οταν εισαι παντρεμενος και εχεις 2 κορες στην εφηβεια,και εσυ με την γυναικα σου παρτουζωνεσε δεξια και αριστερα,τις θα τις μια μερα?φερτε τους γκομενους να γνωριστουμε και μηπως μας αρεσουν και κανουμε καμια αλλαξωκολια.οταν εισαι φοιτητης μαλακιες κανεις πολλες.αλλα οταν εχεις οικογενεια τα πραγματα ειναι αλλιως φιλοι μου,δινεις στα παιδια ανατροφη και αξιες.αν εισαι κρυφοπουστας θα κανεις και το γιο σου.αντε μην τα ισωπεδωνετε ολα με την απελευθερωση σας.αλλα για μενα αυτα ειναι κομπλεξ.
Νομίζω ότι αυτά που λες είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Επειδή μερικά πράγματα εμείς οι swingers τα βλέπουμε και τα κάνουμε διαφορετικά αυτό τί σημαίνει δηλαδή; Ότι θα κάνουμε αλλαξοξωλιές με τους συντρόφους των παιδιών μας; Ή ότι δε θα δώσουμε ανατροφή και αξίες στα παιδιά μας; Αν είναι ποτέ δυνατόν!
Πραγματικά δε βρίσκω το λόγο να γίνεσαι τόσο ισοπεδωτικός και χυδαίος. Τί νομίζεις δηλαδή, ότι οι swingers έχουν όλη τη μέρα το sex στο μυαλό τους; Άλλες δουλειές δηλαδή δεν έχουν; Ή μήπως θέλουν να πηδήξουν ότι κινείται; Πιστεύεις ότι μεγαλώνουν τα παιδιά τους ώστε να γίνουν τα αυριανά πρεζόνια ή πουτάνες του πεζοδρομίου;
Να κάνω και μια άλλη ερώτηση: σε ένα ζευγάρι μή-swingers τα παιδιά συνήθως δε ξέρουν τί κάνουν οι γονείς τους στο κρεβάτι. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά στα ζευγάρια των swingers; Μήπως πιστεύεις ότι οι swingers λένε χαρτί και καλαμάρι στα παιδιά τους για τα όποια σεξουαλικά τους κατορθώματα; Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα χαλάσει η ανατροφή του παιδιού ενός ζευγαριού swingers;
Τέλος, αν θέλεις να γίνεις προσβλητικός μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο και να μιλήσεις για τα όποια κόμπλεξ μας, εγώ με τη σειρά μου θα μπορούσα να αναλύσω επί ώρες τη λογική του "κάνω μαλακίες όσο είμαι φοιτητής", λογική που υπονοεί πως "το παίζω ηθικός και σωστός μόνο όταν κάνω οικογένεια". Θα μπορούσα να μιλήσω για υποκρισία, απιστίες και δήθεν ηθικές αξίες. Σαν να πεις πως η μονογαμία είναι μοναδική σοβαρή ηθική αξία και το ουσιαστικότερο κριτήριο για μια ευτυχισμένη οικογένεια. Σαν να πεις ότι δηλαδή εσύ ξέρεις ποιες είναι οι ηθικές αξίες και εμείς είμαστε δε ξέρω και εγώ τί!
Για να σοβαρευτούμε λίγο γιατί κάποια πράγματα που γράφονται αρχίζουν να γίνονται προσβλητικά.
Αν θέλουμε να παραμείνουμε μισαλλόδοξοι και να κατακρίνουμε κάποιον που δε μας ενοχλεί άμεσα με τη συμπεριφορά του αλλά μόνο επειδή κάνει κάτι που δεν εγκρίνουμε, ας καταλάβουμε ότι αυτή η χώρα της οποίας τα κακώς κείμενα έχεις θίξει σε διάφορα posts σου φίλε arcans, δε θα αλλάξει ποτέ ώστε να προσεγγίσει το επίπεδο άλλων χωρών.