λοιπον να σας εξηγησω μερικα πραγματα απο αυτα που ειπα γιατι βλεπω οτι δεν συνεννουμαστε.
οταν λεω οτι παω με κανενα τρανς μην φανταστητε οτι ειμαι κανενας κολλημενος και παω καθε μερα,απλος αν τυχει φαση και δω κανενα καλο δεν λεω οχι.βασικα εγω ειμαι κολλημενος με το μουνι γενικος, και το κυνηγαω παντου,ειτε αυτο ειναι στο δρομο ειτε ειναι απο βιζιτα,αλλα μονο στο εκλεκτο μουνι,ειμαι και τυχερος βεβαια διοτι λογο δουλειας συναναστρεφομαι με πολλες γυναικες,και εχω πολλα τυχερα,και ειδικα με παντρεμενες εχω πολλες εμπειριες οι οποιες ειναι και οι πιο καταπιεσμενες τελικα,και εχουν και πολλα αποθημενα.οπως ειπα και πιο πανω δεν εχω προβλημα με τους swingers και αν με καλεσουν σε καμια παρτουζα τους δεν θα πω οχι,αλλα δεν θα παω με την γυναικα μου ποτε,με γκομενα που θα εχω ναι.βασικα δεν παντρεμενος αλλα ειμαι αραβωνιασμενος,με την κοπελα μου κανω τα παντα στο κρεβατι,αλλα μονο εγω και αυτη,αν ηταν γκομενα μου δεν θα ελεγα οχι σε καμια αλλαξωκολια,αλλα οταν εναν ανθρωπο τον αγαπας και τον σεβεσε δεν τον συμπεριφερεσε σαν ενα κομματι κρεας,και ειδικα οταν ειναι και μητερα των παιδιων σου.πιστευω οταν ενα ζευγαρι αγαπιετε πραγματικα,και υπαρχει σεβασμος,και υπαρχει ελξη ερωτικη μεταξυ τους, δεν χρειαζοντε τριτοι στο κρεβατι τους.το να θελω να κανω κανενα οργιο θα παρω τους φιλους μου και θα το κανω η την γκομενα μου,την γυναικα μου ποτε.οσο για τους φιλους αν αισθανοντε καλα να γαμιετε μπροστα τους η γυναικα τους ειναι προβλημα δικο τους,αλλα εγω συμπεραινω για να φτασεις να το κανεις αυτο σημαινει οτι εχεις βαρεθει τον ανθρωπο που εισαι και εφτασες και σε σημειο να μοιραζεσε και με αλλους το σεξ μαζι του,γενικα ειναι μια απενοχοποιηση τις ενοχης σου,στο οτι φοβασε να χωρισεις αν και θελεις, αλλα φοβασε μηπως δεν βρεις αλλον να συμετεχει σε αυτο το κομπλεξ που εχεις,διοτι ολοι οι swingers απο οτι καταλαβαινω ειναι και ηδονοβλεψιες.
επισις η φρασεολογια που χρησιμοποιουν στις παρτουζες τους ειναι εξευτελιστικοι για τις γυναικες τους σε σημειο χυδαιοτητας,οπως και που ερεθιζωντε οταν τους γαμαει την γυναικα αλλος,αυτο και αν ειναι ανωμαλια.αυτα φιλοι μου και πεταξε την καραμελα τις απελευθερωσεις δεν σας πηγαινει,τα χρονια περνανε,ο ανθρωπος αλλαζει,αργοτερα θα βλεπετε τις γυναικες σαν νεκρα τομαρια,τα οποια ισως και αρχισετε να τα συχαινεστε.και ξαναρωταω για τεταρτη φορα και δεν απανταντε.
ΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?