Ρε που φτασαμε να μας λενε καπη τωρα
Για γερουσία μίλησε ο άνθρωπος.... όχι για ώριμα άτομα που βρίσκονται στα δεύτερα -άντα!!!
Ρε που φτασαμε να μας λενε καπη τωρα
Ε τοτε ενταξηΓια γερουσία μίλησε ο άνθρωπος.... όχι για ώριμα άτομα που βρίσκονται στα δεύτερα -άντα!!!
re ουθστ..............
Τοτε να την παρουμε λες να μας πειραξηΕσύ τι μιλάς? Εσυ έχεις έφεση στις παρτούζες και όχι στις ανταλλαγές συντρόφων!
ψηνεσαι για μια παρτουζιτσα αυτη την εβδομαδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εσύ τι μιλάς? Εσυ έχεις έφεση στις παρτούζες και όχι στις ανταλλαγές συντρόφων!
Ρε που φτασαμε να μας λενε καπη τωρα αλλα αντοχες υπαρχουν για
Θα διαφωνησω!...παρτυ ανοιχτα σε μαγαζια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την ΄'ταμπελα' των swingers....και φυσικα οποιοσδηποτε γνωστος σε δει εκει δεν θα παραξενευτει!!....αν ομως σε δει να βγαινει απο το nirvana που εχει δηλωσει στην τηλεοραση τι 'παιζει' αντε να δικαιολογηθεις!!!
οσο για τα γαμησια να μου επιτρεψεις να εχω και εκει ενστασεις μιας και εχω δει καμποσες φωτογραφιες απο εκι μεσα!!
Ενώ οι swingers δεν στήνουν αυτό το απίστευτο σκηνικό με clubs, κώδικες, κανόνες, γνωριμίες, μυστικότητα για να ρίξουν έναν πούτσο παραπάνω.
Προφανώς αυτά τα ανώτερα και ευγενή όντα το κάνουν για να ρίξουν έναν πούτσο λιγότερο.
Και στο bourdela.com κανένας δεν προωθούσε γυναίκες στην πορνεία.
Πλην όμως τον Alexxx τον δέσανε για μαστρωπία.
ουγκαμπουγκαμπουγκα περίμενα απο σενα τουλάχιστον την τιμιότητα να ζητησεις ενα συγγνώμη για το λάθος σου.αλλα που να την βρείτε εσεις οι αλλαξωκόλιδες.Η μήπως εφτιάξες και 2 προφιλ για να ανταπεξέλθεις και να πας την κουβέντα εκει που προσπαθεις απο την αρχή?
ουγκαμπακουμπα οπως σε ολα οσα γραφεις εχεις μια σύγχιση έστι και στο τελευταίο σου.Για να ακριβολογούμε υπάρχει και απόδειξη για όλους αν κοιτάξουν πίσω το άρθρο ο πρώτος που το ανέφερε ήταν ο Gatic μετα ο kotsakos μετα αρκετοί και μετα εγώ.Δεν μπαινω στην ψυχασθένεια να κάνω copy-paste και να σε βγάζω άκυρο.Είναι ανούσιο.Εγω απλά θα επιστρεψω με αποδείξεις για όσα λέω.
Χεστ.κα για το nirvana τι με νοιάζει ποιοί μαζεύονται εκεί και ποιοί όχι.Αλλο σε ρώτησα παπαρ.ες μου απαντάς.
Κάποιο αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη υπάρχει; Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό δυστυχώς... (ποιός ρωτάει εδώ ugabugabuga?)
Και μάλλον δεν είμαι πάνω απο τον υπολογιστή συνέχεια για να απαντάω αμέσως σαν τον ugabugabuga με το νέο του όνομα πια dreamboygr που απαντάει για μένα.
Είσαι πολύ συγχυσμένος αγόρι μου...Φυσικά όλα τα ουγκαμπουγκανιστικα είναι ακυρα όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα. Ούτε μασονικές στοές υπάρχουν (οσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για την περίπτωση τους)ούτε κρυφοί κώδικες ούτε λίστες και passwords.Δεν πάτε στον άρχοντα των δακτυλιδιών ούτε στο eyes wide shut σε oriental party πάτε.
Μεταξύ τους δεν γνωρίζονται αφού στα site τους δεν έχουν φωτογραφίες με πρόσωπα ούτε ένας.Οπότε ακόμα και σε πάρτυ σε σπίτια δεν γνωρίζονται (σε αντίθεση με αυτά που λέει ο ουγκαμπουγκα με τα χίλια πρόσωπα).
Αναρωτιέμαι αν έχει μπεί κανένας απο αυτούς που ωρίονται για το εξωτερικό,σε sites του εξωτερικού.Εκεί έχουν όλοι τα πρόσωπα τους.Εδώ κανένας δεν έχει αρχ..ια να δείξει ποιος είναι.
Οπότε ουγκαμπουγκα ασε τα μασονίστικα.Αλλά σε τι ακριβώς στραβώνεις ρε ουγκαμπουγκα?Απαγορεύεται να ερθούμε και εμείς σε πάρτυ σε δημόσιο χώρο?Μήπως έχεις παραξεφύγει?
ουγκαμπουκα θα σε πιάσω αργότερα και σένα και τα σπιτιά.τώρα εχω να απαντήσω σε πολά pm που ρωτανέ το ιδιο.Ρε παιδία chakra to Σάββατο στην μεσογείων στο παταράκι εκει θα είναι.
Επίσης μου έχουν ψιθυρήσει κάτι για καφε στο Κολλωνάκι που μαζέυει 40αρες και 50αρες που ψάχνονται για μικρούς (μέχρι 30). Έχετε ακούσει τίποτα?