολυ να πω γιατι υπαρχει η διενεξη αλλα το προβλημα ειναι πως δεν ξερω τι εχει προηγηθει
ξερω ομως ενα απλο πραγμα: οτι το ενα club που δουλευει (οχι ονοματα για να μην χαρακτηρισθω για πολλοστη φορα εμμισθος) παρεχει σε πολλα ζευγαρια ενα στεκι για κουβεντα, γνωριμια, και οτι ηθελε προκυψει
θα ηθελα πολυ να πω γιατι υπαρχει η διενεξη αλλα το προβλημα ειναι πως δεν ξερω τι εχει προηγηθει
ξερω ομως ενα απλο πραγμα: οτι το ενα club που δουλευει (οχι ονοματα για να μην χαρακτηρισθω για πολλοστη φορα εμμισθος) παρεχει σε πολλα ζευγαρια ενα στεκι για κουβεντα, γνωριμια, και οτι ηθελε προκυψει
αμα διαβασεις κανα 3-4 σελιδες πριν θα καταλαβεις τι εγινε.αλλα απο οτι βλεπω κανεις τον κινεζο.δεν πειραζει εμεις παντως οι υπολοιποι εχουμε καταλαβει τι γινετε.και οι καλυτερες οικογενειες μαλωνουν καμια φορα μεταξυ τους φιλαρακο.αλλα μαλακες δεν ειμαστε να ξερεις.καταρχην δεν ειμαι συναδελφος καθοτι ειμαι απλος πελατης
αμα διαβασεις κανα 3-4 σελιδες πριν θα καταλαβεις τι εγινε.αλλα απο οτι βλεπω κανεις τον κινεζο.δεν πειραζει εμεις παντως οι υπολοιποι εχουμε καταλαβει τι γινετε.και οι καλυτερες οικογενειες μαλωνουν καμια φορα μεταξυ τους φιλαρακο.αλλα μαλακες δεν ειμαστε να ξερεις.
οταν καποιος πραγματικα δεν ξερει τι εχει γινει σε μια ιστορια που ξεκινησε εδω και πολυ καιρο χωρις να την εχει παρακολουθησει καλυτερα να κανει τον κινεζο παρα τον ξερολα νεο ελληνα ο οποιος ποτε (μα ποτε των ποτων) δεν ειναι μαλακας (παντα ειναι οι αλλοι που δεν ειναι λαγωνικα σαν αυτον)
φιλαρακο ειμαι απλως πελατης (φανατικος ισως) και ξερω οτι το θεμα ειναι πραγματικα παλια ιστορια - τιποτα παραπανω.
Αλλα τι σου λεω εσενα τωρα που τα ξερεις ολα ??
εισαι φανατικος πελατης και δεν ξερεις τι γινετε?
οχι ρε φιλε πελατης ειμαι - το τι εχει παιχθει στο θεμα αυτο τα τελευταια 2-3 χρονια δεν το συζηταω οταν παω εκει. Εχω ακουσει καποιες αποψεις αλλα το καπελο του ανακριτη το βαζω στην ακρη οταν παω να πηδηξω.
Αν υπαρχει μια μακροχρονια διαφωνια αναμεσα σε δυο ιδιοκτητες μπαρ / ντισκο / μασατζιδικου, κλπ. kai αν εσυ εισαι πελατης του ενος εξ αυτων θα πρεπει ντε και καλα να ξερεις τα παντα για το τι παιχθηκε παλια ?
Το μονο που ξερω ειναι οτι στο ενα club που παω (οχι ονοματα ειπαμε) αισθανομαι και περναω super
Αυτα τα ολιγα
δηλαδη εαν εισαι εσυ πρεπει και το παιδι να γινει ??? παπαρολογιες λες τωρα φιλε μου. θα αφησεις το παιδι να διαλεξει τι θελει και να ακολουθησει τον δρομο του. στη διαμορφωση ενος χαρακτηρα ειδικα για μικρα παιδια πρωτο λογο εχει το οικογενειακο περιβαλλον. εαν θεσεις λαθος βασεις μην πειμενεις κανενα παιδια να αλλαξει στο μελλον. κρατα τις αποψεις για τον εαυτο γιατι φαινετε οτι κανεις λαθος.
φιλικα παντα
Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Φυσικά και θα διαμορφώσει το χαρακτήρα του μόνο του. Όταν εννοώ ότι θα του μιλούσα για το swinging αν το σήκωνε ο χαρακτήρας του εννοώ ότι θα του έλεγα ότι οι γονείς του έκαναν swinging όταν αυτό θα είναι ενήλικο.
Και όπως θα διάβασες δεν εννούσα ότι θα έκανα τέτοιες κουβέντες σε μικρό παιδί.
Δεν θα το προέτρεπα ούτε θα το απέτρεπα το ίδιο από το να κάνει swinging, γιατί εφόσον είναι ενήλικο είναι δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει.
Και τα καλύτερα κράτησέ τα για κάποιους άλλους εδώ μέσα...
τι εγινε ρε ολοι μαγαζια εχετε? που ειναι ο παντογνωστης ουκαπουνκας?
Εγώ δεν έχω μαγαζί!
το ξερω ρε φιλε.και εχθες αμα ειδες την συζητηση μου την πεσανε οι μαλακες ολοι μαζι.αλλα ενταξει τωρα,2 κοκκοροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...!!!
οταν καποιος πραγματικα δεν ξερει τι εχει γινει σε μια ιστορια που ξεκινησε εδω και πολυ καιρο χωρις να την εχει παρακολουθησει καλυτερα να κανει τον κινεζο παρα τον ξερολα νεο ελληνα ο οποιος ποτε (μα ποτε των ποτων) δεν ειναι μαλακας (παντα ειναι οι αλλοι που δεν ειναι λαγωνικα σαν αυτον)
+1 Σωστός!
Παρακολουθω εδω και καμποσο καιρο τις διενεξεις σας.
Μ'εχει εκπληξει ευχαριστα απο την αρχη ο ουγκαμπουγκα με την λογικη,
τα επιχειρηματα και τον τροπο που εκφραζεται για το σπορ της ανταλλαγης
ζευγαριων. Α Ψ Ο Γ Ο Σ
Να'σαι καλά angel2004!
δηλαδη πως θα του το εξηγουσες για να το καταλαβει το παιδι?Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Φυσικά και θα διαμορφώσει το χαρακτήρα του μόνο του. Όταν εννοώ ότι θα του μιλούσα για το swinging αν το σήκωνε ο χαρακτήρας του εννοώ ότι θα του έλεγα ότι οι γονείς του έκαναν swinging όταν αυτό θα είναι ενήλικο.
ρε παιδια μην μαλωνετε. Ειρήνη υμίν (ή ημιν, τα αρχαια ποτε δεν ηταν το φορτε μου).
Γιατι δεν κανονιζουμε μια συναντηση σε ενα χωρο ολοι εμεις που μας ενδιαφερει το swinging και να τα βρειτε και μεταξυ σας?
Εξαλλου το swinging lifestyle εχει πολυ δρομο να αναπτυχθει και να φτασει στα ευρωπαικα επιπεδα. Γιατι δεν κανετε ανακωχη και να βρεθουμε σε καποιο χωρο ολοι μαζι (το πως, που και ποτε νομιζω οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να το κανονισουμε)οπου ο καθενας θα δηλωσει με ειλικρινεια με ποιον θα ερθει (αν ειναι πουτανα, γυναικα του, ξαδελφη του, γκομενα του, μονς του) και τι περιμενει να κανει. Εξαλλου οπως συμβαινει και στο εξωτερικο: no means no, δηλαδη εαν ενας ανθρωπος δεν γουσταρει να παει με αλλον, δεν θα παει. Σε αυτο το σημειο να θυμισω οτι σε uk και holland αρκετα clubs δεχονται singles (οι οποιοι πληρωνουν βεβαια το 2πλασιο και βαλε σε σχεση με τα ζευγαρια ή τις γκομενες μονες τους). Νομιζω οτι ο χωρος του swinging δεν εχει ορια και οτι πολλοι μπορουμε να κανουμε μια προσπαθεια να αναπτυξουμε τον χωρο και συναμα να σεβομαστε τις ερωτικες επιθυμιες των αλλων χωρις να ειμαστε ενοχλητικοι.
Γιατι δεν κανονιζουμε μια συναντηση σε ενα χωρο ολοι εμεις που μας ενδιαφερει το swinging και να τα βρειτε και μεταξυ σας?
Εξαλλου το swinging lifestyle εχει πολυ δρομο να αναπτυχθει και να φτασει στα ευρωπαικα επιπεδα. Γιατι δεν κανετε ανακωχη και να βρεθουμε σε καποιο χωρο ολοι μαζι (το πως, που και ποτε νομιζω οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να το κανονισουμε)οπου ο καθενας θα δηλωσει με ειλικρινεια με ποιον θα ερθει (αν ειναι πουτανα, γυναικα του, ξαδελφη του, γκομενα του, μονς του) και τι περιμενει να κανει. Εξαλλου οπως συμβαινει και στο εξωτερικο: no means no, δηλαδη εαν ενας ανθρωπος δεν γουσταρει να παει με αλλον, δεν θα παει. Σε αυτο το σημειο να θυμισω οτι σε uk και holland αρκετα clubs δεχονται singles (οι οποιοι πληρωνουν βεβαια το 2πλασιο και βαλε σε σχεση με τα ζευγαρια ή τις γκομενες μονες τους). Νομιζω οτι ο χωρος του swinging δεν εχει ορια και οτι πολλοι μπορουμε να κανουμε μια προσπαθεια να αναπτυξουμε τον χωρο και συναμα να σεβομαστε τις ερωτικες επιθυμιες των αλλων χωρις να ειμαστε ενοχλητικοι.
δηλαδη πως θα του το εξηγουσες για να το καταλαβει το παιδι?
Arcans, καλύτερα διάβασε ολόκληρα τα post μου ή τουλάχιστον πιο προσεκτικά...
Ελπίζω να μην κατάλαβες ότι θα μιλούσα σε ανήλικο παιδί για swinging.
Μιλάμε για ενήλικο. Πως φαντάζεσαι εσύ ότι θα μιλούσε ένας ενήλικος σε έναν άλλον ενήλικο για το swinging; Και με ποια αφορμή;
Εσύ πως θα εξηγούσες σε ένα ενήλικο ή ανήλικο παιδί σου ότι πχ σου αρέσει να πηγαίνεις με trans;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις