mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιατι ανωμαλοs??? μια χαρα τον βρισκω εγω....φτανει να πηρε σωβρακο βαμβακερο
η λυκρα σε φαγουριζει?
Γιατι ανωμαλοs??? μια χαρα τον βρισκω εγω....φτανει να πηρε σωβρακο βαμβακερο
Ναι μωρε......ντρεπομαι που στο λεω αλλα να....κοκκινιζει το κεφαλακιη λυκρα σε φαγουριζει?
Ναι μωρε......ντρεπομαι που στο λεω αλλα να....κοκκινιζει το κεφαλακι
Ενω εγω το θελω ροζ!!!!!!!! Η εστω και σομον
Εχω ζηση εμπειριες με ζευγαρια δηθεν παντρεμενων και δεν ειναι μονο σκεπτικο μου ρωτα και αλλους να σου πουν???
Το να κανουμε πλακα ειναι αλλιως .... Πες μου εναν εδω που θα αγαπουσε τη κοπελα του η την γυναικα του και θα την εδινε σε αλλους... Ο γαμος αυτος εχει τελειωση αγαπητη μου μονο γαμος δεν ειναι ετσι και αλλιως..
αλλο το κραγιον και αλλο η μουχλα φιλε μου........το λεω για εκεινα τα πρασινακια που ειχες βγαλει.......
Ενστασιs.....τα πρασινακια που λεs ηταν επειδη πριν η κοπελια μασαγε ....μεντα και ξεβαψε πανω μου η μαλλον κατω μου
καλα που δεν ειπες μαρουλι ή σπανακι.........αυτο περιμενα να διαβασω.....χαχαχαχαχα
E τοσο καιρο μιλαμε μαζι .....θα επρεπε πια να καταλαβειs οτι ειμαι πολυ (sik!!) ακου μαρουλι η σπανακι....τρε μπαναλ
Σεμουα ??? νο μερσι σερι
Εσεις δηλαδη πιστευεται οτι τα ζευγαρια που τα κανουν αυτα ειναι πραγματικα παντρεμενα?? Τοχετε καρατσεκαρη?? Εχετε δει ληξιαρχικη πραξη γαμου καπου??? Η το παιζουν για να ζησουν εμπειριες?? Σιγα μην δωση ο ελληνας να του πηδανε την γυναικα χαζος ειναι??? Το κρυφο ειναι ποιο καλο και εχει και την κεφαλη του ησυχη... Τωρα η καθε νιτσα που τον συνοδευη σημερα ειναι αυτη αυριο ειναι αλλη η μηπως οχι????
αχ πως με ξερεις........οι ατελειωτες ωρες διαλογισμου και ποιοτικης συζητησης που ειχαμε τα δυο μας πιασανε τοπο
ουγκαμπουγκα πολυ ωραιο το κειμενακι σου
κολιτε μηπωσ πρεπη κ εμεισ ν ασχοληθουμεNαι τα καυμενα...πιασανε πιασανε !!!!
Αν πιανανε και κατι ....γεωγραφικα χαμηλα θα ητανε ακομα πιο χαρουμενα
κολιτε μηπωσ πρεπη κ εμεισ ν ασχοληθουμε
μ το εν λογο θεμα;;;;;;;;;;;;;
εκει της αρεσε εδω θα το παιζει παρθενοπημια φιλη μου που ζει στην ιταλία πρόσφατα μου είπε οτι συμετείχε σε party με ανταλλαγες συντροφων.ηταν διαφορετικη αισθηση υπεροχη οπως αναφερε
Εχω ζηση εμπειριες με ζευγαρια δηθεν παντρεμενων και δεν ειναι μονο σκεπτικο μου ρωτα και αλλους να σου πουν???
Το να κανουμε πλακα ειναι αλλιως .... Πες μου εναν εδω που θα αγαπουσε τη κοπελα του η την γυναικα του και θα την εδινε σε αλλους... Ο γαμος αυτος εχει τελειωση αγαπητη μου μονο γαμος δεν ειναι ετσι και αλλιως..