Artemis1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο club της αχαρνων μπορεις να μπεις και χωρις γυνεκα?
ελατε οποιος θελη να παρη την κολιτη μου ........
της αρεσουνε τα πλεγματα καθ οτιν λεσβια.............
παντως οσα ζευγαρια ψηνονται για τριο και τετραδες ανετα βρισκουνε και στο λαμδα στην συγγρου.Και δεν μιλαω για gay ειναι και πολυ straight εκει.
Παιδιά στο Nirvana δεν αφήνουν να μπείς χωρίς γυναίκα είναι γκέτο και είναι δύσκολο να χωθείς εκεί.Υπάρχουν όμως άλλα μαγαζιά και γνωστά όπου μπορείς εύκολα να χωθείς αλλά και να κάνεις κοζι ζευγάρια αλλά και να πλησιάσεις αφου είναι χύμα.Οποιος θέλει ονόματα club pm.Το Σαββάτο είμασταν παρέα σε ένα club και μας το σφυρίξανε απο το μαγαζί ότι είναι εκεί ζευγάρια για παρτούζες.Περνάγανε απο μπροστά μας για να ανέβουν επάνω και καλά πιο prive και κάναμε κοζι τις γκόμενες.Πολυ γέλιο.Μετά χωθήκαμε και εμείς εκεί.Ακόμα μπορεί κανείς εύκολα να μπεί σε site με ζευγάρια αφου και καλά σε πιστοποιούν με καμερά.Αυτό κι αν είχε πλάκα.Εβάλα μια φίλη απο δίπλα και μπήκα.
Ο σκοπός μου είναι να μαθαίνω για τα πάρτυ που γίνονται σε club αλλά και σε σπίτια (και να ενημερώνω και όλους τους φίλους των bourdela.tv για το πού) και να πηγαίνω να ρίχνω μια φίλη απο δίπλα έτσι ώστε να επωφελούμαι και εγώ.Γιατί αυτοί άσχημα θα περάσουν?Στην τελική μπορώ να πάρω μαζί ενα callgirl και να ανταλλάξω με πολλές άλλες εκει.(πληρώνω μια πάω με 10.Καλό ε?).Ακόμα αυτό μπορώ να το πετύχω και σε συναντήσεις με ένα ζευγάρι αφου ολοι μου ζητάνε msn να κανονίσουμε συνάντηση.Ακόμα απέφυγα ευγενικά τους χαρακτηρισμούς και τα emotion που βάζεις εσύ ανοιχτομυαλε μου!!!
Δεν έχεις άδικο σε ένα μόνο.Με πήραν χαμπάρι μια φορά.Είχα πάει Nirvana και μου την έπεσε ο ιδιοκτήτης με κάτι άλλους τύπους ευγενίκα μεν αλλά μου είπε να μην ξαναπατήσω.Αλλα όπως είδα την φάση το Σαββάτο στο oriental club που ημουνα και ήταν χύμα, ε ναι μπορώ να χωθώ εύκολα και να περάσω καλά και μ αρέσει.Εσυ το ζόρι τραβάς?Οσο για τα site αυτοί μόνοι τους μου κάνανε κατήχηση να μπώ.Πού είναι το δικό σου πρόβλημα πάλι?
Διαβασα με προσοχή σχεδον ολο το θρεντ. Συμφωνώ σε ένα πράγμα. Για να κάνεις swinging, ή πρέπει να έχεις τον/τη σύντροφο χεσμένη ή να έχεις μια σχέση τόσο ''προχωρημένη'' που να μην σε ενοχλεί να βλέπεις την γυναίκα σου να γαμιέται μπροστά στα μάτια σου με άλλον.
Εγω, ομολογώ, δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο ''ωριμότητας''. Μου φαίνεται αδιανόητο αφού και οι 2 σκουπίσουμε τα χύσια των αλλονών από επάνω μας να πάμε σπίτι και να κοιμηθούμε αγγαλίτσα ικανοποιημένοι από την όλη φάση. Μόνο που το σκέφτομαι, γελάω μόνος μου. Αλλά είπαμε. Εγώ είμαι ανώριμος.
Ξέρω βέβαια πολλούς που γνωρίζονται με άλλον αντρα/γυναίκα ακριβώς για το σκοπό αυτό, να πάνε δηλαδή για ανταλλαγή. Αυτό, να με συμπαθάτε, αλλά το βρίσκω ποιό workable.
Διαβασα με προσοχή σχεδον ολο το θρεντ. Συμφωνώ σε ένα πράγμα. Για να κάνεις swinging, ή πρέπει να έχεις τον/τη σύντροφο χεσμένη ή να έχεις μια σχέση τόσο ''προχωρημένη'' που να μην σε ενοχλεί να βλέπεις την γυναίκα σου να γαμιέται μπροστά στα μάτια σου με άλλον.
Εγω, ομολογώ, δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο ''ωριμότητας''. Μου φαίνεται αδιανόητο αφού και οι 2 σκουπίσουμε τα χύσια των αλλονών από επάνω μας να πάμε σπίτι και να κοιμηθούμε αγγαλίτσα ικανοποιημένοι από την όλη φάση. Μόνο που το σκέφτομαι, γελάω μόνος μου. Αλλά είπαμε. Εγώ είμαι ανώριμος.
Ξέρω βέβαια πολλούς που γνωρίζονται με άλλον αντρα/γυναίκα ακριβώς για το σκοπό αυτό, να πάνε δηλαδή για ανταλλαγή. Αυτό, να με συμπαθάτε, αλλά το βρίσκω ποιό workable.
οταν εσυ κανεις σεξουλακι με ολα τα παρελκομενα, μονος σου με αλλες
θεωρεις δλδ οτι σεβεσαι τη γυναικα σου, δεν την εχεις γραμμενη κ μπορεις το βραδυ να την κρατας αγκαλιτσα κ ολα καλα?
νομιζω να της το αποκαλυψεις.. θα σε παρει μια αγκαλια.. απ τις καλυτερες!