Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτοι που πανε σε τετοιες φασεις εχουν πιασει την γυναικα τους να γαμιετε πανω απο 10 φορες γιαυτο δεν τους ενδιαφερει ποιος θα τη γαμαει,την εχουν εντελως γραμμενη.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εσεις δηλαδη πιστευεται οτι τα ζευγαρια που τα κανουν αυτα ειναι πραγματικα παντρεμενα?? Τοχετε καρατσεκαρη?? Εχετε δει ληξιαρχικη πραξη γαμου καπου??? Η το παιζουν για να ζησουν εμπειριες?? Σιγα μην δωση ο ελληνας να του πηδανε την γυναικα χαζος ειναι??? Το κρυφο ειναι ποιο καλο και εχει και την κεφαλη του ησυχη... Τωρα η καθε νιτσα που τον συνοδευη σημερα ειναι αυτη αυριο ειναι αλλη  η μηπως οχι????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσεις δηλαδη πιστευεται οτι τα ζευγαρια που τα κανουν αυτα ειναι πραγματικα παντρεμενα?? Τοχετε καρατσεκαρη?? Εχετε δει ληξιαρχικη πραξη γαμου καπου??? Η το παιζουν για να ζησουν εμπειριες?? Σιγα μην δωση ο ελληνας να του πηδανε την γυναικα χαζος ειναι??? Το κρυφο ειναι ποιο καλο και εχει και την κεφαλη του ησυχη... Τωρα η καθε νιτσα που τον συνοδευη σημερα ειναι αυτη αυριο ειναι αλλη  η μηπως οχι????

εγω παντως ξερω ζευγαρια παντρεμενα ή με χρονια σχεση που το κανουν.......δεν καταλαβαινω γιατι το αμφισβητεις.......σαφως στην ελλαδα δεν ειναι πολλα σε σχεση με το εξωτερικο........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Αν ειναι τοσο ..."ανετα" τα ζευγαρια μεταξυ τουs ...μπορει και να συζητηθει κατι τετοιο....Ελα ομωs που δεν ειναι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μεχρι ανταλλαγη σωβρακου εχω φτασει... :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ελληνας δεν δινει την γκομενα του να του πηδηξουν,την γυναικα του θα δωσει?δεν γινοντε αυτα παιδια εδω,αλλα ολους μας αρεσει να πηδηξουμε τη γυναικα του αλλου ,οχι ομως να πηδηξουν τη δικια μας.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω παντως ξερω ζευγαρια παντρεμενα ή με χρονια σχεση που το κανουν.......δεν καταλαβαινω γιατι το αμφισβητεις.......σαφως στην ελλαδα δεν ειναι πολλα σε σχεση με το εξωτερικο........
Αν θελει κανεις να ξεφορτωθει την γυναικα του καλος τροπος ειναι και αυτος παντως... ολο και καποιος θα βρεθει να κανη ψυχικο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εξαρταται ποσο ανοιχτομυαλοι ειναι και τη ζητανε στις σχεσεις τους η για ανανεωση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν θελει κανεις να ξεφορτωθει την γυναικα του καλος τροπος ειναι και αυτος παντως... ολο και καποιος θα βρεθει να κανη ψυχικο...

Ιδιαιτερα αν αυτη ειναι σε σχημα...ντουλαπαs.....Εκει δεν σε νοιαζει....σιγα μην τολμησει ο αλλοs να παει μαζι τηs....Αρκει να μην παs εσυ :2funny: :2funny:

Γιατι αν ειναι πιπινι.....αλλαζει το πραγμα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι δεν δινω τιποτα....απλα πατηθηκε το enter  δυο φορεs...μια για καθε ζευγαρι :2funny: :2funny:

δωσε μου ενα κατοσταρικοοοοοοοοοοοοοο δωσε μου ενα απο κεινα τα καινουργια διακοσαρικααααααααααααααααααααα

δεν εχω ενα παγκακι να κοιμηθωωωωωωωωωωωω

δεν εχω ενα φτυαρι να σκαψω το λακκο μουυυυυυυυυυυυυυ

ντανα γιατι θεωρεις οτι σωνει και ντε πρεπει να λειτουργουν ολα τα ζευγαρια βασει του σκεπτικου σου?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ιδιαιτερα αν αυτη ειναι σε σχημα...ντουλαπαs.....Εκει δεν σε νοιαζει....σιγα μην τολμησει ο αλλοs να παει μαζι τηs....Αρκει να μην παs εσυ :2funny: :2funny:

Γιατι αν ειναι πιπινι.....αλλαζει το πραγμα
Ναι το πιπινη σε σενα θα τοδινε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom