Αυτό λέω και εγώ.Αλλά άσε εγω τα έκανα θάλασσα και δεν μπορω να ξαναπάω εκεί.Αλλά απο τα λάθη μου μαθαίνεται εσείς.Εγω θα περιοριστώ προς το παρόν στο κόζι στα άλλα μέρη και αν είναι οκ η κατάσταση τότε προχωράω.Θα σε ενημερώσω.Πάντως καλά θα περάσεις εκεί αν ακούσεις τις συμβουλες μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φιλε οταν κατεβω αθηνα θα την κανω την μαλακια.αρκει να βρω να παρω καμια πουτανα μαζι μου καλη και να ειναι και ξυπνια.και αμα κατση η φαση και πεση γαμηση να δω τι θα λεει ο ουγκαμπουκας μετα.
αντε γιατι θα μας βγαλει και τρελους στο τελος.
φιλε οταν κατεβω αθηνα θα την κανω την μαλακια.αρκει να βρω να παρω καμια πουτανα μαζι μου καλη και να ειναι και ξυπνια.και αμα κατση η φαση και πεση γαμηση να δω τι θα λεει ο ουγκαμπουκας μετα.
Γιατί τρελούς ρε φίλε;
γιατι ετσι που τα λες ειναι σαν να ειστε καμια μασονικοι στοα,και δεν θα μπορεσουμε να εισχωρισουμε.λες αμα θελει καποιος να σας την κανει θα σας την κανει μια χαρα.τουλαχιστον εχετε καλα μουνια στα παρτυ που κανετε?,γιατι εγω θα φερω μουνι-πυραυλο παντος.να πιασει τοπο και η τραμπα που θα κανουμε.Γιατί τρελούς ρε φίλε;
γιατι ετσι που τα λες ειναι σαν να ειστε καμια μασονικοι στοα,και δεν θα μπορεσουμε να εισχωρισουμε.λες αμα θελει καποιος να σας την κανει θα σας την κανει μια χαρα.τουλαχιστον εχετε καλα μουνια στα παρτυ που κανετε?,γιατι εγω θα φερω μουνι-πυραυλο παντος.να πιασει τοπο και η τραμπα που θα κανουμε.
Δεν είμαστε μασονική στοά αλλά δεν είμαστε και τελείως ξέφραγο αμπέλι. Είδες πως τον πήραν χαμπάρι τον xxxxxx στο Nirvana.
Το ότι αν το προσπαθήσεις θα μπορέσεις να κοροϊδέψεις κάποιο ζευγάρι είναι πιθανό όπως άλλωστε έγραψα και πιο πάνω. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και πιθανότητες να σε πάρουν χαμπάρι. Αν είσαι σε swinger site θα ενημερωθούν οι διαχειριστές και μπορούν να σε διώξουν, οπότε τσάμπα κόπος.
Αν από την άλλη πηγαίνεις σε πάρτυ, αυτά τα πάρτυ γίνονται με προσκλήσεις σε μέλη από swinger clubs τα οποία γνωρίζονται μεταξύ τους και ένα άγνωστο ζευγάρι φαίνεται αμέσως. Επίσης, δε γίνονται όλα τα party σε club/bars που είναι ανοιχτά και στο ευρύ κοινό. Μερικά πάρτυ γίνονται σε μαγαζιά που θα δεχθούν μόνο κόσμο από το συγκεκριμένο site που κάνει τη διοργάνωση. Χωρίς πρόσκληση δεν μπαίνεις.
Σε πάρτυ σε σπίτια ειδικά, εκεί η πρόσκληση είναι προσωπική γιατί αυτός που κάνει το πάρτυ ξέρει και ποιους καλεί όπως είναι λογικό.
Γι'αυτό λέω ότι οι συμβουλές του xxxxxx είναι για γέλια. Για παράδειγμα, αν postάρει εδώ όπως λέει και πει ότι "στις τάδε του μηνός τη δείνα ώρα σε εκείνη τη διεύθυνση θα γίνει swingers' party" τί περιμένει; Ότι θα πλακώσει κόσμος σε εκείνο το σπίτι για να πηδήξει τσάμπα; Και ότι ο διοργανωτής του party θα τους μπάσει μέσα επειδή οι άγνωστοι που καταφθάσανε δηλώνουν swingers;
Πάντως σε κάθε περίπτωση, πιο πολλά έχεις να κερδίσεις με την ειλικρίνεια αν σου τύχει να γνωρίσεις swingers. Καλύτερα πήγαινε με μια φίλη σου και πες ότι είσαι με φίλη σου και θα το εκτιμήσουν περισσότερο, πίστεψέ με.
εσυ ρε φιλε ουκαπουνκα πως τις διοργανωνεις τις φασεις?
Δεν έχω διοργανώσει κάποιο πάρτυ ή οποιουδήποτε είδους μάζωξη αν αυτό εννοείς. Απλά έχουμε συμμετάσχει με τη γυναίκα μου σε πάρτυ, εκδρομές και διάφορες άλλες μαζώξεις κατά καιρούς...
dream_boygr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρατηρησα οτι παρουσιαζεται ενας μονος χωρος ως ασφαλης για ζευγαρια!!...μαλον οι/ο ανωτερω 'προβοκατορες' εξυπηρετουν τα συμφεροντα του!!
....φυσικα με αθεμιτο τροπο και ουσιαστικα παραβαινοντας τον βασικο κανονα αυτου εδω του site που λεει να μην χρησιμοποιουμε ονοματα δικα μας η αλλα!!....η χρηση πχ του ονοματος nirvana, το στοχοποιει και διαφημηστικα αλλα βασικα εκθετοντας τους πελατες του, μιας και ο νομος 'περι αλλοτριας ακολασιας' ειναι σε ισχυ!!
....φυσικα με αθεμιτο τροπο και ουσιαστικα παραβαινοντας τον βασικο κανονα αυτου εδω του site που λεει να μην χρησιμοποιουμε ονοματα δικα μας η αλλα!!....η χρηση πχ του ονοματος nirvana, το στοχοποιει και διαφημηστικα αλλα βασικα εκθετοντας τους πελατες του, μιας και ο νομος 'περι αλλοτριας ακολασιας' ειναι σε ισχυ!!
πως θα γινει να μαθουμε ποτε εχετε καμια εκδρομη να ερθουμε και εμεις?Δεν έχω διοργανώσει κάποιο πάρτυ ή οποιουδήποτε είδους μάζωξη αν αυτό εννοείς. Απλά έχουμε συμμετάσχει με τη γυναίκα μου σε πάρτυ, εκδρομές και διάφορες άλλες μαζώξεις κατά καιρούς...
dream_boygr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mπαααα δεν εισαι εσυ για εκδρομες!!....για καμια 'ναυμαχια' σε κοβω!!!....χαχχααχα
Παρατηρησα οτι παρουσιαζεται ενας μονος χωρος ως ασφαλης για ζευγαρια!!...μαλον οι/ο ανωτερω 'προβοκατορες' εξυπηρετουν τα συμφεροντα του!!
Δε γίνονται γαμήσια στο Nirvana. Είναι απλά χώρος για γνωριμίες οπότε δεν ισχύει ο νόμος περί αλλότριας ακολασίας. Αυτό θα ίσχυε σε μαγαζί όπου θα έπεφταν γαμήσια, αλλά τέτοιο μαγαζί δεν υπάρχει στην Ελλάδα εξ αιτίας αυτού του νόμου.
Το όνομα Nirvana είναι γνωστό και εκτός του site, έχει βγει άλλωστε και σε εκπομπές της τηλεόρασης και σε έντυπα. Δεν υπάρχει άλλο καθαρό swingers' club στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω δηλαδή. Οπότε δε νομίζω ότι γίνεται στην πράξη διαφήμιση ή κάποιου είδους στοχοποίηση αφού είναι γνωστή η ιδιότητά του και στο ευρύ κοινό.
Απλά ο xxxxxx το ανέφερε και η συζήτηση συνεχίστηκε, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση διαφήμισης/στοχοποίησης μέσα στη συζήτηση αυτή μέχρι στιγμής.
Αν οι moderators κρίνουν πως δεν πρέπει να αναφέρουμε το όνομα του εν λόγω club ή σχετικών web sites είναι βέβαια δεκτό.
Χώρος 100% ασφαλής για ζευγάρια δεν υπάρχει παρά μόνο σε ιδιωτικά σπίτια.
Απλά σε κάποια μαγαζιά που γίνονται πάρτυ μόνο για swingers με πρόσκληση και δεν είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό (για εκείνη τη μέρα τουλάχιστον) σίγουρα είναι πιο ασφαλή από ότι οποιοδήποτε άλλο club.
dream_boygr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα διαφωνησω!...παρτυ ανοιχτα σε μαγαζια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την ΄'ταμπελα' των swingers....και φυσικα οποιοσδηποτε γνωστος σε δει εκει δεν θα παραξενευτει!!....αν ομως σε δει να βγαινει απο το nirvana που εχει δηλωσει στην τηλεοραση τι 'παιζει' αντε να δικαιολογηθεις!!!
οσο για τα γαμησια να μου επιτρεψεις να εχω και εκει ενστασεις μιας και εχω δει καμποσες φωτογραφιες απο εκι μεσα!!
οσο για τα γαμησια να μου επιτρεψεις να εχω και εκει ενστασεις μιας και εχω δει καμποσες φωτογραφιες απο εκι μεσα!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τελικά πόσοι σύγχρονοι άνθρωποι του 2009 θα έπεφταν τόσο χαμηλά και να γίνουν τόσο ελεεινοί για να ρίξουν έναν πούτσο παραπάνω...
Ενώ οι swingers δεν στήνουν αυτό το απίστευτο σκηνικό με clubs, κώδικες, κανόνες, γνωριμίες, μυστικότητα για να ρίξουν έναν πούτσο παραπάνω.
Προφανώς αυτά τα ανώτερα και ευγενή όντα το κάνουν για να ρίξουν έναν πούτσο λιγότερο.
Δε γίνονται γαμήσια στο Nirvana. Είναι απλά χώρος για γνωριμίες οπότε δεν ισχύει ο νόμος περί αλλότριας ακολασίας. Αυτό θα ίσχυε σε μαγαζί όπου θα έπεφταν γαμήσια, αλλά τέτοιο μαγαζί δεν υπάρχει στην Ελλάδα εξ αιτίας αυτού του νόμου.
Και στο bourdela.com κανένας δεν προωθούσε γυναίκες στην πορνεία.
Πλην όμως τον Alexxx τον δέσανε για μαστρωπία.
ουγκαμπακουμπα οπως σε ολα οσα γραφεις εχεις μια σύγχιση έστι και στο τελευταίο σου.Για να ακριβολογούμε υπάρχει και απόδειξη για όλους αν κοιτάξουν πίσω το άρθρο ο πρώτος που το ανέφερε ήταν ο Gatic μετα ο kotsakos μετα αρκετοί και μετα εγώ.Δεν μπαινω στην ψυχασθένεια να κάνω copy-paste και να σε βγάζω άκυρο.Είναι ανούσιο.Εγω απλά θα επιστρεψω με αποδείξεις για όσα λέω.
dream_boygr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω την εντυπωση οτι λες σαχλαμαρες!!...σε κοροιδευουν οσοι ξερουν!!....και φυσικα καταλαβαν ποιος εισαι μιας και αυτη η τακτικη σου ειναι γνωστη!!
Σε καταλαβαινω ομως μιας και προσπαθεις να βγαλεις το ψωμι σου!!...μη κανεις λοιπον τον μπαλαντερακο γιατι εισαι και χαλια!!..χαχαχα
Σε καταλαβαινω ομως μιας και προσπαθεις να βγαλεις το ψωμι σου!!...μη κανεις λοιπον τον μπαλαντερακο γιατι εισαι και χαλια!!..χαχαχα
ουγκαμπουγκαμπουγκα περίμενα απο σενα τουλάχιστον την τιμιότητα να ζητησεις ενα συγγνώμη για το λάθος σου.αλλα που να την βρείτε εσεις οι αλλαξωκόλιδες.Η μήπως εφτιάξες και 2 προφιλ για να ανταπεξέλθεις και να πας την κουβέντα εκει που προσπαθεις απο την αρχή?
dream_boygr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
To Λαμδα δεν τον ενδιαφερει γιατι δεν ειναι ανατγωνιστικο με το μαγαζι του!!...το ξεχασε!!!...εσυ βεβαια καλα ρωτας!!...εκει γινονται μερικα λεσβιακα που καταληγουν και σε γαμησια....βασικα ομως ειναι gay bar που πανε πολλα ζευγαρια και περνανε καλυτερα απο παντου!
dream_boygr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΑΑ...οσο για τα διαφορετικα προφιλ ειναι δικη σου τακτικη ...που κανεις σε διαφορα σαιτ και στελνεις διαφορα μυνηματα δεξια και αριστερα!
Οταν ακους οτι μαζευονται αλλου σε πιανει κριση και αρχιζεις να λες διαφορα!!
Οταν ακους οτι μαζευονται αλλου σε πιανει κριση και αρχιζεις να λες διαφορα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις