Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

xxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
(απο προηγόυμενο post ugabagouba):Τέλος, το πρόβλημά μου είναι αυτό που έγραψα στο προηγούμενο post μου. Βέβαια, αν ήσουν όντως σε κάποιο site έστω και σαν fake ζευγάρι θα ήξερες ακριβώς τι πρόβλημα έχουμε με τους singles που το παίζουν ζευγάρι σε τέτοια sites. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το αναλύσουμε εδώ;
(απο πρόσφατο¨post ugabaguba):Για ποιο λόγο να το αναλύσω;
(ακόμα αλλό ενα ugabuganistiko): Εδώ έχουμε μερικές αντιφάσεις. Σε πλησίασε διαχειριστής και σου πρότεινε να μπεις στο swinger site του αλλά αναρωτιέσαι αν είμαι εγώ διαχειριστής; Καλό κι αυτό! Φοβάσαι κάτι; Μην σε πάρουν χαμπάρι και σε σουτάρουν μήπως;

Μιλήσε καποιός για αντιφάσεις???????????????????????? oeo???Ε????(μήπως πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα 2 σημεία που αναφέρεις την λέξη ανάλυση)?
Μάλλον εσύ κάνεις το 5χρονο και όχι εγώ.και μάλλον πρέπει να διαβάζεις πολύ κάλα το τι έχεις γράψει για να μην αυτοαναιρήσαι με τις  απαντήσεις σου.Αλλα απο αυτό φαντάζομαι πως θα είναι και ο προφορικός σου λόγος αν αντιμετωπίζεις τόσα προβλήματα στον γραπτό σου λόγο.

Αντε όμως να παίξουμε το παιγνίδι του 5χρονου.Να πάρουμε την απορία αν με πλησίασε διαχειριστής και αν αναρωτιέμαι αν είσαι εσυ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ??????Σε βλέπω πίσω απο το pc σου και ξέρω ποιός είναι ο ugabaguba για να τον συγκρίνω με διαχειριστή που 2 φορές ( στο zoo και στο facebook) με πλησίασε αυτός πίσω απο το pc του και δεν τον είδα ποτέ και με έβαλε με 2 διαφορετικα προφίλ στο prive?Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????

Πάμε παρακάτω που λες: Δεν έχω το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω; Σοβαρά; Και εσένα ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπαίνεις σε site παριστάνοντας το ζευγάρι φέρνοντας μια φίλη σου για την κάμερα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπεις σε ένα χώρο (site για swingers) που εξ ορισμού είσαι ανεπιθύμητος; Και θα μου πεις να μη σε χαρακτηρίσω κιόλας;

Να ξεκινήσω απο τον διαχειριστη του site η να αναφέρω το κατηχητικό του Σαββάτου στο chakra????Μήπως αυτοί μου έδωσαν το δικαίωμα?Και αφου με προσκαλούν γιατί να μην πάω?????? (και έχω κάθε δικαίωμα στο μαγαζί που αράζω να γνωρίσω τον κόσμο που έρχεται.Επαναλαμβάνω δεν πήγα εγω στα μέρη σας αυτη την  φορά.Και μιλαω για το chakra στο Χολαργό στη Μεσογείων).
Δεν θα σου κάνω την χάρη να πηγαίνεις την κουβέντα εκει που θέλεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα καημένα site σας.Δεν με απασχολούν.Με ενδιαφέρει να περνάω καλά και αυτό θα κάνω.Το τι κίνδυνο έχει να παρουσιάσω ενα callgirl ως φίλη ασε με να το αντιμετωπίσω εγω.Ηδη σου είπα μια φορά έγινε στραβή και δεν ξαναπάω στα μέρη σας.Κατανοώ ότι ακόμα και η γυναίκα του ζευγαριού που ειχα γνωρίσει (πρόλαβα και φιλιθήκαμε πάντως) στράβωσε μαζί μου και ούρλιαζε ότι έφερα πουτ.να  στον άντρα της για να την γαμ..ω.Μην αναλύσω τώρα το τι είναι πουτ.να και το τι οχι.Για αυτούς που δεν το δέχονται σεβαστό.Υπάρχουν όμως και άλλοι που το δέχονται και έχω κάθε δικαίωμα να προσπαθώ με τον τρόπο που εγω θέλω.Δεν είμαι υποχρεομένος να πω αν είναι που..να η όχι η κοπέλα που έχω μαζι και στο κάτω κάτω μπορεί η άλλη να είναι πιο που..να με πολλούς τρόπους.Και φυσικά κάνεις απο εσας τους swingers δεν θα μου αναλύσει μολις γνωριστούμε κατα πόσο που..να είναι η γυναίκα η η φίλη του.Και δεν με ενδιαφέρει.Να γα..σω με ενδιαφέρει.Οπως και έσας στο κάτω κάτω αλλα υποκρίνεστε συνέχεια.Μήπως όταν πάτε σε club του εξωτερικού που αναφέρατε και πιο πριν ξέρετε ποιος η πια είναι δίπλα σας?Αν είναι callgirl η όχι?Αλλά εκεί σας αρέσει δεν έχει σημασία ε??Στο λάμδα που ανάφερε και άλλος φίλος πιο πριν στο dark room ξέρετε ποιος των χώνει στην γυναίκα σας?Ε?εκεί δεν έχετε πρόβλημα και έχετε μήπως σας εξαπατήσω εγω και σας πασάρω πουτ.να και σας γαμ.σω την γυναίκα.Μάλλον όλη η ζώη σας είναι αντιφάσεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλο swinging μπορεις να κανεις μονο με την γυναικα σου....Δεν ειναι απλα ενα πηδημα φιλε ....σεβομαι καποιον που δεν μπορει να τον κανει με την γυναικα του αλλα ποτε δεν θα τον δεχομουν να ερθει μαζι μας με την γκομενα...μπορει το αποτελεσμα να ειναι καλυτερο αλλα δεν ειναι μονο αυτο που μετραει..στο swinging δημιουργουντε πολυ στενες φιλικες σχεσεις.την ωρα του sex δεν πηδας την γυναικα του φιλου σου αλλα δινεισ και περνεισ υδονη στην παρεα.ξερεις ποσα ζευγαρια δεν μπορουν να μιλισουν ανετα με τουσ φιλους τουσ για σεξ? πολλα..εννοω με την παρουσια και των γυναικων...στις δικεσ μασ λοιπον παρεες μιλαμε και αισθανομαστε ελευθερα..χωρις ταμπου και περιορισμουσ...ειναι θειο δωρο να νιωθεις ελευθερος ...

Σαφώς και δημιουργούνται ''στενές σχέσεις'' στις αλλαξοκωλιές..που αλλού θα ήταν στενώτερες? :2funny:

Εγώ πιστεύω ότι όταν πηδάς την γυναίκα του φίλου σου, κανεις ακριβώς αυτό: ΠΗΔΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ. Η παρέα, φαντάζομαι, αντλεί ηδονή γαμώντας την αντίστοιχο φίλο :2funny:

Οντως, ΘΕΙΟ δώρο η ελευθερία...αλλά θα την προτιμούσα σε άλλες της μορφές..ποιό ρεαλιστικες...αν δε για να νιώσω ελευθερος πρέπει να γαμώ την γυναίκα του φίλου μου και τούμπαλιν, προτιμώ τη σκλαβιά :boobies:

Ειλικρινά, δεν είμαι καυστικός ούτε θέλω να στη πώ, σάιτ είναι εδώ και ανταλλάσοναται απόψεις, απλά δεν μπορούσα να μη σχολιάσω...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τί άκυρες ερωτήσεις είναι αυτές; Μη μου πεις ότι θέλεις και απάντηση κιόλας!

Ξέρεις πολύ καλά ότι αναφερόμουν στο ότι μπήκες σε site με swingers παριστάνοντας το ζευγάρι. Μην παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Αυτά τα κάνουν τα 5χρονα. Το αν μαζεύτηκαν swingers σε μαγαζί που πηγαίνεις δε σου δίνει το δικαίωμα να παραμυθιάζεις τον κόσμο.
Για ποιο λόγο να το αναλύσω; Τι σωστό site και κουραφέξαλα μου λες; Δεν είμαι εγώ αυτός που γίνεται μέλος σε site λέγοντας ψέματα για να καλύψει τις προϋποθέσεις μέλους!
Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά δε σχετίζονται με την κουβέντα μας.

Δεν είμαι εναντίον ΣΑΣ είμαι εναντίον ΣΟΥ. Σε ποιους "ΣΑΣ" αναφέρεσαι; Είμαι εναντίον σου γιατί σε προηγούμενο post έγραψες ότι έχεις πει ψέματα προκειμένου να παρουσιάσεις φίλη σου σαν σύντροφό σου και να γίνεις μέλος σε site singles. Είπες μάλιστα ότι ήσουν διατεθειμένος να ακολουθήσεις και άλλες πρακτικές, όπως πχ το να φέρεις επαγγελματία ή φίλη προκειμένου να γνωρίσεις και να πας με swingers. Αυτά όλα αποτελούν ανάθεμα για τους swingers.

Αν καταφέρεις να πας σε όργιο χρησιμοποιώντας ψέματα και πάρουν χαμπάρι ότι τους παραμύθιασες φέρνοντας επαγγελματία λέγοντας ότι είναι σύντροφός σου, να σε προειδοποιήσω πως οι αντιδράσεις μπορεί να είναι από ψύχραιμες έως ανεξέλεγκτες.
Αλαζόνας; Τί μας λες τώρα; Όποιος είναι μόνος μπορεί να βρει κοπέλα ή και να χρησιμοποιήσει τον αγοραίο έρωτα. Ποιος το καταδίκασε αυτό; Το πρόβλημα είναι πως πας και λες ψέματα σε ανθρώπους προκειμένου να σε εμπιστευτούν μπας και ρίξεις κάνω ξώφαλτσο πούτσο. Και τα υπόλοιπα που λες για συνανθρώπους κλπ είναι αηδίες και μεγάλες μπαρούφες. Εσύ ο ίδιος δε σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου γιατί πας να τον πηδήξεις (κυριολεκτικά) με ψέματα.

Συγχαρητήρια που ανακάλυψες την "εύκολη λύση" του παραμυθιού και της μπαρούφας! Το έκαναν και άλλοι πριν από σένα.

Μπορείς να βρεις ζευγάρι που δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση με την κοπέλα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα από μόνο του.

Αν τους το ξεκαθαρίσεις από την αρχή θα σε δουν θετικά κιόλας.

Αν όμως τους παραμυθιάζεις ότι είναι κοπέλα σου, τότε εκεί είναι το πρόβλημα. Πράγμα που το έκανες από ότι μας είπες και αυτό καταδίκασα.
Δεν έχω το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω; Σοβαρά; Και εσένα ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπαίνεις σε site παριστάνοντας το ζευγάρι φέρνοντας μια φίλη σου για την κάμερα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπεις σε ένα χώρο (site για swingers) που εξ ορισμού είσαι ανεπιθύμητος; Και θα μου πεις να μη σε χαρακτηρίσω κιόλας;

Και με αρκετά προφίλ κιόλας! Μπράβο αγόρι μου!

Εδώ έχουμε μερικές αντιφάσεις. Σε πλησίασε διαχειριστής και σου πρότεινε να μπεις στο swinger site του αλλά αναρωτιέσαι αν είμαι εγώ διαχειριστής; Καλό κι αυτό! Φοβάσαι κάτι; Μην σε πάρουν χαμπάρι και σε σουτάρουν μήπως;

:):):)

Το "πάθος" μου όπως λες καταλήγει στην εξής ερώτηση: σε κατήχησε διαχειριστής πιστεύοντας ότι είσαι ζευγάρι ή σε κατήχησε διαχειριστής ξέροντας ότι είσαι μόνος; Αυτό είναι το ερώτημά μου.

Πέσιμο; Για ποιο πέσιμο μιλάς; Το πρόβλημα των "site μας" δεν είναι τεχνικό. Αυτό που μας ενοχλεί (εμάς τους swingers εννοώ) είναι ότι θέλουμε όταν επικοινωνεί ένα μέλος από ένα τέτοιο site μαζί μας να ξέρουμε ότι είναι πραγματικό ζευγάρι και όχι κάποιος τρόμπας που σπάει πλάκα με το χρόνο μας λέγοντάς μας ψέματα.

Και αυτή δεν είναι δική μας λόξα. Είναι απαίτηση όλων των swingers. Οι singles που το παίζουν ζευγάρια είναι το νούμερο 1 πρόβλημα των sites των swingers.

Τώρα το τί γυρεύουμε εμείς εδώ; (γράφω σε πληθυντικό γιατί μπαίνω με τη γυναίκα μου σε αυτό το site)

Απάντηση: Δικό μας θέμα.

Από τη στιγμή που δεν καταπατούμε κάποιον κανόνα του site έχουμε το δικαίωμα να είμαστε εδώ. Εσύ όμως καταπατείς κανόνες άλλων sites στα οποία έγινες μέλος λέγοντας ψέματα.

Ρε συ ούγκαμπούγκα, χαράς το κουράγιο σου βρε παιδί μου που απαντάς τόσο διεξοδικά..δε βαριέσαι?  :2funny:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ ούγκαμπούγκα, χαράς το κουράγιο σου βρε παιδί μου που απαντάς τόσο διεξοδικά..δε βαριέσαι?  :2funny:

Βαριέμαι, αλλά τι να κάνω; Τώρα που βρήκα single που το παίζει couple σε swinger sites να μην του τα χώσω;   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

xxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν νομίζεις οτι ενδιαφέρει κανέναν απο εδώ τα προβλήματα σου με τους singles γελιέσαι.Είσαι σίγουρα σε λάθος site.Εδω σχεδόν όλοι είμαστε singles και μας ενδιαφέρει ένα πράγμα.Να γαμ..σουμε!!!Για αυτό αν θέλεις να κάνεις κάτι χρήσιμο γνώρισε μας την γυναίκα σου να κάνουμε swinging(εμείς εδω το λέμε αλλιως).
Λοιπόν για να μπούμε στο θέμα που ενδιαφέρει τους φίλους εδω και οχι τον ουγκαμπουγκαμπουνγκα.
Το θέμα είναι πως και που θα το πετύχουμε αυτό.Ξεκινάω με το που:
1)chakra το γνωστό oriental μαγαζί στο Χολαργο πάνω στην Μεσογείων.Εκει έχει ένα παταράκι επάνω και Σαββάτο εκεί ήταν αρκετοί ουγκαμπουκιδες (εχω και αρκετές φωτογραφίες με πρόσωπα απο εκει).
2)Αθηνών πολιτεία Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου Θησείο στο υπόγειο πηγαίνοντας για τις τουαλέτες.
3)Vitrine το γνωστό club στην Συγγρού.
4)Vanilla στου Ψυρρή
5)Nirvana club Αχαρνων 335.
5)Σε διάφορα σπίτια που θα σας ενημερώσω πιο κάτω για το πως να βρεθήτε.
6)Σε αρκετα μεγάλα club πχ.guzzel mao θα σας πλησιάσουν ζευγάρια swingers (αν έχετε κοπέλα bi στην παρέα).
Να διευκρινήσω ότι τα 4 πρώτα είναι κανονικά μαγαζιά οπου μπορείς να μπεις και μόνος και να βρείς εκεί ζευγάρια (οχι πάντα αλλα σε συγγεκριμένες ημερομηνίες που κανονίζουν παρτάκια)Θα σας ενημερώνω για το που και πότε γίνονται τα παρτυ αυτά.Το Nirvana club είναι το στέκι τους αλλά εκεί δεν αφήνουν να μπείς χωρίς γυναίκα συνοδό.
Πάμε τώρα για το πώς.
Ειτε μιλάμε για το Nirvana είτε εκτός για να πλησιάσετε τον στόχο θα πρέπει να έχετε μαζί μια κοπέλλα.Αν είναι callgirl η απλά φίλη θα πρέπει να την δασκαλέψετε καλά να μην της ξεφύγει τίποτα.Θα πρέπει να παρουσιαστήτε σαν ζευγάρι.(για να αποφύγετε ουγκαμπουγκανιστικες ιστοριες).Καλά εχω λειώσει στο γέλιο όσο σκέφτομαι την μέρα που θα γα..σουν την γυναίκα του ουγκαμπαγκουμπα με τις συμβούλες μου και δεν θα πάρει χαμπάρι αν του πασάρανε callgirl η μια απλή φίλη.
Για την περίπτωση callgirl τα πράγματα είναι απλά πληρώνετε και κανονίζετε το τι θα πείτε.
Για την περίπτωση φίλης καλό είναι να βρείτε ένα ξέκωλο που ξέρετε κατα προτίμιση bi γιατί όλες οι γυναίκες swinger είναι bi και να της το προτείνετε σαν  μια ''τρελλή ιδέα για έξοδο''.Εγω σε μια που πήρα στο chakra της είπα οτι αυτοί εκεί κάνουν παρτούζες εχεί γυναίκες bi και αμα γουστάρει κάνει αμα όχι απλα πίνουμε ποτό.Απο περιέργια και μόνο οι πολλές θα ενδώσουν,είναι κάτι το διαφορετικό.Τώρα αμα της γυαλίσει κανένας εκεί η καμιά γκόμενα ακόμα καλύτερα.Ετσί υπάρχει η πιθανότητα να γα..σετε και εσείς την φίλη σας που τόσο καιρό σας το έπαιζε δύσκολη.
Γενικά οι καταστάσεις μεταμορφώνονται όταν είναι τέτοιες φάσεις και είναι πιο εύκολα τα πράγματα παρα να είσαι μόνος σου.
Τώρα όσο πιο ωραία και ξέκολη γκόμενα έχετε πάρει μαζί τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να ''ακουμπήσετε στοχο''.
Α να προσθέσω οτι γενικά παίζουν ωραία γκομενάκια στα swingers και μην ακούτε που σας παραμυθιάζουν οτι είναι πάνω απο 40  και άσχημες.Αυτά τα λένε γιατί δεν θέλουν να χωθούμε στα μέρη τους.
Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω με πληροφορίες για sites σπίτια και πάρτυ που μπορούμε να περάσουμε καλά.
Καλό βόλι σε όλους τους συναθλητές.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Περιεκτικότατος! Καλή συνέχεια. (Δεν το λέω με περιπαικτική διάθεση. Να μην παρεξηγηθώ. Πραγματικά πολύ καλή προσέγγιση στο θέμα).

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Ρε φίλε στην Ελλάδα ζεις , τι περιμένεις?

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
(απο προηγόυμενο post ugabagouba):Τέλος, το πρόβλημά μου είναι αυτό που έγραψα στο προηγούμενο post μου. Βέβαια, αν ήσουν όντως σε κάποιο site έστω και σαν fake ζευγάρι θα ήξερες ακριβώς τι πρόβλημα έχουμε με τους singles που το παίζουν ζευγάρι σε τέτοια sites. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το αναλύσουμε εδώ;
(απο πρόσφατο¨post ugabaguba):Για ποιο λόγο να το αναλύσω;
(ακόμα αλλό ενα ugabuganistiko): Εδώ έχουμε μερικές αντιφάσεις. Σε πλησίασε διαχειριστής και σου πρότεινε να μπεις στο swinger site του αλλά αναρωτιέσαι αν είμαι εγώ διαχειριστής; Καλό κι αυτό! Φοβάσαι κάτι; Μην σε πάρουν χαμπάρι και σε σουτάρουν μήπως;

Μιλήσε καποιός για αντιφάσεις???????????????????????? oeo???Ε????(μήπως πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα 2 σημεία που αναφέρεις την λέξη ανάλυση)?
Μάλλον εσύ κάνεις το 5χρονο και όχι εγώ.και μάλλον πρέπει να διαβάζεις πολύ κάλα το τι έχεις γράψει για να μην αυτοαναιρήσαι με τις  απαντήσεις σου.Αλλα απο αυτό φαντάζομαι πως θα είναι και ο προφορικός σου λόγος αν αντιμετωπίζεις τόσα προβλήματα στον γραπτό σου λόγο.

Πρώτον, διόρθωσε τα ορθογραφικά σου λάθη και μετά γράψε για το γραπτό και τον προφορικό μου λόγο.

Δεύτερον, έχεις γράψει ένα σωρό μπαρούφες σε αυτές τις παραγράφους και επιχειρήματα μηδέν. Που ακριβώς αυτοαναιρούμαι ρε μάστορα;

Πάμε παρακάτω.

Αντε όμως να παίξουμε το παιγνίδι του 5χρονου.Να πάρουμε την απορία αν με πλησίασε διαχειριστής και αν αναρωτιέμαι αν είσαι εσυ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ??????Σε βλέπω πίσω απο το pc σου και ξέρω ποιός είναι ο ugabaguba για να τον συγκρίνω με διαχειριστή που 2 φορές ( στο zoo και στο facebook) με πλησίασε αυτός πίσω απο το pc του και δεν τον είδα ποτέ και με έβαλε με 2 διαφορετικα προφίλ στο prive?Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????

Η αντίφαση είναι ότι αν σε καλούσε διαχειριστής στο Prive δε θα χρειάζονταν καν να φέρεις κοπέλα όταν κάνατε chat σε web cam! Μήπως ξεχνάς τί γράφεις;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Να ξεκινήσω απο τον διαχειριστη του site η να αναφέρω το κατηχητικό του Σαββάτου στο chakra????Μήπως αυτοί μου έδωσαν το δικαίωμα?Και αφου με προσκαλούν γιατί να μην πάω?????? (και έχω κάθε δικαίωμα στο μαγαζί που αράζω να γνωρίσω τον κόσμο που έρχεται.Επαναλαμβάνω δεν πήγα εγω στα μέρη σας αυτη την  φορά.Και μιλαω για το chakra στο Χολαργό στη Μεσογείων).

Δε σου έγραψε κανείς για το μή swinger club. Δικαίωμά σου να πας όπου θέλεις.

Όμως εσύ ανέφερες το ότι χρησιμοποίησες φίλη σου για να φανείς σαν ζευγάρι σε web cam και η συζήτηση πήγε στην παραμύθα που πουλάς προκειμένου να ρίξεις έναν πούτσο. Όχι στο σε ποια clubs πηγαίνεις.

Όταν σου είπαν (αν σου είπαν) να γίνεις μέλος σε κάποιο site ήξεραν ότι είσαι single ή μήπως το έπαιζες ζευγάρι; Εδώ είναι η διαφορά αγαπητέ.

Δεν θα σου κάνω την χάρη να πηγαίνεις την κουβέντα εκει που θέλεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα καημένα site σας.Δεν με απασχολούν.
Με ενδιαφέρει να περνάω καλά και αυτό θα κάνω.
Οπότε που πήγαν οι κουβέντες για συνανθρώπους και παπαριές που μας έλεγες στο προηγούμενο post; Εγώ θα πρέπει να νοιάζομαι για το συνάνθρωπό μου που δεν έχει γυναίκα/άντρα (εσύ το έγραψες) ενώ εσένα σε ενδιαφέρει να περνάς καλά εις βάρος των άλλων παραμυθιάζοντάς τους; Ξανά μπράβο αγόρι μου!

Το τι κίνδυνο έχει να παρουσιάσω ενα callgirl ως φίλη ασε με να το αντιμετωπίσω εγω.
Δε με απασχολούν οι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσεις εσύ. Με απασχολούν οι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσει η σύντροφός μου και εγώ όταν θα φάμε παραμύθα από έναν σαν εσένα που έφερε call girl. Μια επαγγελματίας δε ξέρουμε με πόσους έχει πάει την προηγούμενη μέρα (ή ακόμη και την ίδια μέρα) όπως δε ξέρουμε αν παίρνει προφυλάξεις με όλους τους πελάτες της.

Στο κάτω κάτω αν θέλαμε call girl την καλούσαμε και μόνοι μας, δε θα περιμέναμε εσένα!

Υπάρχουν όμως και άλλοι που το δέχονται και έχω κάθε δικαίωμα να προσπαθώ με τον τρόπο που εγω θέλω.Δεν είμαι υποχρεομένος να πω αν είναι που..να η όχι η κοπέλα που έχω μαζι και στο κάτω κάτω μπορεί η άλλη να είναι πιο που..να με πολλούς τρόπους.

Αυτό θα ήταν δεκτό αν το ξεκαθαρίσεις στο άλλο ζευγάρι από την αρχή ότι δεν είστε ζευγάρι. Φυσικά και πολλοί θα σε δέχονταν, ίσως και εμείς ακόμα, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Όχι όμως να πεις ψέματα ότι είστε ζευγάρι. Το ψέμα δεν είναι δεκτό και το ξέρεις.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις αν είναι επαγγελματίας; Λάθος φίλε. Γιατί εκεί που τελειώνουν τα δικά σου δικαιώματα αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου. Και εγώ όπως και η γυναίκα μου θέλουμε να ξέρουμε αν πηγαίνουμε με επαγγελματία ή όχι. Κατάλαβες; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Και φυσικά κάνεις απο εσας τους swingers δεν θα μου αναλύσει μολις γνωριστούμε κατα πόσο που..να είναι η γυναίκα η η φίλη του.Και δεν με ενδιαφέρει.Να γα..σω με ενδιαφέρει.
Εδώ είναι το πρόβλημα. Προκειμένου να γαμήσεις παραμυθιάζεις.

Δε ξέρω πολλούς swingers που να θεωρούν τη γυναίκα ή τη φίλη τους πουτάνα. Μια τέτοια λογική απέχει έτη φωτός από το swinging. Δεν εκδίδουμε τις γυναίκες μας.

Το ότι εγώ συνοδεύομαι από μια γυναίκα όταν έρχομαι για παιχνίδι δε σημαίνει ότι η μοναδική υποχρέωση του άλλου άντρα που θα έρθει είναι να σύρει μαζί του όποια βρει διαθέσιμη. Στο swinging δεν ανταλλάσσουμε "κρέας με κρέας". Εμπιστεύεται ο ένας άνθρωπος τον/την σύντροφό του σε έναν άλλον. Και αυτός ο άλλος δε θέλουμε να είναι ένας οποιοσδήποτε μαλάκας.

Ένας που φέρνει call girl για σύντροφο λέγοντας ψέματα πόσο πιθανό είναι να σεβαστεί τη γυναίκα μου επάνω στο "παιχνίδι";

Οπως και έσας στο κάτω κάτω αλλα υποκρίνεστε συνέχεια.Μήπως όταν πάτε σε club του εξωτερικού που αναφέρατε και πιο πριν ξέρετε ποιος η πια είναι δίπλα σας?Αν είναι callgirl η όχι?Αλλά εκεί σας αρέσει δεν έχει σημασία ε??Στο λάμδα που ανάφερε και άλλος φίλος πιο πριν στο dark room ξέρετε ποιος των χώνει στην γυναίκα σας?Ε?εκεί δεν έχετε πρόβλημα και έχετε μήπως σας εξαπατήσω εγω και σας πασάρω πουτ.να και σας γαμ.σω την γυναίκα.Μάλλον όλη η ζώη σας είναι αντιφάσεις.

Έτσι είμαστε εμείς οι swingers. Όλο ψέματα, υποκρισία και αντιφάσεις.

:jerking:

Αφού δε σου αρέσουμε μή μας γαμάς και ξεφορτώσου μας. Γιατί παιδεύεσαι σώνει και καλά να πας με swingers τότε;

Φίλε έχεις πάει σε swingerss club του εξωτερικού και ξέρεις τί γίνεται;  Μιλάς από πρώτο χέρι;  Ή σου είπε κάποιος ότι όλοι οι swingers πηγαίνουν σε swingers' clubs;  Σου είπε επίσης κάποιος ότι σε όλα τα swingers' clubs πηδιούνται; Λάθος.

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που είναι για γνωριμία και μόνο, ενώ σε άλλα γίνεται και "παιχνίδι" σε διαμορφωμένα δωμάτια. Και φυσικά κανείς δεν υποχρεώνει κάποιον να πάει με όποιον να' ναι. Υπάρχει αυστηρός κώδικας συμπεριφοράς και ο καθένας επιλέγει αν θέλει να πάει με κάποιον ή όχι.

Όταν κάποιος πηγαίνει σε club του εξωτερικού όπου γίνεται παιχνίδι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι με άτομα που μόλις γνώρισε. Γι'αυτό και δεν πηγαίνουν όλοι οι swingers σε τέτοια clubs. Κάποιοι επιλέγουν να το κάνουν και κάποιοι όχι. Γι'αυτό άλλωστε και πολλοί swingers δεν προχωρούν σε "παιχνίδι" με την πρώτη φορά που θα γνωρίσουν ένα ζευγάρι.

Τέλος, έχε υπόψη σου πως σε γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο για καφέ ή ποτό, ένας άντρας που έχει φέρει μια επαγγελματία μαζί του δεν μπορεί να περάσει σαν ζευγάρι και τόσο εύκολα για ευνόητους λόγους.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
...Καλά εχω λειώσει στο γέλιο όσο σκέφτομαι την μέρα που θα γα..σουν την γυναίκα του ουγκαμπαγκουμπα με τις συμβούλες μου και δεν θα πάρει χαμπάρι αν του πασάρανε callgirl η μια απλή φίλη.

Το αν ήταν η ζήλια ψώρα θα κολλούσε όλη η χώρα το ξέρεις;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άκου εκεί! "με τις συμβουλές μου"! Ώπα ρε μεγάλε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν νομίζεις οτι ενδιαφέρει κανέναν απο εδώ τα προβλήματα σου με τους singles γελιέσαι.Είσαι σίγουρα σε λάθος site.Εδω σχεδόν όλοι είμαστε singles και μας ενδιαφέρει ένα πράγμα.Να γαμ..σουμε!!!Για αυτό αν θέλεις να κάνεις κάτι χρήσιμο γνώρισε μας την γυναίκα σου να κάνουμε swinging(εμείς εδω το λέμε αλλιως).
Λοιπόν για να μπούμε στο θέμα που ενδιαφέρει τους φίλους εδω και οχι τον ουγκαμπουγκαμπουνγκα.
1)chakra το γνωστό oriental μαγαζί στο Χολαργο πάνω στην Μεσογείων.Εκει έχει ένα παταράκι επάνω και Σαββάτο εκεί ήταν αρκετοί ουγκαμπουκιδες (εχω και αρκετές φωτογραφίες με πρόσωπα απο εκει).
2)Αθηνών πολιτεία Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου Θησείο στο υπόγειο πηγαίνοντας για τις τουαλέτες.
4)Vanilla στου Ψυρρή
6)Σε αρκετα μεγάλα club πχ.guzzel mao θα σας πλησιάσουν ζευγάρια swingers (αν έχετε κοπέλα bi στην παρέα).
Να διευκρινήσω ότι τα 4 πρώτα είναι κανονικά μαγαζιά οπου μπορείς να μπεις και μόνος και να βρείς εκεί ζευγάρια (οχι πάντα αλλα σε συγγεκριμένες ημερομηνίες που κανονίζουν παρτάκια)Θα σας ενημερώνω για το που και πότε γίνονται τα παρτυ αυτά.Το Nirvana club είναι το στέκι τους αλλά εκεί δεν αφήνουν να μπείς χωρίς γυναίκα συνοδό.
Πάμε τώρα για το πώς.
Ειτε μιλάμε για το Nirvana είτε εκτός για να πλησιάσετε τον στόχο θα πρέπει να έχετε μαζί μια κοπέλλα.Αν είναι callgirl η απλά φίλη θα πρέπει να την δασκαλέψετε καλά να μην της ξεφύγει τίποτα.Θα πρέπει να παρουσιαστήτε σαν ζευγάρι.(για να αποφύγετε ουγκαμπουγκανιστικες ιστοριες).Καλά εχω λειώσει στο γέλιο όσο σκέφτομαι την μέρα που θα γα..σουν την γυναίκα του ουγκαμπαγκουμπα με τις συμβούλες μου και δεν θα πάρει χαμπάρι αν του πασάρανε callgirl η μια απλή φίλη.
Για την περίπτωση callgirl τα πράγματα είναι απλά πληρώνετε και κανονίζετε το τι θα πείτε.
Για την περίπτωση φίλης καλό είναι να βρείτε ένα ξέκωλο που ξέρετε κατα προτίμιση bi γιατί όλες οι γυναίκες swinger είναι bi και να της το προτείνετε σαν  μια ''τρελλή ιδέα για έξοδο''.Εγω σε μια που πήρα στο chakra της είπα οτι αυτοί εκεί κάνουν παρτούζες εχεί γυναίκες bi και αμα γουστάρει κάνει αμα όχι απλα πίνουμε ποτό.Απο περιέργια και μόνο οι πολλές θα ενδώσουν,είναι κάτι το διαφορετικό.Τώρα αμα της γυαλίσει κανένας εκεί η καμιά γκόμενα ακόμα καλύτερα.Ετσί υπάρχει η πιθανότητα να γα..σετε και εσείς την φίλη σας που τόσο καιρό σας το έπαιζε δύσκολη.
Γενικά οι καταστάσεις μεταμορφώνονται όταν είναι τέτοιες φάσεις και είναι πιο εύκολα τα πράγματα παρα να είσαι μόνος σου.
Τώρα όσο πιο ωραία και ξέκολη γκόμενα έχετε πάρει μαζί τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να ''ακουμπήσετε στοχο''.
Α να προσθέσω οτι γενικά παίζουν ωραία γκομενάκια στα swingers και μην ακούτε που σας παραμυθιάζουν οτι είναι πάνω απο 40  και άσχημες.Αυτά τα λένε γιατί δεν θέλουν να χωθούμε στα μέρη τους.
Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω με πληροφορίες για sites σπίτια και πάρτυ που μπορούμε να περάσουμε καλά.
φιλαρακο εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ,ειμαι ο πρωτος που θα ακουσω τις συμβουλες σου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
4)Vanilla στου Ψυρρή
Πάμε τώρα για το πώς.
Για την περίπτωση φίλης καλό είναι να βρείτε ένα ξέκωλο που ξέρετε κατα προτίμιση bi γιατί όλες οι γυναίκες swinger είναι bi και να της το προτείνετε σαν  μια ''τρελλή ιδέα για έξοδο''.Εγω σε μια που πήρα στο chakra της είπα οτι αυτοί εκεί κάνουν παρτούζες εχεί γυναίκες bi και αμα γουστάρει κάνει αμα όχι απλα πίνουμε ποτό.Απο περιέργια και μόνο οι πολλές θα ενδώσουν,είναι κάτι το διαφορετικό.Τώρα αμα της γυαλίσει κανένας εκεί η καμιά γκόμενα ακόμα καλύτερα.Ετσί υπάρχει η πιθανότητα να γα..σετε και εσείς την φίλη σας που τόσο καιρό σας το έπαιζε δύσκολη.
Α να προσθέσω οτι γενικά παίζουν ωραία γκομενάκια στα swingers και μην ακούτε που σας παραμυθιάζουν οτι είναι πάνω απο 40  και άσχημες.Αυτά τα λένε γιατί δεν θέλουν να χωθούμε στα μέρη τους.

Σοβαρά τώρα, μην ακούτε τις παραπάνω παπαριές.

Όποιος θέλει να παίξει με swingers και βρεθεί σε ένα τέτοιο party γνωριμίας με απλή φίλη του (και όχι κοπέλα, γυναίκα κλπ), ας πει στα ίσια ότι δεν είναι ζευγάρι με τη φίλη του και ότι θέλουν να δοκιμάσουν. Οι περισσότεροι swingers θα το εκτιμήσουν αυτό και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να "παίξετε" τελικά. Ίσως σας εκτιμήσουν και σαν άτομα και σας κρατήσουν και για μόνιμη παρέα τελικά.

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη προσέγγιση. Καλύτερα να πείτε με τη φίλη σας "Γεια σας είδαμε φως και μπήκαμε αλλά δεν είμαστε ζευγάρι" παρά να έχουν έστω και μια υποψία ότι τους παραμυθιάζετε και ότι δεν είστε ζευγάρι στην πραγματικότητα.

Όσο για επαγγελματία καλύτερα μην το σκέφτεστε... Είναι αρκετά πιο πιθανό να σας πάρουν χαμπάρι και να έχετε προβλήματα.

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα, μην ακούτε τις παραπάνω παπαριές.

Όποιος θέλει να παίξει με swingers και βρεθεί σε ένα τέτοιο party γνωριμίας με απλή φίλη του (και όχι κοπέλα, γυναίκα κλπ), ας πει στα ίσια ότι δεν είναι ζευγάρι με τη φίλη του και ότι θέλουν να δοκιμάσουν. Οι περισσότεροι swingers θα το εκτιμήσουν αυτό και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να "παίξετε" τελικά. Ίσως σας εκτιμήσουν και σαν άτομα και σας κρατήσουν και για μόνιμη παρέα τελικά.

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη προσέγγιση. Καλύτερα να πείτε με τη φίλη σας "Γεια σας είδαμε φως και μπήκαμε αλλά δεν είμαστε ζευγάρι" παρά να έχουν έστω και μια υποψία ότι τους παραμυθιάζετε και ότι δεν είστε ζευγάρι στην πραγματικότητα.

Όσο για επαγγελματία καλύτερα μην το σκέφτεστε... Είναι αρκετά πιο πιθανό να σας πάρουν χαμπάρι και να έχετε προβλήματα.
φιλε αμα ειναι επαγγελματιας η γκομενα τοτε ειναι που δεν θα παρετε χαμπαρι τιποτα.

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βρε πήγαινε εσύ με επαγγελματία και μετά πες μου αν και πόσοι σε κατάλαβαν.
κανενας δεν προκειτε να το καταλαβει να ξερεις.ουτε και εσυ ο ιδιος.αλλα ολο και καποιος μαγκας θα βρεθει και θα σας ξεκωλιασει τις γυναικες σας να ξερεις.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
κανενας δεν προκειτε να το καταλαβει να ξερεις.ουτε και εσυ ο ιδιος.αλλα ολο και καποιος μαγκας θα βρεθει και θα σας ξεκωλιασει τις γυναικες σας να ξερεις.

Το ότι γίνεται, φυσικά και γίνεται. Έχει γίνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά μια, δυο, τρεις τον παίρνουν χαμπάρι.

Ας αναρωτηθείς όμως, έχει πραγματικά νόημα για σένα να φας τόσο χρόνο και φαιά ουσία για να ρίξεις ένα ζευγάρι στο κρεβάτι;

Είσαι τόσο σίγουρος ότι σε κάθε ζευγάρι που γνωρίζεις θα αποδειχθείς τόσο ικανός ψεύτης που δε θα σε πάρουν χαμπάρι;

Αν εσύ το διακινδυνεύεις να σε πάρουν χαμπάρι ειδικά όταν θα είσαι ξεβράκωτος επάνω σε παιχνίδι και να φύγεις με δεύτερη κωλότρυπα, εντάξει, ενήλικος είσαι, άρα και υπεύθυνος για τις πράξεις σου και τα ρίσκα που παίρνεις. Δεν έχουν πάει πολλοί μήνες που παίχτηκε μια τέτοια μαλακίτσα σε παιχνίδι επάνω σε σκάφος και παραλίγο να πετούσαν στη θάλασσα τον τυπά που την έκανε.

Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τελικά πόσοι σύγχρονοι άνθρωποι του 2009 θα έπεφταν τόσο χαμηλά και να γίνουν τόσο ελεεινοί για να ρίξουν έναν πούτσο παραπάνω...

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεσει μαζι σου,γιατι δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη.εχουμε ξανασυζητηση αν θυμασε.παντως το πιο ενδιαφερων θα ειναι να μας πεις ποτε θα γινει καμια φαση σε κανενα σκαφος,και να φερω και εγω κανα 3 ρωσσιδες και να γινει η παρτουζα του αιωνα,ειμαι μεσα σε τετοια φαση.θα το παιζω αραβας και θα πω οτι ειμαι παντρεμενος και με τις 3 και δεν θα υπαρξει προβλημα.

xxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Περίληψη θέματος
Εστάλη στις: σήμερα στις 19:37Στάλθηκε από: arcans3 
Εισαγωγή παράθεσης
φιλε δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεσει μαζι σου,γιατι δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη.εχουμε ξανασυζητηση αν θυμασε.παντως το πιο ενδιαφερων θα ειναι να μας πεις ποτε θα γινει καμια φαση σε κανενα σκαφος,και να φερω και εγω κανα 3 ρωσσιδες και να γινει η παρτουζα του αιωνα,ειμαι μεσα σε τετοια φαση.θα το παιζω αραβας και θα πω οτι ειμαι παντρεμενος και με τις 3 και δεν θα υπαρξει προβλημα.

Θεός!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: Κρίμα που δεν μπορώ να πηγαίναμε μαζί Nirvana σαν άραβες.

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ρε φιλε χχχχχχ? σε χαλαει να παμε αραβες και με τα κοριτσια αγκαλια? θα παθουν μουνοπλακα ολοι εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom