You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καταρχην εμενα δεν θα μου λες παπαριες.σου ειπα οτι το να δωσω ενα τσιμπουκι σε κανενα τρανς δεν ειναι το ιδιο με το βαλω την γυναικα μου να την γαμανε αλλοι.βρες κανενα αλλο επιχειρημα γιατι τα ιδια και τα ιδια λες συνεχεια.Άσε το τί πιστεύεις ότι γίνεται και προσπάθησε να μάθεις τί πραγματικά γίνεται.
Και να χαρείς, μη μιλάς για κρυφοπούστηδες, γιατί εσύ έγραφες σε άλλο (ή στο ίδιο; δε θυμάμαι) thread ότι πηγαίνεις με trans και νόμιζες ότι οι περισσότεροι άντρες κάνουν το ίδιο...
αμα η γκομενα σου πηδηχτη με αλλους δεν θα σε πειραξει δηλαδη?Ποιος ειπε οτι αν παω σε ενα παρτυ με την γκομενα μου και την αλλη μερα γουσταρω και μου καυλωσει θα με εμποδισει κανεις να παω σε κανενα μασατζιδικο ?
οπως εισαι εσυ μπουρδελιαρης ειμαι και εγω (και πολυ μαλιστα) - οπως γαμας κρυφα σε μπουρδελο εσυ γαμαω και εγω.
Αν κανω παραπανω παιχνιδι με την γκομενα μου σε ενα παρτυ γουστο μου καπελο μου - ζουμε σε ελευθερη χωρα και το οτι ειμαι swinger δεν σημαινει οτι παντα πρεπει να πηδιεμαι παρεα με την γκομενα μου
φιλε ελευθερος ειμαι καταρχην.θα μπερδευεσε.και αλλο να γαμας και αλλο να σε γαμανε.
Δε νομίζω να μπερδεύομαι, θυμάμαι καλά από τη προηγούμενη κόντρα που είχαμε με το προηγούμενο nickname σου όταν ήταν σκέτο Arcans.
Όπως και να έχει είτε γαμάς είτε γαμιέσαι τί σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό που κάνεις εσύ δεν το θεωρεί κάποιος άλλος ανωμαλία;
Από τη στιγμή που αυτό που κάνει κάποιος δε σε ενοχλεί γιατί το κατακρίνεις;
Ειδικά όταν εσύ κάνεις κάτι που πολύ περισσότερος κόσμος το θεωρεί ανωμαλία (το να πας δηλαδή με transexual είτε γαμάς είτε γαμιέσαι).
καταρχην μονο γαμαω στο εχω ξαναπει.και αν δεν πιστευεις καλεσε με σε κανενα απο τα παρτυ σας να το διαπιστωσεις για τα καλα.και δευτερον τρανς εχει τσιμπουκωσει ολη η ελλαδα.τις γυναικες τους πολλοι λιγοι τις πασαρουν να γαμηθουν με οποιον ναναι.αυτη ειναι η διαφορα φιλε.Δε νομίζω να μπερδεύομαι, θυμάμαι καλά από τη προηγούμενη κόντρα που είχαμε με το προηγούμενο nickname σου όταν ήταν σκέτο Arcans.
Όπως και να έχει είτε γαμάς είτε γαμιέσαι τί σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό που κάνεις εσύ δεν το θεωρεί κάποιος άλλος ανωμαλία;
Από τη στιγμή που αυτό που κάνει κάποιος δε σε ενοχλεί γιατί το κατακρίνεις;
Ειδικά όταν εσύ κάνεις κάτι που πολύ περισσότερος κόσμος το θεωρεί ανωμαλία (το να πας δηλαδή με transexual είτε γαμάς είτε γαμιέσαι).
καταρχην εμενα δεν θα μου λες παπαριες.σου ειπα οτι το να δωσω ενα τσιμπουκι σε κανενα τρανς δεν ειναι το ιδιο με το βαλω την γυναικα μου να την γαμανε αλλοι.βρες κανενα αλλο επιχειρημα γιατι τα ιδια και τα ιδια λες συνεχεια.
Τι ίδια και τα ίδια ρε arcans; Με αυτό που είπες, τα είπες όλα!!!
Άσε λοιπόν τις κουβέντες περί ανωμαλίας κατά μέρος. Θες να πηγαίνεις με trans; Δικαίωμά σου και πρώτος εγώ θα το υποστηρίξω. Αλλά μη μας λες μετά και ανώμαλους επειδή απλά γουστάρουμε παρτούζες.
αμα η γκομενα σου πηδηχτη με αλλους δεν θα σε πειραξει δηλαδη?
οταν ειμαστε σε παρτυ με αλλους οχι, ουτε και αν πηδηχτει με λεσβια (οπως συνηθως γινεται)
σιγουρα θα τσαντιστει αν μαθει οτι παω σε μασατζιδικο (οπως και ολονων οι γυναικες / γκομενες εδω μεσα)
Οτιδήποτε εκτός του 1-1 (Αντρα - Γυναίκα) είναι παρέκκλιση. Δεν λέω καλή, κακή, ανωμαλία και λοιπές μαλακίες. Εδώ μπαίνουν τα κριτήρια σχετικότητας που έθεσες. Αλλά παρέκκλιση, είναι σαφέστατα.
Ω, τώρα το έχεις επεκτείνει πάρα πολύ. Και πάλι, ποιος ορίζει την περέκκλιση;
Ω, τώρα το έχεις επεκτείνει πάρα πολύ. Και πάλι, ποιος ορίζει την περέκκλιση;
Η φύση, υποθέτω.
[quote author=ugabuga link=topic=20750.msg1088691#msg1088691 date=1241707706
Άσε λοιπόν τις κουβέντες περί ανωμαλίας κατά μέρος. Θες να πηγαίνεις με trans; Δικαίωμά σου και πρώτος εγώ θα το υποστηρίξω. Αλλά μη μας λες μετά και ανώμαλους επειδή απλά γουστάρουμε παρτούζες.
[/quote]
εσυ λες τα ιδια και τα ιδια.βρηκες τωρα και πιαστηκες.να ξερεις οτι γαμαω και παντρεμενες αν σου λεει κατι αυτο.και στην θεσσαλονικη εχει παρα πολλες φιλαρακο.αν σου λεει και αυτο τιποτα.αλλα σου εχω πει και αλλη φορα.ας βρω καμια ακρη να μπω σε καμια απο τις κλικες σας και θα με θυμουντε οι γυναικες για πολυ καιρο.
[/quote]
εσυ λες τα ιδια και τα ιδια.βρηκες τωρα και πιαστηκες.να ξερεις οτι γαμαω και παντρεμενες αν σου λεει κατι αυτο.και στην θεσσαλονικη εχει παρα πολλες φιλαρακο.αν σου λεει και αυτο τιποτα.αλλα σου εχω πει και αλλη φορα.ας βρω καμια ακρη να μπω σε καμια απο τις κλικες σας και θα με θυμουντε οι γυναικες για πολυ καιρο.
σιγουρα θα τσαντιστει αν μαθει οτι παω σε μασατζιδικο (οπως και ολονων οι γυναικες / γκομενες εδω μεσα)
Ειδες τι περιεργα όντα ειναι τελικά οι γυναίκες?
καταρχην μονο γαμαω στο εχω ξαναπει.και αν δεν πιστευεις καλεσε με σε κανενα απο τα παρτυ σας να το διαπιστωσεις για τα καλα.και δευτερον τρανς εχει τσιμπουκωσει ολη η ελλαδα.τις γυναικες τους πολλοι λιγοι τις πασαρουν να γαμηθουν με οποιον ναναι.αυτη ειναι η διαφορα φιλε.
1ον: Οι αριθμοί κρίνουν την ανωμαλία; Το ότι πιο πολλοί κάνουν ένα πράγμα και λιγότεροι ένα άλλο, καθιστά τους δεύτερους ανώμαλους κατά τη γνώμη σου; Πρόσεξε την απάντηση...
2ον: Trans έχει τσιμπουκώσει όλη η Ελλάδα; Ε, δεν είμαστε καλά μου φαίνεται! Σε ποιον πλανήτη γίνεται αυτό
3ον: Το ότι είσαι ενεργητικός όταν πας με trans δε μου λέει τίποτα. Και ο κτηνοβάτης ή ο παιδεραστής ενεργητικός είναι (προς αποφυγή παρεξηγήσεως: προς Θεού, δεν είναι το ίδιο με το να πηγαίνεις με trans) παρόλα αυτά τον λέμε ανώμαλο... Έτσι και σένα πολύς κόσμος σε λέει ανώμαλο. Πως αισθάνεσαι;
[/quote]
Αρκανς4, άσε καταλάβαμε. ΜΟΝΟ γαμάς εσύ. Τρανς, παντρεμενες, γυναίκες αλλονών, κλπ. Και αν σε καλέσουν οι swingers να τους γαμήσεις τις γυναίκες, θα το κανεις. Ασε που θα μεινεις και Αξέχαστος, οπως λε΄ς ΄
Σταμάτα να γράφεις γιατι θα σε στριμώξει αγρια ο αγλαμπούγκα και θα εκτεθεις.
[/quote]
Αρκανς4, άσε καταλάβαμε. ΜΟΝΟ γαμάς εσύ. Τρανς, παντρεμενες, γυναίκες αλλονών, κλπ. Και αν σε καλέσουν οι swingers να τους γαμήσεις τις γυναίκες, θα το κανεις. Ασε που θα μεινεις και Αξέχαστος, οπως λε΄ς ΄
Σταμάτα να γράφεις γιατι θα σε στριμώξει αγρια ο αγλαμπούγκα και θα εκτεθεις.
εχεις κατι επιχειρηματα,που θυμιζουν βαλλιανατο,και αλλους ανωμαλους του ειδους.ρε πες κατι αλλο και μην κολλας στα τρανς.αλλο κανω παρτουζες μονος και αλλο με την γυναικα μου.τη καταλαβαινεις αυτη τη διαφορα ρε?και ασε τωρα τις θεωριες σου περι ανωμαλιων.1ον: Οι αριθμοί κρίνουν την ανωμαλία; Το ότι πιο πολλοί κάνουν ένα πράγμα και λιγότεροι ένα άλλο, καθιστά τους δεύτερους ανώμαλους κατά τη γνώμη σου; Πρόσεξε την απάντηση...
2ον: Trans έχει τσιμπουκώσει όλη η Ελλάδα; Ε, δεν είμαστε καλά μου φαίνεται! Σε ποιον πλανήτη γίνεται αυτό
3ον: Το ότι είσαι ενεργητικός όταν πας με trans δε μου λέει τίποτα. Και ο κτηνοβάτης ή ο παιδεραστής ενεργητικός είναι (προς αποφυγή παρεξηγήσεως: προς Θεού, δεν είναι το ίδιο με το να πηγαίνεις με trans) παρόλα αυτά τον λέμε ανώμαλο... Έτσι και σένα πολύς κόσμος σε λέει ανώμαλο. Πως αισθάνεσαι;
[quote author=ugabuga link=topic=20750.msg1088691#msg1088691 date=1241707706
Είσαι μεγάλος γαμιάς δηλαδή;
Είσαι μεγάλος γαμιάς δηλαδή;
στο είπα αρκανσ4 εγω...σε πήρε χαμπάρι. καλά ξεμπερδέματα
ειμαι.και αν θελεις καλεσε με σε κανενα παρτυ και θα στο αποδειξω για τα καλα.καλα γυναικες να εχετε μονο.αλλα αν γουσταρετε φερνω και καμια ρωσσιδα για να κανουμε και τραμπα.Είσαι μεγάλος γαμιάς δηλαδή;
ασε ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις και εσυ? τι ειναι ο ουκαπουνκας τωρα ο αρχηγος του μουνιου?στο είπα αρκανσ4 εγω...σε πήρε χαμπάρι. καλά ξεμπερδέματα
ειμαι.και αν θελεις καλεσε με σε κανενα παρτυ και θα στο αποδειξω για τα καλα.
Θα προτιμούσα να μας ελεγε η γυναίκα σου (αν δεν σε πειράζει) για το πόσο γαμιάς είσαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις