Φίλε ugabuga η όπως αλλιώς σε λένε τι ακριβώς θέλεις και τι ακριβώς ψάχνεις εδω?Μήπως είσαι σε λάθος site?
Τί άκυρες ερωτήσεις είναι αυτές; Μη μου πεις ότι θέλεις και απάντηση κιόλας!
Οπως έγραψα ήμουν σε club που αράζουμε με την παρέα μου το Σαββάτο και δεν είναι swingers club και δεν είναι το Nirvana που μου αναφέρεις συνέχεια.Στο καλό να πάτε να κάνετε ότι θέλετε στα δικά σας τα club.Εγώ δεν θέλω να έρθω(είπα εχω παέι μια φορά και δεν ξαναπάω).Ομως ήμουν σε κανονικό oriental μαγαζι και εκεί ήρθαν (μήπως ησουν και εσυ?)ζευγάρια swingers.Το μαγαζί ολό βούιξε και όλοι κάτω το σχολιάζαμε μαζι με το προσωπικό του μαγαζιού.Αυτοί ανέβαιναν στο παταράκι και πέρναγαν απο μπροστά μας καί εμείς κοιτάγαμε.Μάλιστα ένας φίλος απο την παρέα τους έβγαλε και φωτογραφίες.Μετά πήρα μια κοπέλλα απο την παρέα και ανεβήκαμε και εμεις στο παταράκι.Ηπιαμε εκεί ποτά και γνωρίσαμε και 2 ζευγάρια.Δεν πήγα εγω στον χώρο σας εσείς ήρθατε στον δικό μου στην τελική.
Ξέρεις πολύ καλά ότι αναφερόμουν στο ότι μπήκες σε site με swingers παριστάνοντας το ζευγάρι. Μην παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Αυτά τα κάνουν τα 5χρονα. Το αν μαζεύτηκαν swingers σε μαγαζί που πηγαίνεις δε σου δίνει το δικαίωμα να παραμυθιάζεις τον κόσμο.
Για αναλύσεις εσύ να αναρωτηθείς αν είσαι στο σωστό site.
Για ποιο λόγο να το αναλύσω; Τι σωστό site και κουραφέξαλα μου λες; Δεν είμαι εγώ αυτός που γίνεται μέλος σε site λέγοντας ψέματα για να καλύψει τις προϋποθέσεις μέλους!
Είμαι φανατικός οπαδός του bourdela απο τον καιρο που άνοιξε (σαν com εννοώ,και είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ όταν κλείσανε το com)και ίσως απο τους πρώτους υποστηρικτές του.Πιστεύω ότι το site αυτό προσφέρει κοινωνικό έργο σε πόλλους ανθρώπους που η πλειοψηφία τους είναι singles.Μού αρέσει που εδώ μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο για το που θα πάει πως θα πάει τι να προσέξει με σκοπό τελικά να περάσει καλά και να αποφύγει κακοτοπιές.
Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά δε σχετίζονται με την κουβέντα μας.
Και αυτό ακριβώς θα κάνω και εγω ενημερώνοντας τουλάχιστων για πάρτυ που γίνονται σε μέρη που δεν είναι δικά σας.Γιατί εσυ τόσο πολύ είσαι εναντιόν μας?
Δεν είμαι εναντίον
ΣΑΣ είμαι εναντίον
ΣΟΥ. Σε ποιους "ΣΑΣ" αναφέρεσαι; Είμαι εναντίον σου γιατί σε προηγούμενο post έγραψες ότι έχεις πει ψέματα προκειμένου να παρουσιάσεις φίλη σου σαν σύντροφό σου και να γίνεις μέλος σε site singles. Είπες μάλιστα ότι ήσουν διατεθειμένος να ακολουθήσεις και άλλες πρακτικές, όπως πχ το να φέρεις επαγγελματία ή φίλη προκειμένου να γνωρίσεις και να πας με swingers. Αυτά όλα αποτελούν ανάθεμα για τους swingers.
Αν καταφέρεις να πας σε όργιο χρησιμοποιώντας ψέματα και πάρουν χαμπάρι ότι τους παραμύθιασες φέρνοντας επαγγελματία λέγοντας ότι είναι σύντροφός σου, να σε προειδοποιήσω πως οι αντιδράσεις μπορεί να είναι από ψύχραιμες έως ανεξέλεγκτες.
Επειδή εμείς δεν έχουμε την δική σου τύχη να έχουμε κοπέλα?Εσύ δηλάδι πάντα σε όλη σου την ζωή είχες μια σύντροφο?Μήπως έγινες πολύ αλαζόνας απο αυτό και ξέχασες εποχές που σίγουρα και εσύ ήσουν μονος?Ξέχνας μήπως ότι και οι συνάνθρωποι σου που είναι μονοι έχουν και αυτοί σεξουαλικές ανάγκες?
Αλαζόνας; Τί μας λες τώρα; Όποιος είναι μόνος μπορεί να βρει κοπέλα ή και να χρησιμοποιήσει τον αγοραίο έρωτα. Ποιος το καταδίκασε αυτό; Το πρόβλημα είναι πως πας και λες ψέματα σε ανθρώπους προκειμένου να σε εμπιστευτούν μπας και ρίξεις κάνω ξώφαλτσο πούτσο. Και τα υπόλοιπα που λες για συνανθρώπους κλπ είναι αηδίες και μεγάλες μπαρούφες. Εσύ ο ίδιος δε σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου γιατί πας να τον πηδήξεις (κυριολεκτικά) με ψέματα.
Ετσι λοιπόν ανακάλυψα ότι είναι εύκολο να βρεθείς σεξουαλικά με μια κοπέλα (πράγμα που λείπει σε πολλούς μας εδω)σαν ζευγάρι fake η όχι όπως το λες εσύ.
Συγχαρητήρια που ανακάλυψες την "εύκολη λύση" του παραμυθιού και της μπαρούφας! Το έκαναν και άλλοι πριν από σένα.
Και δεν έχουν όλα τα ζευγάρια πρόβλημα με αυτό όπως έχεις εσύ. Γιατί να μην το κάνω ειδικά όταν έρχονται αυτοί στα μέρη μου και όχι εγω στα δικά τους. Που είναι το κακό ειδικά αν βρώ ζευγάρια που το δέχονται?
Μπορείς να βρεις ζευγάρι που δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση με την κοπέλα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα από μόνο του.
Αν τους το ξεκαθαρίσεις από την αρχή θα σε δουν θετικά κιόλας.
Αν όμως τους παραμυθιάζεις ότι είναι κοπέλα σου, τότε εκεί είναι το πρόβλημα. Πράγμα που το έκανες από ότι μας είπες και αυτό καταδίκασα.
Πρέπει εσύ να με χαρακτηρίζεις και να γίνεσαι επιθετικός?Δεν έχω σκοπό να μαλώσω γράφοντας εδω αλλα κι αν ακόμα εσυ είσαι πιο ''μαγκάς'' απο εμένα η δυνατότερος μου δεν έχεις δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις.
Δεν έχω το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω; Σοβαρά; Και εσένα ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπαίνεις σε site παριστάνοντας το ζευγάρι φέρνοντας μια φίλη σου για την κάμερα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μπεις σε ένα χώρο (site για swingers) που εξ ορισμού είσαι ανεπιθύμητος; Και θα μου πεις να μη σε χαρακτηρίσω κιόλας;
Και μην πιστεύεις οτι έτσι (πούλοντας μαγκια)έχεις δίκιο στα γραφόμενα σου.Γνωρίζω πολύ καλά την ύπαρξη των 2-3 site που λές το ένα είναι του Nirvana και το άλλο το prive.Μέσα απο τα site που εσύ ανάφερες date zoo parea με πλησίασαν διαχειρηστές του δεύτερου site άλλα και το Σάββατο μου το πρότειναν απλά μέλη.Επιπλέον πρόσφατα με πλησίασε διαχειριστής του prive στο facebook.Ετσι είμαι αρκετό καιρό μελός εκει και με αρκετά προφίλ.
Και με αρκετά προφίλ κιόλας! Μπράβο αγόρι μου!
Ολοι διαχειριστές η μη είχαν ύφος κατήχησης για το συγγεκριμένο site και μάλιστα όταν ρώτησα για το άλλο site του Nirvana επέμεναν ότι μόνο το δικό τους είναι καλό. Μου κάνει εντύπωση το πάθος σου να μάθεις αν είναι διαχειριστής η μέλος αυτός η αυτοί που μου έκαναν κατήχηση.Αλήθεια μηπώς είσαι εσύ διαχειριστής κάποιου απο τα site?Γιατί τοσό πάθος με τα προβλήματα αυτών των sites?
Εδώ έχουμε μερικές αντιφάσεις. Σε πλησίασε διαχειριστής και σου πρότεινε να μπεις στο swinger site του αλλά αναρωτιέσαι αν είμαι εγώ διαχειριστής; Καλό κι αυτό! Φοβάσαι κάτι; Μην σε πάρουν χαμπάρι και σε σουτάρουν μήπως;
Το "πάθος" μου όπως λες καταλήγει στην εξής ερώτηση: σε κατήχησε διαχειριστής πιστεύοντας ότι είσαι ζευγάρι ή σε κατήχησε διαχειριστής ξέροντας ότι είσαι μόνος; Αυτό είναι το ερώτημά μου.
Προσωπικά πιστεύω ότι το μόνο site που αντιμετώπισε πραγματικό πρόβλημα και πέσιμο ήταν το bourdela.com και όχι τα site σας.Τελικά μήπως εσύ είσαι σε λάθος site και όχι εγώ?Και τι γυρεύεις εδώ?
Πέσιμο; Για ποιο πέσιμο μιλάς; Το πρόβλημα των "site μας" δεν είναι τεχνικό. Αυτό που μας ενοχλεί (εμάς τους swingers εννοώ) είναι ότι θέλουμε όταν επικοινωνεί ένα μέλος από ένα τέτοιο site μαζί μας να ξέρουμε ότι είναι πραγματικό ζευγάρι και όχι κάποιος τρόμπας που σπάει πλάκα με το χρόνο μας λέγοντάς μας ψέματα.
Και αυτή δεν είναι δική μας λόξα. Είναι απαίτηση όλων των swingers. Οι singles που το παίζουν ζευγάρια είναι το νούμερο 1 πρόβλημα των sites των swingers.
Τώρα το τί γυρεύουμε εμείς εδώ; (γράφω σε πληθυντικό γιατί μπαίνω με τη γυναίκα μου σε αυτό το site)
Απάντηση: Δικό μας θέμα.
Από τη στιγμή που δεν καταπατούμε κάποιον κανόνα του site έχουμε το δικαίωμα να είμαστε εδώ. Εσύ όμως καταπατείς κανόνες άλλων sites στα οποία έγινες μέλος λέγοντας ψέματα.