Alexandros_17
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σαν σκέψη το σκεφτόμαστε πολλές φορές. Τώρα σαν πράξη... θα δείξει... :-*
Η ανταλλαγή συντρόφων είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ευρώπη και δεν πρέπει να μας ξενίζει. Αν το ζεγάρι συμφωνεί στην ανταλλαγή, γιατί να μη γίνει; Η αντίληψη ότι οι δυο σύζυγοι πρέπει να μείνουν προσκολλημένοι ο ένας στον άλλο ισοβίως ανήκει πια σε περασμένες εποχές. Ο γάμος είναι δεσμός και θεσμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι, αν δεν έχει στενές αλλά ευρύτερες για το γάμο αντιλήψεις, δεν μπορεί να κάνει την ανταλλαγή αφού είναι η επιθυμία και των δυο.
swinging is like oxyzen... take a deep breath
μόνο το breath πρέπει να είναι deep?
ολα ειναι καλα αρκει να ειναι με μετρο..
ειχα καπιοες εμπειριες και ξερω τι γινετε στην ελλαδα και στον εξω κοσμο με την ανταλλαγη...
ειναι ολα μεσα στο μυαλο μας...και αν πιεις λιγο παραπανω πολλα μπορουν να γινουν.
εχει πολλα site POY KANOYN SWING...
NA PERNATE OLOI KALA..
--------------------------------------------------
Με/μας ενδιαφέρει η ιδέα και το σκεφτόμαστε καιρό τώρα.Θα μπορούσες να πεις διευθύνσεις από κάποια τέτοια sites που μπορούμε να βρούμε ζευγάρια από την ελλάδα.Καλά και αξιόπιστα αν ξέρεις ? Ευχαριστώ και να περνάς καλά.... ε σόρρυ δηλαδή όλοι μας.
..πως σας φαινετε η ιδεα?
....δεν θα βλεπεσε αμα ανταλλαζεις το σκουτερ
+100000000000Συναδελφοι τετοιες πρωτοποριακες ιδεες μονο στην πολιτισμενη Ευρωπη παιζουν - για το συγκεκριμενο θεμα στο εξωτερικο υπαρχουν τα λεγομενα swingers clubs / εδω στο Ελλαντα δεν μπορουμε ενα μουνι της προκοπης να γαμησουμε θελετε και ανταλλαγες συντροφων και μαλιστα εμφανισιμων / εδω αν βρει κανεις κανενα μουναρο να γαμαει οχι μονο ανταλλαγη δεν θα τη κανει αλλα θα τη βαλει σε γυαλα μην του τη κλεψουν / ολα τα ειχε η Μαριωρη ο φερετζες της ελειπε ......
..πως σας φαινετε η ιδεα?
Εγω ειμαι υπερ της προοδου και χωρις ταμπου
ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ την πεθερα μου 55 χρονων καλοδιατηρημενη καβλιαρα και ζωντοχηρα μα μια αλλη πεθερα
κατω των πενηντα, μιλφακι και καβλιαρα επισης.
Συμφωνια εντιμη κατοπιν ανταλλαγης φωτο
παντου ισε.εχισ πεθερα;Εσυ τι λες για το σκουτερακι?
παντου ισε.εχισ πεθερα;
καρελι ινε αν ινε το αγοραζο τορα να το βαλο στι σιλογιοχι ρε για αυτο δινω το σκουτερακι
οτι εχω δινω ο καιμενος