Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

  • ΝΑΙ

    Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

    Ψήφοι: 10 14,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Τί ακριβώς άλλο θέλεις να μάθεις; Νόμιζα ότι έκλεισε το θέμα...

το θεμα εχει κλεισει απο τις τρεις πρωτες σελιδες......τα κενα στο κεφαλι τους δεν εχουν φροντισει μερικοι να κλεισουν και χανουν αερα........ :) :)
 

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
242
Like
18
Πόντοι
1
οταν μιλαμε σοβαρα εχουμε PM  αν εχει κανενας φουίτ :idiot: ασχολουμαστε εδω
που ειναι ολοι αυτοι οι swingers ρε παιδια χαθηκανε.ρελειωσε η διαφημηση που εκανα?η εχουν τοσες πολλες αλλαξωκολιες να κανουν και δεν προλαβαινουν ουτε για να μας πουν?
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
κυριοι εντελος πληροφοριακα παραθετω το παρακατω κειμενο.


Swingers στην Ελλάδα….Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;
Written by: greekswingers

Πρόλογος.

Πολλοί μας ρωτάνε γιατί αποχωρήσαμε από την swinging κοινότητα και επειδή κάποια στιγμή βαριέσαι να λες τα ίδια και τα ίδια, αποφάσισα να τα γράψω σ’ ένα post, γιατί κάποια πράγματα οφείλουν να εξηγούνται για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και στρεβλές εντυπώσεις.

Δεδομένο Πρώτο:

Εμείς μπορεί να αποχωρήσαμε από ένα συγκεκριμένο site στο οποίο συμμετέχουν κι άλλοι swingers (ο Θεός να τους κάνει τέτοιους τους περισσότερους…) αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποποιηθήκαμε των swinging αντιλήψεών μας!!! Παραμένουμε πιστοί σε όσα πιστεύαμε πάντα, και απλά αποχωρήσαμε από ένα οργανωμένο περιβάλλον το οποίο ανέδιδε νοσηρές οσμές…

Δεδομένο Δεύτερο:

Όποιος πιστεύει ότι τα ζευγάρια των swingers στην Ελλάδα είναι μια 800 ριά, είναι βαθειά νυκτωμένος!! Δεν είναι ούτε καν η κορυφή του παγόβουνου αυτό το νούμερο…Οι swingers στην Ελλάδα είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι. Και πλείστοι εξ’ αυτών ΔΕΝ συμμετέχουν σε οργανωμένες κοινότητες, διότι πολύ απλά γνωρίζουν ότι στην κεντρική αγορά μπορεί να βρείς καλό πράμα, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα πέσεις σε κατιμά…

Δεδομένο Τρίτο

Η κουλτούρα του Έλληνα και η νοοτροπία του δεν συμβαδίζουν με τα principles του -διεθνώς-γενικά αποδεκτού swinging. Αυτή είναι μια αντίληψη που στην αρχή της ενασχόλησής μας με το “χώρο” δεν θέλαμε να το πιστέψουμε!! Αλλά το πιστέψαμε και το παρα-πιστέψαμε κιόλας!! Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω τα 10 βασικότερα principles που διεθνώς ασπάζονται οι συνειδητοποιημένοι swingers:


Εγώ ξέρεις τι είδα;; Ένα βόρβορο από αρρωστημένους κουτσομπόληδες, ψεύτες, εγωπαθείς, νάρκισους , για πολλούς από τους οποίους στην κανονική - εκτός swinging- ζωή μας δεν θα αφερώναμε ούτε λεπτό από τον χρόνο μας, αλλά θα προσφέραμε ανιδιοτελώς το σάλιο μας για δημόσιο φτύσιμο…

Και εξηγούμαι: Αλλοίμονό σου αν πεις “όχι” σε ζευγάρι που σου την πέφτει!!! Κούνια που σε κούναγε αγαπητέ αναγνώστη!! Θα σε βγάλουν από “κρυόκωλο” (στην καλύτερη περίπτωση) μέχρι ανίκανο σεξουαλικά ή gay (στην χειρότερη). Δηλαδή μιλάμε για μια καθαρά φασιστική αντίληψη περί επιβολής και ελέγχου των γούστων μας και των προτιμήσεών μας!

Ψεύτες και ανειλικρινείς…

Εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς! Ψεύτικες φωτογραφίες, ψεύτικες ηλικίες, ψεύτικα λόγια μεγάλα….Μα τι στο διάολο είναι αληθινό εκεί μέσα;;; Διαφωνείς μαζί μου φίλε αναγνώστη;; Αν ναι, σχολίασε! το blog είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ! Δεν θα σιωπήσουμε για χάρη κανενός. Ο νόμος της σιωπής που ορισμένοι επιτήδειοι του χώρου προσπαθούν να επιβάλλουν, εμάς δεν μας αγγίζει!! Οι άνθρωποι αυτοί έχουν όφελος από την διαιώνιση μιας αρρωστημένα χειραγωγημένης κατάστασης.

Τελευταία άκουσα ότι πρέπει να είσαι αρεστός (αν και είσαι ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ) στον party organizer κάποιας απ’ αυτές τις  κοινότητες, να σε εγκρίνει δηλαδή, για να μπορέσεις να συμμετάσχεις σε επίσημη εκδήλωση της κοινότητας!! Να υποθέσουμε ότι στο επόμενο πάρτυ, θα θεσπιστεί όρος που να λέει ότι πρέπει και να έχετε “παίξει” μαζί του;;;  Αν με διαβάζετε συχνά, θα ξέρετε ότι δεν γράφω ποτέ λόγια του αέρα…Οι αποδείξεις στη διάθεσή σας.

Ανόητοι…

Το swinging είναι μια διαδικασία που απαιτεί νοήμονες ανθρώπους, που καταλαβαίνουν πότε να προχωρήσουν, πότε να σταματήσουν και πότε να κάνουν πίσω. Πότε να μιλήσουν, πότε να το βουλώσουν….Που να μπορούν να γράψουν, χωρίς να ξερνάς από τα γραφόμενά τους.

Μια ματιά στο(α)  forum θα σας επαληθεύσει πλήρως τον ισχυρισμό μου. Πριν το κάνετε, λίγη δραμαμίνη θα σας βοηθήσει σε ομαλότερη εξέλιξη του φαινομένου….Αν έχετε δυνατό στομάχι, τότε προχωρείστε ακάθεκτοι! Εμείς δεν είχαμε ποτέ. Τα περιττώματα ανέκαθεν μας προκαλούσαν αναγούλα.

Το σφάλμα.

Διαδίδεται εντέχνως ότι αν είσαι έξω από το μαντρί σε τρώνε οι λύκοι…

Βγήκαμε από το μαντρί και επιτέλους βρήκαμε δροσερή χλόη….! Επιτέλους η τρισάθλια και βρωμερή ζωοτροφή αποτελεί παρελθόν…

Επίλογος

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα αγαπητέ αναγνώστη. Σου παραθέτω γεγονότα και αλήθειες γύρω απ’ αυτά που συναντήσαμε στο μαντρί. Αν είσαι μέλος του κοπαδιού, τότε τα ξέρεις και απλά στα υπενθύμισα. Αν δεν είσαι, τότε ξέρεις ακριβώς τι θα συναντήσεις. Εμείς δεν τα ανεχτήκαμε και την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια προς την δροσερή χλόη. Αν εσύ τα ανέχεσαι, αυτό είναι δικαίωμά σου και απόλυτα σεβαστό.

Εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω για swingers ελεύθερης βοσκής….


αναμενω απαντησεις απο τους ειδικους αναλυτες.
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
φιλε ugabuga δεν βλεπω να περνεις θεση και με στεναχωρει αυτο.μηπως καταπιες τη γλωσσιτσα σου?η πας εσυ σε πιο κυριλε αλλαξωκολιες δεν συμβαινουν τετοια?
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ugabuga δεν βλεπω να περνεις θεση και με στεναχωρει αυτο.μηπως καταπιες τη γλωσσιτσα σου?η πας εσυ σε πιο κυριλε αλλαξωκολιες δεν συμβαινουν τετοια?

Τί ακριβώς θέλεις να σου σχολιάσω από το κείμενο; Είμαστε τακτικοί αναγνώστες του συγκεκριμένου blog και γνωρίζουμε προσωπικά το συγγραφέα και ταυτόχρονα διαχειριστή του. Είναι swinger μαζί με τη σύντροφό του αρκετά χρόνια και χαίρει της εκτίμησής μας.

Συμφωνούμε απόλυτα με αυτά που γράφει.

Ποια ακριβώς σημεία πρέπει να σου αναλύσουμε και τί είναι αυτό που σου έχει κάνει εντύπωση;

Επειδή εσύ έγραψες το κείμενο στις 15:24 σήμερα ενώ εμείς το είδαμε μόλις στις 19:38 τί σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι κατάπιαμε τη γλώσσα μας; Για ποιο λόγο; Επειδή εσύ είσαι πάνω από την οθόνη του υπολογιστή σου και περιμένεις πως και πως να δεις απάντησή μας;

Η κατάσταση στο swinging στην Ελλάδα έχει τα προβλήματά της όπως άλλωστε και πολλά άλλα σε αυτήν τη χώρα. Και σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα υπάρχουν προβλήματα, ειδικά όταν μπλέκονται Έλληνες σε αυτήν.

Κατ'αρχήν το άρθρο του συγγραφέα αφορά στην απόφασή του να αποχωρίσει από μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ online κοινότητα swingers, δεν έχει σταματήσει το swinging. Από την ίδια κοινότητα αποχωρίσαμε και εμείς άλλωστε λίγο καιρό προτού αποχωρήσει ο συγγραφέας (εμείς το κάναμε για άλλους λόγους). Όπως γράφει "σε καμία περίπτωση δεν αποποιηθήκαμε των swinging αντιλήψεών μας" και "Εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω για swingers ελεύθερης βοσκής". Παραμένει λοιπόν swinger όπως και εμείς.

Το σχόλιο του συγγραφέα για "αρρωστημένους κουτσομπόληδες, ψεύτες, εγωπαθείς, νάρκισους" χαρακτηρίζει το σύγχρονο Έλληνα, όπως επίσης και η τάση για δημιουργία κλίκας. Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με Έλληνες swingers αυτά θα συναντήσουμε. Και φυσικά, ο συγγραφέας του άρθρου δεν χαρακτηρίζει ως τέτοιους όλους τους swingers, γιατί διατηρεί επαφές με αρκετούς από αυτούς ενώ παραμένει ενεργός swinger σαν ζευγάρι. Τα πυρά του blogger στρέφονται στα φαινόμενα που έχει συναντήσει σαν μέλος του συγκεκριμένου site από το οποίο τελικά αποχώρησε.

Το ότι υπάρχουν πχ ψεύτικα προφίλ σε διάφορες online κοινότητες δεν είναι πρωτοτυπία των swingers. Ψεύτικα προφίλ εμφανίστηκαν πολύ πιο πριν σε site γνωριμιών για μή swingers, άρα που το περίεργο;

Το ότι κάποια ζευγάρια θα σε πουν κρυόκωλο αν δεν τους κάτσεις μήπως είναι και αυτό νεωτερισμός των swingers; Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει μή swinger γυναίκες να λένε ότι ένας άντρας είναι αδερφή επειδή δεν τους έκατσε; Πολλές περισσότερες και ειδικά στην Ελλάδα. Ή πόσοι άντρες μή swingers κακοχαρακτήρισαν μια κοπέλα που δεν τους έκατσε;

Εσύ φίλε arcans που δεν είσαι swinger πόσες φορές το έκανες;

Κόμπλεξ λοιπόν μπορούν να έχουν όλοι οι άνθρωποι (ειδικά οι Έλληνες) και αν νομίζεις ότι οι swingers τα έχουν αποβάλει όλα επειδή επειδή έχουν ξεπεράσει ζήλιες στη σχέση τους σαν ζευγάρι και έχουν αποδεχτεί κάποια πράγματα να σε πληροφορήσω ότι κανένας δεν έγραψε κάτι τέτοιο.

Ένας που γενικά θα χαρακτηρίζονταν μαλάκας/κομπλεξικός μπορεί να μή ζηλεύει τον/την σύντροφό του και αυτό είναι κέρδος για το ζευγάρι, αλλά δυστυχώς θα παραμένει μαλάκας/κομπλεξικός στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Και για να μην παρεξηγούμαστε αναφέρομαι σε μαλάκες και κομπλεξικούς που συναντάμε στην Ελλάδα συνέχεια. Δεν αναφέρομαι στους μή swingers. Αυτό το διευκρινίζω γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια τάση από κάποιους να βάζουν λόγια στο στόμα άλλων.)

Το thread αυτό στο οποίο γράφουμε σε αυτό το forum ΔΕΝ αναφέρεται στα προβλήματα του swinging στην Ελλάδα, αλλά αναφέρεται στο swinging γενικότερα σαν τρόπος ζωής. Αν θέλεις να συζητήσουμε το swinging στην Ελλάδα συγκεκριμένα μπορείς κάλλιστα να ξεκινήσεις άλλο thread. Μπορούμε να το συζητήσουμε και σε αυτό το thread αρκεί να μην μπλέξουμε το swinging σαν τρόπο ζωής (ειδικά σε άλλες χώρες) με τη διαστρεβλωμένη version που το συναντάμε στην Ελλάδα πολύ συχνά.

Κανείς δεν είπε λοιπόν ότι όλα στο swinging είναι "αγγελικά πλασμένα". Αν εσύ ή κάποιος άλλος κατάλαβε κάτι τέτοιο ας μάθετε να διαβάζετε καλύτερα ή να μου υποδείξετε που ακριβώς το έγραψα αυτό.

Και στο τέλος για ποιο πράγμα θέλεις να μας πείσεις ακριβώς; Ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος; Άποψή σου. Κάνε ότι θέλεις και άσε εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε.

Εσύ από την άλλη αφού απορρίπτεις το swinging τόσο σθεναρά γιατί σερφάρεις σε blogs για swingers; Ψάχνεις να πηδήξεις τη γυναίκα κανενός swinger; Σου ξαναλέω ότι single άντρες δύσκολα γίνονται αποδεκτοί, ενώ αν βρεις κάποιο ξέκωλο όπως λες για να το πασάρεις σαν σύντροφό σου προκειμένου να παίξεις με swingers θα σε πάρουν χαμπάρι αρκετά γρήγορα...

Θα ήθελα να κλείσω το post παραθέτοντας μια  φράση από το κείμενο που παρέθεσες: "Το swinging είναι μια διαδικασία που απαιτεί νοήμονες ανθρώπους, που καταλαβαίνουν πότε να προχωρήσουν, πότε να σταματήσουν και πότε να κάνουν πίσω. Πότε να μιλήσουν, πότε να το βουλώσουν..."
 

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
261
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ποια ειναι η γνωμη σας για την νεα αυτη ταση ανταλλαγης ερωτικων συντροφων???υπαρχει και σχετικο μαγαζι στην αθηνα για γνωριμιες ....
 

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
426
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους . Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το Post και όσο είχα κουράγιο να διαβάσω είδα ότι ισχύει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ισχύει και εδω . Είναι στον χώρο από το 1999 και όσο πάνε τα πράγματα αντί να φτιάχνουν γίνονται όλο και χειρότερα . Η σεξουαλική απελευθέρωση και το πάθος για ζωή δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια και χλευασμούς . Κοιτάτε εσείς που αποποιείστε τις τρέλες σας να απελευθερωθείτε και να είσαστε ο εαυτός σας και σταματήστε να είσαστε οι άνθρωποι με το μαρσιποφόρο ράπισμα !
 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.534
Like
8
Πόντοι
16
Τί ακριβώς θέλεις να σου σχολιάσω από το κείμενο; Είμαστε τακτικοί αναγνώστες του συγκεκριμένου blog και γνωρίζουμε προσωπικά το συγγραφέα και ταυτόχρονα διαχειριστή του. Είναι swinger μαζί με τη σύντροφό του αρκετά χρόνια και χαίρει της εκτίμησής μας.

Συμφωνούμε απόλυτα με αυτά που γράφει.

Ποια ακριβώς σημεία πρέπει να σου αναλύσουμε και τί είναι αυτό που σου έχει κάνει εντύπωση;

Επειδή εσύ έγραψες το κείμενο στις 15:24 σήμερα ενώ εμείς το είδαμε μόλις στις 19:38 τί σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι κατάπιαμε τη γλώσσα μας; Για ποιο λόγο; Επειδή εσύ είσαι πάνω από την οθόνη του υπολογιστή σου και περιμένεις πως και πως να δεις απάντησή μας;

Η κατάσταση στο swinging στην Ελλάδα έχει τα προβλήματά της όπως άλλωστε και πολλά άλλα σε αυτήν τη χώρα. Και σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα υπάρχουν προβλήματα, ειδικά όταν μπλέκονται Έλληνες σε αυτήν.

Κατ'αρχήν το άρθρο του συγγραφέα αφορά στην απόφασή του να αποχωρίσει από μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ online κοινότητα swingers, δεν έχει σταματήσει το swinging. Από την ίδια κοινότητα αποχωρίσαμε και εμείς άλλωστε λίγο καιρό προτού αποχωρήσει ο συγγραφέας (εμείς το κάναμε για άλλους λόγους). Όπως γράφει "σε καμία περίπτωση δεν αποποιηθήκαμε των swinging αντιλήψεών μας" και "Εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω για swingers ελεύθερης βοσκής". Παραμένει λοιπόν swinger όπως και εμείς.

Το σχόλιο του συγγραφέα για "αρρωστημένους κουτσομπόληδες, ψεύτες, εγωπαθείς, νάρκισους" χαρακτηρίζει το σύγχρονο Έλληνα, όπως επίσης και η τάση για δημιουργία κλίκας. Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με Έλληνες swingers αυτά θα συναντήσουμε. Και φυσικά, ο συγγραφέας του άρθρου δεν χαρακτηρίζει ως τέτοιους όλους τους swingers, γιατί διατηρεί επαφές με αρκετούς από αυτούς ενώ παραμένει ενεργός swinger σαν ζευγάρι. Τα πυρά του blogger στρέφονται στα φαινόμενα που έχει συναντήσει σαν μέλος του συγκεκριμένου site από το οποίο τελικά αποχώρησε.

Το ότι υπάρχουν πχ ψεύτικα προφίλ σε διάφορες online κοινότητες δεν είναι πρωτοτυπία των swingers. Ψεύτικα προφίλ εμφανίστηκαν πολύ πιο πριν σε site γνωριμιών για μή swingers, άρα που το περίεργο;

Το ότι κάποια ζευγάρια θα σε πουν κρυόκωλο αν δεν τους κάτσεις μήπως είναι και αυτό νεωτερισμός των swingers; Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει μή swinger γυναίκες να λένε ότι ένας άντρας είναι αδερφή επειδή δεν τους έκατσε; Πολλές περισσότερες και ειδικά στην Ελλάδα. Ή πόσοι άντρες μή swingers κακοχαρακτήρισαν μια κοπέλα που δεν τους έκατσε;

Εσύ φίλε arcans που δεν είσαι swinger πόσες φορές το έκανες;

Κόμπλεξ λοιπόν μπορούν να έχουν όλοι οι άνθρωποι (ειδικά οι Έλληνες) και αν νομίζεις ότι οι swingers τα έχουν αποβάλει όλα επειδή επειδή έχουν ξεπεράσει ζήλιες στη σχέση τους σαν ζευγάρι και έχουν αποδεχτεί κάποια πράγματα να σε πληροφορήσω ότι κανένας δεν έγραψε κάτι τέτοιο.

Ένας που γενικά θα χαρακτηρίζονταν μαλάκας/κομπλεξικός μπορεί να μή ζηλεύει τον/την σύντροφό του και αυτό είναι κέρδος για το ζευγάρι, αλλά δυστυχώς θα παραμένει μαλάκας/κομπλεξικός στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Και για να μην παρεξηγούμαστε αναφέρομαι σε μαλάκες και κομπλεξικούς που συναντάμε στην Ελλάδα συνέχεια. Δεν αναφέρομαι στους μή swingers. Αυτό το διευκρινίζω γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια τάση από κάποιους να βάζουν λόγια στο στόμα άλλων.)

Το thread αυτό στο οποίο γράφουμε σε αυτό το forum ΔΕΝ αναφέρεται στα προβλήματα του swinging στην Ελλάδα, αλλά αναφέρεται στο swinging γενικότερα σαν τρόπος ζωής. Αν θέλεις να συζητήσουμε το swinging στην Ελλάδα συγκεκριμένα μπορείς κάλλιστα να ξεκινήσεις άλλο thread. Μπορούμε να το συζητήσουμε και σε αυτό το thread αρκεί να μην μπλέξουμε το swinging σαν τρόπο ζωής (ειδικά σε άλλες χώρες) με τη διαστρεβλωμένη version που το συναντάμε στην Ελλάδα πολύ συχνά.

Κανείς δεν είπε λοιπόν ότι όλα στο swinging είναι "αγγελικά πλασμένα". Αν εσύ ή κάποιος άλλος κατάλαβε κάτι τέτοιο ας μάθετε να διαβάζετε καλύτερα ή να μου υποδείξετε που ακριβώς το έγραψα αυτό.

Και στο τέλος για ποιο πράγμα θέλεις να μας πείσεις ακριβώς; Ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος; Άποψή σου. Κάνε ότι θέλεις και άσε εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε.

Εσύ από την άλλη αφού απορρίπτεις το swinging τόσο σθεναρά γιατί σερφάρεις σε blogs για swingers; Ψάχνεις να πηδήξεις τη γυναίκα κανενός swinger; Σου ξαναλέω ότι single άντρες δύσκολα γίνονται αποδεκτοί, ενώ αν βρεις κάποιο ξέκωλο όπως λες για να το πασάρεις σαν σύντροφό σου προκειμένου να παίξεις με swingers θα σε πάρουν χαμπάρι αρκετά γρήγορα...

Θα ήθελα να κλείσω το post παραθέτοντας μια  φράση από το κείμενο που παρέθεσες: "Το swinging είναι μια διαδικασία που απαιτεί νοήμονες ανθρώπους, που καταλαβαίνουν πότε να προχωρήσουν, πότε να σταματήσουν και πότε να κάνουν πίσω. Πότε να μιλήσουν, πότε να το βουλώσουν..."

+1000 Ugabuga

Την ίδια βλαχο-κουτοπονηριά και τσατσο-κλικαδορο-ρουφιανιά που συναντά κανείς σε όλες τις πτυχές της Ελληνικής κοινωνίας συναντά και στον κόσμο του Ελληνικού swinging. Έχοντας αρκετές εμπειρίες από το Αγγλικό και Ολλανδικό swinging και με μόλις πρόσφατα εμπειρίες στο Ελληνικό είδα αβυσσαλέα διαφορά στη νοοτροπία...
 

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
426
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
1
ψιλέ άστα να πάνε..
 

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
εχω ξαναγραψει εδω αλλα δεν με πηρε κανενας στα σοβαρα  :) :)
εδιαφερομαι εγω με την κοπελα μου για ανταλλαγη ζευγαριων ενδιαφερεται καποιο ζευγαρι
PM pls
 

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Μηνύματα
77
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά επειδή αυτή τη περίοδο είμαι με ένα μωρό που τα κάνει όλα και συμφέρει θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τα swinging-clubs στο εξωτερικό(ελλάδα δε φαντάζομαι να υπάρχουν)Τι υπήρεσίες υπάρχουν,τι κόστος και κάποια που έχετε επισκεφτεί και έχετε να προτείνετε :dancing:!
Thx :grin:
 

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Μηνύματα
256
Like
0
Πόντοι
1
τα παντα ολα.... στο βερολινο.....  :2on1: :grouphug: :2on1:
 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.114
Like
42
Πόντοι
16
και εδω!! NIRVANACLUB!! αχαρνων....δεν θυμαμε το νουμερο :s&m_3:!! μετα τις 11 καθε βραδυ, εκτος δευτερας-τριτης.... :tits:
 

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
261
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Αχαρνων 335 ειναι το νιρβανα club που ανεφεραι ο φιλος πιο πριν.Εχω παει αρκετες φορες αλλα δεν συκρινεται με οτιδηποτε αλλο του εξωτερικου !!!
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
εχω ξαναγραψει εδω αλλα δεν με πηρε κανενας στα σοβαρα  :) :)
εδιαφερομαι εγω με την κοπελα μου για ανταλλαγη ζευγαριων ενδιαφερεται καποιο ζευγαρι
PM pls

Εμ, σου στέλνουμε μηνύματα αλλά δεν απαντάς... :):)
 

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
261
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
παντως απο τις εμπειριες που εχω με την δικια μου ειναι λιγο δυσκολο να βρεις χημεια αναμεσα σε 4 ατομα.στο μαγαζι στην αχαρνων (για οποιον ενδιαφερεται) θα βρει ζευγαρια απο ολες τις ηλικιες αλλα κυριως ανω των 40 χωρις να θελω να πω κατι κακο για την ηλικια αυτη ετσι....
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
παντως απο τις εμπειριες που εχω με την δικια μου ειναι λιγο δυσκολο να βρεις χημεια αναμεσα σε 4 ατομα.στο μαγαζι στην αχαρνων (για οποιον ενδιαφερεται) θα βρει ζευγαρια απο ολες τις ηλικιες αλλα κυριως ανω των 40 χωρις να θελω να πω κατι κακο για την ηλικια αυτη ετσι....

Πραγματικά, οι συνηθέστερες ηλικίες είναι γύρω στα 40 και κάτι ψιλά) για τους άντρες και 35 (και κάτι ψιλά) για τις γυναίκες.

Στο εξωτερικό υπάρχουν και μικρότερες ηλικίες συχνότερα από ότι εδώ αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Από τη δική μας εμπειρία με τη γυναίκα μου έχουμε καταλήξει πως σε ότι αφορά το θέμα χημείας μεταξύ των 4 συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί το ζευγάρι να ψάχνει κάτι αντίστοιχο σε ηλικία και εμφάνιση και να μη ψάχνει κάτι "εξωπραγματικό" για τα δικά του δεδομένα.

Συνήθως, το θέμα στραβώνει στους άντρες. Δηλαδή, σε γενικές γραμμές οι γυναίκες είναι πιο περιποιημένες και εμφανίσιμες ακόμη και στα 40 τους από ότι οι άντρες και εκεί είναι που συνήθως "χαλάει" το "προξενιό"...

:):):)
 

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
118
Like
6
Πόντοι
1
Πραγματικά, οι συνηθέστερες ηλικίες είναι γύρω στα 40 και κάτι ψιλά) για τους άντρες και 35 (και κάτι ψιλά) για τις γυναίκες.

Στο εξωτερικό υπάρχουν και μικρότερες ηλικίες συχνότερα από ότι εδώ αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Από τη δική μας εμπειρία με τη γυναίκα μου έχουμε καταλήξει πως σε ότι αφορά το θέμα χημείας μεταξύ των 4 συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί το ζευγάρι να ψάχνει κάτι αντίστοιχο σε ηλικία και εμφάνιση και να μη ψάχνει κάτι "εξωπραγματικό" για τα δικά του δεδομένα.

Συνήθως, το θέμα στραβώνει στους άντρες. Δηλαδή, σε γενικές γραμμές οι γυναίκες είναι πιο περιποιημένες και εμφανίσιμες ακόμη και στα 40 τους από ότι οι άντρες και εκεί είναι που συνήθως "χαλάει" το "προξενιό"...

:):):)

Απόλυτα σωστό! μετά από πολλές συναντήσεις με ζευγάρια του χώρου, η εμπειρία μου είναι οι γυναίκες σε μεγάλο ποσοστό ήταν πολύ καλές, ενώ οι άνδρες σε μεγάλο ποσοστό ήταν χάλια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom