Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

xxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλέ paulko79 το για το Lamda έχω ακούσει άλλα δεν ξέρω κατ΄ιδίαν  μιας και δεν συχνάζω σε gaybar όπως οι κάτωθι:Παράθεση από: kotsakos στις 29/04/09, 12:12
παντως οσα ζευγαρια ψηνονται για τριο και τετραδες ανετα βρισκουνε και στο λαμδα στην συγγρου.Και δεν μιλαω για gay ειναι και πολυ straight εκει.

Κάποιο αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη υπάρχει; Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό δυστυχώς...  (ποιός ρωτάει εδώ ugabugabuga?)
Και μάλλον δεν είμαι πάνω απο τον υπολογιστή συνέχεια για να απαντάω αμέσως σαν τον ugabugabuga με το νέο του όνομα πια dreamboygr που απαντάει για μένα.Αλήθεια τι είναι το  ''ανατγωνιστικο με το μαγαζι του'' και το: ΄΄ΑΑΑ...οσο για τα διαφορετικα προφιλ ειναι δικη σου τακτικη ...που κανεις σε διαφορα σαιτ και στελνεις διαφορα μυνηματα δεξια και αριστερα!
Οταν ακους οτι μαζευονται αλλου σε πιανει κριση και αρχιζεις να λες διαφορα!!΄΄ ????? Τι εννοείς?Πιο είναι το μαγαζί μου και πια κρίση με πιάνει όταν μαζεύετε ποιός και πού?Πας καλά?Μήπως έχεις μπερδέψει κάτι?Η μήπως τα έχεις χαμένα.Αλλά λέμε άλλα καταλαβαίνεις?Και δεν μας βάζεις και εμάς στο κλίμα να καταλάβουμε τι λες?????
Λοιπόν είπαμε το στέκι τους, και την άλλο Σάββατο 9 Μαιου θα είναι στο oriental που λέγαμε.Φυσικά όλα τα ουγκαμπουγκανιστικα είναι ακυρα όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα.Ούτε μασονικές στοές υπάρχουν (οσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για την  περίπτωση τους)ούτε κρυφοί κώδικες ούτε λίστες και passwords.Δεν πάτε στον άρχοντα των δακτυλιδιών ούτε στο eyes wide shut σε oriental party πάτε.Μεταξύ τους δεν γνωρίζονται αφού στα site τους δεν έχουν φωτογραφίες με πρόσωπα ούτε ένας.Οπότε ακόμα και σε πάρτυ σε σπίτια δεν γνωρίζονται (σε αντίθεση με αυτά που λέει ο ουγκαμπουγκα με τα χίλια πρόσωπα).Αναρωτιέμαι αν έχει μπεί κανένας απο αυτούς που ωρίονται για το εξωτερικό,σε sites του εξωτερικού.Εκεί έχουν όλοι τα πρόσωπα τους.Εδώ κανένας δεν έχει αρχ..ια να δείξει ποιος είναι. Κάποιοι άνθρωποι εννοείτε ότι γνωρίζονται άλλα όχι όλοι μεταξύ τους και άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός των πάρτυ  να γνωρίσουν καινούργιους.Οπότε ουγκαμπουγκα ασε τα μασονίστικα.Αλλά σε τι ακριβώς στραβώνεις ρε ουγκαμπουγκα?Απαγορεύεται να ερθούμε και εμείς σε πάρτυ σε δημόσιο χώρο?Μήπως έχεις παραξεφύγει?

dream_boygr

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε χχχχχχχ  σαν αθηνοραμα συμπεριφερεσαι!!!.....οσο για το Νιρβανα να σας πω εγω!!!.....η 'Βετρικη' και οι φιλες της απο την Φυλης εκει ειναι!! ....ασε τα φιλαρακια σου τα τραβελια που συχναζουν εκει!!!...οσοι ερχονται ταχουν δει....και καμποσοι εχουν παρει τις φιλες απο την φυλης!!!.....βεβαια και παρτυ bdsm ποιοι μαζευονται?..........μια χαρα στο Nιρβανα.....καντε καμια βολτα...εχει απ ολα εκτος απο τα ζευγαρια....ολο και καποιοι ζητανε μπαλαντερακια!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τι το ψαχνεται
τοχουμε πει
το κινημα περναει κριση

xxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χεστ.κα για το nirvana τι με νοιάζει ποιοί μαζεύονται εκεί και ποιοί όχι.Αλλο σε ρώτησα παπαρ.ες μου απαντάς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια τι τσακωνεστε
αυτα που ζητατε μονο στην ολλανδια γινονται

dream_boygr

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποια αδυτα ρε παιδια?....το Νιρβανα ειναι χωρος συγκεντρωσης διαφημησμενος και  σιγουρος!!!!....παρτε μια φιλη σας και μπειτε!!
απλο!!! απλουστατο!...μαγαζι που θελει κοσμο ειναι!!
Εκει θα δειτε τι παιζει....ειναι πολλα ζευγαρια μεγαλης ηλικιας που ζητανε αντρες μονους....παρτε τηλεφωνα αλλα μην καρφωθειτε!!....θα σας ζητησει να γινετε και μελη στο site του....ετσι θα διεισδησετε!!
Απλα δακαλεψτε καλα την φιλη σας γιατι θα σας την πεσουν ολοι με την πρωτη που θα μπειτε....οσο για τ αλλα μερη που λεει ο χχχχχχχ ..τρεχα γυρευε...αντε ψαχνε..ασε που αμα κανεις και κανενα λαθος θα σε πεταξουν εξω οι μπραβοι και θα γινεις ρομπα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποια αδυτα ρε παιδια?....το Νιρβανα ειναι χωρος συγκεντρωσης διαφημησμενος και  σιγουρος!!!!....παρτε μια φιλη σας και μπειτε!!
απλο!!! απλουστατο!...μαγαζι που θελει κοσμο ειναι!!
Εκει θα δειτε τι παιζει....ειναι πολλα ζευγαρια μεγαλης ηλικιας που ζητανε αντρες μονους....παρτε τηλεφωνα αλλα μην καρφωθειτε!!....θα σας ζητησει να γινετε και μελη στο site του....ετσι θα διεισδησετε!!
Απλα δακαλεψτε καλα την φιλη σας γιατι θα σας την πεσουν ολοι με την πρωτη που θα μπειτε....οσο για τ αλλα μερη που λεει ο χχχχχχχ ..τρεχα γυρευε...αντε ψαχνε..ασε που αμα κανεις και κανενα λαθος θα σε πεταξουν εξω οι μπραβοι και θα γινεις ρομπα!
σολο δεν μπορεις να μπεις?

Ricassoli

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
κριμα, πολυ κριμα..... πουταν.α τον κανετε τον χωρο των swingers, κριμα και ντροπη και στους δυο σας....

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
φιλε δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεσει μαζι σου,γιατι δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη.εχουμε ξανασυζητηση αν θυμασε.παντως το πιο ενδιαφερων θα ειναι να μας πεις ποτε θα γινει καμια φαση σε κανενα σκαφος,και να φερω και εγω κανα 3 ρωσσιδες και να γινει η παρτουζα του αιωνα,ειμαι μεσα σε τετοια φαση.θα το παιζω αραβας και θα πω οτι ειμαι παντρεμενος και με τις 3 και δεν θα υπαρξει προβλημα

απολυτε ετσι μπαινεις μεσα στο κολπο να ξερεις.

dream_boygr

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τι να πω ρε παιδια....αυτα στο Νιρβανα οργανωνονται!!....παρε μια ρωσσιδα και μπες!!..προσοχη εκει εχει πολλες ρωσσιδες μπορει και να γνωριζονται μεταξυ τους....

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εγω τι να πω ρε παιδια....αυτα στο Νιρβανα οργανωνονται!!....παρε μια ρωσσιδα και μπες!!..προσοχη εκει εχει πολλες ρωσσιδες μπορει και να γνωριζονται μεταξυ τους....
εμενα θα μου την στειλει ο δασκαλος απο ουκρανια και θα ειναι φρεσκια.δεν θα την ξερει ουτε η μανα τις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
γηατι σιμπνου

dream_boygr

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι πρωτος!! και γω εκει θα παω σημερα με μια κολητη μου που γουσταρει πλακιτσες τετοιες!...οσο για τον φιλο που ρωταει αν μπαινουν μονοι αντρες ,μετα απο καποια ωρα που θα κοιμηθει ο πορτιερης με μια καλη προφαση ολα γινονται....αλλα δεν ειναι σιγουρο να κατσει!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια...πηγα προχθες στο nirvana και ηταν γεματο γερουσια :S.....τι γινετε? ειναι με τις μερες του??

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε παιδια...πηγα προχθες στο nirvana και ηταν γεματο γερουσια :S.....τι γινετε? ειναι με τις μερες του??

Θα έπεσες σε κάποια swinger σύναξη ΚΑΠΗ...... Συμβαίνουν αυτά...... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom