δηλαδη σε αυτη τη χωρα οι υπολοιποι ειμαστε καθυστερημενοι.τρεχω να γραφτω στο νιρβανα αν ειναι.Τίποτα δε θα λένε δε χρειάζεται να ξέρουν τα παιδιά τι κάνουν οι γονείς τους στο κρεβάτι.
Αλλά και να πουν, προοδευτικά θα είναι και τα παιδιά τους, δε θα έχουν πρόβλημα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα δικε μουπου εισαι ρε απολυτε? σε εχω χασει εντελος ρε φιλε.
τι κανεις ρε
πεστα ολα
τα παντα ολα παμμεγιστε
τυπε θα ετοιμασω δουρειο ιππο να μπω στα swingers party.οδυσσεας θα γινω.ελα δικε μου
τι κανεις ρε
πεστα ολα
τα παντα ολα παμμεγιστε
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δηλαδη σε αυτη τη χωρα οι υπολοιποι ειμαστε καθυστερημενοι.τρεχω να γραφτω στο νιρβανα αν ειναι.
Ποιος; τι; τι λες καλέ;
Δε σε είπα καθυστερημένο, είπα "προοδευτικοί" γιατί κι εσύ το είπες
Χέστηκα προσωπικά ποιος είναι προχω και ποιος είναι πίσω, ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά να έχουμε υπόψη μας πως ό,τι δεν κάνουμε εμείς και το κάνει κάποιος άλλος δεν είναι ανωμαλία...
κατά τα άλλα ναι,
ελα δικε μου
τι κανεις ρε
πεστα ολα
τα παντα ολα παμμεγιστε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ολοι μεσαΤυπε arcans και έγω μεσα στον δοθρειο ιππο
με αρχηγο τον τυπο αρκανς
απολυτε εσυ θα οδηγας τον δουρειο ιππο διοτι εισαι και γκαζιαρης.ολοι μεσα
με αρχηγο τον τυπο αρκανς
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο ουγκαπουγκας και οι αλλοι θα ειναι τα 6 περιπολικα?
μπουαααχαχαχαχαααααααχαχαχαααααααχχχχ εγώ να είμαι ο μπίλιααααας;;; πεθαίνωωωω
το ποιον πηρανε χαμπαρι διαιτητη τις παρτουζας ασε να το πουνε αλλοι.τελος παντων δεν το συνεχιζω αλλο μαζι σας γιατι θα αρχισω να βριζω παλι και δεν θελω.καλες παρτουζες να εχετε,αλλα να θυμαστε οτι οταν μπορεσω να εισχωρησω στα παρτυ σας θα σας γαμησω τις γυναικες σας και θα σας το θυμησω κιολας.προς το παρον υπομονη κανω μεχρι να βρω ακρη.ειδικα με εσενα ουκαπουνκα που ζουμε και στην ιδια πολη πολυ θα ηθελα να με καλεσεις σε κανενα απο τα παρτυ σου.
Αν ήσουν ζευγάρι με πραγματική νοοτροπία για swinging τότε να είσαι σίγουρος ότι θα σε καλούσαν ευχαρίστως.
Τώρα, αν πεις μετά από λίγο καιρό σε κάποιο post ότι πήγες σε πάρτυ και γάμησες όπως λες και τις γυναίκες μας να δούμε αν θα σε πιστέψει κανείς...
εσενα θα σου αποκαλυφθω την ωρα τις παρτουζας για να το καταλαβεις καλα το μαθημα.Αν ήσουν ζευγάρι με πραγματική νοοτροπία για swinging τότε να είσαι σίγουρος ότι θα σε καλούσαν ευχαρίστως.
Τώρα, αν πεις μετά από λίγο καιρό σε κάποιο post ότι πήγες σε πάρτυ και γάμησες όπως λες και τις γυναίκες μας να δούμε αν θα σε πιστέψει κανείς...
εγω θελω να το κανω για να την παρουν χαμπαρι λιγο ολοι αυτοι οι προοδευτικοι.να δω τι θα λενε στα παιδια τους οταν μεγαλωσουν ομως.
Εσύ δηλαδή τί θα πεις στα παιδιά σου; Ότι κεράτωνες τη μάνα τους με trans;
Το έχουμε ξαναπεί: τα παιδιά δε χρειάζεται να ξέρουν τί κάνουν οι γονείς τους στο κρεβάτι.
Μήπως οι μή-swingers λένε στα παιδιά τους τί κάνουν μεταξύ τους;
Από πότε είναι υποχρεωμένοι οι γονείς δια νόμου να δίνουν λογαριασμό στα παιδιά τους τί κάνουν στο σεξ;
Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι swingers κάνουν σεξ μεταξύ τους παρουσία των τέκνων τους...
εσενα θα σου αποκαλυφθω την ωρα τις παρτουζας για να το καταλαβεις καλα το μαθημα.
Δηλαδή τώρα εμένα πως θα με καταλάβεις;
Άσε που αν αποκαλυφθείς ότι είσαι single που το παίζει ζευγάρι (και ειδικά ο arcans) την ώρα της παρτούζας θα έχεις πρόβλημα. Πολλοί swingers διαβάζουν αυτό το thread... ;)
Ετσι ετσι....Το κερατο απλο η πολλαπλο το κραταs κρυφο......
Δεν θα το βγαλουμε στο δελτιο των 8
Δεν είναι μόνο το κέρατο. Και το σεξ που κάνουμε με τον/την σύζυγό μας δεν το ανακοινώνουμε στα παιδιά μας, οι περισσότεροι από όσο γνωρίζω τουλάχιστον...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν είναι μόνο το κέρατο. Και το σεξ που κάνουμε με τον/την σύζυγό μας δεν το ανακοινώνουμε στα παιδιά μας, οι περισσότεροι από όσο γνωρίζω τουλάχιστον...
Πεs καλυτερα ολοι...........Οσο ανετοι και ναμαστε ε δεν θα κανουμε και σχολικη ενημερωση!!! Νομιζω??????
καλα φιλε να ξερεις οτι εγω ειμαι αγωνιστης.ειναι να βρω την ακρη.αν την βρω μετα δεν σας περνω χαμπαρι με τιποτα να ξερεις.οσο για τους συναδελφους σου ουτε με ενδιαφερει καν.αντε να μην φοραω κανενα μπλουζακι να γραφει αρκανς οταν ερθω στο παρτυ.Δηλαδή τώρα εμένα πως θα με καταλάβεις;
Άσε που αν αποκαλυφθείς ότι είσαι single που το παίζει ζευγάρι (και ειδικά ο arcans) την ώρα της παρτούζας θα έχεις πρόβλημα. Πολλοί swingers διαβάζουν αυτό το thread... ;)
καλα φιλε να ξερεις οτι εγω ειμαι αγωνιστης.ειναι να βρω την ακρη.αν την βρω μετα δεν σας περνω χαμπαρι με τιποτα να ξερεις.οσο για τους συναδελφους σου ουτε με ενδιαφερει καν.αντε να μην φοραω κανενα μπλουζακι να γραφει αρκανς οταν ερθω στο παρτυ.
Σε συγχαίρω για την επιμονή σου πάντως...
Θα σε περιμένουμε εναγωνίως και με ανοιχτές "αγγάλες"... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις