ρε φιλε οταν θα παρω παρτουζα μια γκομενα θα το κανω με κανενα φιλο μου,και με καμια γκομενα,οχι με την γυναικα μου.και δεν ειναι ανωμαλια αυτο.ανωμαλια ειναι αυτο που κανεις εσυ που τραβιεσε με την γυναικα σου,ο συναδερφος σου παντως ξενογαμαει και στην ζουλα απο οτι ειπαι.δεν ξερω αν το κανεις και εσυ? αλλα σε ξαναρωταει και κατι που σε ειχα ρωτισει και παλαιοτερα.αν παει η γυναικα σου σε καμια παρτουζα και δεν εισαι καλεσμενος τι θα κανεις οταν το μαθεις?
Ας πάει να χαρεί ρε arcans!
Πρέπει να καταλάβεις ότι μερικοί άνθρωποι δε θεωρούν πως:
αγάπη=σεξ=γάμος
Μερικοί τα βλέπουν σαν διαφορετικά πράγματα.
Επίσης, μιας και αναφέρεσαι στη δική μου γυναίκα, ξέρω ότι αν την καλούσαν σε παρτούζα που δεν ήμουν εγώ καλεσμένος αυτή δεν θα πήγαινε γιατί δε θα περνούσε το ίδιο καλά και το ζητούμενο δεν είναι απλά να γαμηθεί.
Το ίδιο θα έκανα και εγώ. Και μη σου φαίνεται περίεργο, μερικοί άνθρωποι ακόμη εμπιστεύονται το σύντροφό τους. Και να πήγαινε πάντως, ούτε θα με πείραζε. Δηλαδή επειδή παντρεύτηκε ξαφνικά τί έγινε; Γύρισε κάποιος διακόπτης και ξαφνικά σταμάτησαν να της αρέσουν και άλλοι άντρες ή γυναίκες; Όπως και σε μένα μου αρέσουν διάφορες γυναίκες έτσι αναγνωρίζω το ίδιο δικαίωμα στη γυναίκα μου. Σου φαίνεται περίεργο;