Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

  • ΝΑΙ

    Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

    Ψήφοι: 10 14,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
παιδια χαρηκα πολυ.αποχωρω απο τη συζητηση αρχισαν να ερχοντε πελατες.καλη σας διασκεδαση...
 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
358
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Τώρα πλάκα κάνεις;;; Πάλι δεν κατάλαβες τί σου λένε όλοι;;; Εγώ ο ίδιος σου είπα πως ΔΕΝ θα έπαιρνα τη γυναίκα μου σε κάτι τέτοιο, για τη ακρίβεια ούτε τη γκόμενά μου (δεν έχω μπει ποτέ στον πειρασμό βέβαια γιατί δεν έχω πάρει μέρος ποτέ σε κάτι τέτοιο  :2funny:. Αλλά το ο,τι δεν θα το έκανα εγώ δεν συνιστά ανωμαλία!!!)
(Αν το θεωρείς αποδεκτό πάντως για τις γκόμενες κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να παραφράσει τα λόγια σου και να σου πει:
"μου φαινετε οτι δεν έχεις πάει με γκόμενα αλλά μόνο επί πληρωμή, γιαυτο μπερδεύεις τις γκομενες με τις πουτάνες.τελος παντων καλα κάνεις, και κάνεις οτι κάνεις,δικαίωμα σου ειναι.)
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.120
Κριτικές
27
Like
6.585
Πόντοι
8.615
:woldman:
φιλε hellsex αν ηταν ολοι οπως ειμαι εγω με την κοπελα μου θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
καταρχην να εξηγησω,το οτι γαμαω η τσιμπουκωνο κανενα τρανς δεν πιστευω οτι ειναι ανωμαλια διοτι σχεδον το κανουν ολοι
οπως ειπα και πιο πανω δεν εχω προβλημα με τους swingers και αν με καλεσουν σε καμια παρτουζα τους δεν θα πω οχι,αλλα δεν θα παω με την γυναικα μου ποτε,με γκομενα που θα εχω ναι.
το να θελω να κανω κανενα οργιο θα παρω τους φιλους μου και θα το κανω
φιλε hellsex αν ηταν ολοι οπως ειμαι εγω με την κοπελα μου θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
:priest:
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
1.Προσδιόρισε ποια είναι η θετική βελτίωση ενός άνθρώπου  που επιλέγει αυτόν τον τρόπο ζωής; Αν αναφέρεσαι στο γεγονός ότι κάνει αυτό που θέλει, δεν αποτελεί για εμένα βελτίωση. Απλά ικανοποίηση. Η σαρκική  ικανοποίηση δεν θεωρώ ότι βελτιώνει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου από μόνη της. Συχνά μπορεί να δημιουργήσει και το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί δεν συνεισφέρει στην γνώση αλλά στην απόλαυση. Και η απόλαυση δεν δημιουργεί στον εγκέφαλο νέες  διαδρομές νευρώνων σκέψης, αλλά διατηρεί τις υπάρχουσες σε εγρήγορση κάθε φορά που επαναλαμβάνεται η ίδια συνουσία σε μια υπερβολή όπως ακριβώς λειτουργούν οι ναρκωτικές ουσίες. Για παράδειγμα αν ένας θεωρεί απόλαυση το φαγητό και τρώει με υπερβολή, απολαμβάνει και πράγματι κάνει αυτό που του αρέσει αλλά δεν νομίζω ότι βελτιώνεται παρά το γεγονός ότι το έχει επιλέξει. Ποια λοιπόν είναι η βελτίωση στην περίπτωσή των σουινγκερς; Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση; Δηλαδή ένα λαμόγιο που είναι συνειδητοποιημένα λαμόγιο βελτιώνεται και σαν άνθρωπος;

Να διευκρινίσω κάτι που υπέθεσα ότι ήταν δεδομένο αλλά τελικά φαίνεται πως δεν είναι: το swinging δεν είναι για όλους. Δεν μπορούν να μπουν όλοι σε αυτήν τη λογική και όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ είναι δύσκολο ένας swinger να την εξηγήσει σε έναν μή-swinger.

Τώρα για η βελτίωση ενός ανθρώπου που ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ζωής είναι πολύπλευρη. Ένα μικρό παράδειγμα είναι συναισθηματική βελτίωση λόγω απουσίας ζήλιας και μεγαλύτερη ασφάλεια στη σχέση, όσο και αν σου φαίνεται ακατανόητο αυτό που λέω. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να περιγράψω το πως ένοιωσα μετά από τη στιγμή που ξεπέρασα τη ζήλια. Φυσικά, ξαναλέω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε θέση να κάνουν swinging.

Το αν είναι απλά ικανοποίηση το αντιπαρέρχομαι: έτσι θα το έβλεπες εσύ αν έκανες swinging. Δεν είναι όμως έτσι για τους swingers.

Η απόλαυση έχει δαιμονοποιηθεί. Κακώς, γιατί τη χρειαζόμαστε. Το swinging είναι ένας γενικότερος τρόπος θέασης πολλών διαφορετικών πραγμάτων και δεν περιλαμβάνει μόνο την απόλαυση. Μάλιστα, έχω αποκτήσει πολλή γνώση & εμπειρία μέσα από αυτό και δεν αναφέρομαι σε εμπειρίες & γνώσεις μόνο για το σεξ.

Επίσης, το αν είναι κάτι υπερβολή είναι και υποκειμενικό μερικές φορές. Το ότι θεωρείς εσύ κάτι υπερβολικό δε σημαίνει ότι είναι κιόλας.

2.Η αγάπη και το σεξ δεν ταυτίζονται λες. Η ερωτική αγάπη όμως περιέχει σεξ.. Κατά την άποψή σου δεν συνυπάρχουν το σεξ και η αγάπη; Γιατί στα ζώα προφανώς και είναι πιο ξεκάθαρος ο διαχωρισμός, μιας και δεν διαθέτουν νόηση ανθρώπινου επιπέδου.

Φυσικά και ο έρωτας περιέχει την αγάπη. Δε λέμε το αντίθετο. Οι περισσότεροι swingers μάλιστα θα σου πουν ότι το καλύτερο sex εξακολουθούν να το κάνουν με τον/την σύντροφό τους ακριβώς γιατί εκεί υπάρχει η αγάπη. Δε ξέρω τί έχεις καταλάβει τελικά από το τί είναι swinging...

Αφού λοιπόν ο σουινγκισμός θεωρεί ότι αυτά διαχωρίζονται εμφανώς γιατί δημιουργείς δεσμούς αγάπης με ένα άλλο άνθρωπο με τον οποίο κάνει σεξ; Πως ακριβώς εκεί δεν διαχωρίζονται αλλά ταυτίζονται;
Έχεις συνδέσει την αγάπη με τη μονογαμία. Αποσύνδεσε αυτά τα δύο και αν η ερώτησή σου εξακολουθεί να έχει νόημα μπορείς να την ξανακάνεις.

  Αν εσύ  θεωρείς ότι ο σουινγκισμός είναι άποψη, ενώ αναφέρεται σε καθαρό σεξ όπως εσύ ο ίδιος προτείνεσαι τότε πως είναι δυνατόν να δίνεις πνευματιστική διάθεση σε ένα γεγονός που αφορά μόνο την σάρκα σου, την οποία εμφανέστατα διαχωρίζεις. Αντιφατικό όλο αυτό. Φυσικά και η δική μου άποψη είναι ότι ο οργανισμός μας είναι ολότητα. Και η βελτίωση ενός ανθρώπου εξαρτάται από αυτήν συνειδητοποίηση της ολότητας και όχι από τον διαχωρισμό της.

Εδώ ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς γράφεις. Το καθαρό σεξ γιατί να είναι καθαρά σαρκικό; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Και επειδή κάνουμε σεξ με διάφορα άτομα ποιος σου λέει ότι δεν επιδιώκουμε και την "ανθρώπινη" όπως λένε επαφή; Ίσα ίσα που δημιουργείται και μια σχέση σεβασμού έως και φιλίας. Η σχέση με ένα άλλο ζευγάρι swingers λίγες φορές τελειώνει με το που φύγουν τα ζευγάρια από το κρεβάτι...

3. Και με τον θείο μου τον Αριστείδη ταιριάζω. Δεν κάνω όμως οικογένεια.

Εξαιρετικό επιχείρημα. Στο πλαίσιο της κουβέντας μας εννοείται πως μιλάμε για ταίριασμα με σκοπό τη δημιουργία σχέσης.

4.Αν θεωρείς ότι η ζήλια είναι ένα συναίσθημα το οποίο ποτέ δεν νοιώθουν οι swingers, καθώς και η κτητικότητα, τότε φαντάζομαι εξίσου ότι μένεις σε κοινόβιο, δεν έχεις  χρήματα η υλικά αγαθά δικά σου και φυσικά αν η γυναίκα σου έχει και άλλους πέντε άντρες με τους οποίους έχει παιδία και οικογένεια δεν σε απασχολεί.
Μιλάμε για κτητικότητα ως προς τα συναισθήματα και τις πράξεις ενός άλλου ανθρώπου σε αυτήν την κουβέντα. Ας μή βάζουμε ανόητες προεκτάσεις για να δημιουργήσουμε επιχειρήματα.

Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που θεωρείται αρνητικό και όταν λείπει ή έστω μειώνεται ο άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος. Κάνω λάθος;

5. Ο σεβασμός είναι έκφραση εκτιμήσης.Συγνώμη αλλά ένα άτομο που παρτουζιάζεται δεν νομίζω ότι χρίζει εκτίμησης και θαυμασμού. Τώρα αν εσύ εκτιμάς το σκάρτο τότε πάω πάσο.

Ξεκινάς το συλλογισμό σου από το ότι θεωρείς την παρτούζα αυταπόδεικτα κακό πράγμα. Όπως έχεις καταλάβει δε συμμερίζονται την άποψή σου οι swingers. Για σένα είναι κακό και δείχνει έλλειψη σεβασμού, οπότε λογικό είναι να μην το κάνεις.

Άσε όμως τους άλλους που δεν το θεωρούν κακό πράγμα να το κάνουν χωρίς να τους καταλογίζεις ότι δε δείχνουν σεβασμό.

6. Εμάς δεν μας κόφτει καθόλου τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του αγαπητέ. Παρόλα αυτά μπορούμε να κρίνουμε εάν αυτό θα το επιλέξουμε και για ποιο λόγο δεν θα το επιλέξουμε. Εμένα επίσης δεν με ενοχλεί αν κάποιος στο σπίτι του τρώει στο πάτωμα. Δεν το επιδοκιμάζω όμως και δεν δέχομαι να μου πουλάει παραμύθι ότι είναι προχω..

Εάν δε σας κόφτει πραγματίκά τότε γιατί ασχολείστε; Σε καμιά περίπτωση δε σου λέω να το επιλέξεις. Μάλιστα, σε αποτρέπω από το να το δοκιμάσεις γιατί θα είναι ολοφάνερα μια αρνητική εμπειρία για σένα.

Σε αυτήν τη συζήτηση απλά υπερασπίζομαι την άποψή μου. Αν διαβάσεις τα ποστ μου θα δεις ότι δεν παρακινώ κανέναν να το δοκιμάσει αν δεν το θέλει.

7.Δεν χρειάζεται ανάλυση. Αν σου αρέσει δικαίωμά σου είναι. Όπως δικαίωμα είναι καθενός να αυτοκτονεί ή να τρώει μόνο σοκολάτες και να διατρέφεται με αυτές. Η παρουσίαση όμως μιας πράξης  ή μιας ζωής που επιλέγεις ως  πρωτοποριακή, εξελιγμένη και η σύγκρισή της με άλλους που δεν την επιλέγουν τους οποίους αποκαλείς συντηρητικούς και οπισθοδρομικούς είναι τουλάχιστον γελοία.  Για εμένα αν θες το κακό είναι ότι αναλώνεις στο σώμα σου και αυτό έχει επίδραση φθοράς και στην ψυχή σου.

Αν δε χρειάζεται ανάλυση τότε γιατί μας "τη λες"; Δεν είπα κανέναν οπισθοδρομικό ή συντηρητικό. Ούτε είπα πως η άποψή μου είναι εξελιγμένη. Αν ένιωσες έτσι διαβάζοντας τα γραφόμενά μου, τότε ξέρεις τί λένε γι'αυτόν που έχει τη μύγα...

8.Ο σουίνγκερ γιατί δεν θα πει στο παιδί του ότι έκανε όργια; Μήπως γιατί ντρέπεται; Και αν ντρέπεται μήπως η ματιά μου είναι απλά πραγματιστική; Και αν τον ρωτήσει τι θα πει;
Εσύ δηλαδή λες στο παιδί σου αν τον παίρνεις από πίσω από τον άντρα σου ή αν τα καταπίνεις; Λες στο παιδί σου αν τα φόρεσες στον άντρα σου ή αν ο άντρας σου ξενογυρνάει;

Για τους λόγους που οι μή-swingers δε λένε κάποια πράγματα στα παιδιά τους, για τους ίδιους λόγους και οι swingers δε τα λένε. Δεν είμαστε αδηφάγα τέρατα του σεξ. Απλά κάποια πράγματα τα βλέπουμε ή τα κάνουμε διαφορετικά.


9.Η διαπαιδαγώγηση που θα του κάνεις ποια είναι; Χύμα στο κύμα; Ότι μάθει από τους άλλους; Εσύ δεν θα επέμβεις; Δεν θα του εξηγήσεις; Τι εννοείς θα το αφήσεις να κάνει ότι θέλει; Σε παρακαλώ… ειλικρινά μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας. Κάθε γονιός διαμορφώνει τις συνισταμένες στις οποίες κινείται το παιδί του. Το να ψεύδεσαι στο παιδί σου είναι προφανώς και κάτι που θα καταλάβει. Ξαναρωτώ Θα πεις την αλήθεια; Και αν την πεις πως θα την εξηγήσεις οεο;Και τι ακριβώς περιμένεις μετά να δεχθείς;

Δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα. Όταν το παιδί είναι ΕΝΗΛΙΚΟΣ (το έγραψα αυτό) ας κάνει ότι θέλει. Προτού ενηλικιωθεί φυσικά και θα πάρει την κατάλληλη αγωγή από εμάς προτού τα μάθει στραβά από συμμαθητές & τσόντες. Θα κάναμε ότι θα έκανε ο κάθε υπεύθυνος γονιός που αγαπάει το παιδί του.

Δε ξέρω για λογαριασμό ποιων μιλάς όταν λες ότι υποτιμάω την νοημοσύνη "σας". Τη δική σου πάντως σίγουρα την υποτίμησες μόνη σου.

Ψεύδομαι στο παιδί μου; Για ποιο πράγμα; Ξέρεις πολλούς γονιούς που να λένε στο παιδί τους χαρτί και καλαμάρι τι κάνουν στο κρεβάτι; Είσαι με τα καλά σου; Εσύ θα το έκανες δηλαδή;

10.Να κάνουμε πράγματα που συνάδουν με την ηλικία μας.
Να κάνουμε πράγματα για τα οποία είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες.
Να μην πάρουμε στο λαιμό μας όσους δεν φταίνε το δυνατόν…
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα πεις στην κόρη σου. Αλλά αν πιστεύεις ότι είναι καλές οι παρτούζες γιατί να μην της το πεις; Δεν καταλαβαίνω…
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου αλλά δε ξέρουμε που κολλάνε στη συζήτησή μας. Γιατί για παράδειγμα, δε βλέπω ποιους παίρνουμε στο λαιμό μας κάνοντας swinging...

Γιατί με ρωτήσαν άραγε 2 φορές σε αυτό το thread τί θα έλεγα ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ μόνο; Ο γιος μου δηλαδή για κάποιο άγνωστο λόγο θα πάρει διαφορετική αγωγή από την κόρη μου; Διακρίνω κάποια υποβόσκουσα τάση για σεξισμό; Μόνο η κόρη θέλει προστασία δηλαδή;

11.Κουτό επιχείρημα.  Όταν ζεις σε ένα περιβάλλον καταπιέζεις πολλά από τα πράγματα που σου βγαίνουν φυσιολογικά. Που χου δεν κάνεις τσίσα σου στο λεωφορείο. Αυτή είναι η σαφής διαφοροποίησή μας από τα ζώα.  Εγώ όταν ερωτεύομαι έναν άνθρωπο, δεν έχω όρεξη για άλλους. Αν έχω μένω μόνη μου.
Δεν είναι καθόλου κουτό επιχείρημα. Το να παρομοιάζεις τα τσίσα δημοσίως με το σεξ τότε αυτό είναι κουτό.

12. Μα εσύ είπες αλληλεπιδρά και βελτιώνεται ο άνθρωπος. Τώρα μας λες ότι δεν αφορά την ψυχή μας το κρεβάτι μας. Αποφάσισε.
Αυτό που λες είναι άκυρο: το σεξ δεν ταυτίζεται με την ψυχή. Ταύτιση σημαίνει ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Για να στο κάνω πιο λιανά υπάρχουν και ΑΛΛΑ πράγματα που απαρτίζουν την ψυχή μας. Είμαι καλύτερα αντιληπτός τώρα;

13. Άρα υπάρχει η λογική της απιστίας. Αν υπάρχει τότε τι μας λες ρε παλικάρι για μη καταπίεση;
Για κάνε το λίγο πιο λιανά αυτό γιατί ομολογώ πως δε σε πιάνω.

14. Ε τι να κάνω, αφού μου αναλύεις τον σουινγκισμό σαν μια υπέρτατη πνευματιστική διαδικασία ενώ εγώ ενώ θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια αντίφασή που αποδεικνύει ανισορροπία. 

Αυτά είναι δικές σου λέξεις και όχι δικές μου. Δε μίλησα πουθενά για "υπέρτατη πνευματιστική διαδικασία". (Υποθέτω βέβαια ότι εννοούσες πνευματική διαδικασία και όχι πνευματιστική). Αν νιώθεις έτσι διαβάζοντας αυτά που λέω τότε ψάξε καλύτερα γιατί νιώθεις εσύ η ίδια έτσι και μη μας κατηγορείς για πράγματα που δεν κάνουμε ή δεν είμαστε.

Θέλω να κλείσω γράφοντας πως πολλές φορές έχουν πει πολλοί στα forums πως δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει. Στην πράξη όμως τελικά λίγοι είναι αυτοί που δέχονται την άποψη του άλλου.
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι καλησπερα.θα ηθελα να πω και στους 2 φιλους swingers,οτι δεν ειμαι επιθετικος καθολου αλλα και ουτε εχω διαθεση να μαλωσω με κανενα απο τους δυο,απλος διατυπωνω τις αποψεις μου,και μπαινω στο θεμα μας τωρα.
1.επειδη ειστε swingers δεν σημαινει οτι ειναι σωστο και πρεπει να γινουμε ολοι.
(την ανωμαλια του καθενος δεν πρεπει να την ακολουθουμε ολοι.)
Δε νομίζω να είπε κάποιος ότι πρέπει να γίνουν όλοι. Όπως επίσης δεν είμαστε ούτε ανώμαλοι.

2.αν το κανατε με την γκομενα σας, και οχι με την γυναικα σας θα σας εβγαζα το καπελο.
(ετσι για να ξεκαθαριζουμε και με ποιους κανουμε τα οργια μας.εγω παρτουζα περνω με τους φιλους μου,οχι με τον πατερα μου,και το θειο μου,και τον αδερφο μου,και επισεις δεν περνω παρτουζα την ξαδερφη μου).
Εξαιρετική λογική: κάνε τα πάντα, αλλά όταν παντρευτείς τέρμα όλα. Πως μετά να μη νιώθεις φυλακισμένος στο γάμο σου; Και ποιος σου είπε ότι οι swingers κάνουν όργια με συγγενείς τους;

3.το ειπα και το ξαναλεω την γυναικα μας και μανα τον παιδιων μας την σεβομαστε.
(η γυναικα φιλαει τα παιδια τις,δεν ειναι σωστο να φιλαει και 100 πουτσες διαφορετικες).

Ποιος σου είπε ότι οι swingers δε σέβονται στο σύντροφό τους;

4.ολες αυτες τις δικαιολογιες που εχετε γιαυτο που κανετε ειναι γελοιες.
(μου θυμιζουν απολογιες απο τρανσεξουαλ,γκει,ανωμαλους,παιδεραστες,ματακιδες,που και αυτοι μιλανε για ψυχοσυνθεση και οτι ειναι τροπος ζωης,και οτι εμεις δεν μπορουμε να τους καταλαβουμε,και αλλα τετοια απολογιτικα υπομνηματα.)
Οι swingers δεν είναι ούτε παιδεραστές ούτε ματάκηδες. Δεν κάνουν κάτι με το ζόρι στους άλλους! Και δεν είναι απολογητικά υπομνήματα ούτε δικαιολογίες, συζήτηση κάνουμε.

5.το να πετας την γυναικα σου σαν ενα κοματι κρεας στο λακο των λεοντων την ξεφτιλιζεις εσυ ιδιος καταρχην.
(σε περιπτωση που δεν πανε καλα τα οικονομικα σου βγαλτην και στη βιζιτα το ιδιο ειναι).

Σαν κομμάτι κρέας μπορεί να πετούσες εσύ τη γυναίκα σου αν προσπαθούσες να κάνεις swinging. Η γυναίκα έχει και δική της άποψη. Αν δε θέλει δεν το κάνει. Δεν την πετάς πουθενά σαν να είναι ένα αντικείμενο!

6.καλες η φιλοσοφιες σας,αλλα δεν μου απαντησε κανενας απο τους δυο στο εξης/

ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
θα εχει ενδιαφερων παντος να μας απαντησετε.
(μια καλη δικαιολογια θα ηταν/ επειδη αργουσες να ερθεις κα θα κρυωνε το φαγητο,εκατσα και εφαγα μονη.ο νοον νοητο).

Να σου πω ρε φίλε αφού επιμένεις: μερικοί θα ενοχλούνταν γιατί δεν πήραν μέρος στο παιχνίδι και άλλοι δε θα είχαν πρόβλημα.

Απάντησέ μου εσύ τώρα: γιατί τόσες ερωτήσεις σου αφορούν τί θα κάναν "οι γυναίκες μας" κλπ; Γιατί ρωτάς σαν να απαρτίζονται οι swingers μόνο από άντρες; Δε σε ενδιαφέρει πως το βλέπουν οι γυναίκες το πράγμα; Μόνο τους άντρες αφορά; Μήπως είσαι λίγο "ελληνάρας";

δεν εχω προβλημα με κανενα σας και αν θελετε ερχομε και σε εκδηλωση σας.αλλα οχι με την γυναικα μου,με καμια καραπουταναρα που θα εχω εκεινο το καιρο,πολυ ευχαριστος να ερθω.

Με αυτό που είπες τα κατέστρεψες όλα τα επιχειρήματά σου. Μη μας ξαναπείς για ηθικά ζητήματα, όπως σεβασμό στη μάνα των παιδιών μας από τη στιγμή που είσαι διατεθειμένος να της τα φορέσεις με κάποια "καραπουτανάρα" όπως λες. Αυτή ακριβώς είναι η λογική του "ελληνάρα": πηδάμε τις γυναίκες των άλλων αλλά τη δική μας μην την πλησιάσει ούτε αρσενική γάτα!

Να σε ενημερώσω πως συνήθως τα "παράνομα" ζευγάρια δεν είναι καλοδεχούμενα στους κύκλους των swingers, όπως και οι single άντρες άλλωστε. Οπότε καλύτερα μη μπεις στον κόπο, αυτές οι "εκδηλώσεις" όπως λες δεν είναι για σένα από ότι φαίνεται.
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
είστε ηλίθιοι.
υπάρχει καιρός να κάνεις ό,τι τραβάει το μυαλό σου και αυτό όταν είσαι 20-25. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να παντρευτείς, αποφασίζεις να πάρεις μέρος σε μια καθαρά κτιτική πράξη με την οποία θα γίνεται ένα δύο άτομα. Το να αφήνεις τη γυναίκα σου να πηδιέται με άλλους είναι απλά ηλίθιο. Και το λέω με εμπάθεια. Αυτά τα κάναμε όταν τα 'χαμε στο 1ο έτος με 2-3 γκομενάκια και τα είχαμε γραμμένα στον πούτσο μας, να τα πηδάμε μόνο και ας πηδιούνται αυτά με άλλους. Όταν παντρεύεσαι μπένουν άλλοι κανόνες στη μέση. Αλλά είστε ανώριμοι. Η μεγάλη μαγκιά στη ζωή είναι να μπορείς να ισορροπέις τα πράγματα, εκεί βρίσκεται και η πειθαρχεία. ή όλα ή τίποτα; αυτά είναι εύκολα ρε ηλίθιοι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρομερό post. Φίλε Tongue δεν κατάλαβες πως αυτοαναιρείσαι; Για ποια ισορροπία, κανόνες και ωριμότητα μιλάς, όταν έχεις "2-3 γκομενάκια" και "γραμμένα στον πούτσο σου" όπως λες;

:idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:

 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε φιλε ugabuga μας εκανες μια αναλυση της ψυχολογιας των swingers και καλα εκανες,αλλα θα ηθελα να σου κανω τα εξης ερωτημα διοτι αυτα που μας ειπες ειναι καλα το να ψησεις εν ζευγαρι να γινει swinger αλλα οχι ομως και το καθενα.μου θυμιζουν τα επιχειρηματα σου κατι σαν το προλογο που κανουν οι ιεχωβαδες οταν πανε απο πορτα σε πορτα.

1.λες οτι το swinging δεν ειναι για ολους,και συμφωνω.πες μας με τα απο ποσα χρονια γαμου το αρχισες και τι σε οδηγησε να το κανεις,και ποιος απο το δυο σας το προτεινε στον αλλον?

2.λες οτι δεν υπαρχει ζηλια,πως γινετε αυτο?.μηπως οταν κανεις καμακι μπροστα στη γυναικα σου η αυτη μπροστα σε αλλον το θεωρητε δεδομενο και οι δυο οτι ο ενας δουλευει για τον αλλον?

3.λες οτι μαθαινεις και αλλα πραγματα εκτος απο εμπειριες και γνωσεις στο σεξ.μπορεις να μας πεις ποιες ειναι αυτες οι γνωσεις.νομιζω οτι με οποιοδηποτε ζευγαρι μπορεις να κανεις συζητηση για οτιδηποτε χωρις να παιζει το σεξ μεταξυ σας.και επισεις μπερδευεις τις απολαυσεις με τις διαστροφες του μυαλου.οσο για το υπερβολικο που λες,και ενας που ειναι επιδιξειας και τον παιζει οπου ναναι δεν το θεωρει υπερβολικο αυτο.

4.λες οτι εχουμε συνδεσει την αγαπη με την μονογαμια.δηλαδη τη πρεπει να γινει?οταν κανουμε σεξ με την γυναικα μας μαζι με αλλους γυρναμε το διακοπτη και την βλεπουμε σαν την μεγαλυτερη πουτανα του κοσμου?.και μολις τελειωσει η παρτουζα ξαναγυρναμε το διακοπτη και ολα καλα?

5,επισης θα ηθελα να μου πεις τι μετρα προφυλαξεις περνετε στις παρτουζες σας?πραγμα για το οποιο δεν μιλησες καθολου.οπως και μια ποια κριτιρια κρινετε ενα ζευγαρι οτι κανει για εσας?


 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Με αυτό που είπες τα κατέστρεψες όλα τα επιχειρήματά σου. Μη μας ξαναπείς για ηθικά ζητήματα, όπως σεβασμό στη μάνα των παιδιών μας από τη στιγμή που είσαι διατεθειμένος να της τα φορέσεις με κάποια "καραπουτανάρα" όπως λες. Αυτή ακριβώς είναι η λογική του "ελληνάρα": πηδάμε τις γυναίκες των άλλων αλλά τη δική μας μην την πλησιάσει ούτε αρσενική γάτα!
φιλε μου εχει πολυ λαθος αποψη στο θεμα.ενα θα σου πω και να το ξερεις ο αντρας ειναι εντελω ς διαφορετικος εκ φυσεως απο την γυναικα και γιαυτο ελκονται κιολας.εσυ ταυτιζεσε με την γυναικα σου.
 

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Μηνύματα
976
Like
7
Πόντοι
6
Α ρε ελληναρα ΑΝΤΡΑΚΛΑ που τσιμπουκωνεις ΤΡΑΝΣ!!!!! :jerking: :jerking:εχω την εντυπωση οτι ειχες δηλωσει οτι αποχωρεις απο την συζητηση!!  :tickedoff: :tickedoff: :cool2: :badair:
 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
9.863
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Α ρε ελληναρα ΑΝΤΡΑΚΛΑ που τσιμπουκωνεις ΤΡΑΝΣ!!!!! :jerking: :jerking:εχω την εντυπωση οτι ειχες δηλωσει οτι αποχωρεις απο την συζητηση!!  :tickedoff: :tickedoff: :cool2: :badair:
μου θυμιζει ενα παλιοτερο μελος που εκανε ακριβως το ιδιο
πηγαινε κοντρα για να πηγαινει κοντρα και εκανε τον χαζο

α ρε παπια αν βεβαιωθω οτι εισαι εσυ θα σε  :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
φιλε doriti ουτε παπια ειμαι ουτε τιποτα απο ολα αυτα που λες.και καλα θα κανεις να λες τι γνωμη σου απο το να βριζεις.να ακουσουμε και τις δικιες σου αποψεις.
 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
9.863
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φιλε doriti ουτε παπια ειμαι ουτε τιποτα απο ολα αυτα που λες.και καλα θα κανεις να λες τι γνωμη σου απο το να βριζεις.να ακουσουμε και τις δικιες σου αποψεις.
δεν εχει νοημα γιατι σου μιλαμε 3-4 ατομα και πιστευεις τα δικα σου
ουτε με τον εαυτο σου δεν συμφωνεις
 

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
242
Like
18
Πόντοι
1
αυτο ισχυει
το 70% η παντρεμενες πηδιουνται  :idiot:το 20%δεν βλεπονται οποτε το παιζουν τησ εκκλησιας :think:  και το 10%κανουν παρτουζες με τον αντρα τους :dancing: ..οποτε 10% τον αντρων τρωνε και ριχνουν κερατο  :think:το 70% τον αντρων τρωνε κερατο διχως να το ξερουν  :headbang:το 20%οπου βρουν χωνουν και δεν μιλανε  :rockon:
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
πολλα ισχυουν απο τοτε που χαλασε η πιατσα και μερικοι νομιζουν οτι με τις γυναικες τους ειναι το ιδιο πραγμα.οταν θα καταλαβουν θα ειναι αργα ομως.γιατι σε αυτη τη χωρα η δημοκρατια και η απελευθερωση μας εχουνε φαει ολους.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην να εξηγησω,το οτι γαμαω η τσιμπουκωνο κανενα τρανς δεν πιστευω οτι ειναι ανωμαλια διοτι σχεδον το κανουν ολοι,αν στηνομουν να με γαμαει κανενα τρανς τοτε θα ειχες δικιο φιλε μου.σου ειπα και στο ξαναλεω οτι στα παρτυ σας αν με καλεσετε ερχομαι,αλλα οχι με την γυναικα μου,με καμια αλλη ερχομαι κατευθειαν,αν θελετε σας φερνω και κανενα τρανς.αρκει το τρανς να το γαμησετε οχι να το περνετε πιπες και να σας γαμαει αυτο,τοτε συγνωμη αλλα δεν μπορω να συμμετασχω,αν και πιστευω οτι πολλοι συναδελφοι σου swingers ολο και θα περνουν και καμια πιπα οπως μπορει και εσυ ο ιδιος ακομα.οσο γιαυτα που κανω εγω οταν φευγω απο το σπιτι μου δεν επηρεαζουν καθολου την σχεση μου με την γυναικα μου διοτι οταν γυριζω σπιτι ολα αυτα δεν υπαρχουν πλεον.ενω εσυ αν καθεσε και σχολιαζεις με τη γυναικα σου πως επερνε τσιμπουκια απο τον αλλον,και πως τις ανοιξαν τον κολο στην παρτουζα που ησασταν αυτο ειναι θεμα δικο σας.αλλα δεν μου απαντατε σε κατι που ρωταω για ΤΡΙΤΗ συνεχομενη φορα.

ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Δηλαδή με άλλα λόγια είναι εντάξει να το χώνεις αλλά όχι εντάξει να σου το χώνουν. Εκεί βρίσκεται η διαφορά για σένα;  Η γυναίκα σου που την έχεις σε τόση εκτίμηση και σεβασμό καθώς είναι η γυναίκα των παιδιών σου όπως λες τί λέει για όλα αυτά; Αν το ξέρει και δεν έχει πρόβλημα τότε όλα καλά. Αν δεν το ξέρει όμως;

Α! Και σου έχω νέα: ίσως σου χαλάει την εικόνα που έχεις για το πως λειτουργεί το σύμπαν αλλά όχι, το να γαμάνε ή να τσιμπουκώνουν trans δεν το κάνουν σχεδόν όλοι όπως λες... :):)

Λες ότι μπορεί να παίρνω και πίπες. Άλλοι άντρες swingers μπορεί και να είναι bi και να παίρνουν και πίπες. Ενήλικοι είναι, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ είμαι straight και δεν το κάνω επειδή δεν με ενδιαφέρει. Αν κάποιος έχει περισσότερες πιθανότητες από τους 2 μας να κάνει πίπες ποιος λες να είναι αυτός; Εγώ που κάνω παρτούζες με τη γυναίκα μου και είμαι straight ή εσύ που δεν κάνεις παρτούζες με τη γυναίκα σου αλλά πας με trans;

Διευκρίνηση: δε θεωρώ κακό το να πηγαίνεις με trans αφού το θέλεις. Ούτε θεωρώ κακό να παίρνει πίπες ένας άντρας αν το θέλει. Είναι όμως περίεργο που το θεωρείς κακό εσύ που πηγαίνεις με trans...

Σχετικά με την ερώτησή σου τί θα έκανα αν η γυναίκα μου πήγαινε σε παρτούζα που δε με καλούσαν σου απάντησα σε προηγούμενο ποστ. Σε αυτό το ποστ θα συμπλήρωνα επιπλέον πως σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν χρήσιμο για μένα να σκεφτώ γιατί άραγε δε με κάλεσαν. Ενδεχομένως να έκανα κάποια μαλακία.

Πάντως στο χώρο των swingers πρόσκληση για όργιο σε ένα μόνο μέλος του ζευγαριού γενικά θεωρείται κατακριτέο, καθώς τα ζευγάρια στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργούν μαζί, εκτός λίγων περιπτώσεων που έχουν ξεκαθαρίσει ότι λειτουργούν και ανεξάρτητα. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια ξεφεύγουμε από το swinging και μάλλον πάμε προς μια "ελεύθερη σχέση" όπως λέγεται.
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Κατ' αρχήν να σου επιστήσω την προσοχή πως το να πηγαίνεις με τρανσέξουαλς είναι ασφαλώς μία σεξουαλική απόκλιση. Προσωπικά, δεν θα την χαρακτήριζα "ανωμαλία" καθώς κάτι τέτοιο σήμαινε αυτομάτως ότι θα έπρεπε να ορίσω και το "φυσιολογικό" σεξ, κάτι που για εμένα εξ' ορισμού δεν υφίσταται. Κάποιοι άλλοι θα το εκαναν όμως, πιθανώς θα ήταν χρήσιμο να έπαιρνες μία γνώμη από την γυναίκα σου επι τούτου. Πες της π.χ ότι έχεις έναν συνάδελφο που έμαθες ότι πηγαίνει με τρανσέξουαλ, πως θα τον χαρακτήριζε εκείνη? Όσον αφορά τις "παρτούζες", αποτελεί ακόμη μία αποκλίνουσα συμπεριφορά στην οποία μπροούμε να βρούμε ακόμα και ομοφυλικά χαρακτηριστικά στο ένα ή και στα δύο φύλα/άτομα συμμετέχοντες, όπως σωστά -αν και κάπως άκομψα- ανέφερες στο παράδειγμα με τους τρανς σε παρτούζα. Ασφαλώς δεν χαρακτηρίζω κύνεδο τον οποιονδήποτε πηγαίνει σε κάποιο ομαδικό όργιο με το ταίρι του. Όσον αφορά την γυναίκα που θα συμμετείχε σε ένα όργιο χωρίς την συγκατάθεση ή/και συμμετοχή του άντρα της, προφανώς θα τον απατούσε με αυτή την συμπεριφορά. Η έννοια της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων συνίσταται στο γεγονός ότι γίνεται εν πλήρη γνώση και συναίνεση όλων των μερών. Οτιδήποτε μένει εν κρυπτώ αποτελεί απάτη και τίποτε άλλο. Τέλος, προφανώς δεν γνωρίζεις το βαθύ ψυχολογικό υπόβαθρο της πλειονότητας εκείνων που πηγαίνουν με τρανσέξουαλ και αυτό φαίνεται από τον τρόπο επιχειρηματολογίας σου. Αν στον αποκάλυπτα όμως σίγουρα θα τον αρνιόσουν και θα με κακοχαρακτήριζες. Γι αυτό και σου προτείνω να τον αναζητήσεις μόνος σου και να κοιτάξεις βαθιά και με ειλικρίνεια μέσα σου για να δεις πως πολλά από όσα λες είναι αυτά που ίσως ενδόμυχα να σε ερέθιζαν σεξουαλικά και προσπαθείς να τα αποβάλεις βίαια όταν φτάνουν να αποτελούν συνείδηση.

Φιλικά Στέφανος.

Εξαιρετικό ποστ.

+10000000
 

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Μηνύματα
239
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον να σας εξηγησω μερικα πραγματα απο αυτα που ειπα γιατι βλεπω οτι δεν συνεννουμαστε.
οταν λεω οτι παω με κανενα τρανς μην φανταστητε οτι ειμαι κανενας κολλημενος και παω καθε μερα,απλος αν τυχει φαση και δω κανενα καλο δεν λεω οχι.βασικα εγω ειμαι κολλημενος με το μουνι γενικος, και το κυνηγαω παντου,ειτε αυτο ειναι στο δρομο ειτε ειναι απο βιζιτα,αλλα μονο στο εκλεκτο μουνι,ειμαι και τυχερος βεβαια διοτι λογο δουλειας συναναστρεφομαι με πολλες γυναικες,και εχω πολλα τυχερα,και ειδικα  με παντρεμενες εχω πολλες εμπειριες οι οποιες ειναι και οι πιο καταπιεσμενες τελικα,και εχουν και πολλα αποθημενα.οπως ειπα και πιο πανω δεν εχω προβλημα με τους swingers και αν με καλεσουν σε καμια παρτουζα τους δεν θα πω οχι,αλλα δεν θα παω με την γυναικα μου ποτε,με γκομενα που θα εχω ναι.βασικα δεν παντρεμενος αλλα ειμαι αραβωνιασμενος,με την κοπελα μου κανω τα παντα στο κρεβατι,αλλα μονο εγω και αυτη,αν ηταν γκομενα μου δεν θα ελεγα οχι σε καμια αλλαξωκολια,αλλα οταν εναν ανθρωπο τον αγαπας και τον σεβεσε δεν τον συμπεριφερεσε σαν ενα κομματι κρεας,και ειδικα οταν ειναι και μητερα των παιδιων σου.πιστευω οταν ενα ζευγαρι αγαπιετε πραγματικα,και υπαρχει σεβασμος,και υπαρχει ελξη ερωτικη μεταξυ τους, δεν χρειαζοντε τριτοι στο κρεβατι τους.το να θελω να κανω κανενα οργιο θα παρω τους φιλους μου και θα το κανω η την γκομενα μου,την γυναικα μου ποτε.οσο για τους φιλους αν αισθανοντε καλα να γαμιετε μπροστα τους η γυναικα τους ειναι προβλημα δικο τους,αλλα εγω συμπεραινω για να φτασεις να το κανεις αυτο σημαινει οτι εχεις βαρεθει τον ανθρωπο που εισαι και εφτασες και σε σημειο να μοιραζεσε και με αλλους το σεξ μαζι του,γενικα ειναι μια απενοχοποιηση τις ενοχης σου,στο οτι φοβασε να χωρισεις αν και θελεις, αλλα φοβασε μηπως δεν βρεις αλλον να συμετεχει σε αυτο το κομπλεξ που εχεις,διοτι ολοι οι swingers απο οτι καταλαβαινω ειναι και ηδονοβλεψιες.
επισις η φρασεολογια που χρησιμοποιουν στις παρτουζες τους ειναι εξευτελιστικοι για τις γυναικες τους σε σημειο χυδαιοτητας,οπως και που ερεθιζωντε οταν τους γαμαει την γυναικα αλλος,αυτο και αν ειναι ανωμαλια.αυτα φιλοι μου και πεταξε την καραμελα τις απελευθερωσεις δεν σας πηγαινει,τα χρονια περνανε,ο ανθρωπος αλλαζει,αργοτερα θα βλεπετε τις γυναικες σαν νεκρα τομαρια,τα οποια ισως και αρχισετε να τα συχαινεστε.και ξαναρωταω για τεταρτη φορα και δεν απανταντε.
ΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?


Πλάκα μας κάνεις ότι δεν έχεις πρόβλημα με τους swingers; Γιατί μας κράζεις τότε; Γιατί μας κατηγορείς τότε για κόμπλεξ, ενοχές, χυδαιότητες και νεκρά τομάρια;

Ποιο κομμάτι κρέας μας λες μωρέ που την έχεις ταράξει στο κέρατο την αρραβωνιαστικιά σου και μας τη λες και από πάνω; Εμείς αντιμετωπίζουμε τη γυναίκα μας σαν κρέας που στεναχωριόμαστε αν δεν περάσει καλά σε ένα όργιο και όχι εσύ που όλα τα κάνεις πίσω από την πλάτη της;

Ή μήπως δεν αντιμετωπίζεις σαν κρέας ή πεταμένες ή δε ξέρω και εγώ τί άλλο τις παντρεμένες που λες πως πηδάς;

Λες δε χρειάζονται τρίτοι στο κρεβάτι αν υπάρχει ερωτική έλξη και σεβασμός μεταξύ του ζευγαριού. ΟΚ, εσύ απλά το μόνο που κάνεις είναι έχεις τους τρίτους έξω από το κρεβάτι σας για να περνάς καλά μόνο εσύ.

Όλα τα υπόλοιπα που λες για κόμπλεξ, ενοχές, χυδαιότητες και νεκρά τομάρια άφησέ τα καλύτερα... Εσύ ειδικά δεν είσαι συνεπής ούτε στη δική σου ηθική.

Την απάντηση στην ερώτησή σου που γράφεις με κεφαλαία θα τη βρεις σε προηγούμενα ποστ.
 

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Μηνύματα
251
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτάξτε να δείτε  εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να αντάλλασσα την 45χρονη , θεόχοντρη και πιο τριχωτή από μένα γυναίκα μου, με κανένα βελτιωμένο μοντελάκι έστω και για ένα τέταρτο. Κανένας πρόθυμος να κάνει το καλό , και να δώσει λίγη χαρά στα πονεμένα μάτια μου?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom