Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
swinging κανουν οσοι εχουν αποτυχημενες σχεσεις και προσπαθουν με αυτο το τροπο να δημιουργησουν αλοθι.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
swinging κανουν οσοι εχουν αποτυχημενες σχεσεις και προσπαθουν με αυτο το τροπο να δημιουργησουν αλοθι.

εδω κανεις λαθος φιλε. open mind και τα 2 ατομα πρεπει να ειναι, και η σχεση να εχει περασει σε αλλο επιπεδο...

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό που ακριβώς το βασίζεις; Σε προσωπικές εμπειρίες ή σε συμπεράσματα μετά από μελέτη κάποιας κοινωνιολογικής έρευνας;

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Arcans, καλύτερα διάβασε ολόκληρα τα post μου ή τουλάχιστον πιο προσεκτικά...

Ελπίζω να μην κατάλαβες ότι θα μιλούσα σε ανήλικο παιδί για swinging.

Μιλάμε για ενήλικο. Πως φαντάζεσαι εσύ ότι θα μιλούσε ένας ενήλικος σε έναν άλλον ενήλικο για το swinging; Και με ποια αφορμή;

Εσύ πως θα εξηγούσες σε ένα ενήλικο ή ανήλικο παιδί σου ότι πχ σου αρέσει να πηγαίνεις με trans;
και ενηλικο ρε να ειναι το παιδι.τι θα του πεις? <<ξερεις η μανα σου κανει παρτουζες>>.πλακα κανεις τωρα? μου φαινετε οτι την παραεχεις δει απελευθερωμενος.φιλαρακο μερικα πραγματα να τα σκεφτεσε προτου τα πεις.καλη η θεωρια που εχεις αναπτυξει γιαυτο που κανεις,αλλα να την κρατησεις για εσενα.και ενηλικο να ειναι το παιδι,δεν παυει να ειναι μανα του.γιαυτο κρατησε τις παπαριες αυτες για τον εαυτο σου,και μην τις λες και στα παιδια σου.και να ξερεις οτι κανεις δεν θελει να εχει τετοια εικονα για την μανα του,οσο και απελευθερωμενος να ειναι.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
και ενηλικο ρε να ειναι το παιδι.τι θα του πεις? <<ξερεις η μανα σου κανει παρτουζες>>.πλακα κανεις τωρα? μου φαινετε οτι την παραεχεις δει απελευθερωμενος.φιλαρακο μερικα πραγματα να τα σκεφτεσε προτου τα πεις.καλη η θεωρια που εχεις αναπτυξει γιαυτο που κανεις,αλλα να την κρατησεις για εσενα.και ενηλικο να ειναι το παιδι,δεν παυει να ειναι μανα του.γιαυτο κρατησε τις παπαριες αυτες για τον εαυτο σου,και μην τις λες και στα παιδια σου.και να ξερεις οτι κανεις δεν θελει να εχει τετοια εικονα για την μανα του,οσο και απελευθερωμενος να ειναι.

1ον: Το έγραψα στο σχετικό ποστ μου ότι αυτά που γράφω είναι δική μου άποψη. Δεν είναι ανάγκη να τη συμμεριστείς.

Έπειτα, αυτά τα  έγραψα σαν απάντηση στη δική σου ερώτηση. Θέλεις τελικά να απαντάω στις ερωτήσεις σου ή όχι; Άρα τί μου λες να σκέφτομαι προτού μιλήσω και άλλες τέτοιες αηδίες; Πως να κρατήσω τις "παπαριές" για τον εαυτό μου αφού εσύ με ρωτάς;

:idiot: :idiot: :idiot:

2ον: Εξακολουθείς να μη διαβάζεις ολόκληρα τα ποστ των άλλων. Έγραψα μόνο αν ο χαρακτήρας του ενήλικου παιδιού το σηκώνει, όπως επίσης και ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να πω τί έχουμε κάνει με τη μάνα του.

Εσύ είσαι υποχρεωμένος να του πεις ότι πηγαίνεις με τρανς; Ή η γυναίκα σου είναι υποχρεωμένη να πει στο παιδί σου με πόσους πήγε πριν από σένα και αν έκανε πχ. παρτούζες;

3ον: Γιατί άραγε περιορίζεις το θέμα στο τί εντύπωση θα έχει για τη μάνα του; Αν είναι να βγάλει κακή εντύπωση για τη μάνα του γιατί να μην έχει κακή εντύπωση για τον πατέρα του; (Για την απάντηση δες το 4)

4ον: Το πρόβλημά σου με τις παρτούζες ποιο είναι ακριβώς; Εξήγησέ μας. Εκτός και αν εννοείς ότι η γυναίκα που θα έχεις πάρει για να γεννήσει τα παιδιά σου θα είναι μια αμόλυντη παρθένα, οπότε υπονοείς ότι κάθε είδους σεξουαλική πράξη μιας μάνας είναι κακή.

Από εκεί προέρχεται άραγε και η ρήση σου που κοντεύει να γίνει κλασσική: "εγώ γαμάω και δεν γαμιέμαι";

Δηλαδή με το να "γαμήσεις" κάνεις κάτι κακό ή εξευτελιστικό στον άλλον; Οπότε μια γυναίκα με το να "γαμηθεί" και μάλιστα με πολλούς ταυτόχρονα διαπράττει το ύψιστο κακό;

Η μάνα δηλαδή που έκανε παρτούζες είναι κακή πουτάνα και ο πατέρας που τις κάνει είναι μάγκας γαμιάς;

Κάποια στιγμή μερικοί άνθρωποι του 21ου αιώνα πρέπει να βγάλουν τη σφήνα από το κεφάλι τους ότι το σεξ είναι κακό, όπως επίσης και το ότι ο "γαμιάς" είναι μάγκας ενώ η... "γαμούμενη" είναι ξεφτιλισμένη.

Φίλε arcans από τα πρώτα μελήματά μου στην ανατροφή των παιδιών μου είτε αγοριών είτε κοριτσιών θα είναι να καταλάβουν ότι το σεξ είναι καλό και ότι και τα 2 φύλα πρέπει να το 'φχαριστιούνται και να μη νιώθουν ενοχές γι'αυτό.

Το αν θα τους μιλήσω περί swinging κλπ όταν μεγαλώσουν και αν με ρωτήσουν είναι ΠΟΛΥ δευτερεύσουσας σημασίας. Θέλω να πιστεύω πως όταν μεγαλώσουν θα είναι αρκετά ώριμα για να καταλάβουν πως ακόμη και οι γονείς τους είναι άνθρωποι και πως λειτουργούν όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι. Έτσι δε θα παρεξηγήσουν κανέναν πατέρα και καμία μάνα ειδικά για σεξουαλικά ζητήματα.

Ένας λογικός αν μή τι άλλο άνθρωπος θα ξέρει ότι δε γεννήθηκε με... κρίνο! Η μάνα του τον έφαγε για να γεννηθεί! (Για να χρησιμοποιήσω δικό σου φρασεολόγιο).

Αν τα παιδιά μας μάθουν κάτι σχετικό με τη σεξουαλική μας ζωή και μας παρεξηγήσουν, θα θεωρήσω τον εαυτό μου αποτυχημένο (έστω εν μέρη) σαν γονιό στο θέμα της σεξουαλικής τους διαπαιδαγώγησης. Και καλά θα κάνεις να θεωρήσεις και εσύ τον εαυτό σου το ίδιο αποτυχημένο σε μια παρόμοια περίπτωση φίλε arcans.

Και πάλι τονίζω για άλλη μια φορά μέχρι κάποιοι να το βάλουν καλά στο άδειο κεφάλι τους (και να σταματήσουν να ρωτούν τα προφανή ή τουλάχιστο να διαβάζουν σωστά), ότι όπως ο κάθε άλλος γονιός δε μοιράζεται πληροφορίες με τα παιδιά του για τη σεξουαλική του ζωή έτσι κάνει και ένας swinger γονιός.

Δε ξέρω πόσες φορές ακόμη πρέπει να το γράψω...

Τέλος, μια ερώτηση για σένα arcans: εσύ τί θα πεις στο γιο σου που γαμάς trans και τί θα πεις στην κόρη σου; Δε ρωτάω τί θα πεις στην αρραβωνιαστικιά σου ή στη μέλλουσα γυναίκα σου, η απάντηση είναι προφανής...

Επισκέπτης
Εχετε σκεφτει ποτέ να κάνετε παρτουζα με τη γυναίκα σας (με άλλους άντρες ή με άλλο ζευγάρι) ??
  Δεν θα το έκανα.Αυτό γίνεται σε ανιαρα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον και δεν χωρίζουν για τους Χ λόγους...εάν φτάσω σε αυτό το σημείο ή εγώ ή αυτος απλά θα πάμε για άλλα.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1ον: Το έγραψα στο σχετικό ποστ μου ότι αυτά που γράφω είναι δική μου άποψη. Δεν είναι ανάγκη να τη συμμεριστείς.

Έπειτα, αυτά τα  έγραψα σαν απάντηση στη δική σου ερώτηση. Θέλεις τελικά να απαντάω στις ερωτήσεις σου ή όχι; Άρα τί μου λες να σκέφτομαι προτού μιλήσω και άλλες τέτοιες αηδίες; Πως να κρατήσω τις "παπαριές" για τον εαυτό μου αφού εσύ με ρωτάς;

:idiot: :idiot: :idiot:

2ον: Εξακολουθείς να μη διαβάζεις ολόκληρα τα ποστ των άλλων. Έγραψα μόνο αν ο χαρακτήρας του ενήλικου παιδιού το σηκώνει, όπως επίσης και ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να πω τί έχουμε κάνει με τη μάνα του.

Εσύ είσαι υποχρεωμένος να του πεις ότι πηγαίνεις με τρανς; Ή η γυναίκα σου είναι υποχρεωμένη να πει στο παιδί σου με πόσους πήγε πριν από σένα και αν έκανε πχ. παρτούζες;

3ον: Γιατί άραγε περιορίζεις το θέμα στο τί εντύπωση θα έχει για τη μάνα του; Αν είναι να βγάλει κακή εντύπωση για τη μάνα του γιατί να μην έχει κακή εντύπωση για τον πατέρα του; (Για την απάντηση δες το 4)

4ον: Το πρόβλημά σου με τις παρτούζες ποιο είναι ακριβώς; Εξήγησέ μας. Εκτός και αν εννοείς ότι η γυναίκα που θα έχεις πάρει για να γεννήσει τα παιδιά σου θα είναι μια αμόλυντη παρθένα, οπότε υπονοείς ότι κάθε είδους σεξουαλική πράξη μιας μάνας είναι κακή.

Από εκεί προέρχεται άραγε και η ρήση σου που κοντεύει να γίνει κλασσική: "εγώ γαμάω και δεν γαμιέμαι";

Δηλαδή με το να "γαμήσεις" κάνεις κάτι κακό ή εξευτελιστικό στον άλλον; Οπότε μια γυναίκα με το να "γαμηθεί" και μάλιστα με πολλούς ταυτόχρονα διαπράττει το ύψιστο κακό;

Η μάνα δηλαδή που έκανε παρτούζες είναι κακή πουτάνα και ο πατέρας που τις κάνει είναι μάγκας γαμιάς;

Κάποια στιγμή μερικοί άνθρωποι του 21ου αιώνα πρέπει να βγάλουν τη σφήνα από το κεφάλι τους ότι το σεξ είναι κακό, όπως επίσης και το ότι ο "γαμιάς" είναι μάγκας ενώ η... "γαμούμενη" είναι ξεφτιλισμένη.

Φίλε arcans από τα πρώτα μελήματά μου στην ανατροφή των παιδιών μου είτε αγοριών είτε κοριτσιών θα είναι να καταλάβουν ότι το σεξ είναι καλό και ότι και τα 2 φύλα πρέπει να το 'φχαριστιούνται και να μη νιώθουν ενοχές γι'αυτό.

Το αν θα τους μιλήσω περί swinging κλπ όταν μεγαλώσουν και αν με ρωτήσουν είναι ΠΟΛΥ δευτερεύσουσας σημασίας. Θέλω να πιστεύω πως όταν μεγαλώσουν θα είναι αρκετά ώριμα για να καταλάβουν πως ακόμη και οι γονείς τους είναι άνθρωποι και πως λειτουργούν όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι. Έτσι δε θα παρεξηγήσουν κανέναν πατέρα και καμία μάνα ειδικά για σεξουαλικά ζητήματα.

Ένας λογικός αν μή τι άλλο άνθρωπος θα ξέρει ότι δε γεννήθηκε με... κρίνο! Η μάνα του τον έφαγε για να γεννηθεί! (Για να χρησιμοποιήσω δικό σου φρασεολόγιο).

Αν τα παιδιά μας μάθουν κάτι σχετικό με τη σεξουαλική μας ζωή και μας παρεξηγήσουν, θα θεωρήσω τον εαυτό μου αποτυχημένο (έστω εν μέρη) σαν γονιό στο θέμα της σεξουαλικής τους διαπαιδαγώγησης. Και καλά θα κάνεις να θεωρήσεις και εσύ τον εαυτό σου το ίδιο αποτυχημένο σε μια παρόμοια περίπτωση φίλε arcans.

Και πάλι τονίζω για άλλη μια φορά μέχρι κάποιοι να το βάλουν καλά στο άδειο κεφάλι τους (και να σταματήσουν να ρωτούν τα προφανή ή τουλάχιστο να διαβάζουν σωστά), ότι όπως ο κάθε άλλος γονιός δε μοιράζεται πληροφορίες με τα παιδιά του για τη σεξουαλική του ζωή έτσι κάνει και ένας swinger γονιός.

Δε ξέρω πόσες φορές ακόμη πρέπει να το γράψω...

Τέλος, μια ερώτηση για σένα arcans: εσύ τί θα πεις στο γιο σου που γαμάς trans και τί θα πεις στην κόρη σου; Δε ρωτάω τί θα πεις στην αρραβωνιαστικιά σου ή στη μέλλουσα γυναίκα σου, η απάντηση είναι προφανής...
φιλε θα σου απαντησω με τη φραση του βουλγαρακη.<<οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.>>γιατι αυτο νομιζω οτι κανεις.αλλα δεν ειναι ετσι.
εχεις μελετησει καλα το θεμα ωστε αυτοκαλυπτεσε γιαυτο που κανεις και να μην νιωθεις ενοχες.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
  Δεν θα το έκανα.Αυτό γίνεται σε ανιαρα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον και δεν χωρίζουν για τους Χ λόγους...εάν φτάσω σε αυτό το σημείο ή εγώ ή αυτος απλά θα πάμε για άλλα.
Μην ειστε τοσο καθετοι,βρε παιδια
Εμενα δυο γνωστα ζευγαρια με καλεσαν ως single την μια φορα,την αλλη
φερανε και μια κοινη φιλη,μια χαρα περασαμε και επειδη τους ξερω και
εχουν περασει απο τοτε καμποσα χρονια οι σχεσεις τους ειναι μια χαρα.
Δεν λεω ,δεν ειναι σπορ για ολους, εχει τους κινδυνους του....

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε θα σου απαντησω με τη φραση του βουλγαρακη.<<οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.>>γιατι αυτο νομιζω οτι κανεις.αλλα δεν ειναι ετσι.
εχεις μελετησει καλα το θεμα ωστε αυτοκαλυπτεσε γιαυτο που κανεις και να μην νιωθεις ενοχες.

Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο Βουλγαράκης ή τα νόμιμα και ηθικά στην όλη υπόθεση. Αν θέλεις μου το αναλύεις λίγο πιο πολύ;

Στο μεταξύ, ξαναρωτάω: εσύ τί θα πεις στο γιο σου που γαμάς trans και τί θα πεις στην κόρη σου; Για να δούμε...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε κολλησες σε αυτο που ειπα. αλλου διαφωνω εγω και αλλο λες εσυ.τελος παντως καλα κανεις και παρτουζωνεσε μαζι με τη γυναικα σου.συνεχιστε καλα κανετε.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε κολλησες σε αυτο που ειπα. αλλου διαφωνω εγω και αλλο λες εσυ.τελος παντως καλα κανεις και παρτουζωνεσε μαζι με τη γυναικα σου.συνεχιστε καλα κανετε.

Εξακολουθείς να μην απαντάς. Δε λέμε καθόλου διαφορετικά πράγματα, έθιξες το θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μου και ειδικότερα το τί πληροφορίες θα τους δώσω για μια συνήθεια δική μου και της γυναίκας μου όπως είναι το swinging, το οποίο θεωρείται κατακριτέο σαν δραστηριότητα από πολλούς.

Έτσι και εγώ ρωτάω για τη διαπαιδαγώγηση των δικών σου παιδιών, και ειδικά για τη συνήθειά σου να πηγαίνεις με trans, το οποίο επίσης θεωρείται κατακριτέο σαν δραστηριότητα από πολλούς.

Λοιπόν;

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε θα με τρελανεις εντελως.καταρχην βγαλε το τρανς απο το μυαλο σου εντελος.και δευτερον επειδη δεν βγαζουμε ακρη.εχει δικιο σε αυτα που λες,τελος.ειπαμε εχεις βρεις καλα επιχειρηματα να δικαιολογεις τις ενοχες σου,και για το ψηστηρη που εκανες στη γυναικα σου να συμμετεχει στις παρτουζες.μελετημενος εισαι.αλλα φιλαρακο εμενα δεν με ψηνεις ομως να ξερεις.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε θα με τρελανεις εντελως.καταρχην βγαλε το τρανς απο το μυαλο σου εντελος.και δευτερον επειδη δεν βγαζουμε ακρη.εχει δικιο σε αυτα που λες,τελος.ειπαμε εχεις βρεις καλα επιχειρηματα να δικαιολογεις τις ενοχες σου,και για το ψηστηρη που εκανες στη γυναικα σου να συμμετεχει στις παρτουζες.μελετημενος εισαι.αλλα φιλαρακο εμενα δεν με ψηνεις ομως να ξερεις.

Δε χρειάζεται να σε ψήσω, είσαι ήδη ψημένος για να συμμετέχεις σε παρτούζες (εσύ το είπες, όχι εγώ). Απλά θέλεις να γαμάς μόνο τις γυναίκες των άλλων.

Δε χρειάζεται να δικαιολογήσω καμιά ενοχή. Γιατί να νιώθω ενοχές για κάτι που μου αρέσει; Και στη γυναίκα μου αρέσει οπότε δε χρειάστηκε ψηστήρι. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά μπορεί να ακούγονται εξωγήινα στα δικά σου αυτιά όπως και στα αυτιά πολλών άλλων, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα για εμένα και τη γυναίκα μου. Μη σου φαίνεται τόσο περίεργο, αρέσει και στους δυο μας.

Γιατί να βγάλω από το μυαλό μου το ότι πηγαίνεις με trans; Εσύ το είπες, όχι εγώ. Αφού σου αρέσει, καλά κάνεις, εμένα δε μου πέφτει κανένας λόγος. Το χρησιμοποιώ όμως σαν επιχείρημα για μια δραστηριότητα που θεωρείται "κακή" από πολλούς όπως πολλοί θεωρούν "κακό" το swinging. Αν δεν ήθελες να το χρησιμοποιώ στις κουβέντες μας, λυπάμαι, ας μην το έλεγες.

Απλά το γράφω για να μην χρησιμοποιείς κάποιου είδους "καθιερωμένη" ηθική στα επιχειρήματά σου από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν εφαρμόζεις αυτήν την "καθιερωμένη" ηθική.

Μη χρησιμοποιείς λοιπόν υπεκφυγές του τύπου "ξεκόλλα, μια κουβέντα είπα" και απάντησέ μου όπως εγώ σου απάντησα ΑΚΡΙΒΩΣ σε κάθε ερώτηση που μου έκανες. Σου είπα μέχρι και την ηλικία μου, πόσα χρόνια γνωρίζω τη γυναίκα μου και τί θα πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν, απλά και μόνο επειδή με ρώτησες.

Κάνε μου λοιπόν και εσύ την ίδια χάρη...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μου ενα τελευταιο εχω μονο να σου πω.ανυπομονω να με καλεσεις σε καποια απο τις παρτουζες σας.
αν κρινω απο εσενα και τις απαντησεις σου που τις θεωρω παρα πολυ καλες,(και αυτο το εννοω)
και εμπεριστατομενες τοτε δικαιουσε να εισαι μεχρι και ο πνευματικος καθοδηγητης των swingers στην ελλαδα.(δεν κανω πλακα να ξερεις το εννοω).σου το ξαναλεω οτι εχεις καλα επιχειρηματα ωστε να κανεις ψηστηρη σε καποιο υποψηφιο ζευγαρι swingers αλλα εμενα φιλε δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.επισης μπορεις να γινει καλος εξομολογητης καποιου swinger που θα μετανιωση γιαυτο που εκανε και νιωθει ενοχες,και να τον επαναφερεις στον ισιο δρομο τις παρτουζας και τις αλλαξοκωλιας αυτον και την γυναικα του.εμενα στην συγκεκριμενη φαση το μονο που με ενδιαφερει ειναι να γαμισω,αν και στο εχω ξαναπει νομιζω.τελειωνω εδω την τυχον αντιπαραθεση μας αν και δεν εχω εγω κανενα προβλημα μαζι σου,αντιθετως μου αρεσει η συζητηση που κανω μαζι σου να ξερεις.και ελπιζω σε ενα καλεσμα σε καποιο παρτυ σας.δεν προκειτε να ερθω με αδεια χερια στο παρτυ σας να ξερεις(ρωσσιδα μουναρα θα φερω),αρκει να μην ειναι οι γυναικες σας μπαζα διοτι θα αποχωρισω.αυτα και ευελπιστω σε καλεσμα σας.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
σορυ ρε μαγκες αλλα πως ψηνει κανεις την γυναικα του για swinging????  με ενδιαφερει, και μην πει κανεις αμα δεν το εχει αστο , δεν μπορει , θα θελει τροπο και οχι κοπο  αν δεν κανω λαθος...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σορυ ρε μαγκες αλλα πως ψηνει κανεις την γυναικα του για swinging????  με ενδιαφερει, και μην πει κανεις αμα δεν το εχει αστο , δεν μπορει , θα θελει τροπο και οχι κοπο  αν δεν κανω λαθος...
φιλε εκανε την καλυτερη ερωτηση.ευγε :rockon: :rockon: :rockon:

ο ουκαπουνκα ειναι καλο να μας το εξηγησει,διοτι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.
φιλε ουκαπουνκα αναμενω το πρωτο σου μαθημα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
φιλε εκανε την καλυτερη ερωτηση.ευγε :rockon: :rockon: :rockon:

ο ουκαπουνκα ειναι καλο να μας το εξηγησει,διοτι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.
φιλε ουκαπουνκα αναμενω το πρωτο σου μαθημα.

Δεν νομίζω να χρειάζεται και ιδιαίτερο ψήσιμο. Αν η γυναίκα νοιώθει ότι η σχέση της με τον άντρα της είναι πεθαμένη (η πλειοψηφία των γάμων, μετά την πάροδο μερικών χρόνων) σαφώς και θα την χαρχαλεύει η μουνίτσα της να φάει ξένο λούτσο. Απλά, ειδικά η Ελληνίδα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τα τυροβλάχικα ταμπού ότι αυτά τα κάνουν μόνο οι πουτάνες κ.λ.π. Χίλιες φορές οι παντρεμένες να έκαναν swinging, παρά να κεράτωναν με "κακότητα" τον άντρα τους με διάφορους ξένους (έχω πέσει 2-3 φορές σε μαμιστρώνες πάνω σε γνωστές μου παντρεμένες που ήταν με άλλον και λυπήθηκα τον τάρανδο άντρα τους). 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αν ειχες φτασει σε τετοιο σημειο, δεν θα ειχες και τη χημεια ουτε και την θεληση για να κανεις μια τετοια προσπαθεια.

Ξυπνηστε ρε πουστη μου, ποσο πισω ειστε.

Το γαμησι δεν ειναι μονο για να καλυψουμε τα συναισθηματικα μας κενα ( κυριως για τις γυναικες παει αυτο ) αλλα και τροπος διασκεδασης, τροπος να γνωρισεις τον αλλον καλυτερα, αλλα κυριως τροπος για να γνωρισεις τον εαυτο σου και το τι του αρεσει. ( και ποσο μαλλον σε μια παρτουζα ολα αυτα εχουν υπερθετικο βαθμο )

Οσοι το παιζετε γαμιαδες και δεν γουσταρετε παρτουζες ειναι επειδη ειστε αρκετα ανασφαλεις ωστε να ειστε μαζι με αλλους στο ιδιο περιβαλλον και να κανετε κατι που σας αρεσει. Γιαυτο ειστε και μαλακες και θα μεινετε με μετριο γαμησι, μετριες σχεσεις και θα βλεπετε αλλους και θα τους ζηλευετε

paulko79

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τροπος διασκεδασης. Αντι να πας σε κανα μπουζουκι, ή για κανα φαι λες δεν παω για κανα πηδουλο. Το ιδιο πραγμα ειναι, χαχαχα... (ρε τι αλλο θα ακουσουμε).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom