Εγώ θα γράψω την δική μου πρώτη εμπειρία σε αυτό το θέμα που έχει και αρκετό γέλιο .
Πριν από 5 – 6 χρόνια , έπινα με ένα φιλαράκο μου ποτό στο Jackson στο κολωνάκι . Για κάποιους λόγους την έκανε ο φίλος και έμεινα μόνος μου στο Bar για να τελειώσω το ποτό μου . Μετά από κάποια λεπτά , ενώ έχω πει στον barman να μην βάλει άλλο ποτό , μου έρχεται ένα , του λέω ρε π…..αρ αφού σου είπα όχι τι βάζεις ? και λέει είναι από την κύρια εκει . Ήταν μια 45αρα καλοστημένη , πάω κάθομαι και το ένα έγινε 4 ποτά!!! Μου λέει , μένω εδώ κοντά πάμε να συνεχίσουμε σπίτι ? φυσικά και πήγαμε!! Εκει κάτσαμε στον καναπέ και λέει « θέλω σκοτάδια αν δεν σε πειράζει » . Πραγματικά σβήνουμε τα φωτά και ξεκινάμε . Κατά την διάρκεια κάποια στιγμή έβλεπα ένα κόκκινο μικρό φωτάκι , σαν της κάμερες . Δεν έσωσα όμως σημασία . Όταν την έφερα στα 4 άρχισε να σχηματίζετε ένα περίγραμμα ανθρώπου . Πετάγομαι επάνω , ανάβω τα φωτά και βλέπω έναν τύπο να μας τρίβει κάμερα . Κατέβασα όλα τα κυριλίκια που μπορεί να πει κάποιος . Μου λέει , μην αγχώνεσαι ο άντρας μου είναι !!!! Εμένα το μυαλό μου πήγε ότι ήθελαν να μου πάρουν κανένα νεφρό τίποτα τέτοιο . Του πέτα την κάμερα κάτω περνώ τα ρούχα μου και φεύγω χωρίς σώβρακο μέσα στο κολωνάκι !!
Αυτή είναι η πρώτη επεισοδιακή φορά!